Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φιλε μιλαμε για αλλο πραγμα...μιλαμε για το πιο γλυκο σαλιο του κοσμου:mrgreen:

Κι εγώ προσπαθώ να εκπαιδεύσω την Σόφη να κάθεται ήσυχη οταν την φιλάω αλλά αυτή είναι τρομερά κουτσομπόλα και γυρνάει το κεφάλι στον παραμικρό θόρυβο που θ' ακούσει! Και απότομα μάλιστα. Κοντεύει να μου σπάσει τα δόντια...

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ναι ναι τελεια η φωτο με τη μαμα με μαυρους κυκλους ως τα σαγονια...:(

Ολες με μαυρους κυκλους ειμαστε! Μην αγχωνεσαι!

Επεξεργάστηκαν by twinky

Διαφημίσεις

θα ετοιμασω ενα ποτ πουρι με τις καλυτερες φωτο μας και θα το στειλω σε ολες!!

κ εμεναααααααααααααααααααααα

στειλε το μειλ σου να σου στειλω νεραιδουλα κ να αναμενω μπεμπα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Να σημειώσω εδώ ότι είμαστε αδέσμευτες!

Σε βάζουμε στα υπόψιν

Και…άλλο τυρόπιτα, άλλο μπουγάτσα με τυρί!:P

Πέστα!
Εμπειρη? Καθε μερα ερχεται με ολοκληρη λιστα με ερωτησεις! Παιρνει τις απαντησεις, και μετα το παιζει εμπειρη εδω σε σας!:mrgreen:
Ρε ζωντοβολίξ, εδώ είναι το πιο προχωρημένο τμήμα, ανάποδα τα λες!
εχθές σας έχασα.. ήρθα 2 φίλες το απογευμα να δούνε τη μικρή κ να πιούμε καφεδάκι, εεεε η μικρή κοιμήθηκηκε, το καφεδάκι έγινε κρασάκι...ήρθε και κουρουμπέλιασε η μάνα, τη συνέχεια την ξέρετε!!!!!
Μπαλάκια...
Βαριεμαι να δουλεψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Μη μου σπας τα νεύρα κι εσύ σήμερα!
Μαρίνα, Τζενη, Ελενη όποια μπορει ας προωθησει υα μπαλακια στη Μαρια...λυσσα όμως με τα μπαλακια όλες σας!!!!!!!!!!!!!!
Μπαλάκια...
έφυγαααααααααααν!!!!

καλά πλάκα κάνεις!! η κορυφαία φωτο που εχω δει ποτέ (μετα το φιλι μιχαηλ-μαμας) είναι η μυρτω-μπεμπα να κοιμαται στα μπαλακια!!

Ξαναμανάμπαλάκια
Με την διαφορα οτι καμια δεν ζηταει "την μπεμπα στον παιδοτο να κοιμαται" παρα ολες ζητατε ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.................
Ζητήστε τα από την Ελένη και την Μαρίνα :cool:
Ορίστε η σωστή συνταξη...οχι τα ΜΠΑΛΑΚΙΑ.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.
Μπαλλάκια εδώ μπαλλάκια εκεί, μπαλάκια παραπέρα
Μονο εγω εχω μεινει χωρις συμπεθερα? Κανας γαμπρος και για εμας???????????
Μπαίνεις λίστα κι εσύ :mrgreen:

Μη μου δίνετε σημασία, έχω τα μπαλάκια μου κι εγώ σήμερα...

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

Μη μου δίνετε σημασία, έχω τα μπαλλάκια μου κι εγώ σήμερα...

Καλα μην βαρας...δεν σου δινουμε καμια σημασια........:tongue:

Τελικα το εβαψα το νυχι εχτες προς ενημερωση σου.....κ μετα ξεραθηκαααααααααααααααα σαν πουλακι, ουτε εννοια ουτε τιποτα.....ναι ναι βαρατε τωρα...........

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...