Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαναρι μου να το χαιρεσαι το μικρακι σου!!!!!!!!!!!

κλεινει τους 10 μηνες του στα γενεθλια μου:D

A, τωρα το είδα!!

Πολύχρονη κουκλίτσα και ό,τι επιθυμεις!

Να ξανανοίξουμε κουβεντα για δευτερο παιδί;; Μπα, όχι...

τεστ, τεστ

τζιφος ,

κατι εχει παθει το ρημαδι

πες εσυ και ακουω εγω:-D

Χρονια πολλα σε σενα

Χρονια πολλα και ευτυχισμενα (βασ παπ)

Αλλιως το ηθελα, αλλα τι να κανω, που δεν υπακουει το ρημαδι?

Διαφημίσεις

βιασε τον, αποπλανησε τον ελα γυναικα εισαι μην ακουω δεν καθεται....χαχαχα

εγω πολυ θα ηθελα αλλα σε αυτη την φαση δεν μας βγαινει οικονομικα μια εγγυμοσυνη, μια γεννα, μια μετακομιση (με 2 παιδια δεν χωραμε σε αυτο το σπιτι) κ ολα τα παρελκομενα......

κ ετσι οπως παμε αμφιβαλλω αν θα μας βγαινει ποτε οποτε σε αυτη τη φαση το βλεπω λιγο χλωμο κ με ποναει αυτο..........

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

εγω πολυ θα ηθελα αλλα σε αυτη την φαση δεν μας βγαινει οικονομικα μια εγγυμοσυνη, μια γεννα, μια μετακομιση (με 2 παιδια δεν χωραμε σε αυτο το σπιτι) κ ολα τα παρελκομενα......

κ ετσι οπως παμε αμφιβαλλω αν θα μας βγαινει ποτε οποτε σε αυτη τη φαση το βλεπω λιγο χλωμο κ με ποναει αυτο..........

Εχεις απολυτο δικιο. Χωρια που με δυο παιδια θα ειναι πολυ δυσκολη η καθημερινοτητα. Εδω με ενα και μας πιανει τρελα... Εμενα τουλαχιστον, που την εχω οοολη μερα...

MQyUp3.pngd1GIp3.png

αλλάξτε θέμα τώρα!! όχι τίποτα...θα ψιλιαστεί ο άλλος πάλι τπτ και θα αρχίσουμε τις ιστορίες....

η αγλαιο-μπεμπούλα μας μεγάλωσε...!! δεν μπορω να πιστέψω ότι μεγάλωσαν τόσο τα μωράκια μας...το έχω ξαναπεί αλλά ρε κορίτσια...απίστευτο...

εφάκι σου εύχομαι τα καλύτερα....και αν επιθυμείς κ δεύτερο και τρίτο...και όσα θέλει η ψυχούλα σου!!!

Mo09p3.png

εεεεε...για σεξ μια χαρα καθεται για παιδι δεν καθεται μην του " καθησω "

εγω καμια στην κεφαλα και του την κανω ΤΟΥΜΠΑΝΟ

συγχιστηκα μεσημεριατικα:cool:

Διαφημίσεις

αλλάξτε θέμα τώρα!! όχι τίποτα...θα ψιλιαστεί ο άλλος πάλι τπτ και θα αρχίσουμε τις ιστορίες....

η αγλαιο-μπεμπούλα μας μεγάλωσε...!! δεν μπορω να πιστέψω ότι μεγάλωσαν τόσο τα μωράκια μας...το έχω ξαναπεί αλλά ρε κορίτσια...απίστευτο...

εφάκι σου εύχομαι τα καλύτερα....και αν επιθυμείς κ δεύτερο και τρίτο...και όσα θέλει η ψυχούλα σου!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστω κουκλιτσα! Ειδες πως περασε ο καιρος;; Αχχ...

Επεξεργάστηκαν by aglaitsa
Να ευχαριστησω το Μαρινακι ντε!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

ΠΟΙΟΣ ????????

θελει ο ανθρωπος παιδι κ εσυ οχι?

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!

να μου δωκεις το τηλ να τα πω με τον δικο μου ανθρωπο που με καταλαβαινει,

να καταστρωσουμε ενα σχεδιο , μια στρατηγικη,κατι....

Αγλαΐτσα μου γλυκιά να χαίρεσαι την Κατερινούλα, να τα εκατοστήσει σε χρόνια...

Ναι μην πιάνουμε την κουβέντα για άλλο παιδί γιατί με τα νεύρα που έχω τώρα θα σας μιλήσω για καλή αντισύλληψη!

Εφούλα να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι, να είσαι πάντα γερή κι ότι επιθυμείς να σου συμβεί... (καλά κατάλαβα έτσι?)

Έχει δίκιο η Αγλαΐτσα ρε παιδιά, γιατί δεν απαντάτε σε αυτά που γράφουμε??? Κι εγώ παραπάνω έγραψα ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που συζητάτε κι αντί να μου εξηγήσετε και να με βάλετε στην κουβέντα, συνεχίσατε μόνες σας τα κινέζικα... Και μετά μιλάτε για καλούς τρόπους!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...