Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κόρες μόλις με πήρε τηλ. η Λίτσα κι έχω άσχημα νέα! Έχει τον ξανθό από το Σάββατο στο νοσοκομείο με πνευμονία!!! Έχω πάθει λίγο σοκ γμτ! Πάει όμως καλύτερα ο σκατούλης, έχει να κάνει πυρετό από το βράδυ! Έλα να ευχηθούμε όλες να πάει καλά το μωρό μας και να βγει γρήγορα από κει!!!

ρε φιλε μου σηκωθηκε η πετσα !

το μαναρακι μου...

καλα η κοπελα θα εχει φρικαρει:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπωπω χάλια έγινα ρε συ...

η λίτσα πώς ήταν; θα το ξεπεράσει ο μικρός ... ελπίζω γρήγορα...τι του κάνουν ενδοφλέβια αντιβίωση; η μαριάννα πώς είναι; κ αυτή τραβούσε ζόρι...

Mo09p3.png

Καλημερες....τι μου κανετε?

Βλεπω μια χαρα τα ειπατε το σκ!!! Μπραβο μπραβο χαιρομαι για εσας....

Εμεις σαββατο πηγαμε κ παραγγειλαμε υλικα για μπομπο κ τα προσκλητηρια, θα τα εχω τελος του μηνα κ θα αρχισω να φτιαχνω.

Εχω οργανωσει συνεργειο (οσες πιστες προσελθετε) γιατι τελικα εχω μαζεψει μπολικο πραγμα να κανω εγω...μπομπο, χωνακια με ζαχαρωτα, να εκτυπωσω ευχαριστηρια κ καρτακαι δεξιωσης, να φυτεψω γλαστρακια κ επισης με μια αλλη φιλη μαμα να κανουμε τα αντιστοιχα δικα της (προσκλητηρια, δωρακια κλπ) ουφ......ουτε στο γαμο δεν ειχα ριξει τοση δουλεια....

Ειδαμε κ πακετο βαφτιστικα με την νονα μας, βρηκαμε ενα φοβερο φορεμακατακι, θα σας το δειξω οταν περασω φωτο. Όλο το πακετο (φορεμα, παπουτσια, καλτσες, λαδοπανα, μπουκαλακι, σαπουνακια, κερακια, μπαουλο μεγαλο για τα ρουχα κ ιδιο μικρο για τα μαρτυρικα, μαρτυρικα, βιβλιο ευχων - ηθελε να το παρει εκεινη - στεφανακι κ βραχιολακι, λαμπαδα κ δεν θυμαμαι αν ξεχναω κατι ακομα) 860?, βεβαια απο μαρτυρικα δεν μας αρεσε κατι ιδιατερο κ θα το ψαξουμε ακομα, ασε που μας φανηκαν ακριβα τα μαρτυρικα (περιπου 1Ε/τμχ αλλα δεν τα αξιζαν)

Τζενακι κ εγω παπουτσι ψαχνω κ μοδιστρα (καλη) να μου κοντινει λιγο το φορεμα γιατι σιγα μην παω Κορυδαλλο σε αυτην που συνεργαζεται το μαγαζι που το πηρα.

Εφη 7500 κ γκρινιαζεις???? εμεις 6900 πριν καμια δεκαρια μερες.....αμα πεινασουν θα φανε, δεν σκαω πια, καναμε ενα καρο εξετασεις κ το παιδακι δεν εχει τιποτα (ειχαμε θεμα γιατι ειχε κολλησει το βαρος κανα διμηνο αλλα ολα οκ....δεν θα παρετε ελαττωματικη νυφη!!!)

Σινεμα πηγα μια εβδομαδα πριν γεννησω στο Angels & Demons κ μετα τον Νοεμβρη - Δεκεμβρη δεν θυμαμαι ποτε βγηκε στο Newmoon....ειναι λιγο για τα δεδομενα μας γιατι μας αρεσει το σινεμα κ πηγαιναμε μια φορα το μηνα - διμηνο περιπου αναλογα τι παιζοταν.

Χτες πηγαμε σε κατι φιλους με ενα αγορακι 2,5 ετων κ ενα κοριτσακι 8 μηνων κ ξελυσαξανε....ωραια περασαμε, πολυ ωραια....

Αλλα μεταααααααααααα...........περα του οτι εκλαιγε αρκετα μεχρι να κοιμηθει....εμεις κοιμηθηκαμε κατα τις 1 κ εκεινη κατα τις 2 ξυπνησε με τρελλο κλαμα κ ηρεμησε 5 παρα που εγω απο την υπερενταση που να κοιμηθω.....

Ηρεμησε με ντεπον αφου ειχα δοκιμασει κρεμα στα ουλακια, αγκαλιτσες, χαδακια......ταλαιπωρηθηκε η νεραιδουλα μου......

Εγω φυσικα κουτουλαω......9.30 ηρθα γραφειο με το ζορι (αφου ξυπνησα 9 παρα 20 κ την βουτηξα με πυτζαμα κ νηστικη κ την πηγα στην μαμα μου) ενω αυτος την παρασκευη ειπε οτι οσο αργουμε να ερθουμε τοσο θα καθομαστε μετα...καλα θα ηθελε.......

Ο αντρας μου μου πηρε κ δωρο για την ημερα της γυναικας....ενα παιχνιδι στο Ps3 Που ειχα λυσσαξει...σαν τηλεπαιχνιδι ειναι κ εχει πολυ γελιο......χαχαχαχα

Κριμα γμτ το μεπμπακι της Λιτσας.....δεν τα μπορω κατι τετοια...όλα καλα να πανε με το μικρουλη κ όποια έχει νεα να μας ενημερωσει άμεσσα

Επεξεργάστηκαν by mirtoula
Οσο εγραφα το σεντονι ειδα τα νεα της Λιτσας......

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Η Μαριάννα είναι καλά πλέον, λίγο βήχα, όλα φυσιολογικά στην ανάρρωση είναι...

Η Λίτσα ακούστηκε αγχωμένη φυσικά, πρέπει να πέρασε πολύ δύσκολο Σ/Κ!!! Αυτό που φαντάζομαι σοκάρει είναι η εικόνα του παιδιού, να είναι εντελώς αδύναμο, ψυχούλα μου!!! Ενδοφλέβια αντιβίωση ναι...

Πωωωω, ξενερωσα ασχημα λεμε!!

Ελενη, οταν ξαναμιλησεις, πες της τα περαστικα μας!

Πολυ ασχημη κατασταση, αλλα ολα τα Μαγιοπαιδα ειναι δυνατα και ξεπερνανε πολυ γρηγορα τις κωλοαρρωστιες!!!!!!!!!!

Ρε γμτ πνευμονια?

Που ειναι? Παιδων?

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια αυτό που με "έστειλε" είναι ότι της είπαν ότι το παιδί έχει ιογενή πνευμονία! Κι αντιβίωση να είχε πιει μάλλον αυτή θα ήταν η εξέλιξη μιας και πρέπει να κάνει τον κύκλο της!!! Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι η πνευμονία, ωτίτιδα, βρογχιολίτιδες κτλ είναι συνέπειες μιας ίωσης αναλόγως τον οργανισμό... Αγλαΐτσα ντίαρ, έχεις δουλειά σήμερα, μιλάμε μόνο εγώ έχω τρελές απορίες!!!

Καλημερα κοριτσακια μου. Τι καλη δηλαδη, με το που διαβασα για το γαμπρουλη μου πολυ στεναχωρεθηκα... Ρε γμτ, δεν τη γλιτωσε τελικα το καημενο. Αχ, Λιτσακι μου, μαζι σου ειμαστε. Υπομονη κοπελα μου και περαστικα.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Βρε κορίτσια αυτό που με "έστειλε" είναι ότι της είπαν ότι το παιδί έχει ιογενή πνευμονία! Κι αντιβίωση να είχε πιει μάλλον αυτή θα ήταν η εξέλιξη μιας και πρέπει να κάνει τον κύκλο της!!! Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι η πνευμονία, ωτίτιδα, βρογχιολίτιδες κτλ είναι συνέπειες μιας ίωσης αναλόγως τον οργανισμό... Αγλαΐτσα ντίαρ, έχεις δουλειά σήμερα, μιλάμε μόνο εγώ έχω τρελές απορίες!!!

Ακουω.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι απαραιτητο να κολλησει κανεις εναν ιο. Πολλες φορες οι ιοι υπαρχουν στον οργανισμο και δεν προκαλουν καμια παθολογικη κατασταση. Με την πρωτη ευκαιρια, ομως, πχ αν πεσει η αμυνα του οργανισμου, προκαλουν παθησεις. Παντως εχεις εν μερει δικιο, δηλ συχνα η πνευμονια εφανιζεται μετα απο ιωσεις, πχ γριπη. Τοτε οφειλεται σε μικροβιο που προκαλει επιλοιμωξη.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Μάλιστα... Και υπάρχει τρόπος να δεις τι προϋπάρχει από ιούς στον οργανισμό σου, ή πρέπει να το ανακαλύψεις σιγά σιγά και μετά από διάφορες ιώσεις... Δηλαδή είναι αυτό που λέμε ότι κάποιος έχει ευαισθησία κάπου και ξέρει ότι αν αρρωστήσει το πιθανότερο είναι να τον "χτυπήσει" εκεί? Εγώ πχ έχω θέμα με ιγμορίτιδα, αυτιά και λαιμά (από μικρή αυτό). Το ανακάλυψα μετά την πρώτη ιγμορίτιδα που έκανα και πλέον πρέπει να την προλαβαίνω με φυσιολογικούς ορούς και φυσιομέρ με το που θα συναχωθώ.

Η πνευμονία είναι κάτι που μπορεί να εμφανιστεί ξανά? Κάτι που θα πρέπει να το προσέχεις?

Δυστυχως δεν μπορεις να το ξερεις εκ των προτερων... Αυτο για την ευαισθησια ισχυει και μπορει να οφειλεται σε διαφορους παραγοντες. Πχ καποια ανατομικη ιδιαιτεροτητα, καποια κατασκευαστικη ¨ανωμαλια¨, οπως σε εσενα με την γμοριτιδα.

Και βεβαια μπορει να εμφανιστει ξανα. Ειτε με την ιδια μορφη ειτε με διαφορετικη. Δηλ να οφειλεται πχ σε πνευμονιοκοκκο, σε σταφυλοκοκκο, να εχει ηπια η βαρια μορφη. Ειδικα αν οφειλεται σε σταφυλοκοκκο... Αστα...

MQyUp3.pngd1GIp3.png

να υποθέσω ότι άλλος σταφυλόκοκκος αυτός που αναφέρεις κι άλλος το σπυρί που έβγαζε ο γιος μου έτσι?

Πωπω τελικά τι θα πρέπει να κάνουμε ρε γμτ? Να δίνουμε αντιβίωση από την αρχή ή να περιμένουμε κι ότι γίνει?

Εφη 7500 κ γκρινιαζεις???? εμεις 6900 πριν καμια δεκαρια μερες.....αμα πεινασουν θα φανε, δεν σκαω πια, καναμε ενα καρο εξετασεις κ το παιδακι δεν εχει τιποτα (ειχαμε θεμα γιατι ειχε κολλησει το βαρος κανα διμηνο αλλα ολα οκ....δεν θα παρετε ελαττωματικη νυφη!!!)

εγω δεν γκρινιαζω...η γιατρος με φοβιζει:?

ο γιωργος εν τω μεταξυ ειναι σανιδα...καλα κ γω πριν την εγκυμοσυνη αδυνατη ημουν:(.

ετσι , ετσι αδυνατη κρατα τη για να υπαρχει μια ισσοροπια .

μη μου τον πλακωσει στις γρηγορες κ δεν προλαβαινει να τις μετραει οδικος μου:lol:

αγλαια- ελενη συνεχιστε γιατι με ενδιαφερει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...