Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εφούλα να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι, να είσαι πάντα γερή κι ότι επιθυμείς να σου συμβεί... (καλά κατάλαβα έτσι?)

Έχει δίκιο η Αγλαΐτσα ρε παιδιά, γιατί δεν απαντάτε σε αυτά που γράφουμε??? Κι εγώ παραπάνω έγραψα ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που συζητάτε κι αντί να μου εξηγήσετε και να με βάλετε στην κουβέντα, συνεχίσατε μόνες σας τα κινέζικα... Και μετά μιλάτε για καλούς τρόπους!!!

εν τω μεταξυ τωρα τωρα , κοιταγα το μνμ σου πιο πανω κ εψαχνα να βρω ποια σου ειχε απαντησει:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

παω να ετοιμαστω για δουλεια.

με εχει λιωσει ο μικρος σημερα, ισα που στεκομαι...

φιλια

Επεξεργάστηκαν by efitsa
για να στειλω φιλια!!!!!!

Μπάι εφούλα, καλή δουλειά...

περιμένω εγώ στο μεταξύ...... (εμότικον που έχει πιάσει αράχνες....)

Sorry κοριτσακι, εχεις δίκιο. Απλα (εγω τουλαχιστον) ειμαι και στη δουλεια, εχω ανοιχτα ενα σωρο παραθυρα, χτυπανε τηλεφωνα κλπ και χανω καποια πραγματα! Sorry! Μαλλον θα μπαινω μονο απο το σπιτι τα βραδυα για να σας παρακολουθω πιο ησυχα! ;)

Για την διακόσμηση στα τραπεζια της βαφτισης λεγαμε!

Μπάι εφούλα, καλή δουλειά...

περιμένω εγώ στο μεταξύ...... (εμότικον που έχει πιάσει αράχνες....)

Να ρωτησεις τις αλλες που λενε για τις βαφτισεις..

Μην μας βαζεις στο ιδιο τσουβαλι..

Μονο εγω εχω τροπους!!!!!!!!!!!!!

( να παρεις τηλ την πεθερα να ερθει να σε ξεσκονισει )

Διαφημίσεις

Αγλαΐτσα μου γλυκιά να χαίρεσαι την Κατερινούλα, να τα εκατοστήσει σε χρόνια...

Αχ Ελενακι... Μαντεψε ποιος καλος ανθρωπος ξινισε τα μουτρα του... Κι εγω εκανα την ανωτερη (η το μ@λ@κ@ ) και υποχωρησα...

Τζεναααακι! Συνονοματα θα ειναι τα μπουμπουκακια μας!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Αχ Ελενακι... Μαντεψε ποιος καλος ανθρωπος ξινισε τα μουτρα του... Κι εγω εκανα την ανωτερη (η το μ@λ@κ@ ) και υποχωρησα...

Τι έγινε Αγλαϊτσα? Πρόβλημα με το όνομα? Κατάλαβα καλά? Για πες να γίνει χαμός....

ΠΟΙΟΣ ????????

θελει ο ανθρωπος παιδι κ εσυ οχι?

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!

τι βρε ζουμπουλία;;;!! δεν ξανακουσες μάνα να μην θέλει πια να ξαναπεράσει από την αρχή τα πάνδεινα για να μείνει έγκυος, και για να κρατήσει το παιδί ζωντανό στην εγκυμοσύνη ;

να μου δωκεις το τηλ να τα πω με τον δικο μου ανθρωπο που με καταλαβαινει,

να καταστρωσουμε ενα σχεδιο , μια στρατηγικη,κατι....

οχι κούκλα τέτοια λάθη δεν κάνω, μόνη θα βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου;

Έχει δίκιο η Αγλαΐτσα ρε παιδιά, γιατί δεν απαντάτε σε αυτά που γράφουμε??? Κι εγώ παραπάνω έγραψα ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που συζητάτε κι αντί να μου εξηγήσετε και να με βάλετε στην κουβέντα, συνεχίσατε μόνες σας τα κινέζικα... Και μετά μιλάτε για καλούς τρόπους!!!

ζωγραφίστε το στη ελένη παρακαλώ να καταλάβει, υπάρχει μια δυσκολία κατανόησης!!

Να ρωτησεις τις αλλες που λενε για τις βαφτισεις..

Μην μας βαζεις στο ιδιο τσουβαλι..

Μονο εγω εχω τροπους!!!!!!!!!!!!!

εσύ αλοίμονο!!! και τι τρόπους;;!!! να μας κάνεις μάθημα!!!

( να παρεις τηλ την πεθερα να ερθει να σε ξεσκονισει )

Mo09p3.png

Συμπεθερούλα πες μου ότι είσαι κι εσύ ένας "αόρατος χρήστης" να γίνει χαμός!!!

Ναι μαρή, δεν έχω καταλάβει τι λένε, τι ζαχαρωτά, τι γλυκά, τι τραπέζια με σέσουλα όλα κινέζικα μου φαίνονται... Κι εντάξει εγώ είμαι ηλίθια, ρωτάω κιόλας δεν θα έπρεπε να μου πουν? Εγώ φταίω που σου είπα τι είναι σοβατεπί.... Εκεί έπρεπε να σε αφήσω στα σκοτάδια, να το περιγράφεις τρεις ώρες...

Διαφημίσεις

Τι έγινε Αγλαϊτσα? Πρόβλημα με το όνομα? Κατάλαβα καλά? Για πες να γίνει χαμός....

Oh yes!! Κατι μουτρα μεχρι το πατωμα η κοπελια, ο δε πεθερος να κοντευει να βαλει τα κλαματα, του στυλ "πως θα κυκλοφορω απο τη ντροπη στο δρομο" και τετοια ωραια. Αλλα το χειροτερο ηταν αυτο: "θα το πιανουν το παιδι στο στομα τους και θα εχει προβληματα"...:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ειχαν κανει τον αντρα μου λιωμα με αυτα που του ελεγαν, κοντευε να αρρωστησει. Και μονο γιαυτον υποχωρησα. Αλλα μ΄αυτους δεν εχω τελειωσει...

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Κοριτσάκι μου σε νιώθω απολύτως! Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο όμως... Και το χειρότερο είναι ότι σε μαυρίζουν την στιγμή που θα έπρεπε μόνο να χαίρεσαι, και το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι... Φαντάζομαι ότι στην περιφέρεια είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα από ότι εδώ, είναι περισσότερο δεδομένο ότι ο γαμπρός δίνει τα ονόματα των γονιών του...

Δεν πειράζει, το Ζετάκι λοιπόν να είναι καλά (μην το φωνάζεις όπως λένε την χαρχάλω) και πάντα γερό το μωρό μου... Χαλάλι του συζύγου λοιπόν...

μανταμιτσες σπερα!!!!

ο κακος ο χαμος σημερα στο κεντρο!! ευτυχως την ωρα που εφυγα απο το Νταχαου.. εχμμ... την δουλεια... ειχε ανοιξει η Πατησιων ειδαλως ακομα εκει θα ημουν.

βαφτισια βλεπω εεε......???? βαλτε και το γαμο-βαφτησι μας στις 11 ιουλιου παρακαλω.. να σας πω την αμαρτια μου βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε. για τραπεζι ή εστω catering το βλεπω χλωμο, μπομπο εχω στειλει σημερα ενα συναδελφο απο Καβαλα να δει στον Ναρλη και να μου στειλει δειγματα με το ταχυδρομειο της τραπεζας, βαφτιστικα δεν εχω κοιταξει με την νονα γιατι εχει χτυπησει στο χερι ασχημα και δεν οδηγα οποτε δεν μπορουμε να βγουμε τσαρκα ακομα, με την κουμπαρα του γαμου δεν εχω κανονισει τιποτα για στεφανα κτλ... εχω ξενερωσει τελειως.

ξεκιναμε τα εντιτ γιατι μεχρι να γραψω περασαν 2 σελιδες ποστ..

αγλαιτσονι να χαιρεσαι την μπουμπουκα σου

!! 10 μηνων εε??

Φιφιτσα πιπιτσα εχεις γενεθλια??? γενιοσαντε παιδια το 1842 ε?? χαχαχαχαα...πολυχρωμη και εντοιχισμενη μικρη φιφιτσα μουσιτσα!!

ενα ενα τα θυμαμαι η ρουφιανα... στειλτε με πμ το μσν σας καλε να σας καμω αντ!!! αντε λεμεεεεε

Επεξεργάστηκαν by chiqui

suU8p3.png

vdz8p3.png

τσίκι φαντάζομαι οτι νυφικό έχεις κλείσει έτσι? Αν και να σου πω την αλήθεια εγώ το είχα κλείσει λιγότερο από 2 μήνες πριν... Και την βάφτιση της Μυρτώς έτρεξα μια βδομάδα στα μέσα Ιουλίου για να γίνει αρχές Σεπτέμβρη... Μην ξεχάσεις να πας μόνο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...