Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

τζενούλα γιατί πρωί πρωί γραφείο;

άνοιξαν οι δουλειές;

Εγώ τώρα που είμαι συναισθηματικός τύπος να σου πω πως εκείνη τη μέρα που μπήκατε νοσοκομείο ένιωθα ότι υπέφερε κάποιος δικός μου και δεν είχα διάθεση.

πωπωπω μάγδα...ακριβώς το ίδιο ένιωθα...και ντρεπόμουνα να το γράψω εδώ να μην με κοροιδεύτε...και με την ελένη που μίλησα κ αυτή έτσι ήταν...ένα μάτσο χάλια...

Το ίδιο και τα άλλα κορίτσια!Reality γίναμε πια!!!

χααχαχχααχ σουπερ μαμάδες!! (κατά το σουπερ νταντά!)

Μυρτούλα, γράψε μας, 3 άτομα στο όνομα magda30!!!Ε στο τραπέζι βάλε μας με όποιες μανούλες Μαϊου θες!!!Και κοίτα, εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας βάλεις και πίσω!!!...

όχι πίσω βάλες μας...έτσι κ αλλιώς μετά από λίγο θα αλλάξει η φόρα των τραπεζιών...όλοι θα γυρισουν όχι προς την πίστα προς τα εμάς...να κοιτάνε φουρφουρίνο κ εβελίνι να ξεσηκώνουν τον κόσμο!!!

σήμερα ήρθα στο γραφείο...μετα από τόσες μέρες...πώς ήρθα τι να πω...ήρθε με πήρε ένας φίλος που έχει ένα τζιπ από αυτά τα τεράστια που πάνε για κυνήγι και έτσι μπόρεσα να βγω, αλλά δεν γινόταν άλλο...τη δευτέρα έχω δικαστήριο και ούτε καν τη δικογραφία είχα, να προετοιμαστώ στο σπίτι...το εβελίνι χομ αλον με τον μπαμπά του...

σας φιλώ!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα στις πρωινες κ στις βραδυνες:D

Xamodraki μου εγω τα εχω για καλα αυτα τα προιοντα μετα απο ερευνα που εκανα .

τι να σου πω , μη σε παρω κ στο λαιμο μου, αλλα δεν εχω ακουσει ασχημα απο κανεναν.

εφερνα και εγω στο μαγαζι αντιστοιχα ελβετικα τα just , αλλα ειναι του πανακριβου.

τζενακι κ μαρινιω καλη δουλεια!

τζενούλα γιατί πρωί πρωί γραφείο;

άνοιξαν οι δουλειές;

Γιατι κλεινουν ποτε οι δουλειες;;

Λογω απεργιας σημερα νωρις νωρις! Με εφερε ο συζυγος!

Και μενα η μικρη εχει ενα θεματακι με το δερματακι της και ειναι ευαισθητουλα πολυ (τα λεγα χθες στην Ελενη) Για αυτο κοιταγα και γω της weleda (εχω ακουσει καλα γενικα)

Καλημερες!!!!!!!

Εχω μια βαρεμαρα σημερα ..αλλο πραμα!!!!!!!!!!!!!

Τελικα η μπεμπα επεσε για υπνο στις 11 και ξεραθηκα κατευθειαν!!

Ο ανηρ εχει κολλησει με prince of persia και παιζει ολη μερα, αντι να παιξουμε κανα αλλο παιχνιδι..(μπαλακια)

Εφη, κουκλος ο αντρακλας σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες!!!

Λιτσάκι πολύ χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι σας!!! Σιγα σιγα θα βρειτε παλι τους ρυθμους σας κ ο μπεμπουλης θα συνέλθει τελείως!!!!

Εγώ το θυμάμαι το φόρεμά σου και ήταν φανταστικό,μακρύ, πλισέ με άσπρο, μαύρο, φουξ,ε;;;Λες με το μακρύ να φάμε τα μούτρα μας;;;Το σκέφτομαι!!!

Εμενα ειναι μακρυ πισω κ μπροστα κοντο κ αερινο οχι στενο....τωρα κατα ποσο θα βολεψει τι να σου πω. Παντως μια φιλη που βαφτισε το γιο της φορεσε μακρυ κ στενο κ δεν θυμαμαι να μου ειπε οτι την ενοχλησε σε κατι. Η νεκροψία θα δειξει που λενε....

Κορίτσια, εγώ ανοίγω την παρέλαση των εαρινών-θερινών βαπτίσεων;;;Εϊμαστε την Κυριακή μετά του Θωμά!

Αντε με το καλό Μαγδουλα κ να παιρνουμε σειρα....μήπως να κανουμε μια λιστα βαφτισεων - γαμοβαφτισεων γιατι εγω εχω χασει την μπαλα....

Ασχετο αλλα ξερατε οτι γινονται βαφτισεις μεσα στην Σαρακοστη? Εγω νομιζα οτι δεν γινονται αλλα ενας ξαδερφος μου βαφτιζει 27/3 (στην Θεσ/νικη που σκεφτομουν αν θα παμε...)

Οσο για το σκηνικό με τις τεκίλες...μόλις περιγράψατε το bachelor μου!!!Ηταν τόσο τέλεια!!Στο τέλος πέρναμε το σεικερ με την τεκίλα και παόιζαμε μπουγέλο!!!Εγώ με στέμα χάρτινο νύφη, οι κουμπάρες κτλ. το ίδιο και στο τέλος...κάναμε τέτοιο χαμό που

α) μείναμε εκεί, είχε ευτυχώς ενοικιαζόμενα bangalows.

β)΄την άλλη μέρα δεν έβγαλα τα γυαλιά ηλίου ούτε λεπτό!!Θα με ήξεραν όλοι!!

γ)Δεν πληρώσαμε τίποτα!!!Τέτοιο show δεν το βλέπεις κάθε μέρα!!!Ολες οι κανάτες ερχόντουσαν με σήμανση free drink!!

Ααααχχχ...τι μου θυμήσατε...

Εμεις στο bachelor πηγαμε Τσαλικη - Πετρελη - Οικονομοπουλο....αργησαμε να παμε κ δωσαν το τραπεζι μας κ καθισαμε κυριολεκτικα στο τελευταιο τραπεζι του μαγαζιου....αλλα δεν πτοηθηκαμε....τα σφηνακια της north Πηγαιναν κ ερχοντουσαν (εμενα παντα σε ποτηρι ουισκι κ οχι σφηνοποτηρο) με αποτελεσμα η Μυρτω να γινει ντιρλα.....σηκωτη σχεδον με πηραν κ την αλλη μερα την εβγαλα μεταξυ καναπε κ κρεβατιου κ συνηρθα κατα τις 9 το βραδυ....καλα που δεν το εκανα παραμονη του γαμου......

όχι πίσω βάλες μας...έτσι κ αλλιώς μετά από λίγο θα αλλάξει η φόρα των τραπεζιών...όλοι θα γυρισουν όχι προς την πίστα προς τα εμάς...να κοιτάνε φουρφουρίνο κ εβελίνι να ξεσηκώνουν τον κόσμο!!!

ελατε εσεις κ σας βαζω οπου θετε.....

Χτες ειχαμε παει στον πεθερο μου κ μιλωντας με την παραπεθερα κατι μου πεταξε οτι ο πεθερος μου μαλλον δεν θα καλεσει κανεναν η αν καλεσει δεν θελει να μας επιβαρυνει κ δεν ξερει τι θα κανει τελικα. Εμεις οταν καναμε την λιστα ειχαμε βαλει καποιυς φιλους του πεθερου μου που ΘΕΛΑΜΕ κ οχι υποχρεωσεις κλπ (κ γενικα ουτε εκεινοι ειναι του στυλ καλουμε παο υποχρεωση) Θα βαλω τον αντρα μου να συννενοηθει με τον μπαμπα του γιατι οπως παμε μας βλεπω σκορπια διαδηλωση στο κτημα.....ουφ

Επισης μιλωντας μου ειπε (σχετικα με το γλυκακι) οτι την στιγμη που κανω κατι τοσο καλο μετα να μην σκαω για τα γλυκα κλπ κ να βρω κατι απλο κ οικονομικο. Οποτε με βλεπω να καταληγω στο πιο οικονομικο σφηνακι - απλο γλυκακι κ να μην καθομαι να κανω χειροτεχνιες.....

Πηγα το τουτου μου για φτιαξιμο....αγκωμαχαγε, δεν τραβαγε κ ο δισκος θα με αφηνε sooner or later (ετσι πιστευα δλδ αλλα οπως μου ειπαν στο συνεργειο το πηγα στο παρα ενα...ουτε καν στο παρα πεντε....) κ επειδη ειναι συνεπης ανθρωποι φροντισαν να το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι....με πηραν να με ενηεμρωσουν για το κοστος.....κοντα 800....δισκος, συμπλεκτης, καρτα καυσαεριων που εχει ληξει κ μια ταπα που εχει φυγει.......γλουπ.....:?:?

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

εμ δε σου ειχα πει ρε μυρτουλα οτι ο συμπλεκτης μονο μου ειχε παει 650?

αστα κ παλι καλα να λες με τοσα που θα κανουνε .

αλλα καποιος δεν ειχε προσφερθει να τα πληρωσει?

ε ! αδραξε λοιπον την ευκαιρια:tongue:

εμ δε σου ειχα πει ρε μυρτουλα οτι ο συμπλεκτης μονο μου ειχε παει 650?

αστα κ παλι καλα να λες με τοσα που θα κανουνε .

αλλα καποιος δεν ειχε προσφερθει να τα πληρωσει?

ε ! αδραξε λοιπον την ευκαιρια:tongue:

Ποιος κ δεν θυμαμαι????

ΑΠλα ειχα πει οτι ο μπαμπας μου μια φορα που ειχε παραλαβει εκεινος το τουτου απο σερβις μεγαλο το πληρωσε κ δεν πηρε τα λεφτα απο εμενα.....αλλα δεν νομιζω να το κανει παλι....ξεκιναν ανακαινιση στο σπιτι οι δικοι μου οποτε δεν περιμενω τετοιες καλοσυνες....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Eμενα θα μου δωσετε σκατς να πιω,οσο για τις κορμαρες και τα ρεστα αυτο εννοειτε,αν με δειτε, ετσι ειμαι και τωρα, δεν ξερω για εσας:rolleyes: οποτε εγω ειμαι μεσα:cool:

Καλα κι εγω για τεκιλες δεν ειμαι..

Εχετε παει Σκιαθο καλοκαιρι, που καιγονται ολα τα εγκεφαλικα κυταρα απο τις τεκιλες?

Απο τοτε δεν την εχω ξαναβαλει στο στομα μου!!!!!!

Λτσάκι μου, πάει πέρασε.Ξεκουραστείτε τώρα και ηρεμήστε.Ασε τις δουλειές στους άλλους και κοίτα να χαρείς τα ζουζούνια σου!Εγώ τώρα που είμαι συναισθηματικός τύπος να σου πω πως εκείνη τη μέρα που μπήκατε νοσοκομείο ένιωθα ότι υπέφερε κάποιος δικός μου και δεν είχα διάθεση.Το ίδιο και τα άλλα κορίτσια!Reality γίναμε πια!!!

Πραγματικα, σας αισθανομαι τοσο κοντα μου, που και εγω κοματια ημουν..\

Οσο για το σκηνικό με τις τεκίλες...μόλις περιγράψατε το bachelor μου!!!Ηταν τόσο τέλεια!!Στο τέλος πέρναμε το σεικερ με την τεκίλα και παόιζαμε μπουγέλο!!!Εγώ με στέμα χάρτινο νύφη, οι κουμπάρες κτλ. το ίδιο και στο τέλος...κάναμε τέτοιο χαμό που

α) μείναμε εκεί, είχε ευτυχώς ενοικιαζόμενα bangalows.

β)΄την άλλη μέρα δεν έβγαλα τα γυαλιά ηλίου ούτε λεπτό!!Θα με ήξεραν όλοι!!

γ)Δεν πληρώσαμε τίποτα!!!Τέτοιο show δεν το βλέπεις κάθε μέρα!!!Ολες οι κανάτες ερχόντουσαν με σήμανση free drink!!

Ααααχχχ...τι μου θυμήσατε...

Φοβερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαλκιδική? Ενα τσιγάρο δρόμος! Πάμεεεεεεεε!

(αλλά τα νινάκια μας παρακεί θαυμάζουν τις μαυρισμένες κορμάρες μαμάδες τους πίνοντας το γάλα τους ενώ τα προσέχουν αφοσιωμένες γκουβερνάντες ε; Δεν ταφηνω πουθενά λέμε!)

Ακομα καλυτερα!!!!!!!!!

Ποιος κ δεν θυμαμαι????

ΑΠλα ειχα πει οτι ο μπαμπας μου μια φορα που ειχε παραλαβει εκεινος το τουτου απο σερβις μεγαλο το πληρωσε κ δεν πηρε τα λεφτα απο εμενα.....αλλα δεν νομιζω να το κανει παλι....ξεκιναν ανακαινιση στο σπιτι οι δικοι μου οποτε δεν περιμενω τετοιες καλοσυνες....

ααα........

εχεις δικιο μπερδευτηκα:confused:

αννουλα εχεις δικιο με τα εκγεφαλικα κυτταρα:mrgreen:

η τεκιλα προκαλει κενα μνημης

εσυ ποιος εισαι μωο μου?????χικ:mrgreen:

Διαφημίσεις

ααα........

εχεις δικιο μπερδευτηκα:confused:

αννουλα εχεις δικιο με τα εκγεφαλικα κυτταρα:mrgreen:

η τεκιλα προκαλει κενα μνημης

εσυ ποιος εισαι μωο μου?????χικ:mrgreen:

Αστα να πανε..

Εχω κανει προξενιο σε ενα φιλο μου, με μια Αγγλιδα μετα απο πολα σφηνακια, πηγε καλα, μου τα ελεγαν την αλλη μερα και δεν θυμομουν τπτ!!

Ποια Αγγλιδα ρε παιδια??

χαχαχαχαχαχα, Αννούλα φοβερή ρε...

Μια καλημερα ειναι κοπελια..

Πες την κι ας πεσει κατω..!!!!!!!!!

Αν αρχισω να λεω ιστοριες απο φεσια, δεν θα τελειωσω ποτε...

Ευτυχως που εκανα παιδακι γιατι δεν θα μου ειχε μεινει εγκεφαλος..ζουμι θα ηταν!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!! (Ρε, έχω ξυπνήσει από τις 6 και νόμιζα ότι ήδη έχω πει, αμέσως να μου την πείτε...)

Εγώ πάλι 2 φορές έχω μεθύσει στην ζωή μου και δεν έχω τίποτα συγκλονιστικό να πω, εκτός από αυτήν την απαίσια αίσθηση που είχα κατά την διάρκεια και φυσικά το πρωί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...