Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρα ειναι το σφηνογλυκακι:D

Λετε??? πολυ το ψειριζω το θεμα κ βαρέθηκα....

Το μονο "κακο" ειναι οτι πανω στο χωνακι θα κρεναγα ενα ευχαριστηριο κειμενακι κ τωρα δεν ξερω που να το βαλω....κατι θα βρω ομως!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

και γω κατι σε σφηνακι σκεφτομουν! δεν εχω δει ομως ακομα :mrgreen:

Εγω σκέφτομαι να στολισω τα τραπεζια με κουβαδακια γεματα ζαχαρωτα και γλυφιτζουρια. (ουτε για αυτο εχω ρωτησει τιμες!!! στο μυαλο μου ολα τελεια τα εχω :mrgreen:)

τα τραπεζια θα τα στολισω με κουβαδακια μεταλλικα που θα φυτεψω μεσα μια μινι τριανταφυλλιτσα κ θα βαλω κ ενα ραβδακι νεραιδας (αυτα τα εχω ηδη παρει κ οποτε παω julmbo Θα παρω κ κουβαδακια αν εχει φερει κ φευγουν ενα ενα)

Αυτο με τα ζαχαρωτα κ τα φλυγυτζουρια το ειχα σκεφτει κ εγω πρωτα αλλα ειναι τελειο αν εχεις παιδακια....εγω δεν εχω οποτε δεν θα εκτιμησουν οι μεγαλοι τοσα ζαχαρωτα κ θα πανε χαμενα....

Η αλήθεια ειναι οτι θα εχω αρκετα παιδακια! Και γω για τσιγκινα κουβαδακια ελεγα...στα jumbo, ε; Θα παω και γω να κοιταξω! Και τα makro σκεφτομουν. Και για ζαχαρωτα, γλυφιτζουρια μαλλον makro θα παω που εχει μεγαλες συσκευασιες!

Η αλήθεια ειναι οτι θα εχω αρκετα παιδακια! Και γω για τσιγκινα κουβαδακια ελεγα...στα jumbo, ε; Θα παω και γω να κοιταξω! Και τα makro σκεφτομουν. Και για ζαχαρωτα, γλυφιτζουρια μαλλον makro θα παω που εχει μεγαλες συσκευασιες!

τα κουβαδακια ναι jumbo, αν θυμαμαι ειχαν 0,99/τμχ κ εχει λαχανι, φουξια, πορτοκαλι, γαλαζια αν θυμαμαι καλα, εγω ελεγα να παρω λαχανι γιατι θα ειναι φουξια τα ρανερ κ ροζοφουξια τα τριανταφυλλα οποτε το λαχανι θα κανει αντιθεση κ θα δενει κ με τις μπομπο.....μην παισει κ τοοοοοοοσο φουξια πια

τα ζαχαρωτα κλπ κ εγω απο μακρο θα τα επαιρνα, παιζει να εχει κ κουβαδακια?

αυτο που σκεφτηκα για το ευχαριστηριο απλο κ οικονομικο κ γουστοζικο ειναι μπισκοτακια απλα πτιμπερ, τυλιγμενα ενα ενα σε ζελατινα κ δεμενα σαν καραμελιτσα κ πανω κολλημενο το ευχαριστηριο. εεε??? καλο δεν ειναι?

ολο κ αλλα βγαζω γμτ κ ηθελα να μειωσω το κοστος.......γμτ.....

Διαφημίσεις

μαναρι μου να το χαιρεσαι το μικρακι σου!!!!!!!!!!!

κλεινει τους 10 μηνες του στα γενεθλια μου:D

Ευχαριστω κοριτσαρα μου, να χαιρεσαι κι εσυ το Μιχαηλ! Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε εσενα! Να τα χιλιασεις και ο,τι επιθυμεις! Και σου ευχομαι κι αλλα παιδακια συντομα! (αν το θελεις, βεβαια!)

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

Να ζησει η αγλαιομπεμπιτσα κ να ειναι παντα γερη κ καλότυχη!!!

Να ζήσει κ η συμπεθερα μου κ να ειναι κ αυτη πάντα γερή κ ευτυχισμένη κ να μας κανει κ ενα αδερφακι για τον Μιχαηλ!!!!!

μαναρι μου να το χαιρεσαι το μικρακι σου!!!!!!!!!!!

κλεινει τους 10 μηνες του στα γενεθλια μου:D

Ωπα!!!!! Χρονια πολλα κοπελια, οτι επιθυμεις!!

Προσπαθω μια ωρα να βαλω τραγουδι , αλλα δεν μου κανει την χαρη!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...