Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

σοβαρα περιμενω λοιπον μετα παιδια εννοειται για καφε πρωτιστωςςςςςςςς!

παω για δουλειαααα!

κισιςςςςςςςςς:-D

Εσύ θα έρθεις στον καφέ μας όμως αθήνα; εεε;
Καλά εισαι απιστευτη που προσεξες το μανικιουρ της Μυρτως σε αυτη τη φωτο...
Όλα τα προσέχω εγώ!
ρουφιανες!!!! σχεδιαζετε καφε και μανικιουρια και δεν μου λετε τιποτις??? εχω και ενα φιλο οδοντιατρο στην Κορινθο... χμμμ θα τα συνδιασω ολα μαζι ... φιφιτσα θα με κανεις πεντικομανικιουρ για να γινω νυφη μαρη????? 11 ιουλιου εκτος απροοπτου το γαμο-βαφτησι μας..
Αμούρη! Βρήκες ποια θα κουρέψεις; Ναι ρε, γαμάτα, η νυφίτσα φιφίτσα να σου κάνει το μανικιούρι!

Την τσακίσαμε την φιφίτσα σήμερα. Της αλλάξαμε και το όνομα γύρω στις 15 φορές, έγινε η νέα μας μασκώτ χαχαχα

Αγλαϊτσα θα στα πω περιληπτικά: είμαστε όλες αργόσχολες και το ρίξαμε στο σορολόπ, γενικώς μπάχαλο πάλι δηλαδή!

ΥΓ: Το αγγελάκι που είναι ρε παιδιά;

ΥΓ2: http://el.aegeanair.com/aegeancms/Uploads/London_Spain0210/indexGR.html?utm_source=mailservices.viva.gr&utm_medium=email&utm_content=%CE%A0%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5+%CF%83%CE%B5+%CE%9B%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%BF%2C+%CE%92%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B7+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%9C%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7+%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF+%CE%BC%CE%B5+EUR75+%7C+%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9+08_03&utm_campaign=London_Spain_0210_GR&utm_term=%CE%A0%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5+%CE%B5%CE%B4%CF%8E

WN6Op3.png

Κορίτσια γράφω λίστα σούπερ μάρκετ για τον Τάκη... Εχω βάλει τα βασικά (πάνες, μωρομάντηλα, πατατάκια, παγωτά, ποπ κορν)... Πείτε τίποτα άλλο πρώτης ανάγκης...
Σερβιέτες, αποσκλυρηντικό για τα ρούχα, λουλάκι, σπρέι για τα τζάμια, πορτοκαλάδα λουξ, ένα κατσαβίδι, τσίχλες... όπως έρχεται πες του να μου πάρει και τσιγάρα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Σερβιέτες, αποσκλυρηντικό για τα ρούχα, λουλάκι, σπρέι για τα τζάμια, πορτοκαλάδα λουξ, ένα κατσαβίδι ?????, τσίχλες... όπως έρχεται πες του να μου πάρει και τσιγάρα!

Μπαταρίες για τα παιχνίδια...

Διαφημίσεις

παω να τσιχλησω...σημερις εχω κομωτηριο σε πολυ χαι κλας.. αλλα μην φανταστειτε... το μονδελο θα καμω .. η 1 και μονη μου ευκαιρια !!!!χαχαχαχαχα

στείλε κ καμμιά φωτο να δουμε τσικι με μαλλί!!

Mo09p3.png

Αναφέρομαι σε όλες τις ταξιδιάρες της παρέας...

Θέλουμε να πάμε τριήμερο Αγ.Πνεύματος προς Πήλιο μεριά. Εχει καμία να προτείνει κανα καλό ξενοδοχειο (οχι πιασε κωλε);;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...