Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οκ εσταλησαν μυρτώ.

περιμένω κ εγώ... ακόμα τίποτα...

καλα ρε κορίτσια προβληματικό μειλ έχω;

τρώνε πόρτα τα μειλ που μου έρχονται;

μου ειπε ο συζυξ πως θα σου το στειλει με το hotmail το βραδυ...

παω για δουλεια.

μη γυρισω το βραδυ κ εχετε πει τα ανειπωτα κ θα λειπω εγω , ναι??????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν Τζενάκι το παιδί σου έχει μπλε ματάρες...

Καλά μην ψάχνεις να βρεις από που τα πήρε, το θέμα είναι ότι τα έχει... Η Μυρτώ μου έχει γκριζοπράσινα μάτια τα οποία κάθε φορά μας ρωτάνε από που τα πήρε... Έλεος δηλαδή, από μόνη της, δεν πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να έχουμε κληρονομικότητα στα ανοιχτόχρωμα μάτια?

μπα οχι το τσεκαρα...Μυρτω μαλλον το δικο σου ειναι λαθος! Μας τα βγαζει ισα τα μπουμπουκια μας!

καλε με μια μερα διαφορα τα βγαζει.....ετσι δεν θα επρεπε? εκτος αν βλακειαζει με την ωρα κ αλλαζει μερα καποια στιγμη κατα την διαρκει ατης ημερας κ οχι στις 12 το βραδυ

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μυρτω μας το βγαζει το ιδιο αλλα δεν ξερω γιατι. (9 μηνων 2 εβδομαδων και 2 ημερων). Εκτος και αν αλλα βλεπω εγω και αλλα εσυ :confused:

Η αλήθεια ειναι οτι η γιαγια μου ειχε γαλανα ματια (καταγαλανα ομως καμια σχεση με της μπεμπας) και κανενα της παιδι ή εγγονι τα πηρε!

Καποιαας τα ματια κατι εχουν η κάποιας το pc Κανει βλακειες....σου στελνω στο Mail σου ενα print screen Να δεις τι βλεπω εγω......

Διαφημίσεις

ναι κατι επαθε η μλκ εδω....

ουφ συχγηστικα τωρα...με πηραν απο την παλια μου δουλεια οτι εχω αλληλογραφια και να παω να την παρω...γμτ και δεν θελω ουτε να τους δω...αυριο θα παω!!

ναι κατι επαθε η μλκ εδω....

ουφ συχγηστικα τωρα...με πηραν απο την παλια μου δουλεια οτι εχω αλληλογραφια και να παω να την παρω...γμτ και δεν θελω ουτε να τους δω...αυριο θα παω!!

Τιποτα ενσημα θα ειναι.....κ εμας ηρθαν καποια αυτες τις μερες.

Γιατι δεν λες γενικα να στα στελνουν σπιτι ταχυδρομικα? Εμεις ετσι κανουμε με οσους εχουν φυγει....

Διαφημίσεις

Οχι ρε κοπελια...στην τουρλα του ΣαβΒατου....εχουμε παιδιά πρέπει να κανονιστουμε...

ΑΥριο εχουμε ραντεβου με μπαλονα, πρεπει να παμε σε ενα μαγαζι με ειδη συσκευασιας να δω τιμες για χωνακια, ζελατινες, ζαχαρωτα κλπ κλπ κ μετα να παμε στην μαμα μου να μαζεψουμε το παιδι μας......

Οοοοοοοοοοοοοοριστε μας............

Οχι ρε κοπελια...στην τουρλα του ΣαβΒατου....εχουμε παιδιά πρέπει να κανονιστουμε...

ΑΥριο εχουμε ραντεβου με μπαλονα, πρεπει να παμε σε ενα μαγαζι με ειδη συσκευασιας να δω τιμες για χωνακια, ζελατινες, ζαχαρωτα κλπ κλπ κ μετα να παμε στην μαμα μου να μαζεψουμε το παιδι μας......

Οοοοοοοοοοοοοοριστε μας............

για ζαχαρωτα και γλυφιτζουρια ενδιαφερομαι και γω ρε συ Μυρτω...

για δες και πες μου αμα το θυμηθεις!

για ζαχαρωτα και γλυφιτζουρια ενδιαφερομαι και γω ρε συ Μυρτω...

για δες και πες μου αμα το θυμηθεις!

αααααααααααμα θυμηθω κ αααααααααααμα θελω θα σου πω....χιχιχιχιχι:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...