Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλύτερα είναι να πηγαίνεις εσύ, το ελέγχεις καλύτερα... Φεύγεις ότι ώρα γουστάρεις, δεν περιμένεις πότε θα ξεκουμπιστούν! Και για να μην το αναφέρεις όταν πηγαινοέρχεσαι δεν είναι τόσο ζόρικα τα πράγματα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχουμε δικό μας σπίτι εκεί δεν μένουμε σ'αυτήν οπότε ναι είναι καλύτερα τα πράγματα από ότι όταν έρχονται... και η καβάλα γενικά είναι ωραίο μέρος και έχουμε και πολλούς φίλους οπότε περνάμε καλά, εκτός του ότι οοοοολα τα μεσημερια πρέπει να τρώμε εκεί...και να δίνουμε το παρόν κάθε πρώι οπότε...εκεί λίγο χαλάει, αλλά γενικά μιλώντας χίλιες φορές εκεί παρά εδω...

Mo09p3.png

Μάλλον θα του πάρω στράτα, δεν παλεύεται αυτό το πράγμα!

εμεις του την πηραμε πριν 10 μερες και εχουμε λιγο ησυχασει. γιατι ολο θελει ορθιος, φυσικα μονος του δεν μπορει και ποσο να τον κραταμε στα χερια;;; ειπαμε κοντευει 10 κιλα! πηραμε λοιπον τη στρατα, εχω μαζεψει κι ενα διαδρομο και τον αφηνω εκει και αλωνιζει. οταν κουραζεται τον βαζω στο παρκο οπου εκει πιανεται ποτε απο τη μια πλευρα και ποτε απο την αλλη και καθεται στα γονατα. χανει συχνα την ισοροπια του, πεφτει μεσα στο παρκο μια μπρουμυτα και μια ανασκελα και ολο παω και τον σηκωνω! α σηκωθει μονος του ουτε λογος ο τεμπελαρος, μονο γκρινιαζει για να παω εγω. και που τον εχουμε αφησει να γκρινιαζει κινηση δεν κανει να σηκωθει! νομιζω περναμε τη χειροτερη φαση μας! και δεν ξερω για ποσο ακομα! ειπα στο γιατρο οτι δεν μπουσουλαει και μου ειπε πως το μπουσουλημα δεν ειναι υποχρεωτικο σταδιο.

επειδη εχω χασει και κατι επεισοδια, εχει δωσει καμια σας ψαρι & αυγο; εγω ξεκιναω αυγο αυριο και μεσα στη βδομαδα θα δωσω και ψαροσουπα. ολα τα ειχαμε τωρα θα βραζουμε και αυγα!

επειδη εχω χασει και κατι επεισοδια, εχει δωσει καμια σας ψαρι & αυγο; εγω ξεκιναω αυγο αυριο και μεσα στη βδομαδα θα δωσω και ψαροσουπα. ολα τα ειχαμε τωρα θα βραζουμε και αυγα!
Ψάρι εγώ από τον 8ο. Στραβώνει λίγο κάθε φορά που έχει ψάρι το μενού αλλά τρώει. Μπακαλιάρο μέχρι τώρα

WN6Op3.png

καλησπερα!!!!!!!!

μαγδουλα μια συγχυση με τη φωτο με το ΤΖΗΝ

δυο συγχησεις τωρα με τη φωτο με φορεμα(πολυ ωραιο!!!!!!)MEDIUM?????????:evil:

πας καλα παιδακι μου?

6 αποξηραμενα βερυκοκα εφαγα απο την πικρα μου η φοραδα:cry:

χριστινουλα σινεμαδακι εεεεεεεεεεεε?

μπραβο μπραβο.:evil:

πολυ χαιρομαι για σενα :twisted:

τι ειδες βρε?#$@%$#@%#%&............

ευακι μου κ αυγα θα βραζουμε κ ψαρακια θα βραζουμε κ με προσοχη περισσια θα καθαριζουμε και ενα καρο ψιχουλα θα σκου[ιζουμε καθημερινως απο τα χαλια.....κοινως ΧΑΛΙΑ!

Η ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ?

Επεξεργάστηκαν by efitsa

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!!!

μαγδουλα μια συγχυση με τη φωτο με το ΤΖΗΝ

δυο συγχησεις τωρα με τη φωτο με φορεμα(πολυ ωραιο!!!!!!)MEDIUM?????????:evil:

πας καλα παιδακι μου?

6 αποξηραμενα βερυκοκα εφαγα απο την πικρα μου η φοραδα:cry:

χριστινουλα σινεμαδακι εεεεεεεεεεεε?

μπραβο μπραβο.:evil:

πολυ χαιρομαι για σενα :twisted:

τι ειδες βρε?#$@%$#@%#%&............

ευακι μου κ αυγα θα βραζουμε κ ψαρακια θα βραζουμε κ με προσοχη περισσια θα καθαριζουμε και ενα καρο ψιχουλα θα σκου[ιζουμε καθημερινως απο τα χαλια.....κοινως ΧΑΛΙΑ!

Η ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ?

Αχ, χαίρομαι που σας άρεσε το φόρεμα, βέβαια η φωτό το αδικεί, γιατί είναι τραβηγμένη νύχτα, από το κινητό και χωρίς φλας!!!Είναι η δεύτερη φορά που πετυχαίνω φόρεμα που με ενθουσιάζει!!!Συνήθως παίρνω κάτι, και μετά έχω δεύτερες σκέψεις!!!Κλασικάαα...Δεν ξέρω τώρα αν θα βολέψει και πολύ το μακρύ φόρεμα στη βάφτιση, αλλά..θα το κάνω να βολέψει!!!Αντε τώρα!!!Θα πάρω και ένα 10 ποντο!!!Τι να κάνουμε, είμεθα κοντές, τσαχπίνες και ζουμερές!!!Καλέ Εφίτσα (και το Φιφίτσα πολύ μου άρεσε!!), ποια φωτό με τζην;;;Τι κάνω θεέ μου και δεν τα θυμάμαι μετά;;χαχα!!!

Καλημερούδια!!

μαμα-μπαμπας-εβελίνι έχουν αποκλειστεί στο σπίτι...!!!!

έξω έχει χιονίσει τόσο πολύ κ συνεχίζει που πρώτη φορά στα 2 τελευταία χρόνια που μένουμε σ'αυτό το σπίτι δεν μπορούμε ούτε από το παρκινγκ να βγούμε, και να φανταστείτε ότι ο αντώνης έχει ένα Χ5 και μου ελεγε πριν το πάρει ότι αποκλείεται να αποκλειστουμε ποτέ μ'αυτό το αμάξι!!!

Εν τω μεταξύ στις 7 πετούσε για Αθήνα σήμερα....από τις 5 προσπαθούσε να βγει είδε κ απόειδε δεν τα κατάφερε, μπουμπούνισε το τζάκι έκανε κ καφέ και με ξύπνησε...

Λίγο αγχώνομαι, μήπως κάτι γίνει με το μωρό κ δεν θα μπορούμε να φύγουμε....λέτε; αλλά από την άλλη έχει και την χάρη του...

Πήραμε τλφ και το αποχιονιστικό του Δήμου, λέει αφού ανοίξει νοσοκομεία και πόλη μετααααα αν προλαβει θα περάσει κ απο εμας τους απομακρυσμένους....

Αυτά για τώρα...άντε θέλω παρεούλα σήμερα!!! κερνάω κ καφεδάκι

Mo09p3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες μας!!!

Τι λάσπη και τι αέρα έχει σήμερα;; Χάλια έγινα γαμώτι μου!!

Chiqui μου γλυκιά λειπαμε που θα σε στεναχωρήσω άλλα εχουμε λογοδοθει με τον φουρφουρίνο της Μάγδας!! Τα βρήκαμε με τα λόγκο και δώσαμε χέρια!! :mrgreen:

Φωτογραφίες στη Ροξυ πρέπει να στείλω τώρα, που δεν εχω στείλει. Και ελπιζω μέσα στη βδομαδα να στειλω σε όλες σας και καινουριες. Και γω δεν το κατεχω να κανω την τραμπα από φωτογραφική σε κομπιουτερ.

Σινεμά;;; Ποιο ήταν το τελευταιο έργο που είδα ουτε που θυμάμαι. Κακός! Τέτοια κοσμοιστορικα γεγονότα πρέπει και γω να τα σημειώνω. Εμεις υποτίθεται κάτσαμε να δουμε ταινία σπίτι...Υποτίθεται γιατι ρίξαμε και οι δυο εναν ωραιοτατο ύπνο στα μισα. Για αυτο καλέ εγω δεν παω σινεμα...Θα κοιμηθω και θα γίνω ρεζίλι!

Το Σαββατο πηγαμε τελικά στο πάρτυ. ΟΚ δεν ειχε παιδακια της ηλικιας μας (ηταν όλα μεγαλυτερα) αλλά ξετρελάθηκε με τον κλόουν! Και φοβουμουν μηπως τρομάξει! Ναι σιγα! Ειμασταν πισω πισω στην αρχη και στο τελος βρεθήκαμε να τον αγκαλιαζουμε.

Μαγδούλα μου τέλειο το φόρεμα! Με το καλό!! Και μενα παπουτσια μου εχουν μεινει. Προς το τελος αυτα! Περιμένουμε να δουμε τα προσκλητηρια, ε;;

Καλημερες!!!!!!

Τι κανετε?

Μαρινα, ζηλευω θελω κι εγω να αποκλειστω!!!!!!!!!!

Μαγδα τελειο τα φορεμα!!!!!!!!!

Ευα αυγο τρωμε εδω και 2 εβδομαδες και τωρα ξεκιναμε ψαρι. Δεν ξερω ομως που θα βρω φρεσκο.

Λιτσα πως ειναι τα παιδια?

Κατα τα αλλα εχω φαει τρελο πηξιμο, μπαινω ομως και σας διαβαζω ανελειπως!!!!!!!!

Βλεπω, μονο εμεις μειναμε χωρις γαμπρο!

Ολοι λογοθηκαν!!!!!!!!!

Για την βαφτιση δεν εχω κανει τπτ, εκτος απο προσκλητηρια και μπομπο. Ολα τελευταια στιγμη!

Για στειλτε καμια διευθυνση για βαφτιστικα, γιατι οι νονες μας ειναι περιεργες. Τπτ δεν τους αρεσει.

Ρε παιδια, δεν ειναι καπως αργα για στρατα?

Η δικια μου σηκωνεται σε ολα τα επιπλα και κανει βηματα.

Εχω κουραστει πολυ στα χερια 9,500 κιλα ειναι το θηριο μου!!

Και εχω και την πεθερα μου, μονιμως στην γκρινια, λες και ειναι η μονη που κουραζεται!

Τεςπα καλη μερα να εχουμε!!

εντιτ Τι χρωμα εχει ο ουρανος σημερις? Εδω κοκκινος!!!!!

καλημέρες και καλή βδομάδα να 'χουμε!

Μαρίνα τέτοιο χιόνι ε? Ρε κόρες μόνο σε μένα δεν αρέσει το χιόνι? Αυτή η λασπουριά μετά, να προσέχεις που πατάς μην σκοτωθείς όλο τέτοια σκέφτομαι όταν ακούω χιόνι... Καλή φάση ο αποκλεισμός όμως!

Αννούλα τι κουκλί ζωγραφιστό είναι το κοριτσάκι σου!!!

Ναι κι εγώ από την μία λέω ότι είναι αργά για στράτα, αλλά υπολείπονται τουλάχιστον 2 μήνες μέχρι να περπατήσουν και προβλέπονται ζόρικοι. Σήμερα έχω σηκωθεί από τις 7, έχω βάλει και φαγητό και κοντεύει να γίνει, έτσι ώστε όταν ξυπνήσει να κάτσουμε να παίξουμε όλοι μαζί.

Απίστευτο χώμα έχει ρίξει, έπλυνα και το χαλί των παιδιών (τώρα βρήκα η προκόπα) και το έχω μέσα και σέρνεται...Κι αυτή η κοκκινίλα δεν παλεύεται...

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

εβρεξε χθες λασπη .

σημερα βρεχει λασπη .

αυριο αν δε βρεχει λασπη , θα καθαριζουμε τις χθεσινες λασπες:evil:

πωπω δεν την παλευω...

ειδα τη φωτο της μπουμπους κ εφτιαξε η μερα μου:D

να τη χαιρεσαι βρε αννιω!

μαρινακι μην το κουνατε ρουπι!!!!!!!!!!

τζακι , καφε, παιχνιδι με τη μικρη κ για να μην ταλαιπωριες κ το κορμακι σου , τηγανισε αυγουλακια για μεσημερι:P

χαχαχαχαχα εφίτσα ποιος να ταλαιπωρήσει το κορμάκι του??? ΠΟΙΟΣ???

Η συμπεθέρα? Α, όχι ένα μαγείρεμα (και δύο) το κάνει, δεν έχει πρόβλημα το κορίτσι μας!!! Μέχρι εκεί όμως!

να σας ρωτησω.

απο φρουτα τι εχετε δωσει μεχρι τωρα στα μικρα?

εκτος απο παξιμαδια κ ψωμι κ μπισκοτακια οδοντοφυιας,τους δινεται κ ολοκληρο φρουτο?πως?

γιατι εγω του δινω πορτοκαλι καθαρισμενο καλα καλα κ μπανανα που τη ζουλαω κ λιγο με το χερι, μικρα κομματια αλλα δεν του τα δινω ολοκληρα γιατο φοβαμαι μην πνιγει.

μηπως τον τραβαω "πισω"?

χαχαχαχαχα εφίτσα ποιος να ταλαιπωρήσει το κορμάκι του??? ΠΟΙΟΣ???

Η συμπεθέρα? Α, όχι ένα μαγείρεμα (και δύο) το κάνει, δεν έχει πρόβλημα το κορίτσι μας!!! Μέχρι εκεί όμως!

χαχαχα!

αληθεια ειναι ναουσαια μου?

ελενη ηρεμησε ο μικρος?

μηπως ειναι φαση κ θα του περασει?

Επεξεργάστηκαν by efitsa

Εφιτσα κι εγω ετσι της δινω.

Πορτοκαλι σε φετα και πινει μονη της το χυμο, μπανανα σε μικρα κομματια, της εχω δωσει και πατατα σε μικρα κομματια.

Ψωμι δεν της εχω δωσει ακομα.

Η Μαρινα εχει δηλωσει οτι μαγειρευει.

Απο τα αλλα τα σιχαμερα δεν κανει!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...