Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα Μάγδα ΟΚ η Έφη βρε, το πέρασε το τεστ!!!

Εφούλα Κόρινθο μένεις έτσι (κάτσε γιατί έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια)? Είσαι με άδεια εξάμηνο ή δεν δουλεύεις?

Οταν ακούω Κόρινθο σκάω χαμόγελο, ένας πολύ καλός πρώην συνεργάτης και φίλος στην πορεία είναι σε σας και είναι μεγάλο σούργελο... Έχει 2 αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, έχω έρθει πολλές φορές εκεί για αυτόν, τον λατρεύω λέμε αν και έχουμε χαθεί τελευταία...

Τωρα που τα ξαναβλεπω, τσαμπα μου ηρθε!!!!!!!!!!

Γεννησα και σε δημοσιο, τα της θερμοκοιτιδας τα καλυψε το τεβε, ...

Εγω τι εκανα??????????

Κυοφόρησες
Χριστιν, ετοιμοπολεμη την βλεπω την δικια σου!!!!!!!!
Εξ'αρχής ήθελε κορίτσι και μου το είχε πετάξει και στα μούτρα. Ούσα έγκυος εγώ με τίγκα ορμόνες την στόλισα!
Και επειδή βλέπω ότι..ήρθες κι έδεσες...μένει ένα τελευταίο για να μπεις στην παρέα!Πρέπει απαραιτήτως να απαντήσεις και αν δεν ξέρεις...να μην ρωτήσεις τη Μαρίνα!Λοιπον...τα ρα τατζουμμ...Η ερώτηση είναι η εξής:"Τι είναι το σοβατεπί;;;;;;;"
Χαχαχαχα σωστή
Καλως σε βρηκα:D.

ενα ενα .1. σοβατεπι=το μισο ορθιο πλακακι στην ακρη του πατωματος(η ξυλο αναλογα) . το βρηκα η να αρχισω να διαβαζω το τοπικ απο την αρχη:lol:

2.στη φιλεναδα πες πως δεν εισαι η κορη του ωναση αλλα η κορη του θαναση:lol::lol::lol:.

ειχα εγω ιδεες για τη βαφτιση... ουτε με 20000 δεν θα καθαριζα.

αλλα ενεκε η ατιμη η κενωνια που αλλους τους ανεβαζει κ αλλους τους κατεβαζει τη βγαλαμε με 2.5 χιλιαρικακια:mrgreen:

Ελα, τις πέρασε με 10 τις εξετάσεις η νυφίτσα η εφίτσα! :-D
Καλα κοριτσακια κι εγω ημουν πολυ τυχερη στο θεμα εξοδα. Κουνια αυτη που ειχε ο αντρας μου
Συλλεκτικό κομμάτι!!!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Όχι Αννούλα δεν μπορείς να πεις τίποτα για αυτήν την γυναίκα. Τουλάχιστον ποντάρεις πάνω της (θές δεν θες) για το παιδί...

Μυρτώ μακάρι και τα δικά μου πεθερικά να μην έλεγαν να πάμε ή να έρθουμε... Αν και από το λωλοπεντάμορφο κουνιάδο, ψάρεψα κι έμαθα ότι η πεθερά περιμένει εμένα να της μιλήσω για να μιλήσει... ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ!!! Τι καλή αυτή η ησυχία!

Την Παρασκευή ο Τάκης μετά την δουλειά πήγε σε αυτούς γιατί από ότι κατάλαβα πήρε ο πατέρας του να του κλαφτεί ότι είναι άρρωστος και πεθαίνει (....... - κρατάω επίπεδο τώρα, εντάξει) και να πάει να τον δει... Με παίρνει τηλ. από εκεί ο καλός μου το απόγευμα και τον ενημερώνω ότι και το μωρό ξεκίνησε πυρετό το μεσημέρι και να πάει φαρμακείο να προμηθευτεί όλα τα ανταλλακτικά που θα έβρισκε... Όσο του μιλούσα, πετάγεται από μέσα ο πεθερός και λέει και καλά με παραπονιάρικο ύφος "έλα εδώ μωρή να με δεις, θα πεθάνω λέμε!!! Και παθαίνω σοκ!!! Του λέω του Τάκη "σε μένα μιλάει, τι είπε???" Εν πάσει περιπτώσει, με τον πεθερό μου παλιότερα τα λέγαμε πολύ καλά, και καφεδάκια πίναμε μαζί, και την πεθερά βρίζαμε παρέα, και την αδερφή της πεθεράς, και όλο τους το σόι βρίζαμε (του έλεγα "τι τα θελεις, ξένοι είμαστε εμείς για τους Μπρούκληδες") ειδικά το Πάσχα όταν πηγαίναμε Μάνη, κάναμε πρωί πρωί βόλτες στα χωριά οι δυο μας και περνούσαμε σούπερ... Με νιώθει κόρη του και το ξέρω, όμως αυτό ήταν κάποτε!!! Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον ενημέρωσε ο Τάκης ότι τα παιδιά είναι άρρωστα και δεν έχει πάρει ο σιχαμένος μέχρι ώρας ούτε ένα τηλ. να δει τι γίνεται... ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ!!!!!!

Κυοφόρησες

Εξ'αρχής ήθελε κορίτσι και μου το είχε πετάξει και στα μούτρα. Ούσα έγκυος εγώ με τίγκα ορμόνες την στόλισα!

Χαχαχαχα σωστή

Ελα, τις πέρασε με 10 τις εξετάσεις η νυφίτσα η εφίτσα! :-D

Συλλεκτικό κομμάτι!!!

Για αυτα τα σχολια σου μιλαω..........................................

Καλά ρε Εφίτσα μας δουλεύεις; το σοβατεπί κούκλα είναι αυτό το μισό πλακάκι που το έχουμε εκέι για να μην λερώνεται ο τοίχος όταν σφουγγαρίζουμε και επίσης το λεμε περιφραστικά!!! η λέξη σοβατεπι...είναι αθηναίικη, τι λένε οι χαμουτζούδες!!! εσύ μακεδόνισσα πράμα τέτοια λες;!!!!

αχχχχχ κ περίμενα μια συμπαράσταση....

Εγω να μην πω...όλα τα πήρα μόνη μου...ούτε καν τη γνωμη του αντώνη μέτρησα...

μαμά+πεθερά έδωσαν λεφτά επειδή ήξεραν ότι σίγουρα δεν θα μου άρεζαν αυτά που θα διάλεγαν!!!

γέννα στο γεννεσις σε δωμάτιο μόνη μου να μην πω πόσο βγηκε...το σκεφτομαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

η μαμά κρατάει τη μικρή από 7 ημερών που ήρθα γραφείο...

τι άλλα να πω;

πεινάω...είμαι στο γραφείο και με γιαούρτι τι βγάζω αλλά ρε γμτ ούτε γραμμάριο δεν πέφτει!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα Μάγδα ΟΚ η Έφη βρε, το πέρασε το τεστ!!!

Εφούλα Κόρινθο μένεις έτσι (κάτσε γιατί έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια)? Είσαι με άδεια εξάμηνο ή δεν δουλεύεις?

Οταν ακούω Κόρινθο σκάω χαμόγελο, ένας πολύ καλός πρώην συνεργάτης και φίλος στην πορεία είναι σε σας και είναι μεγάλο σούργελο... Έχει 2 αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, έχω έρθει πολλές φορές εκεί για αυτόν, τον λατρεύω λέμε αν και έχουμε χαθεί τελευταία...

Mενω κορινθο αλλα ειμαι απο λιτοχωρο πιεριας-μακεδονια-εχουμε κανει αποικια 3 αδερφια εδω:lol:.

ποιος ειναι ο συναδερφος?ειναι πολυ μικρη η πολη αυτη ....

δεν ειμαι με αδεια . δεν ημουν ποτε:(

εχω μαγαζι κ το εκλεισα οταν πηγα να γεννησω(ναι μεχρι τοτε δουλευα)

κ εκατσα σπιτι μεχρι να σαραντησω.

τωρα μενω σπιτι το πρωι κ το μεσημερι που γυρναει ο συζυξ κρατα το μικρο κ παω εγω για δουλεια.

αυταααααααααα!!!!!!!!!

Χριστινάκι αυτό είναι επίθεση προς την συμπεθερούλα μου και όλους τους βόρειους...

Κι εσύ συμπεθερούλα, είπαμε, η ελληνική γλώσσα έχει ένα σωρό διαφορετικές λέξεις ακόμα και για τα σκατ@, δεν θα είχε λέξη για όλο αυτό που περιγράφεις? Θα μας βγάλεις κιόλας το σοβατεπί, τοπική διάλεκτο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...