Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες!!!!!!!

ελενιτσα περιμενουμε νεα απο το λιτσακι!

xamodraki μου 1 πορτοκαλι τη μερα το σκιζει απαραιτητως:P.και κατι ακομα που το τρωει σε κομματακια , ειδικα τις μερες που εχει μοσχαρι,μετα το φαι γιατι βοηθα στην αποροφηση του σιδηρου.

το αβοκαντο του το δινω με πορτοκαλι κ μανγκο, με πορτοκαλι κ μηλο pink lady, με ανανα κ αχλαδι.δεν εχει γλυκια , αλλα βουτυρατη γευση, ειναι πολυ θρεπτιλο.

εχει τις περισσοτερες θερμιδες απο ολα τα φρουτα:cool:.

κατσικισιο γιαουρτι του δινω κ εγω , αλλα η γιατρεσα

μου ειπε να μην του το δινω μονο του σα γευμα , γιατι δεν ειναι στη διαιτα, οποτε του το βαζω στον τραχανα με μπροκολο κ κουνουπιδι κ το σκιζει.

twinky απο φρουτα , λατρευει κολοκυθα κιτρινη που τη βραζω με ενα ξυλο καννελας κ λιωνω μαζι κ μηλο κ πορτοκαλι.

η κολοκυθα εχει βιταμινες του συμπλεγματος β;).

αλλα φρουτα....σαγκουινι, καρυδα, παπαγια, αποξηραμενα δαμασκηνα και βερυκοκα..αυτα!

δηλ ποσο θα σου βγει το μαλλι για τη βαφτιση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε κορίτσια πότε έκανε σεισμό? Χαμπάρι δεν πήρα, χτες έπεσα ξερή μετά από πολύ καιρό γύρω στις 10... Ωραία ήταν.

Το Λιτσάκι θα το πάρω αργότερα, μπερδεύτηκα λίγο χτες, νόμιζα ότι το κινητό ήταν ήταν δικό της αλλά το σήκωσε ο άντρας της που ήταν στο σπίτι!

Δεν ξερω ακριβη ωρα....καπου τα ξημερωματα....το ενιωσα αλλα δεν ειδα τι ωρα ηταν....κ τωρα το πρωι το ακουσα στο ραδιοφωνο, εγινε βορεια ευβοια κ ειχε μεγεθος 4 κ 4,3 κατι τετοιο.

Παντως απο φρουτα κ εμεις τα κλασσικα τρωμε, μηλο, μπανανα, αχλαδι, πορτοκαλι, μανταρινι......λετε να παρω κ τιποτα αλλο?

Θες κοστος βαφτισης??? καθεσαι????

μπομπο κ προσκλητηρια (230 τμχ και 105 τμχ αντιστοιχα) 500Ε

μπαλονια (αψιδα με ονομα κ 2 τινκερμπελ) 100Ε

δεξιωση 42Ε το κεφαλι (+ φπα)

dj - ακομα δεν τον εχω παρει αλλα υπολογιζω κανα 500αρι

φωτογραφος 1000Ε (εκκλησια κ δεξιωση, ψηφιακο αλμπουμ, 3 Dvd, 250 εκτυπωσεις - για να κανω εγω αλμπουμ νονων - κ ΟΛΟ το ψηφιακο αρχειο στο χερι - το σημαντικοτερο για εμενα)

βαλε επιπλεον ρουχα μαμας (200 το φορεμα μου) κ μπαμπα, δωρα νονων κ οτι αλλο τυχον ξεχναω

αααα κ ακομα δεν εχω υπολογισει ποσο θα πανε τα χωνακια με τα ζαχαρωτα (υπολογιζω ομως μαξ 1Ε/τμχ)

κ μια κ το αναφεραμε δωστε καμια ιδεα για δωρο νονων.....

η νονα εχει μπαμπα χρυσοχοο οποτε δεν λεει τιποτα σε κοσμημα.....

ο νονος δεν τα παει καλα με ρολογια κοσμηματα κλπ.....(στο γαμο του ειχαμε παρει στερεοφωνικο για το αμαξι)

κ μεταξυ τους ειναι ασχετοι αρα δεν παει ενα κοινο δωρο....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Τώρα με το δώρο κουμπάρου είσαι λίγο άτυχη Μυρτούλα μου...

Εγώ στην κουμπάρα μου στον γάμο είχα πάρει μονόπετρα σκουλαρίκια και στην βάφτιση το αντίστοιχο στον λαιμό. Τα είχα σκάσει βέβαια, όμως ήταν δώρο διαχρονικό, αξίας και συμβολικό ταυτόχρονα... Άσε που αυτή τρελάθηκε με το διαμάντι... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι για δώρο, κι εγώ θα δυσκολευόμουν στην θέση σου...

Διαφημίσεις

Καλημερα κορες.

Πολυ χαιρομαι με τα νεα της Λιτσας. Αντε γρηγορα να γυρισουν σπιτακι τους.

Το σεισμο ουτε εγω τον πηρα χαμπαρι.

Μυρτουλα δυσκολη η περιπτωση σου με τα δωρα. Συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις οι περισσοτεροι παιρνουν κοσμημα ή εικονα. Εκανα μια ερευνα σε καποια φορουμ και πηρα ιδεες. Μπορεις να παρεις κατι σε φωτογραφικη μηχανη ή βιντεοκαμερα στον κουμπαρο (αν θελει φυσικα) και για την κουμπαρα τι καλυτερο απο ενα σπα ή μασαζ.

Xamodraki στο φατσομπουκ εχουμε φτιαξει γκρουπ.

Επεξεργάστηκαν by marw_arg
Ξεχασα να γραψω για δωρα

1211708.png

1219295.png

Καλημερες! Τι κανετε?

Ελενακι οταν μιλησεις με Λιτσα ειδοποια!

Εφη μου, εγω προς το παρον απο φρουτα τα κλασικα μεχρι στιγμης, καθοτι δεν προλαβαινω να παω να βρω αλλα. Αυτα απο που τα παιρνεται? Απο sm?

Μυρτω, νομιζω καλυτερα να τους ρωτησεις τους κουμπαρους τι θελουν να τελειωνεις!!!!!!

Τα εχω παρει χοντρα με το λαπιτοπι, δεν μπαινει ιντερνετ με τπτ!!!!!!!!

πωπω Μυρτω πολύ σας παει για την βαφτιση!!Εμεις γυρω στα 5000 υπολογιζουμε για όλα και πάλι πολλά μου φαίνονται!

Δωρο κουμπάρων...αχ, και γω ψαχνω. Ειχα σκοπο στη κουμπάρα μου να επαιρνα ενα βραχιολι σετ απο το κολιε που της ειχα παρει στο γαμο και για τον κουμπαρο κατι θα εβρισκα. Αλλα προσφατα τους τα κλεψαν ολα τα χρυσαφικα, οποτε τι σετ να κανει... Θα δω..ισως και να της το παρω, αφου δεν εχει και τιποτα...

Μυρτω, νομιζω καλυτερα να τους ρωτησεις τους κουμπαρους τι θελουν να τελειωνεις!!!!!!

Βρήκες τώρα...η μια απαντάει μου το παίρνετε αργότερα είναι δυσκολες εποχές τώρα κ ο άλλος δεν ξέρω οτι θέλετε.......αντε βγάλε άκρη....

Διαφημίσεις

πωπω Μυρτω πολύ σας παει για την βαφτιση!!Εμεις γυρω στα 5000 υπολογιζουμε για όλα και πάλι πολλά μου φαίνονται!

μωρε κ εμενα πολλα μου φαινονται, ειδικα τα της δεξιωσης. (εμας 5000 θα παει μονο η δεξιωση περιπου, για ολα υπολογιζω κανα 8αρι πανω κατω)

εκει ειχαμε ενα θεμα με τον αντρα μου, εγω ηθελα κατι πιο λιτο κ οικονομικο (αλλα οχι κ ταβερνα, σιγουρα κατι θα εβρισκα) αλλα εκεινος ηθελε εκει που καναμε τον γαμο κ δεν το διαπραγματευοταν.

Χρυσο τον εκανα, ενα καρο επιχειρηματα του εφερα αλλα δεν καταφερα τιποτα......στο δευτερο (αν κανουμε) θα υπερισχυσω εγω για τον πολυ απλο λογο οτι δεν θα μπορουμε να κανουμε το ιδιο....

παιδια ειναι πολλαααααααααααα τα λεφτα!

δεν ξερω ισως ειμαι λιγο πισω και εγω για αυτο και οταν ακουγα για θεματα σε βαφτιση κ γαμο κοιταγα σαν ουφο...

αλλα κ στο θεμα των καλεσμενων ημουν και θα ειμαι, πρωτα ο θεος κ στο δευτερο ,της αποψης λιγοι κ καλοι κ ΟΧΙ συγγενεις!

αφου στο γαμο η εντολη μου στη μανα μου ηταν " φερε ολες τις φιλες σου αλλα μη μου μιλησεις για αδελφια κ ξαδερφια θα σου φαω το λαρυγγι:cool:

Καλημερες! Τι κανετε?

!

Εφη μου, εγω προς το παρον απο φρουτα τα κλασικα μεχρι στιγμης, καθοτι δεν προλαβαινω να παω να βρω αλλα. Αυτα απο που τα παιρνεται? Απο sm?

!

ναι καλε απο το βασιλοπουλο ψωνιζω!

Ναι, το κεντρο σας παει πολύ! Εμας ειναι 20ευρω/ατομο με ζωντανη μουσικη, μονοι μας στο μαγαζι και ειναι σουπερ, γιατι εχουμε ξαναπαει πολλες φορες και διπλα στο σπιτι. Τα 20 ευρω ειναι φιλικη τιμη. Κανονικα εχει 25! ;)

Βρήκες τώρα...η μια απαντάει μου το παίρνετε αργότερα είναι δυσκολες εποχές τώρα κ ο άλλος δεν ξέρω οτι θέλετε.......αντε βγάλε άκρη....

Ρε παιδιά, όλο το Λιτσάκι σκέφτομαι!Ουφ!Αντε να γυρίσουν σπιτάκι τους να ηρεμ'ησουν και να σηκώνουν τον τόπο με τις φωνές τους τα μικρά!

Μυρτώ, στο site του Evendi έχει κάτι μπομπονιέρες σαν τις δικές σου.Δες τί ωραία που φαίνονται και πως τις δένουν...www.evendi.gr κάτω δεξιά!Για τον κουμπάρο GPS και για την κουμπάρα το ίδιο αν΄της αρέσει, μία επώνυμη καλή τσάντα (εγώ στις κουμπάρες μου στο γάμο πήρα κόσμαημα από τον Ιωσήφ, αλλά ειδικά η μία θα τρελαινόταν για μια καλή τσάντα!), που επίσης θα την έχει μια ζωή!!!Και μετά κλασικά ψηφιακή,κτλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...