Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσυ τι εισαι που μας τρεχουν τα σαλια βραδυατικο;
Ασε... το σκέφτομαι κι εγώ τώρα... κι αρρωσταίνω που δε μπορώ να τα φάω γιατί θα αρρωστήσω άμα τα φάω :rolleyes:

Έβγαλε νόημα;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααα!!!!να περασω με μαιιλ δλδ το Ε9?

μπας κ αλλαξεις γνωμη για το γαμπρο?:lol:

ελευθερο το πεδιο??????????

χαχαχαχα

Έχουμε μπέσσα κυρία μου εμείς οι βορειοελαδίτισσες που παραμείναμε στα πατρια!!! δεν μαχαιρώνουμε πισώπλατα!!! δώσαμε το λόγο μας τέρμα!!! συμβόλαιο!!

Mo09p3.png

Έχουμε μπέσσα κυρία μου εμείς οι βορειοελαδίτισσες που παραμείναμε στα πατρια!!! δεν μαχαιρώνουμε πισώπλατα!!! δώσαμε το λόγο μας τέρμα!!! συμβόλαιο!!

πωπω!

λες να περασε στο πετσι το κορινθιακο το π^$%#@&κο?

παω να κανω πηλινγκ:P

μετανοωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια εχω συγκινηθει με τα μικρα........ειναι ολα γλυκα.........τι να πω σημερα ειμαι χαρουμενη πολυ που ειδα τα παιδια σας.περιμενω και αλλες φωτο και με τις φατσες σας. θα στειλω και εγω

aglaitsa δυστυχως δεν μπορω να ανοιξω το μαιλ σου

θα τα πουμε μετα..πολυ χαρηκα σημερα.

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Βρε κοριτσια εχω συγκινηθει με τα μικρα........ειναι ολα γλυκα.........τι να πω σημερα ειμαι χαρουμενη πολυ που ειδα τα παιδια σας.περιμενω και αλλες φωτο και με τις φατσες σας. θα στειλω και εγω

aglaitsa δυστυχως δεν μπορω να ανοιξω το μαιλ σου

θα τα πουμε μετα..πολυ χαρηκα σημερα.

Roxούλα, η μπουμπούκα σου είναι τρέλα!!!Α ρε κορίτσια...τι μουτράκια είναι αυτά!Μα όοοολα τα μαγιόπουλα πια;;;Εμμμ...Μάης βλέπετε!!!Ολη η φύση στα καλύτερά της, τα μαγιόπουλα που άνθισαν τότε έτσι θα τα άφηνε;;;;;;;Del μου και Αγλαίτσα, μόλις στρωθώ θα στείλω φωτό, το υπόσχομαι!!!Με έχει βάλει η άλλη και ζωγραφίζω...προσκλητήριο θα γίνω μέχρι να ετοιμαστούν!!!!

Διαφημίσεις

Ελενη ο μικρος ειναι κουκλος,τι ματαρες ειναι αυτες?τωρα καταλαβα γιατι εχετε θεμα με μαλλι,γουσταρω ομως πολυ και μην του το κοψεις...και η μικρη ειναι γλυκα και φαινεται οτι ειναι σπιρτο απο τα ματια της.

Del εχεις δυο πανεμορφα παιδακια.Η μικρη....τι γλυκα που ειναι και τι ναζι...και ο μικρος ρε συ τι ματαρες?Γενικα ολα τα μαγιοπαιδα εχουν ματαρες εχω παθει,πολυ εκφραστικα ματια.Να ειναι καλα τα μαναρια μου.Α!εσυ εισαι σε μια φωτο που εισαι ΑΔΥΝΑΤΗ????ρουφιανα μας δουλευεις πως κανεις διαιτα?αι να χαθεις συγχιστηκα βραδιατικα.

maanιτσα το Εβελινι θα καψει καρδιες,κοιτα να μην την κανεις καραψωνιο και λακανε οι αντρες σε εφαγα.λιγο ψωνιο ναι αλλα οχι πολυ....αχ Ελενη τι εχει να τραβηξει το αντρακι σου...κανε τον ποδοσφαιριστη,του παει απο φατσα!, να βγαζει τιποτις γιατι...το Εβελινι ειναι θεα και μεσα στη μοδα και θα πρεπει να την εχει στα οπα οπα ο δικος σου για να μην του φυγει,κανονισε.

EFitsa μου να σου ζησει το παληκαρι σου και αυτο το φιλι στο στομα....εχω παθει την πλακα μου...τη φωτο ειναι αυτη ρε συ..οσο για τις σακουλες στα ματια αν δεν ειχες ,θα σου εριχνα ντοματες απο τα νευρα μου.

Christine, μπραντ θεος παει τελειωσε.τα ειπαμε αλλωστε αλλα θα το πω και εδω...αχ αυτα τα ματια......μου αρεσει πολυ η φωτο στην κουνια που κραταει το ποτηρι,η φωτο που τρωει πιτσα(?)θεος λεμε....

Xamodraki τι παιδι ειναι αυτο,γελαστο φτου φτου αχ και κατι ματια,βρε εσεις ,οντως τα ματια των μαγιοπαιδων ειναι γαμω. η δικια σου ειναι ψηλη πολυ ή μου φαινεται?εμεις..κοντες και φαφουτες...

Αν δεν εστειλα σε καποια φωτο μπεμπας πεστε το μου διοτι εχω και μια ξεβιδωμενη βιδα...

Περιμενω και αλλες φωτο ....και τα μουτρα σας...

Καλο σ/κ εαν δεν προφτασω να μπω....εχω αυτο το σ/κ να κανω ....τα μαλλιοκεφαλα μου.Ευτυχως η μπουμπου ειναι χαλαρη αυτες τις μερες να μην τη ματιασω και ετσι αυριο θα την αφησω στον μπαμπα για να παω με νονα για να δουμε τιποτα γιατι....δεν βλεπω να γινεται βαπτιση.

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Roxούλα, η μπουμπούκα σου είναι τρέλα!!!Α ρε κορίτσια...τι μουτράκια είναι αυτά!Μα όοοολα τα μαγιόπουλα πια;;;Εμμμ...Μάης βλέπετε!!!Ολη η φύση στα καλύτερά της, τα μαγιόπουλα που άνθισαν τότε έτσι θα τα άφηνε;;;;;;;Del μου και Αγλαίτσα, μόλις στρωθώ θα στείλω φωτό, το υπόσχομαι!!!Με έχει βάλει η άλλη και ζωγραφίζω...προσκλητήριο θα γίνω μέχρι να ετοιμαστούν!!!!

τα μαγιοπουλα.....

τι μου θυμισες...

οταν μου λεγανε "αααααααα! ταυακι ειναι ε?"

ελεγα "ναι , ναι, μαισιος σαν τη καλη φετα"

χαχαχαχααα!

καλημερα ξενυχτακια μου!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...