Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Just now, Alex@ είπε:

Εύχομαι κορίτσι μου αυτή τη φορά να είναι το τυχερό σου!!! Για το σπερμα δεν είπε κάτι;;

Είπε να κοιτάξουμε το βακτήριο που επανεμφανίζεται να το δούμε με ανδρολόγο αλλά γενικά άπαξ και εμφανιστεί δύσκολα φεύγει λέει. Ρώτησε κιόλας γιατί ήταν αυξημένο το οξειδωτικό στρες αλλά γενικά δεν είπε πως ήταν κακό το σπερμοδιάγραμμα.

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι, ναι έχει αγώνες σήμερα, σίγουρα έχει τον γαύρο... Μου το δήλωσε πριν κάν μπει μέσα ότι 9μιση θα πρέπει όλοι να είναι στα κρεβάτια τους, εγώ στο πισι (χαχαχαχα, προκειμένου να με ξεφορτωθεί επειδή με θεωρεί "κάλτσα") και εκείνος μόνος του σαν μαγκούφης να δει τον αγώνα... Οπότε λογικά θα μαζευτούμε πολλές σήμερα εδώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και συνεχίζω να μονολογώ σαν την Αστέρω....

Ρε κορίτσια, κι εγώ θα πρέπει να δώσω αυγό στον μικρό. Στο μεταξύ από χτες έχει γίνει το σαγόνι του, γύρω από τα χείλη και λίγο τα μάγουλα του κόκκινα, σαν να έχει σκάσει το δέρμα του... Με όλα αυτά τα δερματικά που έχει αυτό το παιδί, πως στην ευχή θα καταλάβω αν κάνει αλλεργία? Τεσπα, το θέμα μας είναι το αυγό. Έχετε όλες κάποιον να σας δίνει φρέσκα αυγά? Εγώ δεν έχω τώρα. Στην Μυρτώ είχα. Τι αυγά να πάρω? Παίρνει καμμία βιολογικά από σούπερ μάρκετ? Το έχει ψάξει καμμία από εσάς? Στην Μυρτώ πλέον παίρνω αυγά από σούπερ αλλά για να είμαι ειλικρινής λόγω χοληστερίνης δεν της δίνω. Μπορεί ένα κάθε 10 μέρες... Στο μεταξύ αυτή η παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι να χρονίσει (υποτίθεται ότι θα αρχίζαμε αυγό όταν ήταν 7 ή 8 μηνών) θα έτρωγε μόνο κρόκο και μετά ασπράδι. Στην Μυρτώ είχα δώσει όλο το αυγό από την αρχή. Βρασμένο πάνω από 10 λεπτά και λιωμένο στην φρουτόκρεμα... Μάλλον έτσι θα το κάνω και σε αυτόν. Εσείς τι κάνατε όταν πρωτοδώσατε αυγό?

Εχτές έκανα κάτι που δεν μπορώ να σας το πω!!! Και ιδιαίτερα στην ρούλα (μεγάλος χαφιές όμως)!!! Είχε πλάκα όμως, αλλά ρε γαμώτο θα μπορούσε να μου τύχει άλλη στιγμή, όχι χτες, δεν είχε νόημα. Θα είχε νόημα αν μου τύχαινε από βδομάδα. Και αν σκεφτείς τις πιθανότητες να σου τύχει αυτό το πράγμα, τόσο είναι που τρελαίνομαι. Τέλος πάντων, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!!

Κοπελιές χάρηκα τόσο που τα είπαμε!!! (μαρή ρούλα είσαι όνλάιν και με γράφεις, δεν πειράζει όμως, έχε χάρη που δεν είχα χρόνο και είπα ότι είχα να πω και φεύγω, την επόμενη φορά θα σε γράψω εγώ!)

Πάω τώρα να ξεκάνω τα μικρά, προς το παρόν παίζουν με τον μπαμπά... Για αυτό μάλλον ακούω χασμουρητά!

ΑΧ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ καμια δεν σου απανταει ειδες τι παλιοκοριτσα ειμαστε ? τωρα μπηκα εγω κοριτσι μου μην στεναχωριεσε απο εδω και περα θα μιλαμε μεταξυ μας ! :P:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εχτές έκανα κάτι που δεν μπορώ να σας το πω!!! Και ιδιαίτερα στην ρούλα (μεγάλος χαφιές όμως)!!! Είχε πλάκα όμως, αλλά ρε γαμώτο θα μπορούσε να μου τύχει άλλη στιγμή, όχι χτες, δεν είχε νόημα. Θα είχε νόημα αν μου τύχαινε από βδομάδα. Και αν σκεφτείς τις πιθανότητες να σου τύχει αυτό το πράγμα, τόσο είναι που τρελαίνομαι. Τέλος πάντων, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!!

ΗΡΘΑ!

ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!

τι λεει το στομα σου παλι μωρη τρελληηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

θες να το παμε παλι απο την αρχη , και ασε τα δεν μπορω να σας το πω...

μπορα και χαλαζι!

θα πεις γιατι θα σκασω

τι κουτσομπολα ειμαι θεε μου:cool:

η μηπως να το αφησουμε για την αλλη εβδομαδα , που θα ειχε και νοημα αν σου τυχαινε?:lol::lol::lol::lol::lol:

για το αυγο η δοκτωρ δρακατωρ , μου ειπε για 1 μηνα λιωμενο κροκο σε λαδακι να του δινω.

με φρουτο δε θα ειναι τελειως μπλιαααααααχχχχχχχχ?

θα παω αυριο τον μικρο για τον ελεγχο του μηνα και το εμβολιο , οποτε και θα μου τα πει αναλυτικοτερα , ποσα αυγα την εβδομαδα κλπ.

φρεσκα βρισκω αυγα , ενεκα η επαρχια:cool:

επισης και πουλ- πουλ...αλανιαρικο νανακι και απο τιμη , φωτια και λαβρα!!κορινθιακες τιμες κοριτσια .

χαριζουνε λεμε δεν πουλανε οι ανθρωποι!!!!!!!!!

παρε παρε παρε!!!!!!:rolleyes:

για το αυγο η δοκτωρ δρακατωρ , μου ειπε για 1 μηνα λιωμενο κροκο σε λαδακι να του δινω.

με φρουτο δε θα ειναι τελειως μπλιαααααααχχχχχχχχ?

θα παω αυριο τον μικρο για τον ελεγχο του μηνα και το εμβολιο , οποτε και θα μου τα πει αναλυτικοτερα , ποσα αυγα την εβδομαδα κλπ.

φρεσκα βρισκω αυγα , ενεκα η επαρχια:cool:

επισης και πουλ- πουλ...αλανιαρικο νανακι και απο τιμη , φωτια και λαβρα!!κορινθιακες τιμες κοριτσια .

χαριζουνε λεμε δεν πουλανε οι ανθρωποι!!!!!!!!!

παρε παρε παρε!!!!!!:rolleyes:

παρε παρε το αφεντικο τρελαθηκε και τα δινει μισο τιμης !:):):):)

Διαφημίσεις

γεια σου δεσπουλι!

και τωρα θα εγραφα το γνωστο "μονη μου τα λεω , μονη μου τα ακουω":p

τι κανεις γιαβρι μου?

εφη εισαι τελεια μου αρεσει το δεσπουλι , καλα ειμαι εκει εχετε καλο καιρο ?

αστα να πανε .

οι βλαχοι βγαζουνε απο τη μυγα ξυγκι .

ενα θα σου πω.

μια κοτα 25 ευρω:rolleyes:

καλο??

καλη τιμη αμα ειναι και γρια , για αυτο λενε η γρια κοτα εχει το ζουμι κατι ξερουν !

το εβαλες το μικρακι σου για υπνο?

εμενα ο μπουχαχας τις τελευταιες μερες ξερενεται απο τις 8.15!

οχι οτι με χαλαει....αλλα ειναι γιατι δεν κοιμαται καθολου ολη μερα.

μια ωρα σκαρτη ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

γιατι κυριος ?

τι σου χρωσταω η γυναικα?

λιωμα με αφηνει πισω του το βραδυ ο κερατας , λιωμα !

καλη τιμη αμα ειναι και γρια , για αυτο λενε η γρια κοτα εχει το ζουμι κατι ξερουν !

ναι ναι . γρια ητανε και μεχρι να την ξεπετσιασω και να της βγαλω τα ξυγκια(κοντεψα να ξερασω,θυμηθηκα τον κοκορα που μαγειρευα στους θου κυριε πριν γεννησω:evil:)

ουτε η μιση δεν εμεινε για τον κανακαρη.

η αληθεια ειναι βεβαια οτι τη σκιζει.

εσεις ξεκινησατε αυγο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...