Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α και για πείτε όποιες τα μικρούλια τους έχουν βγάλει δόντια.Σήμερα ο μικρός που έκλαιγε συνέχεια είχε τρελό σάλιο.Η μπλούζα του ήταν μούσκεμα συνέχεια και έτρεχαν τα σάλια σαν νερό.Λέτε να βγάλουμε?Η μικρή μου τα έβγαλε τόσο ανώδυνα που δεν θυμάμαι τπτ.

Λιτσάκι η ώρα του φυσικά είναι να βγάλει δόντια, όμως αυτό το σάλιο είναι επειδή δεν μπορεί να πάρει ανάσα από την μύτη και ανασαίνει από το στόμα... τον δικό μου τον άλλαζα κάθε τρεις και λίγο την προηγούμενη εβδομάδα για αυτόν τον λόγο... Μονίμως το στόμα ανοιχτό για να ανασάνει και χαμός από σάλια... Πως ξημερωθήκατε κούκλα?

ααααα!!!!να περασω με μαιιλ δλδ το Ε9?

μπας κ αλλαξεις γνωμη για το γαμπρο?:lol:

ελευθερο το πεδιο??????????

χαχαχαχα

δεν έχω λόγια... ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!

Έχουμε μπέσσα κυρία μου εμείς οι βορειοελαδίτισσες που παραμείναμε στα πατρια!!! δεν μαχαιρώνουμε πισώπλατα!!! δώσαμε το λόγο μας τέρμα!!! συμβόλαιο!!

Ευτυχώς έχει λόγια η συμπεθέρα!

πωπω!

λες να περασε στο πετσι το κορινθιακο το π^$%#@&κο?

παω να κανω πηλινγκ:P

μετανοωωωωωωωωωω

Ναι το κορινθιακό περίμενες για τις πουστ@ιες... Είναι να το 'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες!!!

συγχωρεμενη!!! δεν ξερω αν σε συγχωρησει η συμπεθερα μου αλλα θα συνηγορήσω υπερ σου μια που μετανόησες

μα τι ψυχή έχεις βρε ρούλα! Εγώ θα την προσέχω πάντως....

Καλημέρες κούκλες!!! Σήμερα έχω πολλές δουλειές, πολλές δουλειές όμως... (αυτά τα σιχαμερά που λέει η ρουλίτσα μου)!!! Μάλλον θα σας δω το βράδυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ροξούλα σε μένα δεν έστειλες μέιλ με την κούκλα σου... Την είδα μόνο στην φώτο την μεγάλη στο πμ μου... Στείλε μαρή, τέτοιο κουκλί θέλω να το ξαναδώ!

Αγλαΐτσα μου σου έστειλα και μέιλ, δεν φαίνονται οι φώτος στο μέιλ που έστειλες... Ξαναπροσπάθησε κούκλα!!!

Καλημερα κουκλες. Ηρθα εκτακτως στο γραφειο κι ετσι μπορεσα να μπω λιγο και να σας διαβασω. Αγλαϊτσα ουτε εμενα φαινονται οι φωτο. Ξαναστειλτες. Ελενη κουκλος ο μαλλιας σου. Twinky μονο η φωτο με τα χρωματα της ομαδαρας εφτανε για να σας λατρεψω.

Επειδη καποια ρωτησε προχθες πως παει το θεμα με τον αντρα μου να σας ενημερωσω οτι τελικα δεν παει. Βρηκα κι αλλες ταινιες χθες κατεβασμενες τις τελευταιες 20 μερες περιπου. Εχω πελαγωσει, δεν ξερω τι να κανω πια. Απ' οτι φαινεται δεν εχει σκοπο να σταματησει. Μαλλον θα πρεπει να το παρω αποφαση.

1211708.png

1219295.png

μεράααααα...

τελειωσα με το καθαρισμα και ειπα να πω ενα γειαααααα...

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... :(

δεν σας προλαβαίνω σουσουράδες.. ολο μπουρου μπουρου ειστε.

μανιτσα ωραιο το μπουτακι... το λιγουρεψε ο μπεμπινιο.χιχιχιχιχ

εχουμε μεινει 1 μηνα χωρις upload στο ιντερνετ γμτ.....

edit: μανιτσα πως βαζεις τα thumbnails ??

μάρω θέλεις μαρή να σου στείλω το ντιβιντι της Τζουλια να του βάλεις τα γυαλια του συζυγου?????

ξανα έντιτ για να ΤΟΝΙΣΩ οτι η κόρη της twinky ειναι "εμού και του ιδίου" δηλ. την καπαρώνω για νυφη χωρις πολλά πολλά από άλλες.. να σου ζήσει Τζενάκι... ειναι μια κούκλα με μαλλούρα!!

Επεξεργάστηκαν by chiqui

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Καφέεεεεεεεεε :? Νυστάζωωωωωωω

Εμείς έχουμε κλείσει με roxy

Να δηλώσω ότι μας αρέσουν όοοοολα τα κορίτσια της παρέας αλλά πρόλαβε και μας καπάρωσε η ροξομάνα. Ροξομάνα μπορούμε να παίρνουμε στα πάρτυ και τα άλλα κορίτσια; :mrgreen:

Βέβαια θα μας την πουν γιος Ευας και νυφίτσας που είναι ανύπαντροι και με το δίκιο τους... :D

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ
Δήλωση λογοδοσίματος

WN6Op3.png

μεράααααα...

τελειωσα με το καθαρισμα και ειπα να πω ενα γειαααααα...

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... :(

δεν σας προλαβαίνω σουσουράδες.. ολο μπουρου μπουρου ειστε.

μανιτσα ωραιο το μπουτακι... το λιγουρεψε ο μπεμπινιο.χιχιχιχιχ

εχουμε μεινει 1 μηνα χωρις upload στο ιντερνετ γμτ.....

edit: μανιτσα πως βαζεις τα thumbnails ??

μάρω θέλεις μαρή να σου στείλω το ντιβιντι της Τζουλια να του βάλεις τα γυαλια του συζυγου?????

ξανα έντιτ για να ΤΟΝΙΣΩ οτι η κόρη της twinky ειναι "εμού και του ιδίου" δηλ. την καπαρώνω για νυφη χωρις πολλά πολλά από άλλες.. να σου ζήσει Τζενάκι... ειναι μια κούκλα με μαλλούρα!!

Η κόρη της twinky έχει αρραβωνιάρη κυρία μου...και μη μας ζορίσετε, γιατί...θα βγούμε έξω από το πάρκο και αλίμονό σας...μα να μας το φάνε το κορίτσι...ε όχι!!!

να με και εγω δεν πιστευω να με εχετε ξεχασει κορες ? ολη την εβδομαδα ημουν ενα ρακος , καλα ειχα συνηθηση το καθισιο και τωρα τρεχω σαν τον βεγγο αφου ξεκινησα δουλεια ! τι κανουν τα ζουζουνια σας ? η δικια μου ακομα δεν εχει συνελθη ακομα εχει μπουκωμα και βηχα ευτυχως δεν κανει πυρετο !

Καλησπερουδια! Κι αλλα συμπεθεριλικια βλεπω! Αντε με το καλο!

Προσπαθω να φτιαξω το μαιλ κοριτσακια, αλλα μου βγαζει συνεχεια ¨αποτυχια επισυναψης¨. Ειμαι και λιγο- εως πολυ- κυρια Μπουφιδου σ΄αυτα... Θα ξαναπροσπαθησω.

Καλα, τα μωρακια σας κοπελιες ειναι κουκλια. Ροξυ, Μαρω, Μαρινα, Λινα, Μυρτω, Ελενη, Χριστινα, Εφη, ολες εχετε φοβερα παιδακια! Ελπιζω να σας αρεσει και η μικρη μου!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

μια γρήγορη καλημερα σε όλες

εδω χιονίζει τρελα

αρπαζουμε το εβελίνι και παμε γρεβενα για βολτίτσα!!!

τα λεμε βραδακι!!!

αυτα ειναι .

και εμεις εδω στην καταραμενη πολη, που οχι χιονι ,καλακαλα ουτε βροχη δε ριχνει.

μονο αερα αερα αερα:evil:....

γεια σας κουκλες:-D

έστειλα ξανά μανά φώτος... Ζήλεψα η γυναίκα! Συμπεθέρα τα δοντάκια αφιερωμένα!

Ακόμα δεν έχω τελειώσει τις δουλειές. Βαρέθηκα!!!

Μαγδούλα το νού σου!!! Εδώ δεν είναι παίξε γέλασε, στην στροφή μας περιμένουν να μας φάνε τις νύφες!!! Άντε τώρα!

Χαίρετε κυρίες μου!

Αγλαΐτσα, τι κοριτσάκι είναι αυτό... Κουκλί και ταιριάζει πολύ με τον ξανθό...

(λάβαμε το μέιλ σου όπως κατάλαβες... Ποια διεύθυνσή σου τώρα παίζει, η παλιά ή η καινούρια?)

Επεξεργάστηκαν by eleni_k
ήθελα να ρωτήσω σχετικά με διεύθυνση μέιλ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...