Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι μωρό μου, εδώ είμαι... Εφούλα, κοίτα να δεις τι έχω πάθει τώρα η γυναίκα... Έφερε χτες η νονά της μικρής ένα τσουρέκι με σοκολάτα και κόντρα σοκολάτα γλάσο και ξηρούς καρπούς!!! Χτες έφαγα μόνο ένα κομμάτι (είχα πάρει και κάτι φοβερές πάστες φερέρο) και σήμερα νηστεύω... Ε, λοιπόν, περνάω από το πάσο, το βλέπω, το ξαναβλέπω και μου ρχεται να ορμήξω... Τι να κάνω ρε συ??? (από την άλλην περιμένω μπας και ξεραθεί ο Τάκης να το φάω χωρίς σχόλια...)

πως τη φερνεις ομως την κουβεντα απο τους λυγμους στα μπαλακια....μετα σου φταιει η μαγδα:rolleyes:

Εύκολα μαρή!!!

λυγμοί-->εγκυμοσύνη-->μπαλάκια!!!!

Αν φυσικά συμβαίνει κάτι τέτοιο (δεν το πιστεύω με τίποτα όμως) ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!

Διαφημίσεις

να αφησεις το τσουρεκι ησυχο!

εγω τα εχω αφησει ησυχα 50 μερες τωρα:cool:

(κάτι τέτοιες ώρες μου λείπει απίστευτα η ρούλα μου που θα με απενεχοποιούσε αμέσως.... Που είσαι εσύ μαρή, έφτασες???)

Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα φιλενάδα, με υποχρέωσες... Μαρή σε ρώτησα για να μου πεις ότι δεν είναι το φαγητό η αμαρτία, κτλ κτλ...

[quote name=eleni_k;258958

Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα φιλενάδα' date=' με υποχρέωσες... Μαρή σε ρώτησα για να μου πεις ότι δεν είναι το φαγητό η αμαρτία, κτλ κτλ...[/quote]

η νηστεια κ η μη νηστεια δεν εχει να κανει με την αμαρτια.

η νηστεια ειναι εγκρατεια των σαρκικων μας παθων.

δε θα πας στην κολαση αν δε νηστεψεις, αλλα η μεγαλη σαρακοστη, ειναι το λιγοτερο που μπορει ενας χριστιανος να προσφερει σα θυσια στο θεο,για να τον ευχαριστησει για τη θυσια που εκανε αυτος για τον ανθρωπο.

ναι εφούλα μου, αν θέλεις το κρατάς κανονικά το 9μιση... Μπορείς να το πας και 10 αν γουστάρεις... Εμείς πάλι σήμερα στις 9 ήταν στο κρεβάτι του... Αλλά εγώ το θέλω αυτό, σε δύο μήνες θα πρέπει στις 7 να είναι όρθιος τότε να δεις που θα κοιμάται κανονικά από τις 8 το βράδυ...

η νηστεια κ η μη νηστεια δεν εχει να κανει με την αμαρτια.

η νηστεια ειναι εγκρατεια των σαρκικων μας παθων.

δε θα πας στην κολαση αν δε νηστεψεις, αλλα η μεγαλη σαρακοστη, ειναι το λιγοτερο που μπορει ενας χριστιανος να προσφερει σα θυσια στο θεο,για να τον ευχαριστησει για τη θυσια που εκανε αυτος για τον ανθρωπο.

Ρε Λίτσα θα πρέπει να σταματήσουμε τις αποστολές βιβλίων στο νομό Κορινθίας... Τέλος!!!! Φρόντισέ το σε παρακαλώ....

Διαφημίσεις

ναι εφούλα μου, αν θέλεις το κρατάς κανονικά το 9μιση... Μπορείς να το πας και 10 αν γουστάρεις... Εμείς πάλι σήμερα στις 9 ήταν στο κρεβάτι του... Αλλά εγώ το θέλω αυτό, σε δύο μήνες θα πρέπει στις 7 να είναι όρθιος τότε να δεις που θα κοιμάται κανονικά από τις 8 το βράδυ...

οχι ρε 9.30 τωρα με τη θερινη την ωρα ειναι μια χαρα,κ δε θα χρειαστει ν ατου αλλαζω παλι την ωρα οταν ξανααλλαξει τον οκτωβρη(μα τι βλακεια αυτη η αλλαγη ωρας:mad:)

μαρή κόφτο αυτό!!!! πωπω μην με τρελαίνεις τώρα....

Ναι να πάμε και θα τα πούμε πουρνό πουρνό με το πρωινό καφεδάκι... (μα πίνεται καφές χωρίς γάλα???)

Καλό ξημέρωμα Εφούλα μου...

Καλό ξημέρωμα κόρες...

Αμαν ρε κοριτσια πολυ νωρις κοιμαστε. Εμεις ειμεθα οικογενειακως νυχτοβιοι με την κορη πρωτη και καλυτερη. Μωρο πραμα κοιμαται στις 11 και το μεσημερι καμμια ωρα και αυτο παλι καλα. Παντως κι εγω αυπνη 10 μηνες μια χαρα το παω. Συνηθισα απο τα παλια. Σημερις πηγαμε παιδιατρο. Το καλο μου το κοριτσακι εβαλε 800 γρμ, 8μισι κιλα ανθρωπος εγινε. Ολα βαινουν καλως!

Λοιπον οκ, παω πασο με τον Μπατζιο, αλλα ο Μπουφον κουκλος, αντε! Και τον Μορισον δεν τον ελεγες και ασχημο! Χελεν ειδα αυτον τον Higuita και τρομαξα! Ελεος νυχτιατικα! Τελος με αυτο το θεμα.

Αν υποψιαστω οτι και φετος θα βαλουν το σηριαλ με τον Χριστο που παιζει καθε χρονο πριν ακομα γεννηθω, θα παθω! Ημαρτονννν! Κι εγω φευγουυυυ!

Μ. Τεταρτη παμε στους γονεις μου και λεω να αραξω κει μεχρι να βαρεθω. Α! Και ειμαι κατα το ημισυ Σερραια! Ποια ειπε κακο λογο για τα Σερρας να την κανω ντα!

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...