Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκι μου εσύ είσαι της υπομονής!!! απαντάς κάθε μισάωρο αν και φαίνεσαι ονλάιν (που γυρίζεις ήθελα να 'ξερα)!!! Ναι ρε θα δαγκώσεις ελεύθερα, μη νομίζεις και γω τον τελευταίο καιρό δαγκώνω, πριν είχαμε ένα θέμα με σπυριά που έβγαζε στο άνω χείλος και δεν πλησιάζαμε καθόλου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

τσιγαρο κανω τωρα που κοιμαται ο μικρος ξεχαρμανιαζω:mrgreen:

ειχε μια γκρινια σημεραααααααααα

πηγαινε κ σκαρφαλώνε το νουμερο κ μετα δεν μπορουσε να κατσει παλι κατω κ εκλαιγεεεεεεεε

κορομηλο το δακρυ

φωνη?φωνη?

αφου λεω θα νομιζουνε οτι το χτυπαω:?

Ουπς, σύντομη ήσουν!!!

Ναι έτσι κάνουν, όταν κλαίνε σαν να τα σκοτώνεις μου έρχεται ο θάνατος... Εμείς συνεχίζουμε την εφηβεία, όταν είναι ξύπνιος πλέον δεν κάθεται πουθενά, θέλει να είναι κάτω και να ενοχλεί την Μυρτώ με χαρά. Αύριο το πρωί θα έρθει η μανούλα μου με φαγητό (επιτέλους) και θα ασχοληθεί εκείνη μαζί τους, τουλάχιστον με το ένα γιατί τις τελευταίες μέρες τρελαίνομαι λίγο το πρωί.

Μέσα καπνίζεις εφίτσα ντίαρ?

στρατα του μικρου τελικα του πηρες?

εγω βαρεθηκα να τον κραταω για να περπαταει, δεν μπορω ουτε να μαγειρεψω.

παρηγγειλα μια στρατα σαν καροτσακι ειναι ξυλινο με χαμηλο κεντρο βαρους για να μην πεφτει και εχει κ ξυλινους κυβους για παιχνιδι μπροστα στο καροτσι.

θα δω πως θα το παει...

Διαφημίσεις

όχι δεν του πήρα ακόμα... ρε γμτ από την μία μιας και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κάνουμε τρίτο παιδί (αυτό συνέχεια το αναιρώ, μία έτσι μία γιουβέτσι) δεν θέλω να μαζεύω τέτοια ογκώδη πράγματα ειδικά αφού ξέρω ότι θα το χρησιμοποιήσει για 2 με 3 μήνες το πολύ. Αλλά από την άλλη, είναι βαρύς, θέλει συνέχεια να είναι μόνος του και να πηγαίνει και έχει εντελώς έλλειψη κινδύνου. Φυσικά τα περισσότερα παιδάκια είναι έτσι, εγώ όμως δεν το έχω ζήσει πάλι αυτό, η Μυρτώ ήταν λίγο φοβιτσιάρα και γενικώς δεν έκανε κουλά πράγματα...

αυτο που σου λεω μου εχουν πει πως τα πιτσιρικια το σκιζουν στο παιχνιδι

αφου το χρησιμοποιουν και μετα .

βαζουν πανω παιχνιδια κ τα σερνουν;)

ελπιζω να τα αξιζει τα λεφτα του...

στατικό είναι? σιγά μην κάτσει... ούτε σε καρεκλάκι κάθεται (στο μεταξύ είναι και παιδοβούβαλο και φοβάμαι μην το φέρει βόλτα έτσι όπως χτυπιέται), ούτε στο πάρκο, ούτε πουθενά... Ούτε και αγκαλιά γουστάρει. Θέλει κάτω και να πηγαινοέρχεται... Ειδικά εκεί που είναι η Μυρτώ...

Διαφημίσεις

Το να έρθει να γράψει στο τόπικ που έχει ανοίξει η Ειρήνη και να πει αηδίες ήταν φάουλ... Έδειχνε κόμπλεξ... Αλλά στο συγκεκριμένο τόπικ δεν κόλλαγαν αυτά που εσείς λέγατε. Είναι αυτό που σας είπε, η συγκεκριμένη ενότητα αφορά παιδιά πάνω από 2 χρονών και φάνηκε σαν να το παίζατε έξυπνες με το να πείτε "α, εμείς από μηνών κόβουμε την πάνα"!

στατικό είναι? σιγά μην κάτσει... ούτε σε καρεκλάκι κάθεται (στο μεταξύ είναι και παιδοβούβαλο και φοβάμαι μην το φέρει βόλτα έτσι όπως χτυπιέται), ούτε στο πάρκο, ούτε πουθενά... Ούτε και αγκαλιά γουστάρει. Θέλει κάτω και να πηγαινοέρχεται... Ειδικά εκεί που είναι η Μυρτώ...

οχι δεν ειναι στατικο εχει ροδες για να παει βολτα!!!!!!!!!!

και δεν παιζει να πεσει γιατι εχει χαμηλο κεντρο βαρους

θα το βρω στο νετ κ θα στο δειξω

Το να έρθει να γράψει στο τόπικ που έχει ανοίξει η Ειρήνη και να πει αηδίες ήταν φάουλ... Έδειχνε κόμπλεξ... Αλλά στο συγκεκριμένο τόπικ δεν κόλλαγαν αυτά που εσείς λέγατε. Είναι αυτό που σας είπε, η συγκεκριμένη ενότητα αφορά παιδιά πάνω από 2 χρονών και φάνηκε σαν να το παίζατε έξυπνες με το να πείτε "α, εμείς από μηνών κόβουμε την πάνα"!

εγω μανα μου στο τοπικ το συγκεκριμενο δεν ειπα τπτ παρα ουτε καν για τον δικο μου τον μπουχαχα , που σιγα κ τι κανει...

τα κακα του κανει επειδη τον βολευει κ δε ζοριζεται.τουλαχιστον στην αρχη ετσι ηταν.

ομως παρα ηταν εκτος ολα αυτα που ελεγε κ καποιος επρεπε να απαντησει ρε φιλε .

ειδικα το στιχακι με το τι της λενε κ τι θα ηθελε να πει...

γι αυτο εκανα παρεμβαση:?

Στο μεταξύ το δεύτερο μου ποστ ήταν προς εκείνη και στην αρχή είχα γράψει κανονικά προς εκείνη. Μετά όμως και επειδή δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί της σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να το πάρει στραβά και το άλλαξα... Δεν γουστάρω δογματισμούς από καμία πλευρά, πόσο μάλλον να μπω σε αντιπαραθέσεις με τέτοια άτομα... Είναι απίστευτο όμως αυτό και πάντα μου την έδινε, το να προσπαθήσει κάποιος να με πείσει ότι αυτό που κάνω εγώ για το παιδί μου είναι λάθος... Δεν υπάρχουν λάθη και σωστά (εκτός από αυτά που βγάζουν μάτι) στο μεγάλωμα ενός παιδιού, ο κάθε γονιός θερίζει ότι σπέρνει σύμφωνα με τις προτεραιότητές του, τα πιστεύω του και τα κουράγια του... Και εν πάσει περιπτώσει το ότι εσύ προσπαθείς να βάλεις το παιδί σου να κάνει κακά στο γιογιό από τώρα μπράβο σου και μαγκιά σου... Το ότι εγώ δεν το κάνω δεν με κάνει χειρότερη μανούλα όμως ή το ότι εσύ το κάνεις δεν σε κάνει καλύτερη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...