Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Nathael το ότι περίμενες να γελάσεις σε τόπικ που ανακατεύτηκα δεν ξέρω πως να το εκλάβω!!!

Παιδιά σήμερα η μαμά μου τα είδε όλα! Είδα τον τρόμο στα μάτια της, πως θα τα καταφέρει όταν θα πάω στην δουλειά... Αυτός μιλάμε δεν παίζεται, κάθε μέρα και χειρότερα... Στο μεταξύ είχε πέσει πάνω της κι η Μυρτώ, τον έσπρωχνε, την έσπρωχνε, της τράβαγε μαλλί, τον πατούσε, και οι δυο μας δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε καλά... Μάλλον θα πρέπει να πάρω όπωσδήποτε τους 3 μήνες άνευ αποδοχών, πιστεύω ότι τον Σεπτέμβρη και αυτός θα έχει μεγαλώσει και το ότι η Μυρτώ θα πηγαίνει σχολείο θα είναι καλό για εκείνη. Βέβαια επιμένει να πάω κανονικά στην δουλειά και θα περάσει το καλοκαίρι... Φρίκαρα σήμερα πάλι...

Ρε Μαρινάκι, αφού τα 'παμε και τα συμφωνήσαμε, δεν παίρνεις από τώρα το παλικάρι να το κάνεις σαν τα μούτρα σου - όπως θέλεις εννοώ καλή μου - να μην έχουμε και την δυσκολία του αποχωρισμού αργότερα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελεν, κατσε σπιτι σου κοριτσι μου..

Μαλλον ειναι σε μεταβατικη περιοδο τα παιδακια μας, γι' αυτο ειναι τρελαμενα!!!!!!!

Μπορει οταν σταθουν καλα καλα στα ποδια τους να ηρεησουν λιγο!!!!!

Μακαρι, γιατι τα εχω δει ολα!!!!!

Πηγαινει στα τζαμια, κολλαει την μουρη της και αρχιζει τα γλυψιματα!!!!!!!

Θελει στην αγκαλια, μετα απο ενα δευτερολεπτο δεν θελει, θελει κατω, θελει ορθια, δεν ξερει τα θελει!!!!!!!!!!!

μυρτω το βρηκες το μαιιλ?

θες να σου το στειλω?

Ναι ναι το βρηκα...επικοινωνησα μαζι της κ ηδη μου απαντησε...

Θα το δω με ησυχια κ σκεφτομαι να παραγγειλω το σαμπουαν - ντουζ κ την ενυδατικη. Ειναι αξιόπιστη η κοπέλα έτσι? αυτη τα εισαγει κ τα πουλάει απλά? εχει κάποιο site?

ρε ειπες οτι παιρνεις γαλα απο την αθηνα.....τι τοσο ειδικο παιρνεις κ δεν το εχει εκει? εχει κάτι ο μικρός κ θελει περίεργο γάλα?

παντως γενικα (κ το λεω για καλο κ οχι για κακο) σε βρισκω κ πολυ προχω κ παραλληλα της παλιας σχολης σε καποια πραγματα!!!! μπραβο!

Χαιρομαι ρε κοριτσια που σας αρεσει ο χωρος γιατι εχω κουραστει να ακουω απο παντου "πωπω πολλα δινετε" ναι οκ πολλα δινουμε αλλα πρωτον ο χωρος τα αξιζει κ δευτερον εσενα τι σε κοφτει (ασχετα που οπως ειπα κ εγω διαφωνουσα κ ηθελα κατι πιο οικονομικο) αλλα ρε π@#$ μου σου ειπε κανεις να κρινεις αι σιχτιρ πια...ακομα κ η ιδια μου η μανα "κ ποσα δινετε εκει...μμμ οκ δεν μιλαω αλλα πολλα ειναι....." τεσπα τα θυμηθηκα κ συφιλιαστηκα....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μυρτώ εγώ μετά από μιά βάφτιση, τα θεωρώ πεταμένα λεφτά... Όμως εμείς έχουμε άλλες, άσχημες συνθήκες, κόσμο που δεν μπορούμε να αποφύγουμε και δεν γουστάρουμε καθόλου, οπότε δεν παίζει καν το σενάριο να κάνουμε το οτιδήποτε (σας έχω πει ότι ο καλός μου λίγο μου τα μασάει πάλι, αλλά δημιουργώ ανάγκες συνεχώς, μία το αυτοκίνητο, μία να νοικιάσουμε σπίτι για 3 μήνες το καλοκαίρι, όλο και κάτι άλλο θα σκεφτώ)...

Εσείς όμως που κάνετε την βάφτιση όπως γουστάρετε και με τον κόσμο που πραγματικά θέλετε, να κάνετε ότι νομίζετε καλύτερο για σας... Και όπως λες, ούτε δανεικά να είχες ζητήσει, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο καθένας με τα έξοδα του άλλου...

Αννούλα, αν όμως κάτσω σπίτι, με βλέπω στις Ειδήσεις... Και μάλιστα σε Έκτακτο Δελτίο!

Έτσι όπως το λες, ούτε αγκαλιά θέλει, θέλει να τον αφήσεις μόνο του να πάει παντού. Σήμερα μπροστά στα μάτια μας χτύπησε στο τραπεζάκι... Στο μεταξύ κι η Μυρτώ δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη σε αυτό το θέμα, ενώ είναι καλό παιδί ο μπέμπης είναι κόκκινο πανί για αυτήν... Ωχ Παναγία μου........

Διαφημίσεις

Ναι ναι το βρηκα...επικοινωνησα μαζι της κ ηδη μου απαντησε...

Θα το δω με ησυχια κ σκεφτομαι να παραγγειλω το σαμπουαν - ντουζ κ την ενυδατικη. Ειναι αξιόπιστη η κοπέλα έτσι? αυτη τα εισαγει κ τα πουλάει απλά? εχει κάποιο site?

ρε ειπες οτι παιρνεις γαλα απο την αθηνα.....τι τοσο ειδικο παιρνεις κ δεν το εχει εκει? εχει κάτι ο μικρός κ θελει περίεργο γάλα?

παντως γενικα (κ το λεω για καλο κ οχι για κακο) σε βρισκω κ πολυ προχω κ παραλληλα της παλιας σχολης σε καποια πραγματα!!!! μπραβο!

Χαιρομαι ρε κοριτσια που σας αρεσει ο χωρος γιατι εχω κουραστει να ακουω απο παντου "πωπω πολλα δινετε" ναι οκ πολλα δινουμε αλλα πρωτον ο χωρος τα αξιζει κ δευτερον εσενα τι σε κοφτει (ασχετα που οπως ειπα κ εγω διαφωνουσα κ ηθελα κατι πιο οικονομικο) αλλα ρε π@#$ μου σου ειπε κανεις να κρινεις αι σιχτιρ πια...ακομα κ η ιδια μου η μανα "κ ποσα δινετε εκει...μμμ οκ δεν μιλαω αλλα πολλα ειναι....." τεσπα τα θυμηθηκα κ συφιλιαστηκα....

μη συφιλιαζεσαι μαναρι μου.

μια την εχεις;)

γαλα παιρνω το κατσικισιο της holle σε σκονη.

το προτιμω απο το αγελαδινο για συμπληρωμα:)

αλλα οταν το παρηγγειλα στην κορινθο μου το εδωσε η εξυπνη 5 ευρω ακριβοτερο:mad:

ευχαριστω για το κοπλιμαν -κομπλενταν.

για να ριξω στον καιαδα τον δικο μου που σκουζει τωρα λες κ τον σφαζουν ειμαι πολυ προχω η πολυ πισω?:rolleyes:

η κοπελια ειναι απο το παρεντς. δινει πραγματα σε ολες εκει μεσα.

εχω διαβασει καλα σχολια

Επεξεργάστηκαν by efitsa

Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή μεσσημεριασε!

Λιτσακι πολυ χαρηκα που ο μικρος ειναι καλυτερα. Αντε να πατε και σπιτακι σας!

Μυρτούλα και μενα μου αρεσε πολυ ο χορος. Αν εχετε και πολλα πιτσιρικια θα ξαμωληθουν στο κτημα! Σουπερ ειναι!

Αληθεια τι φρου φρου και αρωματα λετε; Εφη εγω δεν εχω κανενα τετοιο μαιλ :cry:!

Roxy μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δικες σας φωτο όμως δεν μου εστειλες. :(

Eva διαιτολογο, ε;Την καλυτερη δουλεια εκανες! Εγω προσπαθω μονη μου, χωρις αποτελεσμα εννοειτε! :(

Αννούλα, αν όμως κάτσω σπίτι, με βλέπω στις Ειδήσεις... Και μάλιστα σε Έκτακτο Δελτίο!

Έτσι όπως το λες, ούτε αγκαλιά θέλει, θέλει να τον αφήσεις μόνο του να πάει παντού. Σήμερα μπροστά στα μάτια μας χτύπησε στο τραπεζάκι... Στο μεταξύ κι η Μυρτώ δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη σε αυτό το θέμα, ενώ είναι καλό παιδί ο μπέμπης είναι κόκκινο πανί για αυτήν... Ωχ Παναγία μου........

θελετε....................

να τα μαζεψουμε ολα μαζι κ να τα αμολησουμε ενα απογευμα ( ετσι πριν το βραδυνο υπνο για εξτρα γκρινια)

στους οχτρους μας :twisted: να τα κρατησουνε κ εμεις να παμε για τεκιλες?

μη συφιλιαζεσαι μαναρι μου.

μια την εχεις;)

πλεον εχω χασει την υπομονη μου με την μαμα κ συφιλιαζομαι ευκολα...εχεις χασει επεισοδια γιατι μας βρηκες αργα κυρία μου....αν πας πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες σελιδες πισω θα τα βρεις....βαριεμαι να στα λεω τωρα...εν συντομια της ζητησα εξυπηρετηση να κρατησει την μικρη 5 μηνες κ αρνηθηκε με γελοιες για εμενα δικαιολογιες....τελικα την κρατησε ενα μηνα κ επιδη μετα τελικα δεν μπορουσε η πεθερα μου την κραταει μεχρι να ξεκαθαρισει ο σταθμος...

Αληθεια τι φρου φρου και αρωματα λετε; Εφη εγω δεν εχω κανενα τετοιο μαιλ :cry:!

(

στο στελνω εγω

Διαφημίσεις

α οκ....δεν στο στελνω τοτε αφου στο εστειλε η Εφη..

τζενη επικοινωνησα με την κοπελα κ μου εστειλε κ ολοκληρωμενο καταλογο. αν σε ενδιαφερει πες μου να στον στειλω

αμε...πες διευθυνση να στειλω προσκλητηριο....D

εμένα μη με προσκαλείς...είμαι τρελή...θα με δεις φάντη μπαστούνι και το εβελίνι να τραβάει τα τραπεζομάντηλα που είναι κ κατάλευκα και να αλωνίζει όλο το χώρο ... σου χαλάσαμε τη βάφτιση στο πιτς φιτίλι!!!

Κόρες δεν είμαι σίγουρη (θα το ψάξω αργότερα) αλλά νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι καλό να χρησιμοποιούμε οτιδήποτε με άρωμα λεβάντα για μωρά. Με κάθε επιφύλαξη, τώρα βαριέμαι να το δω, απλά παλιότερα που το είχα συζητήσει με την παιδίατρο (στην Μυρτώ μιλάμε τώρα, όταν ήταν μωρό για να κοιμάται ευκολότερα με κάτι αφρόλουτρα με λεβάντα) ήταν απαγορευτική σίγουρα...

θα συμφωνήσα απόλυτα όμως με την αγαπητή μου συμπεθερούλα...η λεβάντα είναι ιδιαιτέρως τοξική και έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στους πόρους του δέρματος, κάτι που άλλα αιθέρια έλαια δεν το κάνουν και μπορεί να βλάψει το αναπνευστικό, γι αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείται μετά από τους 18 μήνες του μωρού που έχουν έρθει στη σωστή θέση τα πνευμονάκια του... παρ'όλα αυτά εμένα με τρελαίνει το άρωμα και είναι από τα αγαπημένα μου και από τα πιο χαλαρωτικά

ναι για το αυτουσιο αιθεριο ελαιο λεβαντας , οπως κ του ευκαλυπτου λογω τοξικοτητας.εχεις δικιο

στα προιοντα αυτα , οπως κ σε αλλα , η αναλογια ειναι πολυμικρη .

διαλυμα 100 μλ δυαλυτη με 8-10 σταγονες αιθεριου ελιαου φτιαχνεις αρωμα .

αγαπητή μου εφίτσα, νομίζω ότι κάνεις λάθος σε αυτό που αναφέρεις...επειδή τυχαίνει να ασχολούμαστε στο εργοστάσιο με την αρωματοποιία το θέμα δεν μπορώ να πω ότι το κατέχω αλλά έχω εντρυφήσει σε μερικά πράγματα, και απλά ενημερωτικά θα σου πω ότι τα σαπούνια

1. δεν περιέχουν αιθέρια έλαια ενός φυτού, αλλά άρωμα συμπηκνωμένης μορφής - τεράστια διαφορά στον τρόπο κατασκευής και στην τιμή!!

2. το άρωμα ή το αιθέριο έλαιο ακόμα και σε ελάχιστη ποσότητα μπορεί να έχει θετικές ή αρνητικές συνέπειες ανάλογα με τον οργανισμό και την ευαισθητότητα κάποιου.. δεν σημαίνει βέβαια ότι όλοι θα πάθουν κάτι...σημαίνει ότι παίρνεις ή δεν παίρνεις κάποιο ρίσκο

3. τα βρεφικά προιόντα όπως τα weleda δεν περιέχουν ούτε άρωμα, ούτε αιθέριο έλαιο αλλά μια μορφή υποαλειργικής αιθυλικής αλκοόλης με ίχνη άρωματος διαλυτό στο νερό και για αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα βρέφη..

τα είπα απλά διευκρινιστικά...

Βρε Nathael το ότι περίμενες να γελάσεις σε τόπικ που ανακατεύτηκα δεν ξέρω πως να το εκλάβω!!!

θετικά βέβαια!! προκαλείς γέλιο!!!

Ρε Μαρινάκι, αφού τα 'παμε και τα συμφωνήσαμε, δεν παίρνεις από τώρα το παλικάρι να το κάνεις σαν τα μούτρα σου - όπως θέλεις εννοώ καλή μου - να μην έχουμε και την δυσκολία του αποχωρισμού αργότερα???

ευχαρίστως συμπεθερούλα μου....στείλτον μου, τωρα αν τον στείλω πακέτο πίσω δεν ξέρω!!!!

Και όπως λες, ούτε δανεικά να είχες ζητήσει, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο καθένας με τα έξοδα του άλλου...

εδώ τραβάνε ζόρι, τι είπες με ποιον πως το είπες, τι έφαγες, τι εφαγε το παιδι, τι φορεσες, πως περπατησες τι ειδες στην τιβι και χιλια δυο άλλα για τα έξοδα δεν θα ασχοληθούν;

Mo09p3.png

α οκ....δεν στο στελνω τοτε αφου στο εστειλε η Εφη..

τζενη επικοινωνησα με την κοπελα κ μου εστειλε κ ολοκληρωμενο καταλογο. αν σε ενδιαφερει πες μου να στον στειλω

ναι ναι τον θελω!!!:P

θελετε....................

να τα μαζεψουμε ολα μαζι κ να τα αμολησουμε ενα απογευμα ( ετσι πριν το βραδυνο υπνο για εξτρα γκρινια)

στους οχτρους μας :twisted: να τα κρατησουνε κ εμεις να παμε για τεκιλες?

Ναι!!!!!!!!!!!!

Αλλα να ειναι ξαφνικα καλοκαιρι, εμεις με μαγικο τροπο στην Χαλκιδικη σε beach bar, εννοειται οτι ειμαστε κορμαρες μαυρισμενες και χορευουμε υπεροχα ..

Τιγκα μουσικη και εμεις με τις τεκιλες στο χερι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...