Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερίζω τα πλήθη!!!Τί ωραία που είναι το πρωί!!!όλες πρασινάκια...ενώ το βράδυ...σας ψάχνω με το δίκανο.lap top ακόμα δεν έχω, οπότε...λίγα τα λόγια μου!!!Δηλαδή σας άρεσε το προσκλητήριο,ε;;Ωραία!Χριστινάκι, το κίτρινο του φακέλου γράφει κίτρινο του ήλιου!Αντιλαμβάνεσαι...όχι κανένα φωσφορούχο..αλλά έντονο!Anyway!!!Πήγαμε και παιδογαστρεντερολόγο και είπε να του βάζω νέα πράγματα από λαχανικά πέρα από πατάτα, καρότο,κολοκύθι και να δοκιμάσουμε αυγό!!!:confused:Εγώ ήξερα ότι αργεί ακόμα το αυγό και ειδικά με την αλλεργία...τί να πω!!!Είπε πρώτσ να αλείψω λίγο έξω από το στόμα και αν δεν βγάλει τίποτα κτλ. να του δώσω λίγο και κάθε μέρα περισσότερο!Και το σκέφτομαι....Λέω να κατ'εβω για μπομπονιέρες!Ασχετο, ιδέα για στολισμό τραπεζιού!Θα τυλίξουμε κονσέρβες με χαρτί που θα έχει λεπτομέρειες του προσκλητηρίου,αλλά και να τα έβαφα τιρκουάζ δε θα με χαλούσε και θα βάλουμε μέσα βασιλικούς. Πώς σας φαίνεται;;;Τα μεγάλα γλαστράκια θα είναι από την κρέμα και τα μικρά από τις μικρές κονσέρβες με τα μανιτάια.Το έχω δει σε φωτό και φαίνεται τέλεια!Και...οικολογικό!!!(για να μην αναφέρω το τζάμπα!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκουντ μορνινγκ κορες!!!!!!!!!!

Τωρα που συζητατε για διαιτες, μου ειπε χτες μια κοπελα για βελονισμο.

Κανεις τις επισκεψεις σου και σου εχει και διατροφη. 30 ευρω η επισκεψη.

Η διαιτα ειναι η εξης

2 αγγουρια το πρωι

1 μπιφτεκι το μεσημερι

1 αγγουρι το βραδυ!!!!!!!!!!!

Τωρα βεβαια το θεμα ειναι οτι τελικα με το ψωμολυσαγμα χανεις, και οχι με τον βελονισμο!!!!!!!!!!!!

Ελεν, φοβερος μαστορας ο γκαραζοπορτας!!!!!!!

Μυρτουλα μου, εγω να πω την αληθεια τα ψιλοφοβαμαι αυτα τα σκευασματα.

Ψαχνω ομως κατι για τον αντρα μου, που τον εχω κανει κοιλαρα, αλλα δεν μπορει να κοψει την μασα.

Μια χαρα μου φαινετε ο στολισμός!!! Η ιδεα με τον βασιλικο ειναι πολυ ωραια.

Εμενα βρηκε χτες η κουμπαρα μου ζερμερες με 3,5Ε, οπτε αν ζερμπερα - τριανταφυλλια ειναι μια η αλλη λεω να τα παρω μισα μισα...

Α ξεχασα, για τα λιποτοξ. Οι πρωτες δυο μερες ειναι λιγο ζορι λεει....μετα εχει προγραμμα για 6 μερες κ την 7η ελευθερη. Παιρνεις τα χαπακια κανονικα αλλα τρως ελευθερα (φανταζομαι βεβαια ελευθερα δεν εννοει γουρουνιαζεις....)

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Τωρα βεβαια το θεμα ειναι οτι τελικα με το ψωμολυσαγμα χανεις, και οχι με τον βελονισμο!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα, αν αυτό σημαίνει βελονισμός θα το κάνω επάγγελμα ρε συ!!! 30 ευρώ την επίσκεψη και θα τρως απεριόριστα αέρα.... Και φυσικά πολύ νερό!!!! χαχαχαχαχα

Τωρα που συζητατε για διαιτες, μου ειπε χτες μια κοπελα για βελονισμο.

Κανεις τις επισκεψεις σου και σου εχει και διατροφη. 30 ευρω η επισκεψη.

Η διαιτα ειναι η εξης

2 αγγουρια το πρωι

1 μπιφτεκι το μεσημερι

1 αγγουρι το βραδυ!!!!!!!!!!!

Εμ αν ειναι να τρωω ετσι....γιατι να δινω 30Ε την επισκεψη.....θα τα χασω λογο αφαγιας....

καλα μην φανταστεις οτι τωρα θα σκαω στο φαι βεβαια......

Διαφημίσεις

Κι όσον αφορά τον γκαραζοπορτά αφήστε τα... Έχω πάει στην δουλειά στις 12 επειδή περίμενα το ρεύμα... Κι εγώ για να πάω γυρνάω όλην την Αττική, δεν μπορώ να πάρω ταξί, να πάω 20 χλμ να αφήσω την κόρη μου κι άλλα 30 μέσω Αττικής Οδού για να πάω στην δουλειά... Η αλήθεια είναι ότι η πόρτα αρχίζει και τα φτύνει (γενικά την έχουμε πληρώσει χρυσή) και συμφωνήσαμε με τους υπόλοιπους ότι αν τα φτύσει άλλη μια φορά πάμε για αλλαγή... Άντε να δουμε!

χαχαχα.!!!! η δίαιτα του αγγουριού!!! την ξέρω κ εγώ!!! σιγά που θα πάω να μου την πούνε κιόλας!!!

χθες πήγα όλο χαρά κ πήρα στη μικρή ένα γκαμι μπεαρ που τραγουδάει, καθότι τον έχει τρέλα και κάθεται και κάνει κουπεπε όταν παιζει κ γελαει συνέχεια!! εεε μόλις τον είδε φοβήθηκε, τσίριζε 1 ωρα, σφίχτηκε πάνω μου και δεν μπορούσα να την ηρεμήσω...!!!παει η χαρά μου...

Mo09p3.png

Εμ αν ειναι να τρωω ετσι....γιατι να δινω 30Ε την επισκεψη.....θα τα χασω λογο αφαγιας....

καλα μην φανταστεις οτι τωρα θα σκαω στο φαι βεβαια......

μ τόσα αγγούρια αν τα χάσει τα κιλά δε θα της πούμε μπράβο!Θα της πούμε μετά συγχωρήσεως!!!άκου 3 αγγούρια τη μέρα!Και 3 κιόλας!!!!!χαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μ τόσα αγγούρια αν τα χάσει τα κιλά δε θα της πούμε μπράβο!Θα της πούμε μετά συγχωρήσεως!!!άκου 3 αγγούρια τη μέρα!Και 3 κιόλας!!!!!χαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαγδααααααα αυτό δεν το περίμενα από σένα να κάνεις και πρόστυχα αστεία!!! σε είχα για πνευματικό άνθρωπο!!! τελικά παρασύρθηκες!!! τέρμα απο τούδε κ στο εξής μονο βράδυ να μπαίνεις!!! εδώ θα σε χαλάσουμε

Mo09p3.png

Ποσο πηγε ο Gummy bear Μαρινακι? Γιατι εμεις που τον πηραμε πριν κυκλοφορησει εδω τον πληρωσαμε χρυσο κ τωρα ειναι με φαρυγγιτιδα κ δεν ανοιγει κ απο πουθενα να βρεις μηχανισμο, μπαταριες κλπ....αλλα επειδη τον λατρεουμε μολις η φαρθγγιτιδα γινει αφωνια μαλλον θα παμε για νεο.....

Ρε ξεχασα να σας πω.....απο χτες κανει συνειδητα (λεμε τωρα) κουπεπε με τα δυο χερακια κ τρελαινετε κιολας κ επισης κανει απο μεσα της (σαν εγγαστριμυθο ενα πραγμα) τον ρυθμο του κουπεπε που της τραγουδαγα εγω....εχουμε λιωσει στο γελιο φυσικα....κ μολις μας βλεπει να χαχανιζουμε μας χαιρεταει....σαν να μας λεει...."μαμα...μπαμπα.....αντε γειααααααααααα"

Διαφημίσεις

30 ευρω το πήρα, γράφει από έξω ότι η μπαταρία κρατάει 6 μήνες και δεν αντικαθίσταται..

θα το βάλω κ σήμερα μέσα στο χώρο μήπως το συνηθίσει κ αν ξανακλάψει έτσι θα πάει δώρο σε κανένα άλλο παιδάκι, πιο θαρραλέο απτη δικιά μου!!

Mo09p3.png

αααα στην διαιτα με τα λιποτοξ τα αγγουρια τις πρωτες δυο μερες απαγορευονται....αρκεστητε στα μπαλακια για να χορτασετε αν πεινασετε.....

30 ευρω το πήρα, γράφει από έξω ότι η μπαταρία κρατάει 6 μήνες και δεν αντικαθίσταται..

θα το βάλω κ σήμερα μέσα στο χώρο μήπως το συνηθίσει κ αν ξανακλάψει έτσι θα πάει δώρο σε κανένα άλλο παιδάκι, πιο θαρραλέο απτη δικιά μου!!

6 μηνες με νορμαλ χρηση....εμας απο τα χριστουγεννα παιζει ασταματητα, για κανα διμηνο ετρωγε μονο με αυτο οποτε οποτε ετρωγε ο gummy ειχε βαρδια διαρκειας.....

εγω 50 τον πηρα κ τωρα τον βρηκα 25 σε ενα μαγαζι ακριβο οποτε ισως βρω κ πιο φτηνο πλεον....αν παει δωρο σε αλλο παιδακι το Μελινακι θα το εκτιμησει δεοντως....κ η μαμα της Μελίνας επίσης....;)

ευχαρίστως αλλά προηγείται η τσικομαμά κ ο μπεμπίνιο που το έταξα εχθές....σορυ μελινακι κ μελινομαμα!!!

σίγουρα στα τζαμπο η κάπου θα το βρεις φτηνοτερα, αλλά εδώ στη Νάουσα, το μοναδικό μαγαζί με παιδικά παιχνιδάκια που υπάρχει τόσο το είχε..

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...