Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το συζητησα κ γω με τη γιατρο μου αυτο , να του δινω οτι μαγειρευω , ομως μου ειπε πως οι ποσοτητες σε σχεση με τα πολτοποιημενα , που μπορει να φαει ειναι πολυ μικροτερες, με αποτελεσμα να χασει σε βαρος.

και δεν μας παιρνει με τιποτα .

ηδη τους 3 τελευταιους μηνες πηρε απο 100 εως 280 γρ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφη μου, να του δινεις το φαι του κανονικα και οταν τρωτε εσεις μπορεις να του δινεις λιγο.

Εγω ετσι κανω, γιατι αλλιως θα φαει εμας!!!!!

Οσο για το βαρος, μην περιμενεις οτι θα παιρνει κανα κιλο τον μηνα. Τωρα παιρνουν λιγοτερο βαρος.

Και ξεχνα αλατια, τσιγαρισματα και τα λοιπα στο φαι σας!!!!!!!!!

με εμένα τα βάλατε τέρμα!!!

αλλά τι να κάνω ψέμματα να πω;;;

αφήστε την πάτησα άσχημα!!! η γυναίκα που καθαρίζει δεν μπορεί φυσικά να έρθει και έμεινα να καθαρίζω και την χθεσινή κουζίνα και τα σημερινα!!!!

αλλά έχωσα κ τον αντώνη να βάλει ηλεκτρική κ σφουγγάρισμα γιατί το καμάρι μου σφουγγαρίζει όοοοολο το πάτωμα με τα χεράκια κ τα γονατάκια της!!!

αχχχχχ.... το μεσημέρι έχει λουκάνικα στο τζάκι και πατάτες σε αλουμινόχαρτο!! ανέλαβε ο σύζυγος!!!

Καλά ρε Αννούλα τι μορφή σούπερ η κοράκλα σου!!! συμπεθέρα μην την δείξεις στον μαλλιά μου θα έχουμε αντιζηλίες!!! και πώς ζηλεύω τα μαλλιά σας....αχχχχχ πότε επιτέλους θα βάλουμε κ εμείς κοκκαλάκια!!!!

εγώ στη μικρή δίνω μπανάνα στο χέρι κ την τρώει αλλά αφού την ταίσω τα φρούτα της, μπισκοτάκι της νουτρίτσια, πατάτες φούρνου από τις δικές μας κ τηγανιτές έχω δώσει (ντρέπομαι..! αλλά έδωσα) και χθες της έδωσα κορα από ψωμάκι πρώτη φορά στο χέρι την έγλυφε κανά 2ωρο πολύ της άρεσε... φυσικά δεν περιμένεις να φάει από αυτό έτσι γιατί ζηλεύει όταν τρώμε κ χώνεται στο πιάτο μας... επίσης πάντα έχω ανθότυρο στο πιάτο μου όταν τρώει επειδή θέλει να δοκιμάσει οπωσδήποτε το φαγητό μου κ της δίνω ανθοτυρο.

αυτααααα

Mo09p3.png

α! δηλαδη συμπληρωματικα τους δινουμε απο οτι τρωμε ναι?

καλα να ζηλεψει απο οτι τρωμε δεν παιζει.

οταν τρωμε , μεσημερι κ βραδυ, κοιμαται.

τη μπανανα μαρινα της τη δινεις ολοκληρη κ την κραταει κ τρωει?

δεν ξερω τι κολλημα εφαγα τωρα αλλα το πρωι μετα τα φρουτα (τρωει παλι το αβοκαντο ευτυχως!!!!!)του εδωσα ενα παξιμαδακι της babynat κ το εξαφανισε για αυτο αναρωτιεμαι αν αυτος ειναι ετοιμος να διαχειριστει το φαγητο του κ εγω λανθασμενα του τα δινω κομματακια πατημενα:?.

οσο για το κιλο καθε μηνα αννα μου αυτο δεν το ειδαμε ποτε στη ζυγαρια μας:(

οχι ρε συ ολοκληρη πως να την κουβαλησει:)!!! την βαζω στο καθισματακι φαγητου και κοβω την μπανανα κομματακια μεγαλουτσικα ομως να μην γλιστρανε και τα αφηνω μπροστα της και τα παιρνει κ τα γλυφει κοβει κ μικρα κομματακια, τα υπολοιπα τα τρωει το πατωμα και σκυβει να τα δει!! μην φανταστεις οτι τρωει καμμιά ποσοτητα!!!

το αβοκαντο κ μενα το τρωει της αρέσει παρα πολυ..

κ εμείς κιλό ποτέ δεν είδαμε...τώρα έχει 2 μήνες βάζει από περίπου 200 αυτά...τσιλιβίθρας ήταν τσιλιβίθρας είναι...με το ζόρι 8 κιλά.. αλλά είμαστε μοντέλες τι να κάνουμε!!! να κοιτάει άλλες ο ποδοσφαιριστής μας;

Επεξεργάστηκαν by maan

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Μαρινα μπηκες παλι face?

Εφουλα μου, συμπληρωματικα της δινω, ναι!!!

Μαρινα και εμενα εφαγε τηγανιτη πατατα, την βουτηξε απο το πιατο και δεν την προλαβα!!!!!!!!!!

Το "κακο" με την δικια μου, ειναι οτι κοβει κομματες απο ο,τι και να εχει στο χερι της, οποτε ειμαι πολυ προσεχτικη. Τις προαλες που της εδωσα ψωμι κορα, μου πηγε η καρδια στην κουλουρη!!!!!!!!!!

Η δρ μου ειπε οτι μπορω να της δωσω τυρι κιτρινο, οχι φετα και σκεφτομουν πώς να το δωσω.

Αλλα η Ναουσαια μου εδωσε καλη ιδεα για το ανθοτυρο!!!!!!!!

Θα το δοκιμασω!!!!

Εφη, το παιδι δειχνει οτι μπορει να διαχειριστει το φαγητο, οποτε δοκιμασε μικρα μικρα κομματακια για σ=αρχη και ασε τα πατημενα!!!!!!

Τι παιδια εχουμε!!!!!!!! Τα εξυπνοτερα, τα ομορφοτερα(θενκ γιου, παρεπιπτοντως)

καλά δεν το συζητώ...ομορφοτερα εξυπνότερα και πάνω από ολα με τέλειες μάνες!!!

μπήκα στο face...ντρέπομαι αλλά θα το πω...!!! για κουτσομπολιο!!! ήθελα να δω τις φώτο από μια με ένα καινούριο γκόμενο...και δεν είχα άλλο τρόπο!!!χιχιχιχι!!!!

κακοχαρακτηρίστε με!!!!

Mo09p3.png

8 κιλα ε?

μπραβο , μπραβο....:cry:

εχω μπροστα μου το βιβλιαριο του μιας κ κοιμαται , κ βλεπω κ κλαιω...

17/2 7500γρ.

η γιατρος εχει αρχισει κ με κοιταει με μισο ματι λες κ του κανω διαιτα:?

απλως ζαχαρη κ κρεμες εμποριου δεν του δινω.

ασε που αν φαει κανενα πιο ωριμο φρουτο αναγουλιαζει απο τη γλυκα.

κ το αβοκαντο για αυτο μου το ειχε κοψει , γιατι του εκανε γλθκο.

σημερα του το εδωσα με σαγκουινι ,, κ αγουρο μανγκο οποτε οκ.

πρεπει να φαει αβοκαντο εμενα γιατι εχει ωφελιμα λιπαρα.

μην παω παλι 18 μαρτιου κ εχουμε ντραβαλα με το βαρος.

το μαιιλ το ειδατε?

καλά δεν το συζητώ...ομορφοτερα εξυπνότερα και πάνω από ολα με τέλειες μάνες!!!

μπήκα στο face...ντρέπομαι αλλά θα το πω...!!! για κουτσομπολιο!!! ήθελα να δω τις φώτο από μια με ένα καινούριο γκόμενο...και δεν είχα άλλο τρόπο!!!χιχιχιχι!!!!

κακοχαρακτηρίστε με!!!!

Ου, να μου χαθεις δεν ντρεπεσαι!!!!!!!!!!!

8 κιλα ε?

μπραβο , μπραβο....:cry:

εχω μπροστα μου το βιβλιαριο του μιας κ κοιμαται , κ βλεπω κ κλαιω...

17/2 7500γρ.

η γιατρος εχει αρχισει κ με κοιταει με μισο ματι λες κ του κανω διαιτα:?

απλως ζαχαρη κ κρεμες εμποριου δεν του δινω.

Καλυτερα!!!!!!!!

ασε που αν φαει κανενα πιο ωριμο φρουτο αναγουλιαζει απο τη γλυκα.

κ το αβοκαντο για αυτο μου το ειχε κοψει , γιατι του εκανε γλθκο.

σημερα του το εδωσα με σαγκουινι ,, κ αγουρο μανγκο οποτε οκ.

πρεπει να φαει αβοκαντο εμενα γιατι εχει ωφελιμα λιπαρα.

μην παω παλι 18 μαρτιου κ εχουμε ντραβαλα με το βαρος.

το μαιιλ το ειδατε?

Ποιο μειλ?

Εγω γιατι ειμαι στην απεξω?

αυτό που έκλαιγε; το είδα!!! χιχιχι το δόλιο!!!

ούτε εγώ εχω δώσει ποτέ κρέμα εμπορίου, το απόγευμα δώσε κανέναν τραχανά που εχει αρκετές θερμίδες (βέβαια έχει γάλα δεν ξέρω αν θελεις να δώσεις) εγώ επίσης της κάνω και κριθαράκι με ντομάτα κ ανθότυρο και αυτό έχει αρκετές θερμίδες...

το αβοκάντο το δίνω με βρώμη και γάλα και το τρώει με πολύ όρεξη, δεν ξέρω αν θες να δοκιμάσεις...

γιατί να ξαναπάς τώρα 18 μαρτιου; εμείς αφού τελειώσαμε εμβόλια μου είπε τώρα κάθε 2-2,5 μήνες...δεν εχει ανάγκη παρακολούθησης τόσο συχνή πια...εσένα σου είπε κάτι άλλο;

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

ρε αννα δε στο εστειλα εσενα?θα τσεκαρω...

μαρινακι τραχανα του δινω σχεδον καθε μερα δεν το συχητω.

κ κουακερ .

θα του δωσω κ ανθοτυρο...

εμεις δεν τα τελειωσαμε τα εμβολια .

θελω να τα κανει ενα ενα , φοβαμαι με τα πολυδυναμα κλπ.

το mmr της το φυλαω για εκπληξη να της πω οτι δεν θα το κανουμε εκτος κ αν βρω τα μονα...που χλωμο το βλεπω.

ασχετο. η φασολαδα γιατι δεν μου βραζει?την εχω στη φωτια απο τις 9.30

να την πεταξω, η να καψω κι αλλο ρευμα:rolleyes:

Καλημερα..........

Μαγδα φοβερο το φορεμα. Καλοφορετο.

Μαρινακι ζηλευω. Θα ηθελα κι εγω να ειχα αποκλειστει σπιτι και να μην ημουν στο γραφειο τωρα.

Εγω της δινω συχνα ψωμι, παξιμαδι ή μπισκοτα τα οποια τα καταβριχθιζει. Αλλα και πορτοκαλι πολλες φορες της δινω να πιει το χυμο και το ρουφαει ολοκληρω μεσα στο στομα και το τρωει. Βεβαια εχω παντα το νου μου μην πνιγει αλλα μεχρι στιγμης τα παμε μια χαρα. Κι απο κιλα τα παμε μια χαρα. Φτασαμε αισιως τα 10.

1211708.png

1219295.png

Κόρες μόλις με πήρε τηλ. η Λίτσα κι έχω άσχημα νέα! Έχει τον ξανθό από το Σάββατο στο νοσοκομείο με πνευμονία!!! Έχω πάθει λίγο σοκ γμτ! Πάει όμως καλύτερα ο σκατούλης, έχει να κάνει πυρετό από το βράδυ! Έλα να ευχηθούμε όλες να πάει καλά το μωρό μας και να βγει γρήγορα από κει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...