Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις τα πήραμε 1,80 το ένα συν 50 ευρώ η εκτυπωση.

!!

αυτο με τα 50 ευρω για την "εκτυπωση"

με ειχε εκνευρισει αφανταστα.

ημουν στο τσακ να τους τα ακυρωσω.

δεν εχει λογικη αυτο που λενε . 1.80. το προσκλητηριο.

τελος.

το καπελο το ονομασαν αυτοι "εκτυπωση":cool:

εγω ηθελα 23 προσκητηρια .

με τα λεφτα που εν τελει συμφωνησαμε(και τα 50 για εκτυπωση:rolleyes:)

μου στειλανε 40 προσκλησεις:shock:.

οποτε λιτσακι για δες ποσες χρειαζεσαι μηπως και γλιτωσεις ετσι καποια λεφτα , αν το μινιμουμ που μπορουν να εκτυπωσουν ειναι 40;)

Καλημερες καλημερες!!!

Μαρινακι μια χαρα σου εκατσε το σκ! Μακαρι να μπορουσαμε κ εμεις να κανουμε τετοια....εμενα το πολυ να μου πει "γμτ βγηκε ταξιδι για τοτε...." που φυσικα δεν μπορω να παω μαζι εννοειτε....

Κ παρεπιπτοντως εχει βαρδια Κυριακη του Πασχα.......οκ ολα τα Χριστουγεννα ηταν εξω οποτε καποια στιγμη θα την τρωγαμε την βαρδια......οι δικοι μου θα λειπουν κ εγω Πασχα με τα πεθερικα στο μπαλκονι με κατσικακι στο φουρνο ΔΕΝ κανω....οποτε θα βγω στην ζητιανια για παρεα.....με βλεπω να κατεβαινω αυθημερον βιλια στην νονα της μπεμπας.....

Τζενακι σουπερ το προσκλητηριο! ΜΕ το καλό η βάφτιση!!! (μετα το πασχα θα τα μοιρασεις εεε? εγω θα τα παραλαβω τελος μαρτιου κ λεω μεσα απριλη κ μετα να αρχισω το μοιρασμα)

Απλα εγω θεωρω λιγο χαζο το να δωσω πολλα λεφτα για προσκλητηριο γιατι ειναι κατι που στανταρ θα πεταχτει, οποτε για αυτο διαλεξα το πιο οικονομικο που βρηκα να ταιριαζει με τα χρωματα κλπ.

Λιτσακι εμπειρια απο 2 παιδια δεν εχω αλλα βρες ενα τροπο να βαλεις ενα προγραμμα αστον μικρο (τι σου λεω τωρα......) ισως αυτο που σου λεει η Ελενη αν κ δεν το πολυκαταλαβα, γιατι οταν πας δουλεια θα ειναι ζορι...κ αντε ενα βραδυ να ξενυχτησεις παει καλα, αν ειναι μονιμο ομως δεν θα το αντεξεις.....θα κλαταρεις....ξερω δεν σου αρεσουν αυτα που σου λεω αλλα τι??? ψέματα μεταξυ μας?????

Ρε ελενη μια χαρα επισκεπτης κ οικοδεσποινα ειμαι.....εεεε καποια στιγμη στις 2 κλαταρω η γυναικα ορθια απο τις 8 καθε μερα (παλια ειχα κ ενα σκ να κοιμαμαι μεχρι τις 10-11)......ευτυχως δεν παρεξηγουν αυτοι.

Η βδομαδα προβλεπεται ζορικη....εχω να παραδωσω διαγωνισμο, προσφορα για νεα κλινικη απο το 0, να φτιαξω το προγραμμα στο νεο ΦΠΑ (ναι ναι ακομα δεν μου το εχουν φτιαξει, αναμενω απο ωρα σε ωρα), το απογευμα θα ερθει σπιτι ενα φιλος να μας κανει μια προταση για μια ασφαλεια δικη μου που θελω να αλλαξω. ουφ......κουραστηκα ηδη

Κ ξυπνησα κ με εναν πονοκεφαλο τρελλο....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Τζενακι σουπερ το προσκλητηριο! ΜΕ το καλό η βάφτιση!!! (μετα το πασχα θα τα μοιρασεις εεε? εγω θα τα παραλαβω τελος μαρτιου κ λεω μεσα απριλη κ μετα να αρχισω το μοιρασμα)

Απλα εγω θεωρω λιγο χαζο το να δωσω πολλα λεφτα για προσκλητηριο γιατι ειναι κατι που στανταρ θα πεταχτει, οποτε για αυτο διαλεξα το πιο οικονομικο που βρηκα να ταιριαζει με τα χρωματα κλπ.

Συμφωνω μαζί σου οτι ειναι πεταμενα λεφτα. Και μεις αρχικα ειχαμε πει για πιο οικονομικο...αλλα...αλλα...

Το καλό ειναι οτι μας βγήκαν πιο οικονομικες οι μπομπονιερες. Οποτε ηρθε μεσα στον προυπολογισμο! ;)

Πηγαμε και ρωτησαμε για γλυκακι! Καλα εχουν ξεφυγει τελειως!!! Ακου 1,50 ευρω. Θα παω να ρωτησω σε κανα δυο ακομα!

Διαφημίσεις

Συμφωνω μαζί σου οτι ειναι πεταμενα λεφτα. Και μεις αρχικα ειχαμε πει για πιο οικονομικο...αλλα...αλλα...

Το καλό ειναι οτι μας βγήκαν πιο οικονομικες οι μπομπονιερες. Οποτε ηρθε μεσα στον προυπολογισμο! ;)

Πηγαμε και ρωτησαμε για γλυκακι! Καλα εχουν ξεφυγει τελειως!!! Ακου 1,50 ευρω. Θα παω να ρωτησω σε κανα δυο ακομα!

Μωρε αν σας αρεσε τοσο καλα κανετε, δεν το συζητω. Ισως κ εγω αν ειχα δει κατι να κολλησω να το εκανα, απλα δεν ειδα κατι τοοοοοοσο ωραιο που να κολλησω οποτε διαλεξα ενα που μου αρεσε πολυ, ηταν οικονομικο κ ταιριαστο.

Η μπομπο ποσο σου ηρθε? Τι κανατε?

Εμενα τελικα ειναι 0,90 + 55 οι προσκλησεις κ 1,53 η μπομπο (με το δεσιμο δικο μου αλλιως ηταν 1,80-1,90)

Γλυκακι εχω καταληξει μαλλον σε σφηνακι με 1Ε. Κ σε ενα ζαχαροπλαστειο στην Ηλιουπολη κ σε ενα στην Βαρη τοσο μου ειπαν 15Ε/κιλο κ βγαζει 15τμχ το κιλο. Θυμησε μου περιοχη που εισαι, δεν σε βολευει Βαρη ή Ηλιουπολη εεεε??? καπου δυτικα εισαι.....

παντως ειλικρινα αν θες τα παραγγελνω τα παραλαμβανω κ βρισκομαστε καπου στο ενδιαμενο να στα δωσω το σαββατο πριν την βαφτιση.....δεν εχω θεμα....αληθεια

ΙΔΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαββατο θα ειμαι μονη μου! Θελετε να βρεθουμε? Καφε, παιδοτοπο οτι θελετε!!! πρωι, μεσημερι, απογευμα....δεν εχω προβλημα

Καλημερες καλημερες!!!

....

Κ παρεπιπτοντως εχει βαρδια Κυριακη του Πασχα.......οκ ολα τα Χριστουγεννα ηταν εξω οποτε καποια στιγμη θα την τρωγαμε την βαρδια......οι δικοι μου θα λειπουν κ εγω Πασχα με τα πεθερικα στο μπαλκονι με κατσικακι στο φουρνο ΔΕΝ κανω....οποτε θα βγω στην ζητιανια για παρεα.....με βλεπω να κατεβαινω αυθημερον βιλια στην νονα της μπεμπας.....

....

εγω παντως αμα γουσταρεις σε περιμενω , να λυσσαξουνε τα μικρα στον κηπο το πασχα!

θα ειμαστε οι φιλοι μαζεμενοι.

ετσι ψηνουμε καθε χρονο, ελπιζω φετος να μην εμφανιστουν απο το πουθενα τα πεθερικα:evil:

εγω παντως αμα γουσταρεις σε περιμενω , να λυσσαξουνε τα μικρα στον κηπο το πασχα!

θα ειμαστε οι φιλοι μαζεμενοι.

ετσι ψηνουμε καθε χρονο, ελπιζω φετος να μην εμφανιστουν απο το πουθενα τα πεθερικα:evil:

ως τρελλη παιρνω την προταση στα σοβαρα κ την βαζω στις σοβαρες επιλογες....ειναι κ πιο κοντα η κορινθος απο τα βιλια κ θα γνωριστουν τα παιδακια μας....εεε τι δεν θα παρουμε γουρουνι στο σακι.....

ελα κι εχουμε αρραβωνιασματα πασχαλιατικα!!!! Συμπεθερα μας προλαβανε!!! Δεν πειραζει, καλο ειναι να δοκιμαστει η σχεση των παιδιων μας! Αν και αφου περπατησουν νιωθουν το ιδιο ερωτευμενα, θα τα παντρεψουμε απευθειας!!!!

ως τρελλη παιρνω την προταση στα σοβαρα κ την βαζω στις σοβαρες επιλογες....ειναι κ πιο κοντα η κορινθος απο τα βιλια κ θα γνωριστουν τα παιδακια μας....εεε τι δεν θα παρουμε γουρουνι στο σακι.....

πολυ στα σοβαρα ομως να την παρεις γιατι θα περασουμε ζαχαρη:D

Διαφημίσεις

ελα κι εχουμε αρραβωνιασματα πασχαλιατικα!!!! Συμπεθερα μας προλαβανε!!! Δεν πειραζει, καλο ειναι να δοκιμαστει η σχεση των παιδιων μας! Αν και αφου περπατησουν νιωθουν το ιδιο ερωτευμενα, θα τα παντρεψουμε απευθειας!!!!

ειναι κομματακι αλαργα η ναουσα για?

χαχαχχχααααααααα!

ελατε και εσεις μαρηηηηηηηηηηη!

ειδες με τον αλεξινοο?:mrgreen:

χαχαχαχα, εριξα τρελο γελιο χτες!!! κλειδωσανε και το θεμα της Θεοδωρας? "ουτε δημοσιο, ουτε ιδιωτικο hs" ή κάπως ετσι? γιατι ειχε μεταφερθει εκει η συζητηση! κριμα γμτ, οντως ειχε γελιο!

χαχαχαχα, εριξα τρελο γελιο χτες!!! κλειδωσανε και το θεμα της Θεοδωρας? "ουτε δημοσιο, ουτε ιδιωτικο hs" ή κάπως ετσι? γιατι ειχε μεταφερθει εκει η συζητηση! κριμα γμτ, οντως ειχε γελιο!

νομιζω της θεοδωρας ειχε κλειδωθει παλια και χθες ανοιξε παλι.

το ξανακλειδωσανε?:?

εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!!!

εψαχνα για το home schooling και επεσα πανω σε ποστ με ερωτηση

"τι σημαινει οταν βρισκις στην τσεπη του συζυγου σου προφυλακτικα???"

οτι προσεχει ο ανθρωπος:cool::cool::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...