Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Ρόξυ, όχι και ποδοσφαιριστής... Τι εννοείς του πάει σαν φάτσα? Αν έχεις στο μυαλό σου Βαν Μπάστεν ΟΚ πάω πάσο, εγώ όταν σκέφτομαι ποδοσφαιριστές μου έρχονται εικόνες Καραπιάλη και Μήτρογλου τώρα πια (με έχει συγκλονίσει αυτός ο άντρας) και παθαίνω σοκ! Μπασκετμπολίστας καλύτερα μάλλον, έτσι συμπεθερούλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε δε μου μιλας??:tongue:

δε θα την πεσουμε στη μικρη ...αληθειααααααααα!

πηραμε τη μυρτουλαααααααα.

μιλα μου μιλα μου μιλα μου μιλα μου μιλα μου μιλα μου μιλα μου μιλα μου μιλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!

ελενιτσααααααααααααααααααα

αγλαια πηρα τις φωτο!

ψωνιο η μικρη:). στηνεται στην καμερα ναι? σαν τον δικο μου τον μπουχαχα:cool:

ελενη τα μαλλια του μαλλια , ειναι ολα τα λεφτα ! λατρευω λαστιχακι κιτρινο:D

Διαφημίσεις

Και να σε ενημερώσω πως την συμπεθέρα σου λένε Μυρτούλα!!! Τη νύφη σου θα την λένε Μελίνα!!! Τς τς τς, τέτοιο ενδιαφέρον!!!

καλε για τη συμπεθερα ελεγα !

το ονομα της νεαρας δεν το εγνωριζα!!!!!!!

θα βρεθουμε οικογενειακως κ θα τα πουμε αναλυτικωςςςςςςςςς:mrgreen:

Ευάκι μου καλησπέρα!!!! Στα ίδια είμαστε κιλά και βάρος, φαντάζομαι σου κόβει κι εσένα την μέση όταν τον παίρνεις αγκαλιά...

αστα κοριτσακι μου, με καταλαβαινεις!! ειναι ασηκωτος ο σκατουλης.

ρε κοριτσια εχουμε φαει μια γκρινια σημερα απο το μωρο, μιλαμε για πολυυυυυυυ κλαμα. τι να πω, υποθετω πως ετοιμαζει δοντι. ευτυχως κοιμηθηκε απο τις 9.30 ως συνηθως, αλλα εχουμε φρικαρει σημερα. το δακρυ κορομηλο. :(

Ε, ναι κάθε μέρα η Μυρτώ (η κόρη μου, μην νομίζεις ότι έρχεται εδώ η συμπεθέρα σου και κάνουμε πλάτες στα μικρά) αναλόγως τι χρώμα φοράει ο μπέμπης μου δίνει και το αντίστοιχο λαστιχάκι! Προχτές ήθελε να του βάλουμε μία μπλε κορδέλα της επειδή είναι αγόρι!

αστα κοριτσακι μου, με καταλαβαινεις!! ειναι ασηκωτος ο σκατουλης.

ρε κοριτσια εχουμε φαει μια γκρινια σημερα απο το μωρο, μιλαμε για πολυυυυυυυ κλαμα. τι να πω, υποθετω πως ετοιμαζει δοντι. ευτυχως κοιμηθηκε απο τις 9.30 ως συνηθως, αλλα εχουμε φρικαρει σημερα. το δακρυ κορομηλο. :(

δοντι ειναι δοντι. 2 μερες εκλαιγε απαρηγορητος κ μενα μεχρι να βγουνε τα πανω.

τοτε που ειπα του γιωργη να τραβηξει φωτο...

και μολις εβλεπε το φλας σταματαγε κ στηνοτανε το ΝΟΥΜΕΡΟ της κοινωνιας:cool:

θα τις βρω στο πι τσι κ θα τις στειλω κ αυτες

Επεξεργάστηκαν by efitsa

Διαφημίσεις

Εύα δεν ξέρω αν είναι δόντι, ο δικός μου είχε μια γκρίνια από 3 μηνών και σάλια κι όλο δόντι περιμέναμε και δεν το βλέπαμε. Τελικά όταν έσκασαν τα δόντια δεν τα πήραμε χαμπάρι... Πάντως μεγαλώνουν και οι αλλαγές είναι απότομες... Εμένα ξύπνησε χτες άλλο παιδί. Ξαφνικά δεν μπορώ να τον βάλω να κάτσει πουθενά (και πριν είχα ένα θεματάκι αλλά τον ξεγελούσα), δεν αφήνει τίποτα στο διάβα του, κάνει κουλά κι επικίνδυνα πράγματα και αν υποψιαστεί ότι δεν θα του περάσει αυτό που θέλει να κάνει ουρλιάζει και χτυπιέται... Χτες και σήμερα αυτή η κατάσταση! Δεν σου συζητώ πως κάνει όταν τον πλησιάζει η μικρή (που συνήθως δεν είναι για καλό)! Το τι μαλλί της έχει τραβήξει, τι τα ρούχα της τραβάει, τι φωνές της ρίχνει δεν λέγεται... Σήμερα ευτυχώς ήταν ο άντρας μου σπίτι και μπόρεσα να κάνω καμια δουλειά, γιατί χτες δεν μπορούσα να ασχοληθώ με τίποτα άλλο... Μάλλον θα του πάρω στράτα, δεν παλεύεται αυτό το πράγμα!

έφη, δεν ξέρω αν θα ηρεμήσει αυτός, θα ηρεμήσω όμως εγώ αφού δεν θα πρέπει να τον έχω όλη μέρα στα χέρια μου και ταυτόχρονα να κάνω κι άλλα πράγματα... Στο μεταξύ όσο τον έχω αγκαλιά θέλει κι η μικρή αγκαλιά! Αυτός είναι στην φάση που θέλει να εξερευνήσει τα πάντα, αν δεν είχα την Μυρτώ θα κανόνιζα τα πάντα έτσι ώστε να ασχολούμαι μόνο μαζί του όταν είναι ξύπνιος. Τώρα αυτό δεν γίνεται, η Μυρτώ ζηλεύει και έχω θέμα σοβαρό μαζί της. Στο μεταξύ κι αγκαλιά που είναι μην νομίζεις ότι είναι ευχαριστημένος, βουτάει παντού, χτες βούτηξε ενώ μαγείρευα στην κατσαρόλα και κάηκε (καλά γενικότερα αφού επέζησε χτες όλα καλά να λέμε)... Όλα μπροστά στα μάτια μου, αν τσαντίζεται τεντώνει το κορμί και χτυπάει κεφάλι όπου βρει... Πιστεύω ότι με την στράτα θα είναι πιο ανεξάρτητος αφού θα πηγαίνει στα περισσότερα μέρη που θέλει ενώ κι εγώ θα μπορώ λίγο πιο άνετα να ασχοληθώ και με την Μυρτώ... Είναι όμως ζόρικος, χτες με αιφνιδίασε (ξεκίνησε πολύ απότομα την επανάσταση) σήμερα τον παρακολουθούσα κι από την μία γελούσα ενώ από την άλλη αναστέναζα!!!

εχεις δικιο, και με τη μικρη ειναι πιο ζορικα τα πραγματα σιγουρα.

μπορει κ να ζηλευει κ αυτος που τη βλεπει ν ατρεχει κ αυτος δεν μπορει.

κ απο οτι ειδα απο τις φωτο, το βλεμμα του ειναι πολυ αποφασιστικο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...