Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ ρε κορίτσια, γύρισε και κοιμάται μπρούμυτα...τί να κάνω;;να τον αφήσω;;

Κάτι άλλο, προχθές η παιδίατρος σαν πολλή ώρα κοιτούσα τους όρχεις του και ανησυχώ.Για να μη μου είπε δε θα είναι κάτι, αλλά επειδή και ένα γνωστό παιδάκι έκανε εγχείρηση, ανησυχώ...Η μονίμως αγχωμένη μάνα!!!

Έλεος βρε Μάγδα, έλεος!!! Μάλλον το έπρηξες το παιδί... Και ψιτ... να σου πω... Όλα αυτά που ακούς από φίλο, γνωστό, κουμπάρο, φίλη φίλης του γείτονα κτλ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΟΟΟΟΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ!!! Ηρέμησε κοπελιά!

τι θα πει γύρισε και κοιμάται μπρούμυτα? Σήμερα το έκανε πρώτη φορά? Εμένα μόνο έτσι κοιμάται και συνήθως χώνει την μούρη στην γωνία της πάντας και δεν ξέρω καν αν αναπνέει... Τελευταία τουρλώνει και τον κώλο και διπλώνει τα γόνατα! Όσες φορές τον μετακινώ εκνευρίζεται και γυρνάει πάλι έτσι! Τα παιδιά δεν είναι χαζά, όπως βολεύονται θα κοιμηθούν!!!

Καλησπέρα σας κιόλας!

Βρε Ρόξυ, όχι και ποδοσφαιριστής... Τι εννοείς του πάει σαν φάτσα? Αν έχεις στο μυαλό σου Βαν Μπάστεν ΟΚ πάω πάσο, εγώ όταν σκέφτομαι ποδοσφαιριστές μου έρχονται εικόνες Καραπιάλη και Μήτρογλου τώρα πια (με έχει συγκλονίσει αυτός ο άντρας) και παθαίνω σοκ! Μπασκετμπολίστας καλύτερα μάλλον, έτσι συμπεθερούλα?

Γιατι????????εγω γουσταρω πολλους αλλα ντεν ξερει ονοματα να πει.....

και οταν βλεπω ποδοσφαιρο πραγμα σπανιο ειναι για να κανω ματι...

Ροξούλα σε μένα δεν έστειλες μέιλ με την κούκλα σου... Την είδα μόνο στην φώτο την μεγάλη στο πμ μου... Στείλε μαρή, τέτοιο κουκλί θέλω να το ξαναδώ!

Δεν εστειλα σε καμμια ε μαιλ γιατι δεν εχει βαλει φωτο ο αντρας μου απο φωτογρ.μηχανη Εχω κατι λιγες σε ενα λαπτοπακι,αλλα χαλασε το ρημαδι οποτε να περιμενεις:mrgreen::mrgreen:

ο υιος κουκλος,εγω γουσταρω μαλλι και αυτη η φωτο με τα δυο τους...τελεια.

Εμείς έχουμε κλείσει με roxy

Να δηλώσω ότι μας αρέσουν όοοοολα τα κορίτσια της παρέας αλλά πρόλαβε και μας καπάρωσε η ροξομάνα. Ροξομάνα μπορούμε να παίρνουμε στα πάρτυ και τα άλλα κορίτσια; :mrgreen:

Βέβαια θα μας την πουν γιος Ευας και νυφίτσας που είναι ανύπαντροι και με το δίκιο τους... :D

Το ξερασες μαρη και αυτο,δεν κρατιοσουνα?αυτα ειναι μυστικα πραματα,αλλωστε η συμφωνια εγινε,σα να λεμε κατω απο το τραπεζι....ο αντρας σου το ξερει οτι τον εδωσες,ο δικος μου οχι:lol::lol::lol:

Καλησπερουδια! Κι αλλα συμπεθεριλικια βλεπω! Αντε με το καλο!

Προσπαθω να φτιαξω το μαιλ κοριτσακια, αλλα μου βγαζει συνεχεια ¨αποτυχια επισυναψης¨. Ειμαι και λιγο- εως πολυ- κυρια Μπουφιδου σ΄αυτα... Θα ξαναπροσπαθησω.

Καλα, τα μωρακια σας κοπελιες ειναι κουκλια. Ροξυ, Μαρω, Μαρινα, Λινα, Μυρτω, Ελενη, Χριστινα, Εφη, ολες εχετε φοβερα παιδακια! Ελπιζω να σας αρεσει και η μικρη μου!

και απο εδω η κυρια Μπουφιδου Νο2....το τι εχω τραβηξει αυτες τις μερες με μαιλ,π.μ και τα τοιαυτα....δεν περιγραφετε.

Εφη γιατι κλαιει το παιδι τι του εκανες?εσυ θα φταις...:rolleyes::rolleyes:(η πεθερα σου ετσι δε σου λεει?)

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Πήγα σινεμά οεοεοοοοοοοοοοο

Είχα να πάω 2 χρόνια σχεδόν με εγκυμοσύνη και βρέφος!

Βέβαια ο μικρός έκλαιγε συνέχεια που τον αφήσαμε στην πεθερά, με ένα διάλλειμα για να κοιμηθεί. Ε τι διάολο, δεν θα συνηθίσει;;;

Α και σήμερα πρώτη φορά κοιμάται στην κούνια του, άντε να δούμε αν θα αρχίσει κλάμματα... Προς το παρόν ησυχία

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

edit: μανιτσα πως βαζεις τα thumbnails ??

έχει κάπου διπλα απο το fonts ένα συνδετηρα επισύναψη, και κανω επισυναψη φωτο απο υπολογιστη και μπαινει..

μάρω θέλεις μαρή να σου στείλω το ντιβιντι της Τζουλια να του βάλεις τα γυαλια του συζυγου?????

σιγα μωρε την ξενερωτη την τσουλα τιγκα στην κοκα ηταν!!!!

ξανα έντιτ για να ΤΟΝΙΣΩ οτι η κόρη της twinky ειναι "εμού και του ιδίου"

ελπίζω να μην παραΒΙΑΣΤΟΥΝ οι προσωπικες σας στιγμές!

έστειλα ξανά μανά φώτος... Ζήλεψα η γυναίκα! Συμπεθέρα τα δοντάκια αφιερωμένα!

αχ τέτοια μου κάνεις και με τρελαίνεις!!!

Μπασκετμπολίστας καλύτερα μάλλον, έτσι συμπεθερούλα?

πλάκα μου κάνεις; και να μου πάρει το εβελίνι να τρέχει σε ισπανίες και γαλλίες;;;;!!! ξέχασέ τα αυτά κούκλα.... τα είπαμε τα συμφωνήσαμε!!! εδω θα μείνουν τα παιδιά!!!

αγλαια πηρα τις φωτο!

αγλαια εγω ως συνήθως δεν τις πήρα!!!

ελενη τα μαλλια του μαλλια , ειναι ολα τα λεφτα ! λατρευω λαστιχακι κιτρινο:D

και δόντι τσακίρικο!!!!

Ωχ ρε κορίτσια, γύρισε και κοιμάται μπρούμυτα...τί να κάνω;;να τον αφήσω;;

κ η δικιά μου πολλά μεσημέρια μπρουμυτα κοιμαται, στην αρχή την γύριζα μετά ο ντοκτορας μου είπε να μην την γυρίσω ξανά οπότε τη βγάζει έτσι..

τι είδες;

βάλε άλλα τόσα κ από εδώ

Α και σήμερα πρώτη φορά κοιμάται στην κούνια του, άντε να δούμε αν θα αρχίσει κλάμματα... Προς το παρόν ησυχία

καλύτερα θα κοιμηθεί μόνος...θα δείς...κ εσύ το ίδιο

κούκλες εμείς περάσαμε σουπερ όλη μέρα σήμερα, η μικρή μπαίλντισε (αυτό σημαίνει τα'παιξε) μετά εγώ βγήκα μετά της μητρός και πατέρα επειδή ο τελευταίος είχε γεννέθλια 52 έγινε κούκλες και γυρισα ... τώρα ώρα για νάνι επειδή τα'παιξε κ η μάνα!!!

Mo09p3.png

Βέβαια ο μικρός έκλαιγε συνέχεια που τον αφήσαμε στην πεθερά, με ένα διάλλειμα για να κοιμηθεί. Ε τι διάολο, δεν θα συνηθίσει;;;

Κανονισε να τον κανεις μαμακια:rolleyes:

Συναιμα??????τι ειναι αυτο,πως γραφεται?

πλάκα μου κάνεις; και να μου πάρει το εβελίνι να τρέχει σε ισπανίες και γαλλίες;;;;!!! ξέχασέ τα αυτά κούκλα.... τα είπαμε τα συμφωνήσαμε!!! εδω θα μείνουν τα παιδιά!!!

Γιατι δεν το καταλαβα....δεν φτανει που η κορη σου θα γυρισει τον κοσμο με τετοιο παιχταρα....γιατι θα γινει μεγαλος παιχτης,φαινεται αυτο,το παιδι εχει ποδοσφαιροφατσα τελος.Και θα βγαλει και γαμω τα λεφτα και ας ειναι Ισπανιες και Γαλλιες....Παει τελειωσε εισαι...αχαριστη,τι θες να τον κανεις δικηγορο?:rolleyes:επισης φανταζομαι οτι δεν διαπραγματευεσαι για το που θα μεινουν τα παιδια ε?:mrgreen:

(Ελενη τωρα αν καταλαβες,δουλευω για παρτυ σου βραδιατικα και οχι τιποτε αλλο τα εβαλα με δικηγορο τρομαρα μου τι θελω και ανακατευομαι?Ασχετο βεβαια εαν θες και εσυ τον υιο κοντα αυτο τωρα δεν θα το συζητησουμε,φτανουν οι φωτιες που σας αναψα.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κούκλες εμείς περάσαμε σουπερ όλη μέρα σήμερα, η μικρή μπαίλντισε (αυτό σημαίνει τα'παιξε) μετά εγώ βγήκα μετά της μητρός και πατέρα επειδή ο τελευταίος είχε γεννέθλια 52 έγινε κούκλες και γυρισα ... τώρα ώρα για νάνι επειδή τα'παιξε κ η μάνα

Να τον χαιρεστε τον ηρωα.....:mrgreen::lol:(με αγαπη!)

Και επειδη τα εχωσα:oops: στην μανιτσα και ξαλαφρωσα(εσυ την πληρωσες)εχω να σας πω το εξης....ειναι Σαββατο ....και ο αντρας μου ροχαλιζει απο τις 11...κοιμαται στον καναπε,κλασσικα,και ερωτω....που θα παει αυτη η βαλιτσα?ετσι την βγαζουν τα ζευγαρια μετα παιδιου???:twisted::twisted::twisted:

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Έτσι και χειρότερα!!!Καληνύχτα σας!!!

πρασπάθησα να βάλω φωτό από το φόρεμα!!!Εβαλα άραγε;;;;

καλέ έβαλα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

το πορτοκαλί στο πλαι είναι η εσάρπα. και medium παρακαλώ!!!όχι η εσάρπα καλέ!!!το φόρεμα!!!!!!!!!!!!

Γιατι δεν το καταλαβα....δεν φτανει που η κορη σου θα γυρισει τον κοσμο με τετοιο παιχταρα....γιατι θα γινει μεγαλος παιχτης,φαινεται αυτο,το παιδι εχει ποδοσφαιροφατσα τελος.Και θα βγαλει και γαμω τα λεφτα και ας ειναι Ισπανιες και Γαλλιες....Παει τελειωσε εισαι...αχαριστη,τι θες να τον κανεις δικηγορο?:rolleyes:επισης φανταζομαι οτι δεν διαπραγματευεσαι για το που θα μεινουν τα παιδια ε?:mrgreen:

(Ελενη τωρα αν καταλαβες,δουλευω για παρτυ σου βραδιατικα και οχι τιποτε αλλο τα εβαλα με δικηγορο τρομαρα μου τι θελω και ανακατευομαι?Ασχετο βεβαια εαν θες και εσυ τον υιο κοντα αυτο τωρα δεν θα το συζητησουμε,φτανουν οι φωτιες που σας αναψα.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχα, καλά μιλάμε είστε φοβερές... όχι μόνο έγινε μπασκετμπολίστας αν και έχει φάτσα ποδοσφαιριστή (λύσσαξες βρε ρόξυ, λύσσαξες!!!) είναι και κορυφαίος, παίζει στας Ισπανίας και Γαλλίας!!! Και η Ναουσαία μας κάνει και την δύσκολη! Που αντί να πνίγουμε μοντέλες και γυμνάστριες είμαστε πιστοί στο Εβελίνι και την έχουμε αρχόντισσα και κυρά! Και η πεθερά θέλει να μας περιορίσει στη Νάουσα!!! Ε, όχι κυρία μου, αν έρθουν έτσι τα πράγματα το Εβελίνι θα είναι όπου είναι και ο άντρας της!!! Και εσύ σαν μάνα πρέπει να την προετοιμάσεις γι αυτό!!!

κούκλες εμείς περάσαμε σουπερ όλη μέρα σήμερα, η μικρή μπαίλντισε (αυτό σημαίνει τα'παιξε) μετά εγώ βγήκα μετά της μητρός και πατέρα επειδή ο τελευταίος είχε γεννέθλια 52 έγινε κούκλες και γυρισα ... τώρα ώρα για νάνι επειδή τα'παιξε κ η μάνα!!!

Να τα εκατοστήσει ο παππούς των παιδιών μας, να είναι πάντα γερός και να έχει αντοχές.... Θα τις χρειαστεί! 52 χρονών!!! Τι λες τώρα ρε συ!

Και επειδη τα εχωσα:oops: στην μανιτσα και ξαλαφρωσα(εσυ την πληρωσες)εχω να σας πω το εξης....ειναι Σαββατο ....και ο αντρας μου ροχαλιζει απο τις 11...κοιμαται στον καναπε,κλασσικα,και ερωτω....που θα παει αυτη η βαλιτσα?ετσι την βγαζουν τα ζευγαρια μετα παιδιου???:twisted::twisted::twisted:

Όχι βρε Ροξυ, δεν πρέπει να είναι έτσι, ειδικά αφού έχεις την διάθεση να βγεις (εγώ περνάω μια τέτοια φάση, αλλά δεν θέλω να πάω πουθενά). Και μην κρυφτείς πίσω από το παιδί, εφόσον θέλεις να βγεις, κανόνισέ το... Όταν είχα μόνο την Μυρτώ και αφού ξεπεράσαμε το "γουστάρω να είμαι μόνο με το παιδί" βγαίναμε και καθημερινές και Παρασκευές (με το Σάββατο πάντα είχαμε ένα θέμα)... Τις καθημερινές την άφηνα στην μαμά μου να κοιμηθεί εκεί και τις περισσότερες Παρασκευές έφερνα κοπέλα που έκανε μπέιμπι σίττινγκ... Μια χαρά, αν δεν έχεις κάποιον να αφήσεις την μικρή, κοίμησε την, φέρε μια κοπέλα να την κρατήσει και φύγε!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

αυτά να τα ξεχάσεις κ.συμπεθέρα...!!! τα είπαμε αν θυμάσαι και τα συμφωνήσαμε!!! ρε δε πα να γινει και ο Λέτο το παιδί!!! χ@στηκαμε!!! εμείς εδώ θα είμαστε...και πληροφοριακά σας ενημερώνω κυρία μου ότι οι μοντέλες που αναφέρετε 1 δεν πιανουν μπροστά μας!!!!άιντε συγχιστικα΄πρωι πρωι -άκου εκεί να μου παρουν το εβελίνι!!!

μάγδααααα, μαγδα..... τι σουπερ φόρεμα ήταν αυτό...!!! τι υπέροχο.... MEDIUM ΕΕΕΕ? αχχχχ κοριτσάκι μου, εγώ ακόμα δεν ξέρω τι θα πει αυτό το νούμερο!!!!

Χριστίνα-ροξυ!!! εσείς που μου ανάβεις τα αίματα πρωί - πρωί!!!! να μην ανακατεύεσαι παρακαλω στις υποθέσεις μας!!! και επιπλέον...καλά σου κάνει κ ο συζυγος που κοιμαται απτις 11...τετοιες βλακείες θα του λες...που να σ'αντέξει!!!

σηκώθηκα απτις 7... τι σκατοοργανισμό έχω μωρέ...μα λεπτό παραπάνω να μην μπορώ να κοιμηθω...? μαγείρεψα για τη μικρή μοσχαράκι με τα σχετικά, μαγείρεψα για μας λαζάνια, έκανα μια κουζίνα σκ@τα!!!! τωρα τι να κάνω...έτσι να την αφήσω; ή να χώσω τον Αντωνη...; ετσι κ αλλιώς αυτός ακόμα κοιμάται!!! αυτό θα κάνω το αποφάσισα!!!

Επεξεργάστηκαν by maan

Mo09p3.png

έτσι μου 'ρχεται να γνωρίσω πεθερά ρούλας και να βρίζουμε μαζί τις Ναουσαίες νύφες που μας πήραν τα αγοράκια μας!!! Και που τα βάζουν να κάνουν όοοολες τις δουλειές!

Να τη γνωρίσεις, να τη γνωρίσεις!!! και είμαι σίγουρη ότι θα τα περάσετε τέλεια τα 2 σας!!! θα στη στέλνω κ για διακοπές χριστουγέννων κ πάσχα (που πάντα θέλει να έρχεται) και ειλικρινά μιλάω ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ όοοοολεεεες τις διακοπές!!!!

Mo09p3.png

ναι μαρή, άδικο έχει η γυναίκα που θέλει να έρχεται να βλέπει τον ΜΟΝΑΧΟΓΙΟ της!!! Και πάλι καλά που θέλει να έρχεται μόνο δύο φορές τον χρόνο, αυτό δείχνει διακριτικότητα! Και λίγα λέει!

(πλάκα πλάκα θέλω να μάθω πως τα κατάφερες και δεν έχετε πήγαινε - έλα... Απίστευτη είσαι!)

τι εννοείς δεν έχουμε...;

μια χαρά έχουμε 1 φορά το μήνα τα πήγαινε-ελα.... απλά λόγω κατάστασης υγείας του πεθερού, πάμε συχνότερα από ότι έρχονται...και βρήκα κ μια ψιλοδικαιολογία το παιδί, και λίγο αραιώσαμε μετά τη γέννα...

μη με παραδέχεσαι λοιπόν...αποτυχημένη είμαι...

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...