Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ που δε νηστέυω ποτέ θα αρχίσω μ.δευτέρα..άντε να δούμε

Περίμενε μαρή, μια βδομάδα είναι... Άσε που αυτές τις δίαιτες δεν μπορείς να τις χαλάς άνετα, αν φας κανονικά (πχ Πάσχα ή μήπως ούτε το Πάσχα θα φας?) και πίνεις και το χάπι θα πάρεις βάρος...

Εφίτσα αν στεναχωριέσαι με μας την έβαψες...το τι εχουμε σούρει η μια στην άλλη τόσο καιρό....ουουουουο!!!! και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε γιατί εμείς έτσι τη βρίσκουμε οπότε καλά θα κάνεις να το συνηθίσεις...

και να ξέρεις....

εγώ χωρίς αυτήν κ αυτή χωρίς εμένα (πρωην ή νυν) ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

αφήστε που το σκέφτομαι σοβαρα....της το έχω πει και κατ'ιδίαν.... τώρα που θα έρθω αθήνα να επισφραγίσουμε την ...(ο,τι έχουμε τέλος πάντων) με κουμπαριά - βάφτιση του μικρού.... κ αν αποφασίσω τελικά εγώ ξέρετε..... τίποτα δε με σταματά...τους άλλους νονους τους υποψηφίους τους τρώμε λάχανο!!!!

κατάλαβες ή να κάνω κ κακα;;;!!!!!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

όχι μαρή εσύ θα γίνεις πεθερά είπαμε... Τελεία και παύλα, δεν θα με αφορίσει εμένα ο παππάς επειδή εσύ θέλεις και κουμπαριές και συμπεθεριλίκια...

Ναι ρε κορίτσια, μην μας δίνετε σημασία, εμείς είμαστε οι γέροι του μάπετ σόου... Εκεί που βριζόμαστε εκεί λατρευόμαστε... Κι αν ακουμπήσει ή πειράξει κανείς την ρούλα μου θα τον φάω στην κυριολεξία...

Διαφημίσεις

κοριτσουλια ειμαι καπως , συνεπως την κανω μη σας χαλασω κ εσας , να ετοιμαστω κ για το μαγαζι.

μεχρι το βραδυ θα ρθω στα ισα μου:)

φιλακια πουλακια μου.!

Εφίτσα άσε τις αηδίες και πες τι έχεις! Εδώ τα ξερνάμε όλα... έλα για λέγε σιγά σιγά μην σε βασανίσω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...