Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!

Τι κάνετε; Εμας εχθες μας τρακαραν το παρκαρισμενο αυτοκινητακι μας...:(. Και τις δυο πόρτες της δεξιας μεριας. Ευτυχως αφησε σημειωμα!! Ενας παππους ητανε. Αφου δεν βλεπουν, τι οδηγάνε;;;;;

Χριστινάκι εγω θα σου προτεινα και γω να πας για κανα μηνα για αρχη, και βλεπεις στη πορεια. Ειναι κριμα να πληρωσεις για χρόνο, και στο τελος να μην πας!! Πολυ φετικο οτι ειναι κοντα στο σπιτι σου! (εγω δεν εχω κοντα γμτ). Στα υπολοιπα για τους αντρες θα συμφωνησω με το Μαρινακι! Φατε ματια ψαρια!!!! :P

Ροξυ μου εμενα λογω γονατων παντα με βολευε το ελλιπτικο καλυτερα! Για αυτο το ειπα! Μπορει και να εχεις δικιο!

Χαχχαχα...διαβαστερο θα βγει το παιδακι σου Εφουλα. Απο τωρα ξεκοκαλιζει τα βιβλία!! Εμεις απλα τα ξεφυλλιζουμε ακομα (μονο μοδας, γιατι ειμαστε και ψωναρες):mrgreen:

Μυρτω εγω δεν ξερω να σου απαντησω για τη Θεσσαλονικη. Αλλα ειναι ενα εξοδο γμτ αυτα τα εκτος!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξεχασα να απαντησω για το γυμναστηριο....

Κ εγω τα σκεφτομουν αυτα τα μονο για γυναικες κ μαλιστα εχω κ τις 2 αλυσιδες που υπαρχουν σχετικα κοντα μου. Ελεγα καποια στιγμη να δω κοστος κ να το κοιταξω....

Μετα τα εβαλα κατω κ σκεφτηκα

9-5 γραφειο (αφου πριν εχω παει την μπεμπα στην μαμα μου η στον σταθμο αργοτερα)

μετα πρεπει να την παρω να την παω σπιτι, να περιμενω να γυρισει ο αντρας μου απο το γυμναστηριο να κανει μπανιο κλπ (δλδ καλες 6.30)

να φυγω εγω να παω γυμναστηριο

ε μεχρι να γυρισω δεν θα εχει παει 8, θα εχει παει

να μαγειρεψω

να φαμε

εε θα εχει φτασει 12 κ δεν θα εχω προλαβει ουτε την μικρη ουτε τον αντρα μου να δω κ φυσικα το σπιτι κ οι δουλειες δεν θα χωρανε πουθενα....οποτε απορριφθηκε ως ιδεα.....αν κ πολυ θα το ηθελα...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

μυρτώ δεν ξέρω για πότε είναι η βάφτιση, αλλά η aegean και η athens έχουν εισητήρια με 19ευρω και 19 η επιστροφή..δεν αξίζει με τίποτα το τρένο και όλη η ταλαιπωρία των 5ωρών.. στο λέω επειδή αθηνα-θεσ/νικη το έχουμε κάνει σαλόνι-κουζίνα εγώ κ άντρας μου...

και καλά 5 ώρες σου λέω με το Intercity το αλλο ... αστα βραστα....

εφίτσα θέλω κ εγω φωτο-μιχαήλ...στέλνω πμ!! και θα σου στείλω και το εβελίνι!!

Mo09p3.png

μυρτώ δεν ξέρω για πότε είναι η βάφτιση, αλλά η aegean και η athens έχουν εισητήρια με 19ευρω και 19 η επιστροφή..δεν αξίζει με τίποτα το τρένο και όλη η ταλαιπωρία των 5ωρών.. στο λέω επειδή αθηνα-θεσ/νικη το έχουμε κάνει σαλόνι-κουζίνα εγώ κ άντρας μου...

και καλά 5 ώρες σου λέω με το Intercity το αλλο ... αστα βραστα....

εφίτσα θέλω κ εγω φωτο-μιχαήλ...στέλνω πμ!! και θα σου στείλω και το εβελίνι!!

27/3 σαββατο ειναι η βαφτιση....λες να βρω????

τα εχει αυτα στο airtickets η πρεπει να επικοινωνησω απευθειας?

οχι απο το site τους μπες

δες εδω:

www.aegeanair.com

www.olympicair.gr

www.athensairways.gr

νομίζω κάτι θα βρείς...ανάλογα πάντα με τις ημερομηνίες πάνε και οι τιμές..

πάντως να ξέρεις μόνο ότι αν θέλεις να πάρεις και τη μικρή μαζί πρέπει να έχει διαβατήριο

κάνει περίπου 7 εργάσιμες να βγει.

αν θα βγάλετε θα σου πω τη διαδικασία να μην ψάχνεσαι

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

να δωσω φρουτα , να βαλω για τσισα ( σηκωθηκε ορθιος τελικα κ κατουρησε το στεγνωτηριο:cool:), να τον βαλω για υπνο , να καθαρισω το ψαρι, να το βαλω να βρασει(εμοτικον που λαχανιαζει)

ΠΑΛΙ δε σας προλαβα!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια..........

Ναι ρε, πάμε όλες στην Εφη, τί είναι η Κόρινθος? Ένα τσιγάρο δρόμος!!!!!!!!!!

Υπολογιστε κι εμενα. Ενα μασαζακι θα το εκανα ευχαριστως. Και που εισαι Εφακι. 11/04 εχω γαμο-βαπτιση. Θελω γενικο ρεκτιφιε.

μια κ το αναφεραμε...

στεφανακι φυσικο κ στεφανακι ψευτικο εχουν ιδια τιμη (40Ε)

ποιο να προτιμησω

το ψευτικο ειναιθ καλοφτιαγμενο κ αληθοφανες κ θα μου μεινει (βεβαια σιγα μην το ξαναβαλει)

το φυσικο ειναι φυσικο....αντε απλα να το αποξηρανω....

νομιζω προτιμω το φυσικο.....τι λετε?

Μυρτω μου εγω της μπεμπας στη γαμο-βαπτιση θα της βαλω στεφανακι ψευτικο παντως. Θα ειναι σαν παρανυφακι.

ξέχασα 3 ζητήματα

1ον: Μάρωωωωω ένα νυφικό περιμένουμε να δούμε...και μάλιστα κοντό!!! τι γίνεται;

Εχετε δικιο αλλα προχθες που πηγα για προβα ειχα μαζι πεθερα και κουνιαδα, με ζαλισαν με το μπουρου μπουρου και ξεχασα να βγαλω φωτο. Αναμεινατε σε λιγες μερες.

Επεξεργάστηκαν by marw_arg

1211708.png

1219295.png

Καλημέρες κούκλες...

Λοιπόν:

• Otrisalin ανταλλακτικά πληρώνω 5,20 την συσκευασία των 10. Πλέον την χρησιμοποιώ για 5 μέρες νορμάλ του μικρού (πρωί - βράδυ)... Το ΠΣΚΔΤΤ που μας πέρασε που έπρεπε να ξεβουλώνω 2 παιδιά πολλές φορές την ημέρα δεν λέω τι έγινε... Απλά θυμάμαι ότι ο Τακης πήρε 6 συσκευασίες την Παρασκευή, είχαμε σπίτι τουλάχιστον μία (μπορεί και 2) και Δευτέρα πρωί πήρα άλλες 3. Εφερε κι εχτες ο καλός μου. Συμπεθερούλα μου γλυκιά, άλλο να πλένεις και να αποστειρώνεις μπιμπερό, κι άλλο να πλένεις και να αποστειρώνεις αποφρακτικά ανταλλακτικά. Στα δεύτερα γίνεται χαμός από μικρόβια, φαντάζομαι ότι θα πρέπει να έχεις ένα σφουγγάρι για να πλένεις μόνο αυτά και αν δεν βρεις λύση με τα σφουγγαράκια είναι σιχαμένο... Αυτό με το βαμβάκι λογικό το ακούω. Όμως και πάνω στο κουτί αναφέρει ρητά ότι είναι "μιας χρήσης"! Όταν πάω Jumbo θα δω αυτά της κίκο που αναφέρει η Ροξούλα και αναλόγως θα πράξω... Εμένα δεν μου φαίνεται έξτρα έξοδο, τόσα χρόνια το έχω στο μυαλό μου στα καθημερινά, γάλα, τσιγάρα, εφημερίδα, οτριζαλίν... Αυτό και το Κλινοφάρ είναι το καθημερινό έξοδο των παιδιών...
  • Μαρινάκι μου μην νοιάζεσαι για χτες... Κι εγώ μία από τα ίδια...:tongue:
  • Τζενάκι μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο? Πάλι καλά που βρήκατε σημείωμα... Κοίτα όμως ρε παιδί μου στα καλά καθούμενα...
  • Χριστίνα συμφωνώ με τις κυρίες... Μακάρι να πηγαίνεις και ας πληρώνεις 59 τον μήνα... Εγώ όσες φορές είπα ότι θα πάω, μία που πλήρωσα και μία που δεν με ξαναείδαν...

Μίλησα με Λιτσάκι χτες και έχει τα παιδιά άρρωστα με πυρετό και λαρυγγίτιδα η μεγάλη και λίγο πυρετούλι και μύξες ο μικρός... Σήμερα ακουγόταν λίγο καλύτερα μιας και η μικρή κοιμήθηκε λόγω κορτιζόνης που αναγκάστηκε να πάρει... Λιτσάκι συμπάσχω.... Περαστικά και αγύριστα!:P

πω πω ρε μυρτω .....τη δευτερα δωσαμε την πεντακοσαρα στο φαναρτζη για το πορτ μπαγκαζ...π@#%@^α το εκανα σε ενα στυλο.μη γελας ΜΗ ΓΕΛΑΣ!:mad:

14 χρονια οδηγω κ τετοια ηλιθιοτητα δεν εκανα ποτε:(

δε λες που θα τα βρεις με την ασφαλεια...

χριστινακο οι γνωμες για το συγκεκριμενο γυμναστηριο διιστανται.

εγω το βλεπω για καλο . απλα σε ολα τα ειδη εκγυμνασης πρεπει να εισαι τυπικος κ συγκεντρωμενος(συμπεριλαμβανομενου κ του σεξ σαν γυμναστικη βεβαιως βεβαιως:cool:)

λενιω περασε κ εφυγε η ιωση βλεπω .gooddddddddd!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω τη βολευτηκα τη συσκευη της fysiomer. εχει ανταλλακτικα χαρτακια ,οχι σφουγγαρια, ειναι πολυ πολυ πιο οικονομικα κ αυτο με τον ορο στο στομα ειχα αηδιασει δεν αντεχα αλλο:(.

επισης ανακαλυψα και το ΦΟΒΕΡΟ osmoclean!

ειναι φυσιολογικος ορος σε εκνεφωμα κ σπαει τις μυξες κ το μπουκωμα σε χρονο dt! κατοπιν αμπουλα κ ετοιμος ο μποτζονης:P

marw_arg μου ελα κ συ . αντε να δω τι σκατα καφε θα πιω εγω ρε τομαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Καλά έφη, εγώ το ένα και μοναδικό (Παναγία μου κούφια η ώρα) τρακάρισμα ως τώρα ακόμα απορώ πως το έκανα... 19 Αυγούστου, άδειοι εντελώς οι δρόμοι, στην εθνική κυκλοφορούσαμε εγώ και αυτός ο χριστιανός μόνο! Σε ένα κόκκινο φανάρι σταματημένος αυτός (μα υπάρχει κόσμος που σταματάει στα κόκκινα?) ενώ κοιτούσα αλλά προφανώς δεν έβλεπα, τον κέντραρα τόσο καλά και έπεσα πάνω του σαν να μην πάτησα φρένο... Απίστευτο ακόμα απορώ πως έγινε..

πω πω ρε μυρτω .....τη δευτερα δωσαμε την πεντακοσαρα στο φαναρτζη για το πορτ μπαγκαζ...π@#%@^α το εκανα σε ενα στυλο.μη γελας ΜΗ ΓΕΛΑΣ!:mad:

Το δικο μου τουτου δοξα το Θεο καλά ειναι της twinky - Τζενης χτυπησαν....

Το δικο μας ετοιμαζεται να μας αφησει απο δισκο....το νιωθω....αλλα επειδη με ξερω πρωτα θα με αφησει στην μεση του δρομου κ μετα θα το φτιαξω...δεν εχω λεφτα τωρα να πω θα τα διαθεσω εκει....ενω οταν θα μεινω δεν θα εχω επιλογη....δεν θα θελει κ κανα 500αρι????

01/05-

02/05- eleni_k (μπεμπουκος)

03/05- nathael (μπέμπα)

04/05-

05/05- little princess (μπέμπα)

06/05- my princess (μπέμπα)

07/05-

08/05- griniara....(μπέμπα)

09/05-

10/05-

11/05- mpoumpouki (μπέμπα) - aglaitsa (μπέμπα)

12/05-

13/05-

14/05-

15/05- mbizelitsa (μπέμπα)

16/05- twinky (μπέμπα)

17/05- pelia (μπέμπης)

18/05- efitsa (Μιχαήλ)

19/05- chiqui (μπεμπίνιος) - unic (μπέμπα) – mirtoula (μπέμπα) - aggelaki007 (μπέμπα)

20/05- magda30 (μπέμπης) - angel25 (μπέμπα) – BOYKI (μπέμπα)

21/05- natasa_spyros (spyrakos m)!!

22/05-

23/05- monbebe (μπέμπης)

24/05-

25/05- Xamodraki (μπέμπα) - seenaurora (μπέμπης)

26/05- zouzounitsa79 (μπέμπα) - maan (μπέμπα) - Eva 1977 (μπέμπης) - Del (μπέμπης)

27/05- marw_arg (μπέμπα) - Roxy (μπέμπα)

28/05- evita79 (μπέμπα)

29/05- tsika29 (μπέμπα)

30/05-

31/05- ChristinaGRZ (μπραντζελίνος)

η αφιονισμένη με την λίστα ξαναχτυπά...Διόρθωσα την Ρόξυ που είχε το παλιό νικ...

Το δικο μου τουτου δοξα το Θεο καλά ειναι της twinky - Τζενης χτυπησαν....

Το δικο μας ετοιμαζεται να μας αφησει απο δισκο....το νιωθω....αλλα επειδη με ξερω πρωτα θα με αφησει στην μεση του δρομου κ μετα θα το φτιαξω...δεν εχω λεφτα τωρα να πω θα τα διαθεσω εκει....ενω οταν θα μεινω δεν θα εχω επιλογη....δεν θα θελει κ κανα 500αρι????

ουπςςςςςςς!ζαλη...

ειναι κ τα χρονια τα ρημαδια...χεστα !

δισκος ε???αναλογα το μοντελακι παει κ το παραδακι:evil:

εμας το σεπτεμβρη του αλαξαμε συμπλεκτη...600 παρακαλωωωω!!!!!!

λενακι δεν ειναι τελειο ομως που ησουνα ΣΙΓΟΥΡΗ οτι δε χρειαζεται να πατησεις φρενο??:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...