Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φάγαμε κρέμα!!! Και δεν την βγάλαμε!!!

Αύριο μαγειρεύω κανονικά... Τα κακά όμως εξακολουθούν κι είναι νερό... Μέχρι την πλάτη. Πάλι καλά που είναι μία φορά την ημέρα πλέον. Το πιθανότερο είναι να είναι έτσι από την αντιβίωση ή βλακείες λέω?

Στο μεταξύ είπα στον άντρα μου ότι μόνο εμείς αγοράζουμε ανταλλακτικά οτριζαλίν και ότι όλοι τα πλένουν και με κορόιδευε... Ρε δεν μου κάνετε πλάκα έτσι? Εκείνος πάντως λέει ότι δεν είναι υγιεινό κι ότι δεν θα σωθούμε με 5 ευρώ την βδομάδα... (βέβαια για ΠΣΚΔ δώσαμε 50)... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έτσι όπως τα είδα σήμερα (με άλλο μάτι εντελώς) έχω κάποιες επιφυλάξεις για το πόσο καλά μπορούν να πλυθούν. Τέλος πάντων, Ροξούλα πες λεπτομέρειες για τα μαξιλαράκια κίκο και θα το δοκιμάσω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε τί είστε εσείς;;;Απαπαπα!!3 σελίδες homework είχα πάλι κύριε καθηγητά!!!!!

maan, εσύ με γιαουρτάκια και εγώ τσακίζω το μεσημεριανό!!!Ξουτ!Στο ψυγείο γρήγοα!!!Μα είναι δυνατόν να τρώω πατάτες φούρνου κρύες;;;(ρητορική ερώτηση.Είναι!!!)Λιτσάκι, ΄χθες ζυγίστηκα σε άλλη ζυγαριά 66,5!Ή που έχασα κιλό, ή που η ζυγαριά έχανε λάδια!!!Εφίτσα, από ποιο μέρος της Μακεδονίας είσαι;;;Αυτό το μάναμ κάτι μου θύμισε!!!!Ξέρεις...αυτήν που "Σαν τη Χαλκιδική, δεν έχει!!!"

Λοιπόν, πήγα στο γυμναστήριο και με μέτρησαν πάνω κάτω και πλαγίως. Κιλά δεν σας λέω γιατί θα σας πέσουν τα μαλλιά. Πήγα με την αδερφή μου και το σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε. Τα θετικά: α) 3 φορές την εβδομάδα για ένα μισάωρο, β) είναι για γυναίκες μόνο κι έχει μόνο γυναίκες προσωπικό, γ) είναι πάρα πολύ κοντά στο σπίτι, στον από πάνω δρόμο, δ) τα όργανα δεν έχουν βάρη και δεν κουράζουν πολύ, ε) η γυμνάστρια είναι στη μέση ενός κύκλου γυναικών και δίνει διαρκώς οδηγίες, δεν χτυπιέσαι μονάχη σου.

Αρνητικά: η τιμή... Για μήνα είναι 59 ευρώ, για έτος (13 μήνες) είναι 39 ευρώ άτοκα σε 12 δόσεις κάρτα. Αν τα βάλετε κάτω όμως είναι 468 ευρώ συν την εγγραφή 50 ευρώ, συνολάκι 518 ευρώ το έτος. Εκεί που άλλα γυμναστήρια δίνουν 190 ευρουλάκια (ίσως και λιγότερα) το έτος. Τι λέτε εσείς; Ξέρω επίσης ότι σε πιο μακρινό γυμναστήριο μπορεί να βαριέμαι να πηγαίνω, να ψάχνω πάρκιν στον γυρισμό και να μη βρίσκω καθώς επίσης κι ότι στο χάος δύσκολα βρίσκεις γυμναστή να ασχοληθεί μαζί σου...

Ελένη κι εμένα νερό μου έκανε τόσες μέρες (μάλλον άσχετος όμως ο λόγος με τον δικό σας) αλλά σήμερα δεν τα έκανε καθόλου!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, πήγα στο γυμναστήριο και με μέτρησαν πάνω κάτω και πλαγίως. Κιλά δεν σας λέω γιατί θα σας πέσουν τα μαλλιά. Πήγα με την αδερφή μου και το σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε. Τα θετικά: α) 3 φορές την εβδομάδα για ένα μισάωρο, β) είναι για γυναίκες μόνο κι έχει μόνο γυναίκες προσωπικό, γ) είναι πάρα πολύ κοντά στο σπίτι, στον από πάνω δρόμο, δ) τα όργανα δεν έχουν βάρη και δεν κουράζουν πολύ, ε) η γυμνάστρια είναι στη μέση ενός κύκλου γυναικών και δίνει διαρκώς οδηγίες, δεν χτυπιέσαι μονάχη σου.

Αρνητικά: η τιμή... Για μήνα είναι 59 ευρώ, για έτος (13 μήνες) είναι 39 ευρώ άτοκα σε 12 δόσεις κάρτα. Αν τα βάλετε κάτω όμως είναι 468 ευρώ συν την εγγραφή 50 ευρώ, συνολάκι 518 ευρώ το έτος. Εκεί που άλλα γυμναστήρια δίνουν 190 ευρουλάκια (ίσως και λιγότερα) το έτος. Τι λέτε εσείς; Ξέρω επίσης ότι σε πιο μακρινό γυμναστήριο μπορεί να βαριέμαι να πηγαίνω, να ψάχνω πάρκιν στον γυρισμό και να μη βρίσκω καθώς επίσης κι ότι στο χάος δύσκολα βρίσκεις γυμναστή να ασχοληθεί μαζί σου...

Ελένη κι εμένα νερό μου έκανε τόσες μέρες (μάλλον άσχετος όμως ο λόγος με τον δικό σας) αλλά σήμερα δεν τα έκανε καθόλου!

Ασυζητητί θα πήγαινα αφόσον θα το θεωρούσα καλό!!!Εδώ κάνουμε αμάν να ας έρθει η όρεξη και αφού με ένα μισαωράκι θα κάνεις τη δουλειά σου και σε βολεύει!Πάντως με τίποτα δε θα επέλεγα το ετήσιο πρόγραμμα!Καλύτερα 59 και μήνα-μήνα, παρά 39 και με 2-3 μήνες χαμένους κάτι καλοκαίρια, κάτι γιορτές κτλ!Αντε, καλή αρχή και ...εν δυό, εν δυό!!!Εγώ θα δίνω το σήμα...γιατί τους άλλους καλά τους βολεύω...εγώ όμως να πάω να χτυπιέμαι με τίποτα!Εχω αρχίσει γυμναστήριο πολλές φορές...αντιλαμβάνεστε...

Και γω ηθελα να παρω καποιο οργανο γυμναστικης, αλλα δεν με αφησε ο συζυγος. Και απο μια μερια εχει δικιο. Ποτε θα προλαβαινω να κανω...και θα εχω το κουραγιο...κρεμαστρα θα καταντουσε...Αν και το εχω ακομα στο μυαλο μου...Μια ωρα Ροξούλα μου ειναι πολυ πάντως. Μακαρι βεβαια να τα καταφερεις, αλλα δεν κανει και καλο στα γονατα σου τοση ωρα. Στο γυμναστηριο εκανα παντα 20-30 λεπτα, αν και από τον διαδρομο προτιμω το ελλιπτικο μηχανημα γιατι εχει λιγοτερους κραδασμους!

Νομιζω πως ο διαδρομος δεν επιβαρυνει τα γονατα οσο το ελλειπτικο.διορθωσε με αλλα αυτη την εντυπωση εχω.κραδασμους απο οτι ειδα παμε καλα,ειναι ελαχιστοι,δεν ξερω αν παιζει ρολο το ποσο καλο ειναι το μηχανημα κ.τ.λ.εμεις πηραμε ενα αρκετα ακριβο,συμφωνα και με υποδειξη ενος ξαδερφου μου,γυμναστης στο επαγγελμα.Σημερα που το δοκιμασαμε μας φανηκε απλο και γρηγορο...1χλμ σε 20 λεπτα με μικρη σχετικα ταχυτητα, και επειδη το εβαλα και στο σαλονι,απεναντι απο τηλεοραση,ειναι πολυ πιο σιγουρο πως δεν θα γινει κρεμαστρα απο οτι να το εβαζα σε ενα δωματιο,εκει δεν θα πηγαινε κανεις μας να κανει.παντως επιφυλασσομαι διοτι ειπαμε δεν ειμαι της γυμναστικης,ο αντρας μου ομως γουσταρει οποτε δε νομιζω πως θα παει χαμενο.

Εμμμ ποτέ; Ποτέ δεν το έχω αλλάξει; Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει φίλτρο; Δεν ξεβιδώνει η μπαταρία μου; Είμαι άσχετη;

Χριστινακι οι παλιοτερες στο στυλ μπαταριες ειχαν στο τελος τους,απο εκει που βγαινει το νερο,ενα στρογγυλο μερος,πιο

παχυ απο τον υπολοιπο''λαιμο''της μπαταριας.αυτο λοιπον ξεβιδωνονταν και

μεσα ειχε ενα φιλτρακι στρογγυλο σαν σιτα,ε αυτο εβγαινε και μπορουσες να το αλλαξεις,τωρα στις νεου τυπου ξεβιδωνει σε ορισμενες αυτο το κομματι,στις δικες μου που ειναι καινουργιες πρεπει να τις ξεχαρβαλωσεις με υδραυλικο για να αλλαξεις φιλτρο,οποτε...

Ο θεός μπραντ κοιμήθηκε μετά της μητρός του στο κρεββάτι της τελευταίας και έκανε μόνο μερικά μιάου για πιπίλα κι αυτά μέχρι τις 2. Μετά κοιμήθηκε σερί μέχρι τις 8. Δεύτερο βράδυ έτσι και δεύτερο βράδυ χωρίς έκτο (μεταμεσονύκτιο-κοιμισμένος) γεύμα! Θεόοοοος!

Αυτο το συστημα ακολουθησα και εγω.....να την κοιμιζω στο κρεββατι μου και να στελνω τον ανηρ καναπε,εκτος απο το να της δινω για τελευταιο γευμα γαλα εμποριου αφου με τον θηλασμο ηθελε καθε τρεις και λιγο.Η φαση ειναι πως απο οτι καταλαβα τα βρωμοπαιδα μαλλον δεν ξυπνανε, γιατι κοιμουνται πολυ πιο καλα διπλα μας και δεν νοιαζονται σε αυτη την περιπτωση για το αν θα φανε....ξερω πως διαφερει η περιπτωση σας αλλα τον ειδες τον μπαγασα που δεν ξυπνησε εχοντας εσενα διπλα του ?Ετσι ομως κακομαθαινουν και δεν θελουν να ξαναφυγουν απο το κρεββατι μας,και εκει υπαρχει θεμα.Οποτε σε λιγες μερες ,μην σου πω και απο μεθαυριο κανε το τεστ να τον βαλεις παλι στην κουνια του αφου τον κοιμησεις στο κρεββατι σου,μενοντας διπλα του.Μετα απο δυο τρεις μερες αφου τον ξαπλωσεις πρωτα για λιγο στο κρεββατι σου,πηγαινε τον μισοκοιμισμενο στην κουνια και μετα απο δυο τρεις μερες κατευθειαν στην κουνια του.Εγω ετσι εκανα και την γλυτωσα και εκοψε το 6ογευμα και κοιμαται μονη της.Βεβαια υπαρχουν μερες που καταρριπτονται ολα αλλα ξεκιναω απο την αρχη,χωρις ομως καθε φορα να περιμενω τρεις μερες για να παμε στο επομενο βημα.Επισης της βαζω οταν ειναι ωρα υπνου μια χαμηλων τονων μουσικη,απο ενδοεπικονωνια,και βοηθαει.

Αυτες ειναι συμβουλες απο ενα βιβλιο που ειχα διαβασει εγκυος και σε μενα επιασαν τοπο ελπιζω και σε εσενα.Συγνωμη που σε κουρασα.

εμενα ρε παιδια τα σφουγγαρακια τα οτριζαλιν μολις τα επλενα μου χαλαγανε κ ερχοταν ολος ο ορος στο στομα μου(μπλιαχ!)

Κοιτα τα σφουγγαρακια αυτα δεν ειναι τοσο ανθεκτικα στο πλυσιμο οσο της κικο,σαν να μπαινουν στο πλυσιμο...πηγαινε τζαμπο ,λητω και οπου εχει προιοντα κικο και παρε το κουτακι με τα 12 ανταλλακτικα σφουγγαρακια για την αντλια αποφραξης της κικο,τα οποια ειναι πολυ πιο ανθεκτικα στο πλυσιμο και πετα τα δυο ανταλλακτικα πλαστικα που εχει για την αντλια της κικο.Επισης τα σφουγγαρακια δεν ερχονται σε επαφη με την μυτουλα οποτε δεν βλεπω να υπαρχει κανενα προβλημα αν τα πλενεις.

Πλενονται πολυ ευκολα ,εγω δεν χρησιμοποιω σαπουνι παρα τα βαζω σε ενα μπολακι και ριχνω μπολικο καυτο νερο,αμεσως αφου καθαιω τηνμυτουλα της μπεμπας.

Kι εγώ έτσι έκανα για καιρό, στο θερμός, αλλά μετά άρχισε να πιάνει άλατα και μου την έδινε. Τώρα που είναι και 2 φορές τη μέρα το γάλα βράζω λίγο πριν και το αφήνω να κρυώνει. Ο θερμαντήρας στην πρίζα όμως, γιατί μπορεί να μην το πιεί εκείνη την ώρα και το αφήνω στη συντήρηση λίγο. Κι εγώ αν είναι πολύ ζεστό στο μπρίκι το μπιμπερό με κρύο νερό.

Αμα βαλεις ξυδι και σαπουνι και τριψεις το θερμος με το ειδικο ''ματζαφλαρι'':lol::lol::lol: για τα μπιμπερο,ανα δυο μερες δεν εχεις θεμα.

Λοιπόν, πήγα στο γυμναστήριο ........ Για μήνα είναι 59 ευρώ, για έτος (13 μήνες) είναι 39 ευρώ άτοκα σε 12 δόσεις κάρτα. Αν τα βάλετε κάτω όμως είναι 468 ευρώ συν την εγγραφή 50 ευρώ, συνολάκι 518 ευρώ το έτος.

Ειχα σκοπο να παω και εγω σε γυμναστηριο μονο για γυναικες αλλα δεν εχει καπου εδω κοντα.Μου εχουν πει διαφορες πως εχεις αποτελεσματα και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι ειναι λιγες φορες μεσα στη εβδομαδα και εχεις απο πανω σου συνεχεια καποιον να σε τσεκαρει κ.τ.λ.Εγω λεω να πας αλλα πληρωμη μηνιαιως...τα 59 θα τα δινεις αυριο σε διατροφολογους την εβδομαδα....σε καταλαβαινω και εγω στην ιδια φαση ειμαι,για αυτο πηραμε και το μηχανημα.θα κανω μετα απο τον διαδρομο και λιγους κοιλιακους και ο θεος βοηθος.Παντως σε μικτα γυμναστηρια δεν θα πηγαινα γιατι μεσα σε αυτα γινονται πασαρελες των τελευταιων σπορ ρουχων που ειναι στη μοδα απο επωνυμους οικους και απο παρελασεις μυωδων..αντρων:rolleyes:και γυναικων που μονο παχυσαρκοι δεν ειναι και εκνευριζομαι γιατι διπλα τους νιωθω ελεφαντας.....

!

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Ελενη ποσο εχουν τα ανταλλακτικα που παιρνεις?Μου φανηκε πως μου ειπε 10 ευρω ο φαρμακης για αυτο ειπα οτι ειναι αρκετα ακριβα.....παντως τα κικο νομιζω πως παιζουν γυρα στα 4 ευρω,δεν ειμαι και σιγουρη να πω την αληθεια μου αλλα και παλι αξιζουν γιατι τα σφουγγαρακια της ειναι πολυ πιο ανθεκτικα.και ειναι και μεγαλυτερα οποτε αποκλειετε να ρουφηξεις ορο....

Ξεχασα.....εμ βεβαια με τοσα που γραψατε σημερα λυσσαρες...

maan μου......αχ.....τι ειναι το λουλακι.........θυμασαι την διαφυμηση του ευρηκα με λουλακι?Για λευκοτερα λευκα...........οι παλιες αυτο χρησιμοποιουσαν για τη μπουγαδα με λευκα.

Τοσο δυσκολο ηταν να το πειτε της κοπελας που ρωτησε δυο φορες και απαντηση δεν πηρε?σιχαμενες....

maan, εσύ με γιαουρτάκια και εγώ τσακίζω το μεσημεριανό!!!

αχχχχ μάγδα μου και που την έβγαλα με γιαουρτάκι μήπως είδα διαφορά; εκεί 65 ακατέβατα...

Εφίτσα, από ποιο μέρος της Μακεδονίας είσαι;;;Αυτό το μάναμ κάτι μου θύμισε!!!!Ξέρεις...αυτήν που "Σαν τη Χαλκιδική, δεν έχει!!!"

Λιτόχωρο μας είπε χθες, αλλά αλλαξοπίστηκε και κατέβηκε στα εξωτερικά!!!!! στην κόρινθο είναι τώρα!

Πήγα με την αδερφή μου και το σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε.

αν έχεις παρεούλα καλύτερα, επειδή μόνη σιγά μην ξεκουνηθείς...

Τα θετικά: α) 3 φορές την εβδομάδα για ένα μισάωρο,

πάντως σαν άτομο που έχει αρχίσει κ έχει σταματήσει πάνω από 100 φορές το γυμναστήριο, το μισάωρο μου φαίνεται ελάχιστο και θα θέλει αιώνες για να φανεί το αποτέλεσμα, 45 έως ώρα είναι συνήθως τα προγράμματα 3/εβδομάδα και πάλι θέλεις κάτι αιώνες να δεις καμμιά διαφορά... αν δεν το ράψεις δεν βλέπεις~!

β) είναι για γυναίκες μόνο κι έχει μόνο γυναίκες προσωπικό,

και καλά αυτό το είδες θετικό!!! ό,τι αξίζει σε ένα γυμναστήριο είναι... οι ωραίοι γυμναστές!!! κ ας του κοιτάμε από μακριά (είπαμε δεν αγγίζουμε!) και φυσικά αν είναι κ μουγκοί καλύτερα...!!!!

γ) είναι πάρα πολύ κοντά στο σπίτι, στον από πάνω δρόμο,

αυτό στα +++++

δ) τα όργανα δεν έχουν βάρη και δεν κουράζουν πολύ,

?????:-D:eek::eek::eek:τι λές βρε ουφο? να ξέρεις έτσι...τα όργανα που δεν έχουν βάρη κουράζουν περισσότερο!!! επειδή χρειάζονται αντοχή..για να καεί καμμιά θερμίδα

ε) η γυμνάστρια είναι στη μέση ενός κύκλου γυναικών και δίνει διαρκώς οδηγίες, δεν χτυπιέσαι μονάχη σου.

και ούτε ένας ανήρ???μμμμμμ μου το χαλάς...

Αρνητικά: η τιμή... Για μήνα είναι 59 ευρώ,

ακριβά!! δεν ξέρω βέβαια τιμές αθηνών αλλά εδώ είναι 40ευρώ ο μήνας αν πάς 1 μήνα και 30 για ετος

για έτος (13 μήνες) είναι 39 ευρώ άτοκα σε 12 δόσεις κάρτα.

πήγαινε για 1 μήνα, και αν εχεις ακόμα όρεξη μετά ξαναπάς...

Στο μεταξύ είπα στον άντρα μου ότι μόνο εμείς αγοράζουμε ανταλλακτικά οτριζαλίν και ότι όλοι τα πλένουν και με κορόιδευε...

εμείς πάλι κοροιδεύουμε εσάς, που δώσατε 50 ευρώ για ανταλλακτικά πλαστικά κ όχι 1 χρήσεως!!!!

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έτσι όπως τα είδα σήμερα (με άλλο μάτι εντελώς) έχω κάποιες επιφυλάξεις για το πόσο καλά μπορούν να πλυθούν.

πλάκα μου κάνεις κοπελιά; δλδ αν τα βάλεις σε κατσαρολάκι και τα βράσεις 5 λεπτά δεν θα πλυθούν καλά; εδώ αποστειρώνουμε τα μπιμπερό που τα τρώνε κι όλας, αυτά που μπαίνουν μέσα στη μύτη είναι το πρόβλημα; επίσης αντί να ψάχνεις σφουγγαράκι βάζε λίγο βαμβάκι κάθε φορά και τέρμα!!!δεν περνάει τίποτις!!!!!!!

Τέλος πάντων, Ροξούλα πες λεπτομέρειες για τα μαξιλαράκια κίκο και θα το δοκιμάσω...

μας κάνεις και τη χάρη; δε φτάνει που σου γλιτώνουμε 50 ευρά τη βδομάδα μιλάς κ από πάνω!!

maan μου......αχ.....τι ειναι το λουλακι.........θυμασαι την διαφυμηση του ευρηκα με λουλακι?Για λευκοτερα λευκα...........οι παλιες αυτο χρησιμοποιουσαν για τη μπουγαδα με λευκα.

Τοσο δυσκολο ηταν να το πειτε της κοπελας που ρωτησε δυο φορες και απαντηση δεν πηρε?σιχαμενες....

ευχαριστώ χριστινάκι μου που με σκέφτεσαι!!!

αλλά για να μην είμαι άδικη μου είπε η μουλωχτή τι είναι, και μάλιστα με 3 λινκ επεξήγησης από διάφορες διαδυκτιακές εγκυκλοπαίδιες!!! έτσι να εμπλουτίζει τις γνώσεις μου!!! αλλά κ εγώ της είπα πώς να πλένει τα φορμάκια του μπραντ κ να καθαρίζουν από το φρούτο!!! ανταλλάγή δεν μπορείς να πεις!!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

ξέχασα 3 ζητήματα

1ον: Μάρωωωωω ένα νυφικό περιμένουμε να δούμε...και μάλιστα κοντό!!! τι γίνεται;

2ον: Συμπεθερούλα μου σορυ που δεν μπήκα το βράδυ..αλλά ανωτέρα βία....!!! ήρθε μες το μπάνιο κ μ'έπιασε εξ απήνης!! ε τι να κανα η γυναίκα???!!!!

3ον: Είπα ένα σεντόνι πράγματα και καλημέρα δε σας είπα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπόν!

Mo09p3.png

καλημερα!!!!

ερωτηση πρωινη.

ποσα κιλα χαρτι επιτρεπεται να φανε τα μικρα μας?

δεν εχει αφησει ορθιο περιοδικο κ καρτα το χαμστερ:rolleyes:

ευτυχως τα προλαβαινω στο μαγουλο γιατι τα κανει τσιχλα:confused:

Καλημερα!!!

Τι μου κάνετε?

Εμεις μια χαρα αραξαμε χτες με τον αντρουλη μου χωρις παιδι....τιποτα δεν καναμε....ηταν κ ζαβλακωμενος ακομα....αντι να το εκμεταλλευτουμε....τεσπα....

Παντως μας ελειπε η σκατουλα...ειχαμε βαλει βιντεακια της κ βλεπαμε.....

Τωρα μιλησα με την μαμα μου κ ειπε ολα οκ το βραυσ, κοιμηθηκε ευκολα, ξυπνησε καποια αστιγμη αλλα την αφησε να κλαψει κανα τεταρτο (παλι καλα που κρατησε χαρακτηρα)

Σημερα ειπα να παω το απογευμα να την δω λιγο κ μου ειπε να κατσω ολο το απογευμα εκει μια κ εκεινη θα ειναι μονη της κ να της την αφησω το βραδυ....αν ηταν ρε μανα να ερθω εκει το απογευμα την παιρνω κ σπιτι....τεσπα μην τα θελω κ ολα δικα μου.....

Εφιτσα μην αγχωνεσαι....οσο κ να φαει θα το βγαλει......εχουν να φανε αυταααααααααα

Ερωτηση : ξερει καμια ποσο εχει το εισητηριο τρενικώς για Θεσ/νικη? ειτε απλο είτε Intercity, εχουμε μια βαφτιση να παμε τελος του μηνα, θελω πολυ να παμε αλλα ειναι ζορι. Το αυτοκινητο μας δεν βγαζει τετοιο ταξιδι, θα πρεπει να βρουμε να αφησουμε την μικρη καπου (θα ειναι κ οι γονεις μου θεσ/νικη αρα μονο η πεθερα παιζει κ δεν ξερω αν διατιθεται) κ απο την αλλη αν ειναι κανα 50αρι το εισητηριο εεεε 200Ε πηγαινε ελα, βαλε κ το δωρο (καλα αυτο θα το στειλω ετσι κ αλλιως) λογικα εκει καποιος θα μας φιλοξενησει (εισαι σοϊ η βαφτιση κ εχουμε σοϊ θεσ/νικη) αλλα κ παλι 200 + δωρο δεν μας πολυπερισσευουν τωρα....

η αλλη εναλλακτικη ειναι να παω μονη μου....αλλα ρε γμτ εχω βαρεθει να πηγαινω παντου μονη μου (λογω δουλειας κ γκαντεμιας ο αντρα μου εχει χασει σχεδον ολα τα "κοινωνικα" γεγονοτα συγγενων κ φιλων) ουφ

Σημερα γενικα με εχει μια μαυριλα...απαισιοδοξια....δεν εχω στον ηλιο μοιρα κ κατι τετοια...μια μιρλα γενικοτερη....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

μυρτουλα οσο το υπολογιζεις ειναι...

με το συμβατικο τραινο αντε να ναι κανα 15ρι παρακατω. το μαιλ μουθα σου το στειλω πμ?γιατι ψοφαω για φωτο !!!!!!!!!

ναι στειλτο με πμ....κ φυσικα αναμενω μετα φωτο μιχαηλ!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...