Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι βεβαια και για αυτο μιλαω ακομα μαζι σου

χαχαχαχχααααααααα!

το ειδα το πρωτο σου μνμ κ να σου πω το προτιμησα κ γιαυτο σου εγραψα μετα ναι ναι βγηκε!(νοημα)

εξαλλου γιαυτο κ δε συνεχισα συνομιλια

αλλωστε μπηκε η ειρηνη μεσα μετα...

Επεξεργάστηκαν by efitsa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κακώς έφη μου μπήκες σε αυτήν την λογική, αυτό θέλω να σου πω τόση ώρα... Εσύ κάνεις αυτό που νομίζεις σωστό για το παιδί σου και μόνο... Δεν έχει νόημα ούτε να το αιτιολογήσεις σε κάποιον που δεν το συμμερίζεται (για τους όποιους λόγους) ούτε να αμυνθείς υπέρ αυτού αλλά ούτε και να επιτεθείς για αυτό... Καταλαβαίνω ότι όταν ο άλλος προσπαθεί να απαξιώσει αυτό που εσύ με κόπο προσπαθείς να καταφέρεις σου την δίνει, όμως μπαίνοντας σε αυτήν την λογική κάνεις αυτό ακριβώς που κατηγορείς τον άλλον: κατακρίνεις...

Συγγνώμη βρε κοριτσάκι, σε αυτό δεν μπορεί να μπει το μωρό, απλά το σπρώχνει σωστά? έχω τέτοιο από την Μυρτώ αλλά δεν είναι για τώρα...

οχι βεβαια και για αυτο μιλαω ακομα μαζι σου

χαχαχαχχααααααααα!

το ειδα το πρωτο σου μνμ κ να σου πω το προτιμησα κ γιαυτο σου εγραψα μετα ναι ναι βγηκε!(νοημα)

εξαλλου γιαυτο κ δε συνεχισα συνομιλια

αλλωστε μπηκε η ειρηνη μεσα μετα...

χαχαχα, είπα κι εγώ εδώ δεν έβγαλα νόημα εγώ, πως έβγαλε το εφάκι???

Ναι, όταν το ξαναδιάβασα σκέφτηκα πως μπορεί να παρεξηγηθεί και πραγματικά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου... Αλλά από ότι είδα, από όλο αυτό κράτησε ότι ήθελε... Ε, εντάξει ρε παιδιά, τι να πω παραπάνω?

Κακώς έφη μου μπήκες σε αυτήν την λογική, αυτό θέλω να σου πω τόση ώρα... Εσύ κάνεις αυτό που νομίζεις σωστό για το παιδί σου και μόνο... Δεν έχει νόημα ούτε να το αιτιολογήσεις σε κάποιον που δεν το συμμερίζεται (για τους όποιους λόγους) ούτε να αμυνθείς υπέρ αυτού αλλά ούτε και να επιτεθείς για αυτό... Καταλαβαίνω ότι όταν ο άλλος προσπαθεί να απαξιώσει αυτό που εσύ με κόπο προσπαθείς να καταφέρεις σου την δίνει, όμως μπαίνοντας σε αυτήν την λογική κάνεις αυτό ακριβώς που κατηγορείς τον άλλον: κατακρίνεις...

ενδεχομενως!

και για αυτο σου ειπα πως σταματησα τη συνομιλια .

για μενα δεν ειχε νοημα καν.

γενικα για μενα δεν εχει νοημα να τσακωνομαι με ανθρωπους εκ διαμετρου αντιθετους απο μενα .

να τους ακουσω ναι .

παντα μου αρεσαν οι "αλλοι".

να τους ακουω κ να τους παρατηρω .

ως εκει.

τσκωνομαι μονο με ανθρωπους που αγαπω κ εχω εστω ενα κοινο σημειο στιξης.

Διαφημίσεις

Συγγνώμη βρε κοριτσάκι, σε αυτό δεν μπορεί να μπει το μωρό, απλά το σπρώχνει σωστά? έχω τέτοιο από την Μυρτώ αλλά δεν είναι για τώρα...

ναι βρε το σπρωχνει.

αυτο θατον βοηθησει να περπατησει,

εχεις μωρη σουρτουκο ε????????

πως δεν κανει .

αφου λεει απο 10 μηνων:eek:

τζαμπα το πηρα λες?

μα τότε έχει νόημα η συζήτηση... Αν ο άλλος όχι μόνο δεν θέλει να ακούσει κάτι διαφορετικό (για πάρα πολλούς λόγους που σχεδόν πάντα έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα του) αλλά προσπαθεί να το απαξιώσει ή να το μειώσει δεν έχει κανένα νόημα.

μαρή τρελή, με αυτό παίζουν όταν έχουν ήδη μάθει να περπατάνε... Τώρα θα πάνε να στηριχτούν πάνω τους και θα φάνε τα μούτρα τους...

Και μην κοιτάς αυτό με το από πόσο μηνών είναι κατάλληλα τα διάφορα παιχνίδια... Στην Μυρτώ την είχα πατήσει έτσι. Πχ, αυτό το κοντάρι που βάζεις μέσα τα στρογγυλά με τις τρύπες και φτιάχνεις πυραμίδα, ένας κουμπαράς γουρουνάκι που έχουμε που βάζεις μέσα ψεύτικα μεγάλα κέρματα, ένα γραμματοκιβώτιο που βάζεις γράμματα γράφουν από 6 μηνών!!! Εγώ δεν έχω δει παιδί όχι 6 ούτε χρονιάρικο να κάνει αυτά τα πράγματα... Και με την Μυρτώ απογοητευόμουν!!!

Διαφημίσεις

μαρή τρελή, με αυτό παίζουν όταν έχουν ήδη μάθει να περπατάνε... Τώρα θα πάνε να στηριχτούν πάνω τους και θα φάνε τα μούτρα τους...

Και μην κοιτάς αυτό με το από πόσο μηνών είναι κατάλληλα τα διάφορα παιχνίδια... Στην Μυρτώ την είχα πατήσει έτσι. Πχ, αυτό το κοντάρι που βάζεις μέσα τα στρογγυλά με τις τρύπες και φτιάχνεις πυραμίδα, ένας κουμπαράς γουρουνάκι που έχουμε που βάζεις μέσα ψεύτικα μεγάλα κέρματα, ένα γραμματοκιβώτιο που βάζεις γράμματα γράφουν από 6 μηνών!!! Εγώ δεν έχω δει παιδί όχι 6 ούτε χρονιάρικο να κάνει αυτά τα πράγματα... Και με την Μυρτώ απογοητευόμουν!!!

ααααααααααΜαααααααααΝΝΝΝΝΝΝΝ!

την εκανα τη μαλακια δλδ?

ε ρε γρινια που θα πεσει κ απο τον αλλο γιατι φαγωθηκα λεμε να το παρουμε ΣΗΜΕΡΑ ομως:oops:

και τωρα δλδ τι?

θα σκαρφαλωνει ο χαρχουδας κ μετα θα ουρλιαζει για να τον κατεβασω?

και αυτο θα γινεται μεχρι να περπατησει?

δε θα τ αντεξω...

μουχλα θα πιασει το σπιτι ρεεεεεεε:mad:

ααααααααααΜαααααααααΝΝΝΝΝΝΝΝ!

την εκανα τη μαλακια δλδ?

ε ρε γρινια που θα πεσει κ απο τον αλλο γιατι φαγωθηκα λεμε να το παρουμε ΣΗΜΕΡΑ ομως:oops:

καλά μαρή δεν μπορείς να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει? Πως θα το σπρώξει το παιδί την στιγμή που δεν περπατάει? Μην τρελαίνεσαι θα παίξει με αυτό αλλά αργότερα, θα το κοπανάει στους τοίχους, στα έπιπλα, ένα σωρό χαριτωμενιές θα βρει να κάνει με αυτό!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...