Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

ήρθα!!!

τι λες μωρε τρελόγκα; ποιός ήταν ονλαιν; αφού έκανα μασαζομπάνιο το εβελίνι...από τις 7 ξεκινήσαμε.. και πριν κατεβάσαμε σε τραγούδια όλο το ζωικό βασίλειο...άρα ή κπ με κατασκοπεύει (διόλου απίθανο-εδώ τα μνμ στο κινητό μου ποτε μα ποτε δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω πρώτη)ή τα ματάκια σου κάνουν πουλάκια από τα πολλά μπαλάκια!!!!!

το αυγό...εγώ φυσικά εδώ στο χωριό!!! έχω πολλές επιλογές από που να παίρνω ημέρας αν όχι ώρας..ο παιδίατρος μου είπε αν ειναι φρεσκο να το δίνω μελάτο αν της αρέσει ή σφιχτό στη φρουτόκρεμα αν δεν της αρέσει (σφιχτό σημαίνει 10λεπτά βράσιμο). Η δικιά μου έχει τρέλα με το αυγό το βραζω 4 λεπτά και της το δίνω πριν το απογευματινό, τώρα κρόκο, μετά το χρόνο ασπράδι μου είπε..

το άλλο το καυτό το θέμα που δεν λες....όχι οτι δεν κατάλαβα δλδ...επειδή κ γάτα είμαι κ ξέρω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οπότε είμαι μέσα στο νόημα θές δε θές, και δεν συνεχίζω άλλο το παραλήρημα επειδή όχι ρουφιανα αλλά καραρουφιάνα θα με πεις!!!!! Βέβαια από προσωπική εμπειρία μιλώντας...πολλές φορές ακόμα κ αυτή η εβδομάδα είναι μια χαρα!!!

Αυτήν την ώρα στο σαλόνι μου βρίσκονται 4 μαντραχαλάδες μαζί με τον δικό μου 5 και ένας τόνος σουβλάκια κ μπύρες... και αυτό που μου τη δίνει είναι ότι πάντα όλα αυτά στο δικό μου σαλόνι γίνονται...οι άλλες λέει γυναίκες δεν τους θέλουν...γιατί εγώ τους θέλω;;; και όχι τίποτα μου κότσαραν κ ένα σουβλάκι στη μούρη, νηστική εγώ από το πρωί με ένα φιλέτο κ μια σαλάτα ... εεεε τι να κάνω αμάρτησα!!!

Mo09p3.png

εφη εισαι τελεια μου αρεσει το δεσπουλι , καλα ειμαι εκει εχετε καλο καιρο ?

καλε τι τελεια?

θεα !

μη σου πω ημιθεα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

απο καιρο σκιζει . ειδικα τα πρωινα εχει εναν ηλιο να τρελαινεσαι:-D

αλλα εχει κα ενα αερακι που ξουριζει....και θελει προσοχη με το μικρο.

ναι ναι . γρια ητανε και μεχρι να την ξεπετσιασω και να της βγαλω τα ξυγκια(κοντεψα να ξερασω,θυμηθηκα τον κοκορα που μαγειρευα στους θου κυριε πριν γεννησω:evil:)

ουτε η μιση δεν εμεινε για τον κανακαρη.

η αληθεια ειναι βεβαια οτι τη σκιζει.

εσεις ξεκινησατε αυγο?

και εγω τρελαινομε οταν μου στελνει η αδελφη μου απο την ναξο αλλα καθαρισμενη της λεω να ειναι γιατι δεν μπορω το καθαρισμα και το ξεπουπουλιασμα , εχουν τα πεθερικα της 10 κοτες και της δινουν

καλως το μαρινακι!

τον ξενιο δια του καφε:mrgreen:

τι παραμιλας καλο μου?

διωχτους!

να πανε σε ταβερνα ! μη σκας!

και καλα με τους παραλληλισμους σου εσυ καλυφθηκες...

εμας δε μας σκεφτεστε?

τς τς τς!

εμενα το αυγο γιατι μου ειπε πως αν ειναι ημερας να το αφηνω για την επομενη και παντα βρασμενο σφιχτο?:?

Διαφημίσεις

μααν δωσε τοπο στην οργη και κανε υπομονη και αλλη φορα να τους πεις υπαρχουν και καφετεριες που εχουν τηλεοραση και μπορουν να βλεπουν τον αγωνα εκει !

Κοριτσάκια μου εμένα δε με ρωτάνε καν..απλά έρχονται ό,τι ώρα θέλουν όποτε θέλουν τα ρεμάλια...το κακό είναι ότι αυτοί ΗΤΑΝ δικοί μου φίλοι, ο αντώνης τους γνωρισε από εμένα όταν ήρθε στη νάουσα.. αυτό σημαίνει ότι μου έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα πολλάααααααααα χρόνια πριν...τώρα δε σώζομαι και που τους διώχνω μου λένε καλά και κάθονται..

Mo09p3.png

Κοριτσάκια μου εμένα δε με ρωτάνε καν..απλά έρχονται ό,τι ώρα θέλουν όποτε θέλουν τα ρεμάλια...το κακό είναι ότι αυτοί ΗΤΑΝ δικοί μου φίλοι, ο αντώνης τους γνωρισε από εμένα όταν ήρθε στη νάουσα.. αυτό σημαίνει ότι μου έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα πολλάααααααααα χρόνια πριν...τώρα δε σώζομαι και που τους διώχνω μου λένε καλά και κάθονται..

φιλεναδα τι δικηγορος εισαι ? πες στους οτι ρε αγορια καλη ειναι η παρεα σας αλλα και εγω θελω καποια στιγμη να ξεκουραστο και να ηρεμησω που τρεχω συνεχεια σε δικες λοιπον την αλλη φορα να κανονισετε σε ποιανου αλλου το σπιτι να συναντηθητε στο επομενο αγωνα !

Διαφημίσεις

καλως το μαρινακι!

τον ξενιο δια του καφε:mrgreen:

το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω, το διαβάζω ανάποδα, πλάγια τίποτα...πάλι δεν το καταλαβαίνω...για κάνε επεξήγηση πλιζ...!!(είμαι κ ξανθιά είπαμε!)

και καλα με τους παραλληλισμους σου εσυ καλυφθηκες...

εμας δε μας σκεφτεστε?

τς τς τς!

σας σκέφτομαι πώς δε σας σκέφτομαι!!! αλλά πάνω απόλους το συμπεθεράκι μου!!!

εμενα το αυγο γιατι μου ειπε πως αν ειναι ημερας να το αφηνω για την επομενη και παντα βρασμενο σφιχτο?:?

έλα ντε!! βέβαια επειδή δεν είναι κ το πρώτο διαφορετικό πράγμα από παιδίατρο σε παιδίατρο, το προσπερνώ, και αφού δεν έπαθαν τίποτα τα παιδιά μας, τυχερές ήμασταν!!!

Mo09p3.png

χααχαχαχα!!! τότε είναι που θα με πάρουν στο ψιλο!!!! ποιός τρέχει συνεχεια σε δίκες βρε!!!;;;!!!

σαν να ακουω την συμπεθερα σου που σου τα χωνει ετσι ειναι και οι φιλοι σου ?

Διαλέξτε την περιοχή που μένετε, τύπο βενζίνης που θέλετε εκ δεξιών , και αφήστε την αναζήτηση να σας οδηγήσει στα οικονομικότερα πρατήρια τα οποία σημειωτέον ότι δεν έχουν νοθευμένη βενζίνη .......

Η σελίδα ενημερώνεται πολύ τακτικά !

http://www.ypan.gr/flash_fuel/ath/ath.htm

Σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

ΑΧ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ καμια δεν σου απανταει ειδες τι παλιοκοριτσα ειμαστε ? τωρα μπηκα εγω κοριτσι μου μην στεναχωριεσε απο εδω και περα θα μιλαμε μεταξυ μας ! :P:p:p:p:p:p:p

Να' σαι καλά αγγελάκι μου, νιώθω καταϋποχρεωμένη απέναντί σου!!!

για το αυγο η δοκτωρ δρακατωρ , μου ειπε για 1 μηνα λιωμενο κροκο σε λαδακι να του δινω.

με φρουτο δε θα ειναι τελειως μπλιαααααααχχχχχχχχ?

ενώ ο κρόκος με το λαδάκι είναι γκουρμέ!!! τι τρώνε ρε αυτά τα μωρά!!!

δηλαδή ρουλίτσα αυτό το ζεις από πάντα έτσι? Νόμιζα πως μόνο εμείς στο καφέ σου φερόμαστε έτσι...

δηλαδη εγω ειμαι ευτυχισμενη που δεν ασχολητε ο κωστας μου με αθλητικα και δεν βλεπει !:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πωπω Αγγελάκι είσαι πολύ τυχερή! Μήπως όμως ρε γμτ θα έπρεπε να του κάνεις παρέα? Εγώ αν δεν ήταν ο αγώνας θα καθόμουν με τον καλό μου, δεν βλεπόμαστε που δεν βλεπόμαστε την ημέρα, οι νύχτες είναι δικές μας όμως... Μ' αυτά και μ' αυτά απομακρύνονται τα ζευγάρια... Για σκέψου το λίγο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...