Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πες το και θα δεις πόσο θα ξαλαφρώσεις... Εγώ αυτό κάνω πάντως... Άσε που όταν λέω το πρόβλημά μου ξαλαφρώνει και το Χριστινάκι σαμτάιμς... Για αυτό σου λέω, πες το και μην λες χαζά... Εδώ λέμε τα πάντα άμα θέμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι κούκλα λάθος...

δλδ αν εγώ είμαι στεναχωρημένη, να μην μπω να το πω....;

εδώ όταν ήμουν σκατά έστειλα στην ελένη μνμ κ στο κινητο...

δεν είμαστε κλόουν κούκλα...άνθρωποι είμαστε κ εμείς...αν είμαστε χάλια το λέμε, αν όχι πάλι το λέμε...

τώρα που στο εξήγησα, ρίχτα όλα...

Mo09p3.png

αυτός ήταν ο σκοπός μου....πως με πιάνεις σήμερα!!!!!

σιγά σιγά βγάζω οφ ολους τους γαμπρους να μεινει σε μενα το παιδι μου!!!

Απαπαπα!!!!!

Θα γραψουν ενα σεναριο μονο για σενα στις 7 πεθερες!!!!!

"Η πονηρο"

Διαφημίσεις

χαχαχαχ!! αννούλα, να με βάλουν όμως με συμπεθέρα τη λαμπάδα!!! αλλιώς δεν πάω!!!

χαχαχαχα, θα είναι τα επεισόδια σταθμός στην σειρά... Όλος ο κόσμος θα ταυτιστεί ή με την μία ή με την άλλην... Και δεν χρειάζεται ούτε σενάριο να μας δώσουν... Θα μας αμολήσουν ελεύθερες και θα κάνουμε 60ρια τρελά...

Κοριτσα την καμνω, παω σπιτι, δεν παιρνω λαπιτοπι, βαριεμαι να κουβαλαω.

Εφουλα δεν σε γραφω, αλλα πρεπει να παω μπεμπε!!!!!!!

Ελπιζω να απαντησεις για να ξελαφρωσεις!!!!!!

Φιλακια!!!!!

δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου το γαμπρο μου.

τον ειχα δει στο νοσοκομειο,καθε κυριακη ανεβαιναμε αθηνα να τον βλεπουμε ,αλλα δεν ειχε αρχισει ακομη χημειοθεραπειες.

κ τωρα που κατεβηκε για την 3η πια οταν τον ειδα σαστισα, κ δεν μπορουσα να τον δω στα ματια, κ ουτε να τον ακουω μπορουσα , γιατι συνεχεια εβριζε την αδερφη μου, κ ξερω οτι δεν το εννοει,κ οτι μιλαει ο ογκος κ τα φαρμακα, αλλα εβλεπα κ αυτη που εχει διαλυθει ψυχολογικα , κ δεν του απανταει κ κλαιει μονη της....

ωραια ε?

Διαφημίσεις

εφάκι δύσκολη η κατάσταση... δική μου συμβουλή, άσε το γαμπρό σου...πιάσε την αδερφή σου... μην την αφήνεις καθόλου... αυτή χρειάζεται περισσότερη στήριξη από τον καθένα... (ίσως σκληρό αυτό που λέω... αλλά εγώ εκεί θα επικεντρωνόμουν)

Mo09p3.png

Εφούλα μου γλυκιά, αυτά δυστυχώς είναι τα άσχημα. Νέος άνθρωπος, με όνειρα για την ζωή να έρχεται προ τετελεσμένων γεγονότων... Δεν έχω λόγια για αυτό, απλά να γραφτεί το καλύτερο δυνατόν σενάριο για τον γαμπρό σου, την αδερφή σου και την οικογένειά τους...

το μυαλο μου ειναι κ στους δυο.

ετσι κ αλλιως για μενα ο γαμπρος μου δε διαφερει απο αδερφος καθως μπηκε σπιτιμας, οταν ημουν τριων.

ειναι ομως στη λαρισα κ δυστυχως δεν μπορω να κανω αυτα που θα ηθελα κ αυτο με στενοχωρει πιο πολυ.

πρεπει να παω για δουλεια.

να τα πουμε το βραδυ ρουλες μου , να ξεχαστω κ λιγο ναι?

φιλια!

τωρα αν θα τρωω αναλαμπες κ σας πεταω κ απο τιποτα μη δινετε σημασια,εσεις μου κανατε το "οριστε".!

έχει κάποιον κοντά της η αδερφή σου για υποστήριξη;

οταν σου είπα πιασε την αδερφή σου, εννοούσα, ότι ο γαμπρός σου είναι στα χέρια γιατρών κ ειδικώ, οπότε εκεί δεν μπορείς να επέμβεις...θέλεις δε θέλεις...

στην αδερφή σου όμως μπορείς...

αυτό μην αφήσεις....

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...