Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο ανηψιος μου επαθε ιογενη πνευμονια περσι, ηταν 5 μηνων.

Ο γιατρος μας ειπε οτι θελει προσοχη, καθε φορα που αρρωσταινει γιατι μπορει να του το ξαναγυρισει.

Πιο καλα που ειναι στο Αττικο.

Κοντα στο σπιτι . Δενξ ξερω, εχω ακουσει τοσα πολλα κακα για το Παιδων, που δεν εχω εμπιστοσυνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

να υποθέσω ότι άλλος σταφυλόκοκκος αυτός που αναφέρεις κι άλλος το σπυρί που έβγαζε ο γιος μου έτσι?

Πωπω τελικά τι θα πρέπει να κάνουμε ρε γμτ? Να δίνουμε αντιβίωση από την αρχή ή να περιμένουμε κι ότι γίνει?

Μπορει και ο ιδιος. Εξαρταται. Οσο για την αντιβιωση, ειναι θεμα γιατρου τελικα. Εγω προσωπικα ειμαι κατα. Ουτε εγω η ιδια εχω παρει ποτε προληπτικα αντιβιωση.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Α! Οι γιατροι που κανουν καταχρηση αντιβιοτικων ειναι υπευθυνοι για το φαινομενο της αντοχης των μικροβιων. Κοινως δεν τα πιανει η αντιβιωση. Γιαυτο με μετρο και μονο οταν υπαρχουν σαφεις ενδειξεις οτι χρειαζεται αντιβιωση.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

Α! Οι γιατροι που κανουν καταχρηση αντιβιοτικων ειναι υπευθυνοι για το φαινομενο της αντοχης των μικροβιων. Κοινως δεν τα πιανει η αντιβιωση. Γιαυτο με μετρο και μονο οταν υπαρχουν σαφεις ενδειξεις οτι χρειαζεται αντιβιωση.

με δικαιωσες!!!:)

Ναι ΟΚ κι εγώ αυτό πίστευα, αλλά με κάποιες περιπτώσεις που έχουν συμβεί στο περιβάλλον μου, τείνω να αλλάξω γνώμη... Δεν ξέρω τελικά τι είναι χειρότερο (ειδικά αν δεν πολυέχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου) να δώσεις αντιβίωση ενώ δεν χρειάζεται ή να τρέχεις και να μην φτάνεις μετά?

περαστικα στο μπεμπακο της Λιτσας και μακαρι να γυρισουν γρηγορα στο σπιτι τους!

Αγλαιτσα ειδα φωτο της μπεμπας στο facebook - ειναι κουκλι.

εδωσα στο σκατουλη σημερα πρωτη φορα αυγο και σαν να ειδα κοκκινιλες στο μαγουλακι του - θα το ξαναδω το απογευμα βεβαια. μπορει να ειναι αλλεργικος.

περαστικα στο μπεμπακο της Λιτσας και μακαρι να γυρισουν γρηγορα στο σπιτι τους!

Αγλαιτσα ειδα φωτο της μπεμπας στο facebook - ειναι κουκλι.

εδωσα στο σκατουλη σημερα πρωτη φορα αυγο και σαν να ειδα κοκκινιλες στο μαγουλακι του - θα το ξαναδω το απογευμα βεβαια. μπορει να ειναι αλλεργικος.

Eλένη, αν μιλήσεις με Λίτσα πες της ότι τη σκεφτόμαστε και ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά ο ξανθούλης μας!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πήρα τηλ. την Λίτσα γύρω στις 7, το σήκωσε ο άντρας της και μου είπε ότι ο μικρός είναι απύρετος σήμερα (κάτι που είναι πολύ καλό, περιμένουν να μείνει απύρετος 48 ώρες για να δουν πως θα πορευτούν)... Δεν ενόχλησα αργότερα, θα την πάρω αύριο... Αυτό το θετικό νέο κρατάμε για σήμερα και περιμένουμε αύριο να ακούσουμε τα καλύτερα...

Φυσικά και θα μεταφέρω όλες τις ευχές σας!

Καταρχην περαστικα στον μικρο της Λιτσας! Ελπιζω να τελειωσει γρηγορα η περιπετεια!

Εφιτσα κακως αγχωνεσαι για το βαρος του μικρου. Κι εγω το περασα αυτό και ειπα τερμα! Εφοσον το παιδι είναι υγιες και τρωει δεν ανησυχω! Από την μια δεν της αρεσουν καθολου οι κρεμες του εμποριου που εχουν και πολλες θερμιδες και από την άλλη παιζει ρολο και η κληρονομικοτητα. Ο αντρας μου και γενικως το σοι του είναι ετσι. Αδυνατοι. Εμεις παλι, αστα να πανε! (Τουλαχιστον ειμαστε ψηλοι και μας σωζει αυτό). Ρε κοριτσια το αβοκαντο πως το δινετε? Εχει γλυκια γευση? Εμενα τρωει σαν τρελη ακτινιδιο-πορτοκαλι. Κατεβαζει 300αρια ετσι. Αν λειπει το ένα η το άλλο καταληγουμε να τρωω εγω τα φρουτα. Εμεις της δινουμε ψωμι, ψιχα σε κομματακια. Τρελαινεται. Και μπανανα πατημενη με πηρουνι+χυμο πορτοκαλιου. Μπισκοτο δεν της δινω εγω και χτες που πηγα σε μια ξαδερφη μου, όταν της το εδωσε, αυτή το πεταξε κατω αφου το δοκιμασε πρωτα. Να σας ρωτησω και κατι άλλο. Ποσο πορτοκαλι μπορω να δωσω σε μια μερα? Μισο το πρωι στην φρουτοκρεμα βαζω οποσδηποτε. Μπορω όμως να της δωσω να πιει το υπολοιπο μισο? Η είναι παρα πολύ? Γενικα τρωει μονο φρουτα και φαγητο. Προσπαθησα τραχανα, με τιποτα. Σημερα εκανα άλλη μια αποπειρα με advance, εβαλα και εξτρα φρουτα το εκανα μια αηδια, παρολα αυτά εφαγε το μισο. Συν μισο κατσικισιο γιαουρτι. Πρωτη φορα αυτό. Μακαρι να της αρεσει γιατι πρεπει να τρωει και γαλακτοκομικα.

Maan πρεπει να εχεις φοβερη θεα. Επισης κι εμενα μου τι σπαει το χιονι.

Ειμαι κι εγω στο facebook. Οποια θελει ας μου στειλει πμ.

Επεξεργάστηκαν by Xamodraki
χρωματάκι

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Καλημέρα!

Περαστικά στον μικρό της Λίτσας! Ελένη μου, να της δώσεις τις ευχές μας όταν μιλήσεις!

Της μικρής μου εμένα δεν της αρέσει το ακτινίδιο. Εσεις που έχετε δοκιμάσει πέρα απο τα συνηθισμένα, για πείτε καμια γνωμη μηπως και ξεφυγουμε λιγο απο τα ιδια και τα ίδια. Και γω μια απορια για το αβοκαντο την εχω!

Χθες καναμε με τον αντρα μου ενα πιο συγκεκριμενο πλανο για την βαφτιση. Εχουμε ξεφυγει λιγο στα ατομα και ξεφευγουμε λιγο απο τιμη, αλλα δεν μπορουσαμε να κοψουμε. Δεν πειραζει! Ετσι κι αλλιως δεν κανω τιποτα το ιδιαιτερο. Ουτε μπαλονια, λουλουδια κλπ. Μπομπο θα παμε να δουμε την Παρασκευη (μαλλον)!

Καλημερα κοριτσάκια μου! Χαίρομαι που τα νέα της Λίτσας είναι καλύτερα!!! ΑΝτε να συνέλθει ο μικρός να πάνε σπιτι τους πάλι!

Εμεις μαλλον καπου την αρπαξαμε γιατι περα απο την μυτη ποταμι ριχνει κ κανα φτερνισμα που κ που...σημερα το πρωι μετα απο ενα φτερνισμα βγηκε μια μυξουλα που απορεις που χωραγε εκει μεσα σε τόσο μικρή μυτούλα....χαχαχα. Παντως ευτυχως το βραδυ κοιμηθηκε χωρις γκρινιες κ ξυπνησε 2-3 φορες μονο για πιπιλα.

Τον σεισμό τον καταλαβατε????εγω ναι....την πρωτη φορα λεω μπα ιδεα μου θα ειναι (το παθαινω συχνα να νομιζω οτι κουνιεμαι) αλλα την δευτερη ηταν ποι εντονο

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...