Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια (Αννούλα εντάξει???)

Τι κάνετε κόρες? Εφίτσα τώρα που είσαι παρμένη, θέλεις να πάμε μια βόλτα στις "πεθερές" να ξεδώσουμε? Εγώ φτιάχνομαι στο πιτς φυτίλι, δεν έχω θέμα... Άσε που ότι κι αν πούμε για αυτές θα έχω κάτι να διηγηθώ!

Παρακαλούνται όμως οι καλές νύφες να κάτσουν εδώ ή να ανοίξουν το αντίστοιχο καλό τόπικ... Μην μας πρήζουν με την καλοσύνη τους!!!

ειμαι μεσα με τα μπουνια λεμε!!!!!!!

εχω ΚΑΙ καβατζα (πως με βρισκεις?)

το τελευταιο last but not least...

στη γιορτη μου δεν μου ειπαν χρονια πολλα ουτε απο το τηλ.

βεβαια το σαββατο που ακολουθησε της γιορτης ηρθανε να δουνε το παιδι σα να μην ετρεχε τπτ.

στη γωνια τους περιμενω, να με ρωτησουν γιατι τους μιλαω στον πληθυντικο:P

κι αλλα κι αλλα ....

Επεξεργάστηκαν by efitsa
χαλια τον εγραψα τον πληθυντικο ....

Διαφημίσεις

χαχαχαχα, καλά μιλάμε έχω λυσσάξει στο γέλιο... Πάρτε μάτι

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1504361#post1504361

εγώ πάντως γέλασα και θα το βάλω στα αγαπημένα μου για όσο πάει!!!

Εφίτσα, πως κάνεις έτσι καλέ, εμένα ήρθε η πεθερά σπίτι γύρω στις 20/01, (χρόνια πολλά δεν λέμε εμείς τέτοιες μέρες, τελευταία φορά που μου μίλησε για χρόνια πολλά και μάλιστα εγκάρδια ήταν τον 15Αυγουστο στην γιορτή του Τάκη επειδή μάλλον είχε κόσμο μπροστά) είπε ο πεθερος καλή χρονιά (από κοντά και καλά) κι εκείνη μόνο που δεν του όρμηξε επειδή έχει περάσει τόοοσος καιρός τι αηδίες είναι αυτές... Καλή λευτεριά δεν έχω ακούσει από τα χειλάκια της, ήρθε πρώτη και τελευταία φορά η @#@#@#@ για την γιορτή μου και καλά στις 22/05/06 (23/05/06 12 τα μεσάνυχτα μου σπάσαν τα νερά και το μεσημέρι στις 24/5 γέννησα την Μυρτώ) ήμουν με την κοιλιά στο στόμα και είχε απαίτηση να φτιάξουμε μεζεδάκια για ουζάκι η μπεκροκανάτα.... Και θυμάμαι ότι ήθελα να απλώσω μία κουβέρτα που είχα πλύνει και δεν σηκώθηκε η @#@#@#@!#!@# έτσι για τα μάτια του κόσμου... #@##@@##@#@##@

Βρε Ελενακι που την πετυχες αυτη τη φωκια;;:confused::confused:

Αγλαΐτσα μου σκέψου ότι δεν ανοίγω το στόμα μου για να μην θεωρηθώ υπερβολική... Αυτά δεν είναι τίποτα, μιλάμε δεν έ-χε-τε ι-δ-ε-α για τι πράγμα μιλάμε... Μόνο η πρώην συνυφάδα καταλαβαίνει ακριβώς αλλά αυτή γλύτωσε πλέον...

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσακι μου. Τουλαχιστον εμενα μου φερονται καλα. Απλα αυτο το περιστατικο με το ονομα με απομακρυνε απ΄αυτους. Κατα τα αλλα, ολα τα χρονια του εγγαμου βιου, 3μισι δηλ, ειμαστε μακρια και αγαπημενοι...

MQyUp3.pngd1GIp3.png

όχι βρε συμπεθερούλα, τι σου κάνει ο δόλιος ο φουπουάς??? Ούτε καν μιλάει...

Αγλαΐτσα έτσι να είστε πάντα, μακριά και αγαπημένοι... Κι ελπίζω εκεί που είναι τα πεθερικά να μην έχουν σήμα... σήμα καμπάνα....

σαββατο ητανε θυμαμαι...ναι! 16/5

μου φερανε ενα κοκορα να τον μαγειρεψω ναφαμε....γιατι ειμαι κ χρυσοχερα ντε!

ειχε ερθει κ η μανα μου γιατι στις 20 θα γενναγα.

ξεκιναω να τον ξεπετσιαζω, που να τον κοψω!

δεν κοβοτανε με τιποτα. τελειωνει αυτο , ξεκιναω μαριναρισμα κλπ.

πτωμ ατο βραδυ...

την αλλη μερα σηκωνομαι να μαγειρεψω,( μεχρι την παρασκευη εκανα αποτριχωσεις κ ποδια ναι?ναι.)ημουνααααααααα λιωμααααααααα.

στο τελος μαγειρευα καθιστη.

η μανα μου να με κοιταει κ να μην ξερει τι να κανει, αφου δεν ηξερε το φαγητο...

ερχονται...

τρωνε...

και λεει ο πεθερος"αντε πλυνε εσυ γεωργια τα πιατα"

απαντηση"εχω πονοκεφαλο, θατα πλυνει ο γιος μου"

και παει να σηκωθει να τα μαζεψει η μανα μου.........

ε ρε συφιλιασμα.....

της λεω κατσε κατω μανα ο γιος της εισαι??????:twisted:

γεννησα την επομενη μερα:|

Επεξεργάστηκαν by efitsa

και συγγνώμη τα πιάτα τα έπλυνε ο γιος της? Ο άντρας σου? Κι η μαμά σου ήταν μπροστά??? Έ, ρε και να γινόταν αυτό μπροστά στην πεθερά μου, δεν θα ζούσαμε άλλη μέρα εγώ και η μάνα μου (πάντα μαζί μας βρίζει) θα μας έτρωγε η σκύλα... Μαρή τα δικά σου είναι πταίσματα... Μην συφιλιάζεσαι άδικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...