Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατί λίγο το'χεις;;;

εμείς το μοναδικό κατόρθωμα κώλου που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι ότι χ@ζουμε ανελλιπώς 3 φορές ημερησίως από τη γέννησή μας!!!

πήρες το εβελίνι;

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

E Εφη κατορθωμα ειναι, δεν το λες απλο πραγμα 9 μηνων σκατο να χ@σει σε ταπερ.......

Εγω θα συμφωνησω με Μαρινα...μου αρεσε πολυ η κουνουπερα κ στεναχωρηθηακ που την βγαλαμε, εκανε το δωματιο πιο παραμυθενιο......

Παντως απο κατορθωματα κ εμεις καλα παμε...

* χτυπαμε παλαμακια κ χαζοχαιρομαστε

* μπουσουλαμε κ κανουμε το swiffer

* στηριζομαστε στον καναπε κ σηκωνομαστε αλλα φευγει το ριχταρι κ γλιστραει κ τρομαζουμε....

* χτες εκανε το εξης,....οπως ηταν σε σταση μπουσουληματος στηριχτηκε σε χερια κ ποδια κ σταθηκε σαν Λ για καποια λιγη ωρα, μετα κουραστηκε κ ξαπλωσε χχαχαχα

* κ παιζει με το φιλαρακι μπεμπακι στον καθρεφτη τον ολοσωμο...εχει φαει σφαλιαρα το μπεμπακι φιλαρακι.....

παντως νερο δεν πινει μονη της, πιανει το μπιμπερακι το μικρο (εχω παρει αυτα με την τρυπα στην μεση κ μπορει κ το πιανει ευκολα) το βαζει στο στομα αλλα δεν καταφερνει παντα να το σηκωσει κ στο τελος φυσικα το πεταει...ποτηρακι δεν της χω παρει ακομα....

Βαριεμαι να δουλεψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

κοριτσια μου το θεμα του γιογιο απο αλλου ξεκινησε .

η μανα του δυσκοιλιου, τεχνες κατεργαζεται:rolleyes:

απλα στην πορεια μας βγηκε σε καλο:P

παντως με τα παλαμακια πολυ γελιο

" κανε παλαμακια τζιερι μου!..."

"κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ"

" κανε λιγα κ για τη μανουλα γιαβρι μου!..."

"κλαπ κλαπ"

ειναι τομαρι η δεν ειναι??????

Διαφημίσεις

εφιτσααααααααααα

επιτέλους πήρα τις φώτο του μιχαήλ!!!

γενικά δεν θα σχόλιάσω!!!

μόνο θα πω ότι σκυλιασα από τη ζήλεια μου για την τελευταία φωτο...!!!ναι αυτή με το ρουφηχτό φιλί στο στόμα!!! θέλω κ εγώ τώρα!!!!!!!!! από το απογευμα αρχιζει η εκπαιδευση!!! η επομενη φωτο που θα παρετε θα ειναι με το εβελίνι να με φιλάει θέλει δε θέλει!!!!!

Mo09p3.png

παρεπιπτοντωε εγω φωτο απο εβελινι προαφατες δεν εχω νομιζω...ή εχω? δεν θυμαμαι......καποιες στο φατσοβιβλιο θυμαμαι......

Καλημερα κουκλες.

Λιτσακι να χαιρεσαι την Μαριαννα σου. Και περαστικουλια σας.

Μυρτούλα πόσο μικρούλα είναι η μικρούλα σου ρε!!! Πολύ γελαστό και χαρούμενο μωρό, φτου φτου!!! Κι εσείς πάρα πολύ καλοί και ταιριαστοί!!! Εγώ γιατί δεν είδα μπαλάκια???

Κουκλα η μικρη σου!!!!!!!!! Ουτε εγω ειδα μπαλακια:(:(:(:(:(:(:(

Καποιαας τα ματια κατι εχουν η κάποιας το pc Κανει βλακειες....σου στελνω στο Mail σου ενα print screen Να δεις τι βλεπω εγω......
ΟΚ...εμενα γραφει αλλα!!! χιχιχιχι

Μυρτω και Τζενυ κι εγω στα τικερ σας την ιδια ηληκια βλεπω οτι γραφει.

Λιστα με κατορθωματα

πιανεται απο παντου σηκωνεται ορθια και χορευει

Βαραει παλαμακια

κανει κουπεπε και γεια σου

δερνουμε το παιδακι στον καθρεπτη

και φυσικα σφουγγαριζουμε ολο το σπιτι μουσουλωντας....

Επεξεργάστηκαν by marw_arg
ειπα να βαλω λιγο χρωμα τωρα που πλησιαζει η ανοιξη............

1211708.png

1219295.png

Μαρίνα, Τζενη, Ελενη όποια μπορει ας προωθησει υα μπαλακια στη Μαρια...λυσσα όμως με τα μπαλακια όλες σας!!!!!!!!!!!!!!

Τελικα με το τικερακι παιζει κατι με τα Pc. Εδω στο γραφειο εμενα μου τα βγαζει σωστα (δλδ μια μερα διαφορα πιο μεγαλη η Ζετουλα) στο σπιτι που μπηκα χτες βραδυ μου τα εβγαζε ιδια μερα....δεν ξερω γιατι γινεται αυτο....κάποια στιγμη θα μπω κ εγω να τσεκαρω το τικερακι μου.

Προς το παρον μασουλαω κατι κριτσινακια με ηλιοσπορο, κοντευω να χρειαζομαι δευτερο καφε κ κανω τηλεφωνικη κ ιντερνετικη ερευνα να βρω τα πιο φτηνα χαρτινα χωνακια για τα ζαχαρωτα στην βαφτιση κ φυσικα εξακολουθω να βαριεμαι να δουλεψω....

Διαφημίσεις

εφιτσααααααααααα

επιτέλους πήρα τις φώτο του μιχαήλ!!!

γενικά δεν θα σχόλιάσω!!!

μόνο θα πω ότι σκυλιασα από τη ζήλεια μου για την τελευταία φωτο...!!!ναι αυτή με το ρουφηχτό φιλί στο στόμα!!! θέλω κ εγώ τώρα!!!!!!!!! από το απογευμα αρχιζει η εκπαιδευση!!! η επομενη φωτο που θα παρετε θα ειναι με το εβελίνι να με φιλάει θέλει δε θέλει!!!!!

φιλε μιλαμε για αλλο πραγμα...μιλαμε για το πιο γλυκο σαλιο του κοσμου:mrgreen:

Μαρίνα, Τζενη, Ελενη όποια μπορει ας προωθησει υα μπαλακια στη Μαρια...λυσσα όμως με τα μπαλακια όλες σας!!!!!!!!!!!!!!

Να μην καμαρωσουμε την κουκλα σου να κοιμαται!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):)

1211708.png

1219295.png

έφυγαααααααααααν!!!!

καλά πλάκα κάνεις!! η κορυφαία φωτο που εχω δει ποτέ (μετα το φιλι μιχαηλ-μαμας) είναι η μυρτω-μπεμπα να κοιμαται στα μπαλακια!!

Mo09p3.png

Να μην καμαρωσουμε την κουκλα σου να κοιμαται!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):)

Με την διαφορα οτι καμια δεν ζηταει "την μπεμπα στον παιδοτο να κοιμαται" παρα ολες ζητατε ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...