Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

αμαν!:shock: ηρθε η ωρα λες να το βγαλω γω απο την κουνια?

γιατι αν πεσει αυτο στο κεφαλι , θα του το ανοιξει...:?

την εσκισε την καρυδα.δεν του το χα...

τζενουλα δεν πιστευω να αγχωνεσαι μ ετο τι κανει η μικρη κ τι δεν κανει:)

αφου τη μαγνητιζει ο καθρεφτης καλεεεεεε:cool:

Χρονια πολλά στην Μαριανούλα!!!! Να είναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη κ να κάνει την μαμά κ τον μπαμπά χαρούμενους!!!

Εφη εγω να θεσω υποψηφιοτητα για συμπεθερα? Για δειξε φωτο μπέμπας στον Γιώργη να κόψεις αντιδράσεις χαχαχαχα! Κ θα της πω να τον παρει κ τηλεφωνο το απόγευμα!!!!!

Σημερα ξύπνησα με κέφια.....τραγουδα, χοροπηδαω γενικα καλα...ερχεται κ ωραιο σκ με ωραια πραγματα στο προγραμμα!!!!

Βεβαια πρωι πρωι μας τα εχωσε΄λίγο ο αφεντικός επειδή όλοι αργούμε (καλα μην φανταστειτε λαος.....μαζι με το αφεντικο 4 ατομα ειμαστε) κ ειπε οτι οσο αργουμε τόσο θα καθόμαστε μετα....που να ηξερε οτι σκοπευω οταν αρχισει η μικρη σταθμο να διεκδικήσω μερος του δικαιώματος μου στο μειωμενο.......μπουαχαχαχαχαχα....κόλπος θα του ερθει!!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

αμαν!:shock: ηρθε η ωρα λες να το βγαλω γω απο την κουνια?

γιατι αν πεσει αυτο στο κεφαλι , θα του το ανοιξει...:?

εμεις την προηγουμενη βδομαδα βγαλαμε την κουνουπιερα γιατι ειχε αρχισει να την τραβαει κ μια φορα ειχε γινει ενα με την κουνουπιερα...οποτε ηταν επικυνδυση

τωρα όπως σηκωνεται στα γονατα τραβαει τα κουκλακια απο το μιμπιλε κ αυτο εχει σχεδον σταματησει να γυρναει......προβλπω να το βγαζουμε οσων ουπω...το κρεμαστο μερος τουλαχιστον κ να αφησουμε αυτο που ειναι πιασμενο στην κουνια κ εχει την μουσικη...αλλα αυτο δεν εχει ιδιαιτερο φως γμτ....εχω δει ενα αλλο με γουινι παλι (το θεμα στο δωματιο ειναι γουινι) κ ισως της το παρουμε καποια στιγμη....ειναι ενα σαν ανοιχτο βιβλιο που λεει φως κ εικονες του δασους......ισως το ζητησω το πασχα απο κανεναν αν κ δεν ειναι τρελλα ακριβο...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

καλα ο γιωργης ειχε χαζεψει με τις φωτογραφιες πιο πολυ απο μενα χθες:tongue:

εν τω μεταξυ το θεωρησα πολυ καλη ιδεα κ γω να του πω " να βρε ειδες τι ωραια που ειναι ολα τους? κ μεις εχουμε ΜΟΝΟ τον χαρχουδα? αντε να κανουμε αλλο ενα ρε πουλακι...."

κ απαντα"μπααααα , να μωρε θα ερχονται κ τα κοριτσια εδω μ ετα μικρα θα παιζουνε θα λυσσανε θα ξεχαρμανιαζεις κ συ στο δαγκωμα (δαγκωνω μπουτια:oops:) κ ολα καλα:shock:"

Διαφημίσεις

εφίτσα εχω φαεί κόλλημα τώρα που όλες είδαν τον μιχαήλ εκτός εμού...

στείλε μου το μαιλ σου να σου στείλω εγω πρωτη φωτο να απαντήσεις εκεί μήπως έτσι τις πάρω...

Mo09p3.png

Την κουνουπιέρα την εχω βγαλει απο Σεπτεμβρη μερια! Με εκνευριζε....

Μαρινάκι ποτε ειπες θα κατεβεις Αθηνα; Για να κανονισουμε για καφε, αμα ειναι τωρα κοντα όλες μαζι!!

στειλε φωτο με το νεο λουκ!!

αχ εμείς πότε επιτέλους θα κουρευτούμε...; πρέπει βέβαια πρώτα να βγάλουμε μαλλιά...επειδή αν κόψουμε κ τις 2 τρίχες που έχουμε θα μείνουμε εντελώς καραφλές..~!!1

Εμενα ρε κοριτσια δεν κανει και πολλα πολλα η μικρη μου. Θελει να στεκεται επι μονιμου βασεως ορθια και κατα κυριο λογω σε καθρεφτες, τζαμια κλπ.

κοκκεταρία η μικρη!!!!χαχαχα!!! κ εμείς με τον καθρέφτη έναν έρωτα τον έχουμε... οταν λες δεν κανει και πολλά τι εννοείς; τι θες δλδ να κάνει; ένα καφεδάκι κ να σου πεί...άντε μαμά έτοιμος ο καφές άναψε κ ένα τσιγαράκι να τα πούμε; όλα τα ιδια κάνουν κάθονται στον καθρεφτη και κοιτιούνται...

Μονη της δεν σηκωνεται! Κανει κουπεπε και γεια...

κ εμείς κουπεπε κ γεια, παλαμάκι δεν κάνουμε..αλλά σηκώνεται με φόρα..και πότε θα τη δω με κανένα καρουμπαλο κ εγω δεν ξερω.

Το Πασχα θα παμε στους δικους μου στο χωριο !Γιουπι!!!!

εμείς το πάσχα θα είμαστε Κέρκυρα!! ανυπομονώ επειδή είναι το αγαπημένο μου μέρος σε όλο τον κόσμο...εκεί γνωριστήκαμε με τον αντώνη...εκεί πρώτη φορά...(καταλαβαίνετε..) κ γενικά εκεί πολλά... θα πάμε λοιπόν να γνωρίσει κ η μικρή το νησί μας..!!!

Βρε συμπεθέρα, αφού δεν το αντέχεις το πιώμα, τι το θέλεις με το ζόρι? Επειδή στο μυαλό σου το έχεις σετάκι με το τζάκι? Άναψε καλοριφέρ μόνο, έλεος δηλαδή!

άσε και να φανταστείς..ούτε τζάκι άναψα χθες...!!! το πρόβλημα μου δεν είναι το ποτό...είναι ότι ποτέ δεν ξέρω πότε να σταματήσω...τα κάνω όοοολα και από πολύ!!!!!

ακόμη δεν πήγα στο γραφείο....με βλέπω μεσημεράκι να με δούνε σήμερα...!!1

Mo09p3.png

εφίτσα εχω φαεί κόλλημα τώρα που όλες είδαν τον μιχαήλ εκτός εμού...

στείλε μου το μαιλ σου να σου στείλω εγω πρωτη φωτο να απαντήσεις εκεί μήπως έτσι τις πάρω...

σου εστειλα καλο μου...

Την κουνουπιέρα την εχω βγαλει απο Σεπτεμβρη μερια! Με εκνευριζε....

αχ εμένα πολύ μ'αρέσει η κουνουπιέρα...και ενώ ξέρω ότι πρέπει να τη βγάλω επειδή την τραβάει η μικρή...ολο το αναβάλλω...την έχω κάνει φιογκο ψηλά να μην τη φτάνει

Μαρινάκι ποτε ειπες θα κατεβεις Αθηνα; Για να κανονισουμε για καφε, αμα ειναι τωρα κοντα όλες μαζι!!

μαλλον την άλλη εβδομάδα κατά την Πέμπτη, αλλά επειδή περιμένουμε μια εντολή πληρωμής από την Εθέλ, γι αυτό θα κατέβουμε δλδ βασικά, ακόμα δεν είναι εντελώς σίγουρο, από αυτούς εξαρτάται...

οπότε δεν μπορώ να δεσμευτώ...

μόλις μάθω θα σας πω...

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

οταν λες δεν κανει και πολλά τι εννοείς; τι θες δλδ να κάνει; ένα καφεδάκι κ να σου πεί...άντε μαμά έτοιμος ο καφές άναψε κ ένα τσιγαράκι να τα πούμε; όλα τα ιδια κάνουν κάθονται στον καθρεφτη και κοιτιούνται...

ξερω και γω...ακουω ολες που λετε...σηκωνεται, πιανει το μπουκαλι και πινει μονο του (εμεις το πιανουμε το βαζουμε στο στομα, αλλα δεν μπορουμε να το γυρουμε να πιουμε!!!) και λεω μηπως ειναι χαζο το παιδι μου :?:-? Αλλα καθε παιδι εχει τους ρυθμους του, μαλλον! Δεν αχγωνομαι απλα κουβεντα κανουμε!!

ξερω και γω...ακουω ολες που λετε...σηκωνεται, πιανει το μπουκαλι και πινει μονο του (εμεις το πιανουμε το βαζουμε στο στομα, αλλα δεν μπορουμε να το γυρουμε να πιουμε!!!) και λεω μηπως ειναι χαζο το παιδι μου :?:-? Αλλα καθε παιδι εχει τους ρυθμους του, μαλλον! Δεν αχγωνομαι απλα κουβεντα κανουμε!!

μονο το ποτηράκι που εχει χερούλια το γυρνάει και κατι ψιλοπίνει η δικιά μου, αν εχει μεσα νερο...το απόγευμα.. το μπιμπερό ούτε το αγκίζει..!!!

και δεν το πιστεύω...ενα μειλ εφιτσα με ζωδια απο σενα το πηρα...!!! τελικα δεν θελει να ερθει ο Μιχαηλ να τον δω...!!! δάκτυλος συμπεθέρας;;; δεν ξερω...!!! δεν αντέχει τον ανταγωνισμό;;;!!!! σου έστειλα το εβελίνι!@!

Mo09p3.png

εμενα παλι ο μπουχαχας πιανει το μπιμπερο απο τη θηλη κ πιτσιλαει τον κοσμο . ε! κιαν παει στο ματι θα πλυθει, κιαν παει στο στομα θα πιει:mrgreen:

τι φοβερο κατορθωμααααααααα:rolleyes:

εμενα παλι ο μπουχαχας πιανει το μπιμπερο απο τη θηλη κ πιτσιλαει τον κοσμο . ε! κιαν παει στο ματι θα πλυθει, κιαν παει στο στομα θα πιει:mrgreen:

τι φοβερο κατορθωμααααααααα:rolleyes:

εσύ μη μιλάς για κατορθώματα!!! εσείς χ@ζετε σε ταπεράκι!!!! είστε εκτός συναγωνισμού!!!

Mo09p3.png

αχαχαχαχαχαααααααα!

σιγα μην του το χρεωσω κ σαν κατορθωμα του κωλου:mrgreen:

αν δεν τον εβαζα εγω τι θα εκανε θα πηγαινε μονος του?:rolleyes:

το τομαρι ουτε 20 λεπτα δεν κοιμηθηκε .

τι σουρτουκι ειναι αυτο παναγια μου !!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by efitsa

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...