Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα κοριτσια παιζουμε καινουριο παιχνιδι που το ανακαλυψαμε μολις σημερα! Η μυρτω κι εγω κρατωντας απο μια κουκλα παιζουμε τους ρολους μας (σημερα ειμαι η αριελ) κι ο μικρος ελευθερος γυρναει και ειναι ο κακος γιγαντας που θελει να μας φαει!!! Αυτος πλεον μπουσουλαει κανονικα (και οχι σλοου μοσιον οπως πριν) και μολις μας πλησιαζει ουρλιαζουμε και τρεχουμε! Πρεπει να δειυε την φατσα του!!! Εχω πεσει κατω μιλαμε!!! Αχ Παναγιτσα μου ποτε θα ερθει το μεσημερι να κοιμηθουν?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα κοριτσια παιζουμε καινουριο παιχνιδι που το ανακαλυψαμε μολις σημερα! Η μυρτω κι εγω κρατωντας απο μια κουκλα παιζουμε τους ρολους μας (σημερα ειμαι η αριελ) κι ο μικρος ελευθερος γυρναει και ειναι ο κακος γιγαντας που θελει να μας φαει!!! Αυτος πλεον μπουσουλαει κανονικα (και οχι σλοου μοσιον οπως πριν) και μολις μας πλησιαζει ουρλιαζουμε και τρεχουμε! Πρεπει να δειυε την φατσα του!!! Εχω πεσει κατω μιλαμε!!! Αχ Παναγιτσα μου ποτε θα ερθει το μεσημερι να κοιμηθουν?????

χαχαχαχα μια χαρα σας βρισκω!!! δημιουργικο παιχνιδι το λενε αυτο!!! Ζηλευωωωωωωωω

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

κοριτσάκια μόλις γύρισα από Δικαστήριο...πήζω τρελά και ούτε διάβασα τι λέτε

!!!

θα διαβάσω μεσημεράκι που θα ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα..!

αλλά μπήκα να μιλήσω, να μη μιλήσω κ εγώ;;; μόνες σας να μιλάτε; κ ας είμαι κ εκτός θέματος!!! πρώτη φορά θα είναι;

Mo09p3.png

ειδες γιατι θελω κιαλλα παιδια εγω?:(

ενω ο κακομοιρης οδικος μου μονο τον ινδιανο μπορουμε να παιξουμε ,και προτιμαει να του ανοιγοκλεινω το στομα με το δικο μου χερι γιατι αυτος δεν μπορει :(

προσπαθω να βαλω φωτο και απο μπομπο αλλα δεν τα καταφερα!! :cry:

Για να απαντησω σε Μυρτω...η μπομπονιερες μας πηγαν 1,70! Πολλά είναι; Ειχα υπολογισει μεχρι 2!

Αχ Ελένη και γω ζηλεύω, πειραζει;;

Η σκατουλα μου εμενα, στασω δεν εχει στον υπνο της! Πως καταφερνει να βγαινει απο τον υπνοσακο και να την βρισκω αναποδα καθε πρωι ουτε που εχω καταλαβει! :confused:

Διαφημίσεις

Γλυκακι εχω καταληξει μαλλον σε σφηνακι με 1Ε. Κ σε ενα ζαχαροπλαστειο στην Ηλιουπολη κ σε ενα στην Βαρη τοσο μου ειπαν 15Ε/κιλο κ βγαζει 15τμχ το κιλο. Θυμησε μου περιοχη που εισαι, δεν σε βολευει Βαρη ή Ηλιουπολη εεεε??? καπου δυτικα εισαι.....

παντως ειλικρινα αν θες τα παραγγελνω τα παραλαμβανω κ βρισκομαστε καπου στο ενδιαμενο να στα δωσω το σαββατο πριν την βαφτιση.....δεν εχω θεμα....αληθεια

Ναι δυτικα ειμαι Μυρτω μου...Ε, οχι να σε βαλω και σε τετοιο κοπο! Σιγα καλέ. Θα παω σε κανα δυο ακομα που θελω! Για να δουμε! Καλε το γλυκο του κουταλιου το ειχαν 3,50!!!! Ευχαριστω πάντως!!!

προσπαθω να βαλω φωτο και απο μπομπο αλλα δεν τα καταφερα!! :cry:

Για να απαντησω σε Μυρτω...η μπομπονιερες μας πηγαν 1,70! Πολλά είναι; Ειχα υπολογισει μεχρι 2!

Αχ Ελένη και γω ζηλεύω, πειραζει;;

Η σκατουλα μου εμενα, στασω δεν εχει στον υπνο της! Πως καταφερνει να βγαινει απο τον υπνοσακο και να την βρισκω αναποδα καθε πρωι ουτε που εχω καταλαβει! :confused:

Μια χαρα ειναι το 1,70. Ειδα πολυ πιο πανω τιμες.

Τελικα εγω ειμαι η φτηνιαρα σε μπομπο κ προσκλησεις.....χαχαχα δεν πειραζει κανω grande τραπεζι μετα.....

Εγω δεν χρησιμοποιω υπνισακο, δεν με βολεψε ποτε....εχω εναν της τον εβαλα 2-3 βραδια κ μετα δεν τονξαναεβαλα, παγωμενη την εβρισκα στα χερακια της, ενω με την κουβερτα κρατιεται πιο ζεστη παρολο που πολλες φορες ξεσκεπαζετε.

Τζενακι απορια αν ξερεις (αυτο που μου ειχες στειλει το εχω στο laptop σπιτι κ βαριεμαι να ψαχνω τα εκατονταδες mail τωρα) δωρο Πασχα θα παρω κανονικα ή αναλογια? (ημουν σε 6μηνο ΟΑΕΔ κ νομιζω οτι μετραει σαν κανονικος χρονος υπηρεσιας αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη)

Τζενακι απορια αν ξερεις (αυτο που μου ειχες στειλει το εχω στο laptop σπιτι κ βαριεμαι να ψαχνω τα εκατονταδες mail τωρα) δωρο Πασχα θα παρω κανονικα ή αναλογια? (ημουν σε 6μηνο ΟΑΕΔ κ νομιζω οτι μετραει σαν κανονικος χρονος υπηρεσιας αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη)

Αναλογία θα πάρεις κοριτσάκι! Παιρνεις ΔΠ και απο τον ΟΑΕΔ!

εφτιαξα σοκολατακια αμυγδαλου και καθομαι και τα λιανιζωωωωωωωωωω!

κρατησα τον μικρο ξυπνιο ολο το πρωι και στις 1.30 μια που τον εβαλα στην κουνια, μια που ξεραθηκε:P

για να τον δω...

γιατι το χθεσινο μεσημεριανο δε θελω ουτε να το θυμαμαι:(.

τι κανετε?

Ναι δυτικα ειμαι Μυρτω μου...Ε, οχι να σε βαλω και σε τετοιο κοπο! Σιγα καλέ. Θα παω σε κανα δυο ακομα που θελω! Για να δουμε! Καλε το γλυκο του κουταλιου το ειχαν 3,50!!!! Ευχαριστω πάντως!!!

Σιγα τον κοπο....μπορει αν παρουμε κ οι δυο με μια βδομαδα διαφορα να μας κανουν κ εκπτωση χαχαχαχα

παντως αν δεις οτι ειναι πιο ακριβα κ θες πες μου, ειλικρινα

Αναλογία θα πάρεις κοριτσάκι! Παιρνεις ΔΠ και απο τον ΟΑΕΔ!

γμτ....ναι παιρνω κ απο τον ΟΑΕΔ αναλογια....αλλα ελεγα μπας και το παρω ολοκληρο......

Για το Σαββατο δεν λεει καμια σας τιποτα.....καλααααααααα εγω να προσβληθω οτι δεν θελετε να με γνωρισετε κ ουτε καν το σχολιαζετε????

φτου σας....θα βρω κατι αλλο να κανω!!!!

Διαφημίσεις

Σιγα τον κοπο....μπορει αν παρουμε κ οι δυο με μια βδομαδα διαφορα να μας κανουν κ εκπτωση χαχαχαχα

παντως αν δεις οτι ειναι πιο ακριβα κ θες πες μου, ειλικρινα

Θα το κοιταξω και θα σου πω! thanks παντως!!

γμτ....ναι παιρνω κ απο τον ΟΑΕΔ αναλογια....αλλα ελεγα μπας και το παρω ολοκληρο......

Για το Σαββατο δεν λεει καμια σας τιποτα.....καλααααααααα εγω να προσβληθω οτι δεν θελετε να με γνωρισετε κ ουτε καν το σχολιαζετε????

φτου σας....θα βρω κατι αλλο να κανω!!!!

Δεν σου λεμε τιποτα γιατι ακομα δεν ξερουμε κοπελια. Κατι θα κανουμε ομως!

Χιχιχι θα το φερω στον αντρα μου ωραιοτατα..."ε, εσυ θα πας γηπεδο την Κυριακη. Εγω θα παρω το παιδι και θα βγω το Σαββατο."

Ρε κόρες εγώ δεν σας το είπα για να ζηλέψετε, για να με λυπηθείτε το είπα...

Ναι η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι τέλειες (ειδικά όταν τα βλέπεις να κοιμούνται) με τα 2, τότε λέω ότι θέλω και τρίτο... Μετά επανέρχομαι... Το θέμα είναι να είναι γερά τα παιδάκια μας και όλα τα παιδάκια του κόσμου!

Αυτο ειναι το προσκλητηριο ...

κοριτσακι απο την ιδια σειρα προσκλητηριων διαλεξαμε κι εμεις - απο ενα βιβλιαρακι με δειγματα δεν ειναι ; που ειχε στη αρχη και προσκλητηρια με βαση τα ζωδια;

πως μπορω να ανεβασω φωτο να δειτε και το δικο μας;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...