Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για να καταλάβεις ρε παιδί μου για τι άτομο μιλάμε!!!

μεγαλοπιάνεται και το παίζει μούρη στους άλλους - κ καλά ο γιοκας μου έχει φράγκα - αλλά στην ουσία είναι ξιπασμένη κ άξεστη, που το μόνο που θέλει είναι να δείχνεται κ να φέρνει τους άλλους σε δύσκολη θέση!! γι αυτό δεν την χώνεψα απ'την αρχη.. τέλος πάντων....ας ελπίσουμε είπαμε μην πέσουμε στη δεύτερη παροιμία!!!

το μεγαλοπιασμα το εχω για συνωνυμο της ξιπασιας και της αξεστιας...

δε θα ξεχασω μια πελατισσα μου ζαμπλουτη που θυμαται ακομη το χαστουκι που εφαγε απο τον μεγαλοδικηγορο πατερα της , το 1ο και τελευταιο,οταν μιλησε αποτομα στην υπηρετρια τους.(υπηρετρια το λεω γιατι ειναι συμβαν 40 χρονια πισω.)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

[/b]

με κοιτάει με το ύφος του ροφού και συνεχίζει ακάθεκτη!!!!

Καλα, ηπεθερα σουπερ βουρλο!!!!!

dior και χαλια?????

είδες; είδες; κ εγώ τρελάθηκα!!!

Την αλλη φορα φορα τις manollo, να δουμε τι θα πει.

Γιατι αποκλειεται εσυ να μην εχεις τουλαχιστον ενα ζευγαρι!!!

δεν έχω....πολύ εξτριμ για τα γούστα μου....είμαι του συντηρητικού κινήματος της μοδός...!!!!![/QUOTE]

το osmoclean το πηρ αεγω και σωθηκα τις μερες "της μεγαλης μυξας".

αλοίμονο!!! εσύ δε θα το'περνες!!!!

εκνεφωμα ειναι κοπελιτσα πολυ σωστα το ειπες:D

και το σκεφτόμουνα... ετσι λέγεται δεν λέγεται; τελικά το γραψα με την ελπίδα να μην φάω δούλεμα!!!

Καλημεραααααααααα,πουλακι μου εδω εισαι,για αυτο δε σηκωνεις το τηλεφωνοοοςοοοοοοοοο;:tongue:

το τλφ δεν το σηκώνει:

1. επειδή το έχει αφημένο κ καταχωνιασμένο στο αμάξι, στο ντουλάπι, στο ψυγείο, στα παιχνίδια της μυρτούς κοκ

2. δεν έχει μονάδες τόσο που της κόψαν κ τις εισερχόμενες

3. αλλά παρ'όλ'αυτα πολύ λυπάται που δεν το σηκώνει!!!!

οτι οταν κοιμαται ο δικος μου εσεις αξαφανιζεστε ωσαν τις κατσαριδες με κανει εξξξξαλλλλλληηηηηηηηηη:twisted:

ηρέμησε κοπελιά!!!! μίλα μόνη σου, εγώ έτσι κάνω όταν παραμείνω εγώ κ καμμιά άλλη στο καφέ!!! κάποια στιγμή κπ θα αξιωθεί να απαντήσει!!!!

Mo09p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Λιτσάκι κ Ευα χρόνια πολλα!!! Να ειστε παντα καλα κ να χαιρεστε τα μπεμπακια σας!Να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε.

Μαρινακι αφου επεζησες κ γυρισες ολα καλα! Όταν θελησει να ερθει η δικαιολογια με τα ταξιδια μου φαινεται σουπερ, κ τερξιμο για δουλειες, κ τρεξιμο για βαφτιση κλπ κλπ κλπ

Αγλαιτσα κ Αννουλα περαστικα στις μπεμπες σας!!!

Εμεις περασαμε πολυ χαλαρα χτες....πηγαμε λιγο στις κουνιες κ μετα σπιτι, δουλειες, σιδερο, μπαλακια κλπ κλπ κλπ μια χαρα ηταν

Σημερα ειμαι κ ευδιαθετη ερχετεαι κ σκ που εχω κανονισει διαφορα ευχαριστα οποτε μια χαρα ειμαι!!!!

Προσπαθουσα να κατεβασω κ κατι εξυονο να γραψω με μια ευχετηρια καρα βαφτισης κ δεν μου ερχοταν τιποτα....τα κλασσικα εγραψα κ πολυ με χαλασε....

Λοιπον ακουστε "ανακαλυψη"

Τις τελευταιες μερες οποτε ταιζαμε εμεις την μπεμπα ενω αρχιζε κ ετρωγε κανονικα απο ενα σημειο κ μετα εκανε κονξες, γκρινιαζε κ δεν ηθελε, τι γκαμι μπεαρ, τι τραγουδια τιποτα....

Ξαφνικα μου ερχεται εκλαμψη κ θυμαμαι οτι εχω ακουσει την μανα μου να της τραγουδαει Ξυλουρη "ητανε μια φορα ματια μου κ ενα καιρο....." κ αρχιζω να τραγουδαω αυτο κ παιδια το σκατο εφαγε οοοοολο το φαι....το δοκιμασα κ με την κρεμα το απογευμα κ εγινε το ιδιο......τι να πω.....τοσο της εχει εντυπωθει πια......

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

δεν ειμαστε καλα .

πως μου βγηκε ετσι η σελιδα...

δεν τη χωραει η οθονη:confused:

πηρα το μπουλη και πηγαμε να λιαστουμε:D

τωρα τον εχω στην κουνια.

.........................................................

θα συνεχισω συμφωνα με τις οδηγιες της μαανιτσας............

πειναω κ βαριεμαι να μαγειρεψω.

δεν εχω λεφτα κ βαριεμαι να δουλεψω.

θελω να παρω τον αγκαλιτσα μου αγκαλια, να φιληθουμε-του τρεχουν κ τα σαλια αυτες τις μερες κ ειναι σουπερ- και να κοιμηθουμε:(

η οθόνη φαίνεται έτσι γιατί απάντησε η μανουτίτα με τα πολλά τικεράκια:)

στην άλλη σελίδα όταν πάμε με το καλό θα είναι κανονική!

πες εσύ καμμιά πρώην ρούλα!!! όλες δεκτές!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...