Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εσάς τουλάχιστον η πεθερά σας δεν είπε΄...¨απορώ πώς είναι ζωντανό ακόμα αυτό το παιδί..." (από εμένα την άχρηστη μάνα που το θήλαζα και δεν του έδινα κανονικό γάλα να πιει)

και ούτε ήθελε να πετάξει το μώράκι σας στο ταβάνι και να το αφήσει να πέσει στο κρεβάτι για να του ανοίξει η όρεξη!!!! (για να πιει κανονικό γάλα)!!!!

χαχαχαχα !!! και η δικιά μου είπε οτι την κόψαμε από τις φώτο!!! και λεει ο αντ. αφού έκανα ειδική συμφωνία με τον φωτογράφο να μην φαίνεσαι γιατί μου χαλούσες το γάμο!!!

ε πια καλά της είπε

Χαχαχαχα!

ωραιοςςςςς!

για το θηλασμο εμενα μου ειπε ΤΑ απιστευτα!

το κορυφαιο ομως ητανε για την πιπιλα

" να δινεις πιπιλα στο παιδι γιατι δυναμωνουν τα σαγονια του"

" το θηλαζω"

" με την πιπιλα δυναμωνουν καλυτερα":shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε μαρινάκι αυτό με το πέταμα ψηλά και μετά προσγείωση στο κρεβάτι το έχω ξανακούσει και φρίκαρα... Το διάβασα και στο πάρεντς επίσης... Τι μυαλά είναι αυτά ρε...

σοβαρά το διάβασες; γιατι εγώ δεν έγραψα τπτ, και νόμιζα ότι ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία η δικιά μου, αλλά τελικά υπάρχουν κ άλλα φρουτα!!!!

Mo09p3.png

Μυρτώ κι εμάς λύσσαξε να πάμε γρήγορα στο κέντρο επειδή ο κόσμος πεινάει... Εννοούσε φυσικά τους πειναλέους που είχε μαζέψει εκείνη... Όπως επίσης είχε λυσσάξει επειδή ήταν μπουφές κι όχι σερβιριστό ότι αυτή δεν θα φάει τίποτα, κι ότι αν είναι δυνατόν, τι πράγματα είναι αυτά, ο κόσμος θα σηκωθεί μόνος του να βάλει να φάει κτλ και της είχα πει "εντάξει με το ζάχαρο που έχεις δεν θα πάθεις και τίποτα αν δεν φας μια μέρα, καλό θα σου κάνει¨!!!

Διαφημίσεις

Μα τι ειπες τωρα;Φωτογραφιες;Εκει εγινε ο πανικος γιατι βγηκε η μαμα μου φωτογραφια με το μωρο και δεν βγηκε αυτη!!!Εγω ομως δεν της ειπα να μην βγει φωτογραφια αλλα εκεινη η κυρια ετρεχε ολη μερα να μιλησει μεχρι και με τον τελευταιο ξαδερφο που ειχε καλεσει και το μωρο το ειχε φτυσμενο ολη μερα!!!!Το αλλο που ειπε ηταν οτι εγω και η μαμα μου δεν ειμαστε γλυκομιλητες ενω εκεινη ειναι,δεν της αρεσε το πως καθησαμε στα τραπεζια και δεν μιλουσαμε με τους νονους!!!Γι'αυτο και ταισαμε 15 ατομα απο τους νονους ως και την ανιψια της μανας του νονου!!!Χεσε ψηλα και αγναντευε!!!!Ελενη μου οι πεθερες μας μοιαζουν πολυ,η δικια μου θελει να φαινεται στο βιντεο σε οποιο γαμο παει!!Ψωναρα.....

UiVSp3.png

προσωπικα για την πεθερα σου χ@@@ηκα αλλα δεν ειναι κριμα να μην γιορταζετε τα πρωτα γενεθλια του παιδιου? εμεις επειδη σε 4 μερες θα ειναι η βαφτιση κ θα τα κανουμε εκει αλλα κ παλι δεν θελουμε να περασει στο ντουκου η μερα ειπαμε θα φωναξουμε παπουδες κ νονους κ θα κοψουμε τουρτα εστω για το καλο! Κ πως θα βαλει κ το φορεματακι με την τουρτα που της πηρε η νονα της????

κοιτα αυτο που θα κανουμε ειναι κατι που ταιριαζει σε εμας.

να γιορτασουμε εμεις τη γεννηση του μικρου μονοι μας , τωρα που μπορουμε.

η αληθεια ειναι πως το διαβασαμε και στο βιβλιο "το μωρο σας μηνα με το μηνα " του su laurent, που για εμας ειναι βιβλος...

αλλα ειναι και το οτι δε θελουμε ο μικρος να φαει ζαχαρη τουλαχιτον τον πρωτο χρονο και οσο γινεται μετα .

δε θα ειναι αδικο να του κοτσαρω μια τουρτα μπροστα και να του την παρω μετα?

και ναι, ουτε λιγο δε θελω να φαει.

σοβαρά το διάβασες; γιατι εγώ δεν έγραψα τπτ, και νόμιζα ότι ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία η δικιά μου, αλλά τελικά υπάρχουν κ άλλα φρουτα!!!!

Ναι το διάβασα από μια βόρεια επίσης, επειδή λέει το παιδί είχε γκρίνια και μάλλον είχε μάτι...

Μια συνάδελφος μου είχε πει ότι η επίσης βόρεια πεθερά της (κάτι σας βάζουν στο νερό ρε συ, να το προσέξετε) πέταξε το μωρό ψηλά επειδή ήταν πολύ ήσυχο και κάτι δεν πήγαινε καλά (σύμφωνα πάντα με την πεθερά ντόκτορ)!!!

α δλδ η δικια μου που δεν πήρε ποτέ πιπίλα φαντάζομαι δεν θα μπορεί να φάει παϊδάκια μεθαύριο με τοοοοσο αδύνατα σαγόνια!!!

μπρρρρρρρρρρρρρρρρ

οχι βεβαια ! θα της φευγουν απο τα πλαγια οπως κ του δικου μου:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εσάς τουλάχιστον η πεθερά σας δεν είπε΄...¨απορώ πώς είναι ζωντανό ακόμα αυτό το παιδί..." (από εμένα την άχρηστη μάνα που το θήλαζα και δεν του έδινα κανονικό γάλα να πιει)

και ούτε ήθελε να πετάξει το μώράκι σας στο ταβάνι και να το αφήσει να πέσει στο κρεβάτι για να του ανοίξει η όρεξη!!!! (για να πιει κανονικό γάλα)!!!!

Δεν ειμαστε καλα!!!Τι αλλο θα ακουσουμε!!!Θελω να πεις εσυ τι απαντησες οταν σου τα ειπε αυτα!!!

UiVSp3.png

Ρε Εφίτσα, κόψε κοριτσάκι μου το διάβασμα σε χαλάει λέμε!!!

Τα μωρά δεν μεγαλώνουν με βιβλία, με ένστικτο μεγαλώνουν! Έλεος δηλαδή, τι άλλο θα ακούσω η γυναίκα! Είσαι το τέλειο καταναλωτικό θύμα, σου πλασάρουν ότι γουστάρουν αβίαστα, (χειρότερη από την Μαρίνα είσαι, αυτή τουλάχιστον τα σκάει σε D&G και Dior) μέχρι και παιχνίδια για 2 χρονών που αναγράφουν 10 μηνών σε αναγκάζουν να παίρνεις πριν την ώρα τους...

Φιλικότατα μικρή μου πυγολαμπίδα!!!

κοιτα αυτο που θα κανουμε ειναι κατι που ταιριαζει σε εμας.

να γιορτασουμε εμεις τη γεννηση του μικρου μονοι μας , τωρα που μπορουμε.

η αληθεια ειναι πως το διαβασαμε και στο βιβλιο "το μωρο σας μηνα με το μηνα " του su laurent, που για εμας ειναι βιβλος...

αλλα ειναι και το οτι δε θελουμε ο μικρος να φαει ζαχαρη τουλαχιτον τον πρωτο χρονο και οσο γινεται μετα .

δε θα ειναι αδικο να του κοτσαρω μια τουρτα μπροστα και να του την παρω μετα?

και ναι, ουτε λιγο δε θελω να φαει.

Μπορείς να κάνεις εσύ τύπου τούρτα για το μωρό, με γιαουρτάκι και φρούτα με βάση από βρώμη ή μπισκοτάκια που θα κάνεις εσύ...

το θέμα είναι να θέλεις...

προσωπικά μιλώντας δεν θα άφηνα το παιδί μου χωρίς έστω μια φώτο να σβήνει (σβηνουμε) το πρώτο του κεράκι... ακόμα και αν δεν το καταλάβει τώρα, θα έρθει η στιγμή που θα το δει...και θα του αρέσει..νομίζω

κατά τα άλλα, απολύτως σεβαστή η επιλογή σου να γιορτάσετε τα γεννέθλια του μικρού οι 2 σας..

Mo09p3.png

Δεν ειμαστε καλα!!!Τι αλλο θα ακουσουμε!!!Θελω να πεις εσυ τι απαντησες οταν σου τα ειπε αυτα!!!

αχχχχ μπουμπουκάκι μου...ας όψεται ο αντρούλης μου ... δεν απάντησα...πήρα το μωρό και την έκανα...

δεν ήθελα εντάσεις...και το βούλωσα....

Mo09p3.png

Και δεν κατάλαβα ρε κοπελιές, θεωρείτε ότι το παιδί θα φάει τούρτα? Τι θα πει ζηλεύει? Κι ότι ζηλεύει του το δίνετε? Αλλά και να γλύψει λίγο από την τούρτα του (την πρώτη στην ζωή του) τι θα πάθει? Πραγματικά βρε γκέρλς, δεν μπορώ την υστερία, είπαμε μέτρο σε όλα... Δηλαδή από την μία δεν πειράζει να μην γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια επειδή δεν καταλαβαίνει αλλά από την άλλην μην δει την τούρτα και ζηλέψει?

Τελικά καταλαβαίνει ή δεν καταλαβαίνει το παιδί???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...