Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχχχχ μπουμπουκάκι μου...ας όψεται ο αντρούλης μου ... δεν απάντησα...πήρα το μωρό και την έκανα...

δεν ήθελα εντάσεις...και το βούλωσα....

:shock::shock::shock::shock::shock: αυτό πάλι ούτε που θα το φανταζόμουν από σένα....:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock::shock::shock::shock::shock: αυτό πάλι ούτε που θα το φανταζόμουν από σένα....:tongue:

κ εγώ ακόμα απορώ με τον εαυτό μου...αλλά αυτή η γυναίκα με αφοπλίζει...

ποτέ δεν αντέδρασα ό,τι κ αν άκουσα...επειδή ξέρω πόσο θα στεναχωρηθεί ο αντώνης...

Mo09p3.png

κατι τετοια κανουμε και μετα παιρνουν αερα!!!εκεινη την ωρα πρεπει να της αποστομωνουμε!!!!αν θυμαμαι καλα εσυ εισαι δικηγορος θα επρεπε να της απαντησεις καταλληλα!!!εγω τα χανω εκεινη την ωρα και μου ερχονται μετα αλλα τοτε ειναι αργα.

UiVSp3.png

κ εγώ ακόμα απορώ με τον εαυτό μου...αλλά αυτή η γυναίκα με αφοπλίζει...

ποτέ δεν αντέδρασα ό,τι κ αν άκουσα...επειδή ξέρω πόσο θα στεναχωρηθεί ο αντώνης...

χαχαχαχα προτιμάς να τον τσαντίζεις μόνο και αποκλειστικά εσύ έτσι???

κατι τετοια κανουμε και μετα παιρνουν αερα!!!εκεινη την ωρα πρεπει να της αποστομωνουμε!!!!αν θυμαμαι καλα εσυ εισαι δικηγορος θα επρεπε να της απαντησεις καταλληλα!!!εγω τα χανω εκεινη την ωρα και μου ερχονται μετα αλλα τοτε ειναι αργα.

εγώ δεν τα χανω...μια χαρα μου ρχονται...αλλά αυτοσυγκρατούμαι!!! ενας θεος ξερει πώς

χαχαχαχα προτιμάς να τον τσαντίζεις μόνο και αποκλειστικά εσύ έτσι???

πως με πιάνεις, πώς με πιάνεις!!!1

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια μου δεν ξέρω πως μου έχει έρθει και ξέρω ότι σας σοκάρω μιας και νομίζετε ότι είμαι πολύ καλός και γλυκός άνθρωπος (μαρίνα κόφτο!!!) αλλά νιώθω απέραντη κακία τώρα...

Και δεν κατάλαβα ρε κοπελιές, θεωρείτε ότι το παιδί θα φάει τούρτα? Τι θα πει ζηλεύει? Κι ότι ζηλεύει του το δίνετε? Αλλά και να γλύψει λίγο από την τούρτα του (την πρώτη στην ζωή του) τι θα πάθει? Πραγματικά βρε γκέρλς, δεν μπορώ την υστερία, είπαμε μέτρο σε όλα... Δηλαδή από την μία δεν πειράζει να μην γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια επειδή δεν καταλαβαίνει αλλά από την άλλην μην δει την τούρτα και ζηλέψει?

Τελικά καταλαβαίνει ή δεν καταλαβαίνει το παιδί???

ρε φιλε δε μιλησα για ζηλεια .

αλλα για ορμηγμα σε οτιδηποτε δει.

και η τουρτα οπως να το κανεις ειναι εντυπωσιακη.

τωρα για το καταναλωτικη ειμαι δε λεω οχι αλλα εγω ανεφερα ενα βιβλιο μαρη και εσυ πως κανεις ετσι?

αλλωστε εχω διαβασει παρα πολλα , απλα ασπαζομαι αυτα που μου κανουν.

εγω αυτο το ειχα σκεφτει να το κανω πριν γεννησω οταν ειχα παει στα γενεθλια της ανηψιας του γιωργου και το παιδακι ειχε κουραστει απο το πρωτο τεταρτο:(

απλα και το διαβασα , οποτε νομιζω πως δεν ειναι κ λαθος.

παντως η ιδεα της μαρινας για γιαουρτι και φρουτα μ αρεσε....

αχ κορίτσια μου δεν ξέρω πως μου έχει έρθει και ξέρω ότι σας σοκάρω μιας και νομίζετε ότι είμαι πολύ καλός και γλυκός άνθρωπος (μαρίνα κόφτο!!!) αλλά νιώθω απέραντη κακία τώρα...

ο καλος ο ανθρωπος:cool:

καλε ανθρωπε πες μας κατι για την πεθεραααααα:mrgreen:

Διαφημίσεις

Ναι η ιδεά της Μαρίνας είναι φοβερή... έχει τέτοια ξενέρωτα πολλά να σου πει, κουλουράκια χωρίς ζάχαρη και αλεύρι, κέικ χωρίς βούτυρο και ζάχαρη κτλ... Μόνο που αυτά κοπελιές δεν λέγονται τούρτες, κουλουράκια ή κέικ, λέγονται άνοστα!

ο καλος ο ανθρωπος:cool:

καλε ανθρωπε πες μας κατι για την πεθεραααααα:mrgreen:

Τι να σου πω μαρή, έχεις ένα-δύο χρόνια ελεύθερα να τα πούμε? Εγώ δεν έχω, ξυπνάει κι ο μαλλιάς σιγά σιγά...

τι κοιμοταν ως τωρα ?

α το θελω εγω το παιδι αυτο.

να σου στειλω τον δικο μου που του εκανα και μπανιο στις 2 για ναχαλαρωσει και να κοιμηθει κ σε μια ωρα τραγουδαγε:rolleyes:

Για να μην κανω παραθεση 800 ποστ θα τα πω ολα μαζεμενα.

Εφη σαφως κ να κανετε αυτο που ταιριαζει σε εσας, αυτο δεν το συζηταμε.

Εγω θα συμφωνησω με την Ελενη ως προς τον καταναλωτισμο. Γενικα ειμαι κατα του πολυ διαβασματος κ προτιμω το ενστικτο αφου ειδα οτι το διαβασμα μου κανει κακό κ εχει αντικτυπο στο παιδι μου.

Οσων αφορα την τουρτα, πρωτον μπορεις να την κανεις εσυ ακομα κ ετσι οπως προτενε η μαρινα (καλη ιδεα παρεπιπτοντως) αλλα κ κανονικη να ειναι εεε δεν χαθηκε ο κοσμος να φαει 2 κουταλιες.

Εγω την αμαρτια μου θα την πω....μια δυο φορες που ετρωγα τουρτα της εδωσα λιγη σοκολατα με το δαχτυλο μου κ προχτες που ετρωγα παγωτο της εδωσα παλι πολυ λιγο βεβαια στην μυτη του νυχιου. Αλλα γλυφοταν το παιδακι. Γενοκοτερα θεωρω οτι τα ακρα κ οι απολυτες αποψεις κανουν κακο (δεν μιλαω για εσενα απλα αφορμη βρηκα)

Κ επισης για εμας θεωρω αδιανοητο να μην της κανουμε γενεθλια....ειπαμε οχι κανενα grande party αλλα παπουδες κ νονοι με τουρτα..να σβησουμε κερακια κλπ!

αυτααααα

σας χαιρετω κμια κ δενξερω αν θα μπω το σκ (θα μπω μαλλον την κυριακη που ο συζυξ θα εχει βαρδια) θα σας ευχηθω απο τωρα καλο σκ, καλα να περασετε, καλα μπαλακια (εμενα μαλλον με επισκεφτηκε κ κα Αλεκα γμτ....) κλπ κλπ κλπ

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...