Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

άει μαρή!!!

κοριτσάκι ο σύζυγος έκανε το μποτέ του (δηλαδή ξυρίστηκε) και πρέπει να πάω (ξέρεις... μπαλάκια!!!)... Σε αφήνω και πάω στο καθήκον!

ματς μουτς, τα λέμε αύριο!!!

καλα μπαλακια:mrgreen:

παω να δω ραδιο αρβυλα

μουτς!

τεκέ το κάνατε το καφέ!Πάφα- πούφα η μία, πάφα-πούφα η άλλη, μύρισε τσιγαρίλα η μπυζάμα μου!!!

Μπράβο Λιτσάκι μου!Να΄πηγαίνει όλο και καλύτερα!Μπόρα ήταν και πέρασε!Τώρα θα ξαναγίνει ένας χαρούμενος ταρζάν!!!!Στο υπογράφω!!!

Η Μαρίνα τι έγινε σήμερα;;;Πες μου ότι κόπηκε και το ρεύμα από τη χιονόπτωση και τη βγάζει με κεράκια...μπαλάκια κι αυτή!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μυρτούλα, για τα ζαχαρωτά και εγώ δεν ξέρω...θα κάνω χωνάκια και θα έχω και ζαχρωτά κτλ σε κάτι τέλεια τσίγγινα κουτιά που πήρα,και με σεσουλίτσα θα βάζει όποιος θέλει.Γλυκάκι όμως θα δώσω.Το σοκοτέτοιο τους το θέλουν όλοι!!!Και να σκεφτείς ότι και ζαχρωτά σε χωνάκια θα έχω, και στο κέντρο θα τους μοιράσουν κάτι ξαδερφάκια μας σοκολατίτσες με το όνομα που θα λένε σας ευχαριστούμε και θα έχω και έξτρα γλυκό στο κέντρο, που ακ΄πομα το ψάχνω!!!Αλλά και εμένα τα ίδια μου έλεγαν!!

το αβοκαντο του το δινω με πορτοκαλι κ μανγκο, με πορτοκαλι κ μηλο pink lady, με ανανα κ αχλαδι.
O δικός μου ούτε να τα βλέπει τα pink lady!
κ μια κ το αναφεραμε δωστε καμια ιδεα για δωρο νονων.....

η νονα εχει μπαμπα χρυσοχοο οποτε δεν λεει τιποτα σε κοσμημα.....

ο νονος δεν τα παει καλα με ρολογια κοσμηματα κλπ.....(στο γαμο του ειχαμε παρει στερεοφωνικο για το αμαξι)

κ μεταξυ τους ειναι ασχετοι αρα δεν παει ενα κοινο δωρο....

Στον γάμο μας οι κουμπάροι ήταν κολλητός άντρα μου και παιδική φίλη μου. Άσχετοι μεταξύ τους. Στον κουμπάρο που κάνει συλλογή βινυλίου του πήρε ο άντρας μου έναν σπάνιο δίσκο. Στην κουμπάρα πήρα από τα φολι φολι. δεν ξέρω τι ποσό διαθέτετε, ένα λαπτοπ επίσης είναι ωραία ιδέα, έναν πίνακα ζωγραφικής αν ξέρετε και ξέρουν από ζωγραφική κι ενδιαφέρονται, ένα έπιπλο που θα μείνει στο σπίτι τους (του ενός ή του άλλου) για χρόνια... playstation3 ή psp για τον κουμπάρο επίσης
Λοιπον κ ανευ παρεξηγησεως αυτο το "πουλακι μου" δεν μου αρεσει καθολου ομως....το θεωρω καπως......εκτος αν εσεις κατω απ' τ' αυλακι το εχετε συνηθειο....
Καλέ γιατί; Είναι τρυφερό το πουλάκι, το φαντάζομαι σε καρδερινάκι, σε κοτσυφάκι, σε σπουργιτάκι απροστάτευτο :-D

Άσε που το λένε και βορειοελλαδίτες αυτό.

ασχετο.

πηρα μια συγχιση με την αλλη στο παρεντς σημερα.....

Βρε συ Έφη να σου πω όμως κάτι? Είχε δίκιο εν μέρει!

Τι λέτε ρε παιδιά; Βάλτε κάνα λινκ να καταλαβαίνουμε κι εμείς τι κουτσομπολεύετε

τεκέ το κάνατε το καφέ!Πάφα- πούφα η μία, πάφα-πούφα η άλλη, μύρισε τσιγαρίλα η μπυζάμα μου!!!
χαχαχα ρε Μάγδα, για σφουγγάρισμα μπήκες;

Λιτσάκι μου ελπίζω να έρθει σύντομα σπιτάκι το νινί σου. Καταλαβαίνω την τρομάρα σου και την αγωνία σου και συμπάσχω. Φιλιά στα μαγουλίνια του μορφονιού!

Αλήθεια η μαανιτσα τι έγινε;

Είμαι ψοφιμέξ, πάω και στο πιο οπισθοδρομικό γκρουπ μια να δω τι λένε και την πέφτω. Σας φιλώ στα κοτσίδια

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Del μου περαστικα στον λεβεντη σου,ελπιζω να ειναι καλυτερα.

Οταν μπορεσεις γραψε μας λεπτομερειες.

Κοριτσια μη βαζετε τα παιδια σας σε στρατες πριν να αρχισουν να σηκωνονται μονα τους π.χ οταν καθονται στο πατωμα να πιανονται απο το τραπεζι και να σηκωνονται.Απαγορευεται η στρατα πριν κανουν αυτη τη κινηση.Αν τα βαλετε δημιουργουνται προβληματα στις αρθρωσεις τους και στο μελλον μπορει να εχουν μεγαλα προβληματα με τους γοφους τους.

Αυτο μου το ειπε ο παιδιατρος αλλα και ολες οι γνωστες και φιλες που εχουν μωρα.Οι περισσοτερες δεν ηξεραν τον λογο απλα τους το ειχε ο παιδιατρος τους απαγορεψει.

Συμφωνα λοιπον με στατιστικες που εχουν γινει,οσοι σημερα αντιμετωπιζουν προβληματα στους γοφους ειχαν μπει σε στρατα....βεβαια θα μου πειτε τωρα και πιο παιδακι δεν ειχε μπει πριν τριαντα ,σαραντα χρονια αλλα λογικα πολλα δε θα μπηκαν.ετσι δεν ειναι?

Θελω και εγω λινκ για τα κουτσομπολια σας Ελενη και Εφη μη μας εχετε στη απ,εξω

Χριστινακι τι κανει ο Μπραντης,κοιμαται τωρα τα βραδια?

Μaanιτσα που εισαι,τι γινεται με τα χιονια,εχει πολυ πραμα ακομη?Δε πιστευω να εισαι εξω ολη μερα και να εχετε ξεσκιστει στον χιονοπολεμο?

Twinky....επαθα με την κορη σου,τι ματι ειναι αυτο,τοσο καθαρο χρωμα...και τα μαλλακια της ειναι υπεροχα,ειναι ενα κουκλι η κορη σου και μπροστα στη δικη μου φαινεται σωστη δεσποινιδουλα!Η δικια μου δειχνει πολυ μωρο ακομη,κοντα και αραια μαλλια,φαφουτιτσα,κοντουλα στο υψος:D:D:D:D

Χamodraki πλυνε αφοβα ολα τα λουτρινακια που εχουν ηχο,εκτος αυτων που παιρνουν μπαταριες.Εγω αν δεν τα πλυνω δεν τα δινω στην μπουμπου,και οσα δεν πλενονται δεν της τα εχω δωσει ακομη για να παιξει.Βαλε τα κανονικα στο πλυντηριο μεχρι τους 30 βαθμους και στυψιμο κανονικο,δεν παθαινουν τιποτε.

Myrtoula οντως το κεντρο ειναι πολυ ακριβο,στη Παρνηθα ενα απο τα καλυτερα σημερα δινει τιμη γυρω στα 30,το ξερω απο μια φιλη που παντρευτηκε προσφατα.Αλλα νομιζω οτι οι τιμες εκει παιζονται,απο 20κατι μεχρι 30.Μαλλον σας επιασαν αχμμμμμ,τουλαχιστον ελπιζω να ειναι ολα τελεια και να το ευχαριστηθειτε κοπελα μου.Α!Το φορεμα μου αρεσει πολυ.

Magda μην μπαινεις κοριτσι μου για σφουγγαρισμα,τζαμπα κοπος,σφουγγαρισε καλυτερα το σπιτι σου!!!

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Καλημέρα σε όλες!!!

βρε με φάγατε, που είσαι κ που είσαι!!! κατασκοπίνες-πρακτόρισσες!!!!

Αλλά εντάξει βλέπω, άφησα (δεν την άφησα εντελώς όμως, παράπονο δεν έχει τα νέα μας τα είπαμε γρήγορα-γρήγορα κατ'ιδίαν) την συμπεθερούλα μου σε καλά χέρια στο καφέ...εφίτσα της κράτησες την δέουσα συντροφιά...!!

εχθές δεν χιόνιζε αλλά είχε παγωνια, πήρα τη μικρή μόλις ξύπνησε κ πήγαμε στη μαμά μου - φυσικά ΔΕΝ οδήγησα, ήρθαν κ μας πήραν!- και είμασταν εκεί όλη μέρα. Λέω εντάξει τέρμα τα χιόνια, εεεε ξυπνάω το πρωί σήμερα και να γίνεται οοοοοο χαμός!!! τρελό χιόνι και πάλι, και ευτυχώς μας είχαν ανοίξει το δρόμο, αν χιονίσει έτσι κ σήμερα μας βλέπω κ αύριο στον αποκλεισμό!!

Εν τω μεταξύ στο μαγαζί χαμός...στο γραφείο χαμός...στο άλλο γραφείο πάλι χαμός....κ εγώ κάααααθομαι....!!! λίγο αγχώθηκα ότι μετά θα τρέχω κ δεν θα προλαβαίνω...αλλά τι να κάνω...αν δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσέ το δεν λένε!!! εεε το απολαμβάνω κ εγώ από όοοολες τις απόψεις!!! (μπαλάκια)!!!

το Εβελινάκι φοβάται το χιόνι!!! τσιρίζει λες κ τη σφάζουν!!

Επίσης πωπωπωππ πώς μου την έδωσε ο αντώνης πρωί-πρωί...!!!

Ξυπνήσαμε ωραία κ καλά κ εκεί που έπινα το καφεδάκι μου άρχισε να μιλάει ασταματητα...ασταμάτητα μιλάμε για όοοολα τα θέματα, το εργοστάσιο το 1, το εργοστάσιο το άλλο, το γραφείο, τις τράπεζες, τις επιταγές, την εφορία, το φπα, το μωρο, το φαγητο του (ω ναι έχει αποψη τι θα τρωει το παιδι...!!!) και χίλια 2 άλλα πριν καν πιω τον καφέ!!! εεε τα άκουσε κ επανήλθε!! αμαν ρε κορίτσια αυτήν την παρλαπίπα πρωί πρωί δεν την αντέχω!!!

Λιτσάκι μουυυυυυυ άντε να γυρίσετε!!! σορυ που έστειλα μνμ στο κινητό του άντρα σου...ξέρεις ποια ευθύνεται...ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε!!

αααα ξέχασα να σας πω για το θέμα που με ενδιέφερε για το φρέσκο γάλα, έκανα ερευνα αγοράς στο βασιλόπουλο και όλα τα φρέσκα γάλατα είναι από 12 μηνών, έχει εβαπορέ αυτό το νουλακ που δίνετε κ μερικές από εδώ, αλλά λέω να μην το αρχίσω επειδή μετα φοβάμαι ότι δεν θα πίνει φρέσκο..λόγω ιδιαίτερης γεύσης των εβαπορέ...οπότε στη σκόνη πάλι κ περιμένω..

Το αβοκάντο δεν θυμάμαι ποιά ρώτησε πώς το κάνω, εγώ το κάνω στον ατμό με μπανάνα 5 λεπτά και μετά πολτοποίηση, επειδή από μόνο του είναι κάπως πικρό και με τη μπανάνα γλυκαίνει και το τρώει η μικρή..(επίσης τέλειο για σαλάτες στις μαμάδες, αλλά με πολλές θερμίδες να ξέρετε...μόνο για αδύνατες!!)

Χριστινάκι μου άνοιξαν οι δουλείες εεεε!!! ααα ρε να χαίρονται μερικοί που ανεβαίνει ο φπας να φοβούνται την φυλακή άλλοι!!! άδικη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα!!!

τουλάχιστον άρχισε να κοιμάται ο μπραντ..!! αλήθεια πώς τα πήγε στο δωμάτιό του;

αυτά φορ νάου, σήμερα σπίτι...και πάλι, ας ελπίσουμε να ανέβει η μαμά μου γιατί προβλέπω σκυλοβάρεμα!!!

αααα χαμοδράκι...εγώ έχω πλύνει παιχνιδάκια με μπαταρία κ ξαναδούλεψαν και άλλα δεν ξαναδούλεψαν...αρα μάλλον δεν μπορώ να βοηθήσω

Επεξεργάστηκαν by maan
απαντησα στο χαμοδρακι, υπάρχει πρόβλημα;

Mo09p3.png

Καλημερα σε όλες!!!

Σημερα για έναν ανεξήγητο λόγο εχω κεφάκια!!!

Βεβαια το απογευμα θα παμε στα πεθερικα να φαμε πουλακια (κυνηγι) κ δεν θα μπορεσω να αξιοποιησω τα κεφακια μου (βλεπε μπαλακια) αλλα τεσπα....θα δω τι θα κανω οαν επιστρεψουμε.......

Myrtoula οντως το κεντρο ειναι πολυ ακριβο,στη Παρνηθα ενα απο τα καλυτερα σημερα δινει τιμη γυρω στα 30,το ξερω απο μια φιλη που παντρευτηκε προσφατα.Αλλα νομιζω οτι οι τιμες εκει παιζονται,απο 20κατι μεχρι 30.Μαλλον σας επιασαν αχμμμμμ,τουλαχιστον ελπιζω να ειναι ολα τελεια και να το ευχαριστηθειτε κοπελα μου.Α!Το φορεμα μου αρεσει πολυ.

δεν ειναι κέντρο είναι τυπου κτημα, είναι στο Φαληρο....με κετερινγκ απο την Αιγλη κλπ. Οτι "αξιζει" τα λεφτα του τα αξιζει, απλα ειναι πολλα δεδομενης της καταστασης κ για βαφτιση. www.poolclub.gr αυτο ειναι.....σαν χωρος ειναι απιστευτος κ απο εξυπηρετηη ολα σουπερ (ειχαμε κανει κ το γαμο εκει)

Ποιο φόρεμα σου αρεσει???? Η Μάγδα έβαλε το δικο της ενα μπλε πορτοκαλι.....εγω το ειχα βαλει πολυυυυυυυυυ παλια (μεσα φλεβαρη να το πω....)

Χτες ξανασυζηταγα με την κουμπαρα μου κ μια φιλη για τα γλυκακια. Εχει η φιλη μου ενα ζαχαροπλαστειο στην Βαρη που δινει τα σφηνακια (αυτα στα διαφανα κυπελακια με το κουταλακι) 15Ε το κιλο κ βγαζει περιπου 15τμχ το κιλο αρα χοντρικα ειμαστε στο 1Ε/τμχ.....το κραταω στα υποψην σαν εναλλακτικη κ θα το ψαξω λιγο ακομα. Πανω απο 1Ε/τμχ δεν θελω να ανεβω με τιποτα.......θα ρωτησω σε κανα δυο ακομα που εχω υποψην μου κ θα ρωτησει κ η κουμπαρα μου στον Κορυδαλλο που ειναι λεει πιο οικονομικα.....ειδωμεν

Εφη ειδα το mail με τα weleda. Για πες εδω (για να το δουν κ οι αλλες μανουλες) ειναι καλα? εγω όπως σου ειπα χρησιμοποιουσα προδερμ αλλα μαλλον της εκανε ξηροδερμια κ τωρα εψω frezyderm Κ προδερμ μονο μαλλια κ πιπι πωπο μεχρι να τελειωσει. Αλλα το frezyderm εχει κ 12Ε το μπουκαλι. ΑΥτα απο που τα περνεις? on line?

Κ επισης ναι.... αυτο που πηρες ειναι πολυ ωραιο αλλα για αφου σταθει τα παιδακι....εχω κ εγω ενα σε τετοιο στυλ με ταμπλο δραστηριοτητων κ προς το παρον εχω βγαλει το ταμπλο κ παιζει κθα το βαλω στο πλαισιο με τα ροδακια οταν σταθει καλα.

Λιτσάκι ελπίζω κ ευχομαι σήμερα να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

καλημερα !

καλα τι ωρα ειναι αυτη που μπαινετε το βραδυ ρε νυχτοπουλια?:)

μαγδουλα ολα καλα?

γραια θα πρεπει να περιμενεις την ελενη για λινκ γιατι εγω δε σκαμπαζω.

τα pink lady ο δικος μου τα προτιμαει λογω ξυνιλας:tongue:

μαρινιω παλι αποκλειστηκατε εεε?

κουραγιο.....κ#^%φαρδο:mad:

το αβοκαντο στον ατμο?

δεν το εχω δοκιμασει:rolleyes:

τα κρητικα παντως ειναι αρκετα γλυκα

τα εισαγωγης μου βγαζανε κ μενα μια πικριλα.

η ελενη πρεπει να ειναι κομματια απο τα χθεσινα μπαλακια:mrgreen:

καλημερα μυρτουλα - συμπεθερουλα:D

καλα ο χωρος ειναι ολα τα λεφτα .

γιααυτο και θα σου φυγουν ολα τα λεφτα χαχαχα!

το μαιιλ το εστειλαα σε ολες σας οπως μου το στελνει εμενα το κοριτσι.

χρησιμοποιουσα τα mustela που μοσχοβολανε αλλα μονο αυτο γιατι κατα τα αλλα τιγκα στα paraben ειναι.

τα weleda τα πηρα πρωτη φορα απο αθηνα απτον τυπο που μου στελνει τις κρεμες κ το γαλα του παιδιου.

ητανε πανακριβα αλλα πολυ καλα.

οι τιμες στο μαιιλ ειναι σχεδον οι μισες κ η ποσοτητα που χρησιμοποιεις ειναι αστεια.

βεβαια δεν μυριζουν τρελλα αλλα το κρεμολουτρο μοσχοβολαει λεβαντα μα δεν κανει αφρο.

εγω πηρα το σαμπουαν - ντους στο σωληναριο (7 ευρω)

που στα μαγαζια εχει απο 12-16 ευρω

κ το κρεμολουτρο που το βαζω στη λεκανιτσα του για αρωμα κ χαλαρωση.

αυτααααααα!!!!!!!!!!!

η περπατουρα τωρα τι να σου πω ...

εμενα στεκεται ο χαρχουδας κ με θελει απο κοντα να τον κραταω για να κοβει βολτες...δε θα με βοηθησει αυτο?

Διαφημίσεις

Πες μου οτι το σαμπουαν - ντους στο σωληναριο (αυτο μου εκανε κ εμενα κλικ) μυριζει λεβαντα να πεσω να πεθανω τωωωωωωωωωωωρα...

Δεν την αντεχω αυτη την μυρωδια με τιποτα.....μαλιστα η μαμα μου εβαζε στα ρουχα οταν αλλαζε εποχη κ ολο της ελεγα ρε μανα δεν το αντεχω κ δεν με ακουγε....εεεε μια χρονια της τα εβαλα όοοοοοοοοολα μου τα ρουχα στα απλυτα μολις τα κατεβασα κ απο τοτε το καταλαβε.......χαχαχαχαχα

απο που τα παιρνεις τωρα? τα παρεγγελνεις κ στα στελνει αντικαταβολη? χρεωνεις καρτα?

Πες μου οτι το σαμπουαν - ντους στο σωληναριο (αυτο μου εκανε κ εμενα κλικ) μυριζει λεβαντα να πεσω να πεθανω τωωωωωωωωωωωρα...

Δεν την αντεχω αυτη την μυρωδια με τιποτα.....μαλιστα η μαμα μου εβαζε στα ρουχα οταν αλλαζε εποχη κ ολο της ελεγα ρε μανα δεν το αντεχω κ δεν με ακουγε....εεεε μια χρονια της τα εβαλα όοοοοοοοοολα μου τα ρουχα στα απλυτα μολις τα κατεβασα κ απο τοτε το καταλαβε.......χαχαχαχαχα

απο που τα παιρνεις τωρα? τα παρεγγελνεις κ στα στελνει αντικαταβολη? χρεωνεις καρτα?

οχι βρε το σωληναριο δε μυριζει σχεδον τιποτα .

το κρεμολουτρο μυριζει λεβαντα

και το λαδακι για μασαζ χαμομηλι

οπου τρελαινεται ο δικος μου.

παιδια πως τεντωνεται ετσι οταν τον τριβω με το λαδι......

αφου τον μασαρω κ γελαω δεν κρατιεμαι:tongue:

αντικαταβολη θα μου τα στειλει η κοπελα .

καρτες δε χρησιμοποιω.

Επεξεργάστηκαν by efitsa

απλά Τ Ε Λ Ε Ι Ο το pool club!! αχ μυρτώ να έρθω στη βάφτιση να το δω από κοντά;;;

αμε...πες διευθυνση να στειλω προσκλητηριο....

η μηπως να το ποσταρω εδω με ελευθερη προσελευση? :-D

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=112708&cid=25

χαχαχαχα!!!!!!

τι ηταν κι αυτο παναγια μου να το δω πρωι πρωι:mrgreen:

να το ποσταρουμε στις ριζοσπαστικες υπερ του θηλασμου να δουμε τι θα κανουν χαχαχα (οκ κ εγω υπερ του θηλασμου ειμαι αλλα σε λογικα πλαισια κ οχι ακραιες αποψεις)

αντικαταβολη θα μου τα στειλει η κοπελα .

καρτες δε χρησιμοποιω.

απο όλο το κατεβατο των mail πιο ειναι της κοπελας να επικοινωνησω μαζι της? γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει πολλα καλα για την weleda αλλα δεν ηξερα που να τα βρω ευκολα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...