Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχα

σκέψου ότι έχω κοιμηθεί κιόλας!!!!

έεεεεεεεεεερχεται!!!!!!!!

Νομιζω αυπνη αποδιδεις καλυτερα......για δες το το θεματα κι σου!!!:P

νομιζεις πως δε χρειαζεται πανες...

μη σου πω πιο πολλες απο πριν:(

μολις βραχει αλλαγμα , για να μη συνηθιζει στην υγρασια .

απλα ευελπιστουμε στη συντομη απαλλαγη...:rolleyes:

ναι εε? σωστο σαν λογικη μου ακουγεται βεβαια.....

ο αντρας μου εχει χαζεψει....ειπαμε να αφησουμε την μπεμπα στην μαμα μου μην την κολλησει τιποτα κ τωρα μου λεει μια κ θα ειμαστε μονοι μας να παμε σινεμα.....αινταααααααααα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, τα έπιπλα ναι, είχε λυσσάξει η πεθερά να τα πάρει, έγινε ο χαμός τότε... Είχε πάρει η σιχαμένη την κούνια - στρώμα - προίκα - αλλαξιέρα και το 3 σε 1 καρότσι για να μην μας το πάρει η μαμά μου... Κι ήθελε κιόλας να μην πάμε στο Λητώ να τα πάρουμε αλλά σε ένα εκεί στη Νίκαια που στην ουσία ήταν ακριβότερο σε σχέση με την ποιότητα (πωπω ο βασικός λόγος που έγινε φασαρία "μήπως θέλει η μανούλα σου να μας πει και τι θα πάρουμε? Δεν θέλω ρε τιποτα από αυτήν"), και αφού τα διαλέξαμε πήγε η @#@#@# και τα είδε και δεν της άρεσε τίποτα... Πωπω τι μου θυμίσατε τώρα, πάω για τσιγάρο, φούντωσα...

Καλα δεν θα την βγαλω καθαρη...θα με τρελανουν....

Οταν με πηρε η μαμα μου κ μου ειπε να κρατησει την μικρη μου λεει κ για εμενα δεν ειναι η καλυτερη μου γιατι η μεση μου κ η πλατη μου πονανε κλπ αλλα μην κολλησει το παιδι. Οκ λεω ας την κρατησει....

Τωρα που μιλουσαμε τι γαλα να παρει, τι κρεμα κλπ μου λεει αστην κ αυριο (εχει βαρδια ο αντρας μου οποτε θα λειπει απο αυριο το πρωι μεχρι παρασκευη μεσημερι) να ξεκουραστεις κ εσυ λιγο........

κανενα σχόλιο?????

ΥΓ. απλα θυμηζω την ιστορια για το αν θα την κραταει τα πρωινα κ πως θα αντεχει κ πως θα κλειστει......

Καλα δεν θα την βγαλω καθαρη...θα με τρελανουν....

Οταν με πηρε η μαμα μου κ μου ειπε να κρατησει την μικρη μου λεει κ για εμενα δεν ειναι η καλυτερη μου γιατι η μεση μου κ η πλατη μου πονανε κλπ αλλα μην κολλησει το παιδι. Οκ λεω ας την κρατησει....

Τωρα που μιλουσαμε τι γαλα να παρει, τι κρεμα κλπ μου λεει αστην κ αυριο (εχει βαρδια ο αντρας μου οποτε θα λειπει απο αυριο το πρωι μεχρι παρασκευη μεσημερι) να ξεκουραστεις κ εσυ λιγο........

κανενα σχόλιο?????

ΥΓ. απλα θυμηζω την ιστορια για το αν θα την κραταει τα πρωινα κ πως θα αντεχει κ πως θα κλειστει......

Αρχίζει και της καλαρέσει ρε συ!

Η μαμά μου σήμερα: Μπορώ να κάθομαι με τις ώρες να παρακολουθώ τι κάνει και τι λέει ο μικρός.... αχ να είχαμε κι ένα κοριτσάκι ε; :cool:

WN6Op3.png

Εγω σταθηκα αρκετα τυχερη σε αυτο το θεμα.

Ρουχα εχω της μικρης απο νεογεννητο μεχρι και για 2 χρονων.

Φορμακια της παιρνω μονο και τιποτα που θα μου γυαλισει..

Μεχρι και μποτακια εχω για 2 χρονων!!!!!!!!!

Την κουνια οι νονες, το καρεκλακι η μαμα μου, το καροτσι ο κουνιαδος,αποστειρωτηρα- μπιμπερο-καθισμα αυτοκινητου απο τα ανηψια μας.

Τωρα που τα ξαναβλεπω, τσαμπα μου ηρθε!!!!!!!!!!

Γεννησα και σε δημοσιο, τα της θερμοκοιτιδας τα καλυψε το τεβε, ...

Εγω τι εκανα??????????

Διαφημίσεις

Καλα Μυρτω, τελικα εμεις απ τις μαμαδες μας θα παμε..

Ποιες πεθερες.. Εμενα εχτες μου λεει γιατι δεν μου την αφησεις το σκ να πας καπου με τον αντρα σου?

Χριστιν, ετοιμοπολεμη την βλεπω την δικια σου!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου, είμαι και ανάποδη!Διάβασα τα μηνύματα από πίσω προς τα μπροστά!!!Ουφ!Μόνον εγώ τα κάνω αυτά!!!Απ΄ότι είδα ο γόης της Ελένης μια χαρά!Φτου-φτου το παλληκάρι μας!Περδίκι!Εϊδα ότι είχαμε και new entry!!!Εφίτσα, καλώσόρισες και εσύ και ο Μιχαλάκης!Από που είσαι πατριώτισσα;;

Και επειδή βλέπω ότι..ήρθες κι έδεσες...μένει ένα τελευταίο για να μπεις στην παρέα!Πρέπει απαραιτήτως να απαντήσεις και αν δεν ξέρεις...να μην ρωτήσεις τη Μαρίνα!Λοιπον...τα ρα τατζουμμ...Η ερώτηση είναι η εξής:"Τι είναι το σοβατεπί;;;;;;;"

Φιλάκια σε όλες!Εχω πελαγώσει με βάφτιση!Η φιλενάδα μου νομίζει ότι είμαι η κόρη του Ωνάση και μ΄εχει βάλει να φτιάξουμε όλο το στολισμό, τα προσκλητήρια, σημαιάκια για το κέντρο, κάτι κάρτες αντί για το βιβλίο ευχών, σοκολάτες με δικό μας περιτύλιγμα, χωνάκια, όλα αυτά 100 τεμάχια και π.χ. σοκολάτες 200!Ε ρε γλέντια!Τα μαλλιά της κεφαλής μου στο τυπογραφείο!!!!!!Και εμένα μου αρέσουν, αλλά κατά βάση ήθελα απλά πράγματα!!!Αχ!!!

oπως μου ειπε κ μια πελατισα μου, ειμαι ζωντανη αποδειξη πως ενα μωρο παει μεχρι κ δυο χρονων χωρις εξοδα:lol:.

κουνια , παρκο, αποστειρωτες. ρηλαξ, καρεκλακι,καθισμα αυτοκινητου,ρουχα (εκτος απο τα δωρα), μου τα δωσανε φιλες μου.

εμεις πηραμε το καροτσι, το στρωμα της κουνιας(ειχε αλλα ηθελα καινουριο) μια γ#@$%η κουνουπιερα απο το cocomat ...αυτα!

α!κ για ν αμη νομιζεις πως εισαι η μονη ελενακι μου, εχω κ ενα δευτερο καινουριο παρκο που μου το φερανε στη βαφτιση τα πεθερικα χωρις να ρωτησουν ουτε αν εχω , ουτε αν αυτο που εχω το χρησιμοποιω:mad:.

που δεν τα χρησιμοποιω.εχω ενα στην αποθηκη κ ενα διπλωμενο στο χωλ. ΦΟΒΕΡΟ?

Καλα Μυρτω, τελικα εμεις απ τις μαμαδες μας θα παμε..

Ποιες πεθερες.. Εμενα εχτες μου λεει γιατι δεν μου την αφησεις το σκ να πας καπου με τον αντρα σου?

Χριστιν, ετοιμοπολεμη την βλεπω την δικια σου!!!!!!!!

ευτυχως απο πεθερα καλα τα παω...οκ κολλητες δεν ειμαστε αλλα δεν ανακατευεται, δεν μπλεκεται

στις αρχες ειχε κατι τρελλες απαιτησεις οταν ελειπε ο γιος της να πηγαινω συχνα να την βλεπω κ να την παιρνω τηλεφωνα καθε τρεις κ λιγο αλλα της τα εχωσε λιγο ο αντρουλης μου κ ολα μια χαρα, νορμαλ καταστασεις

οκ εχει κατι γκρινιες κλπ κατα καιρους γιατι εχει αρκετα προβληματα αλλα οχι σχετικα με εμας.....φτου φτου

Κοριτσάκια μου, είμαι και ανάποδη!Διάβασα τα μηνύματα από πίσω προς τα μπροστά!!!Ουφ!Μόνον εγώ τα κάνω αυτά!!!Απ΄ότι είδα ο γόης της Ελένης μια χαρά!Φτου-φτου το παλληκάρι μας!Περδίκι!Εϊδα ότι είχαμε και new entry!!!Εφίτσα, καλώσόρισες και εσύ και ο Μιχαλάκης!Από που είσαι πατριώτισσα;;

Και επειδή βλέπω ότι..ήρθες κι έδεσες...μένει ένα τελευταίο για να μπεις στην παρέα!Πρέπει απαραιτήτως να απαντήσεις και αν δεν ξέρεις...να μην ρωτήσεις τη Μαρίνα!Λοιπον...τα ρα τατζουμμ...Η ερώτηση είναι η εξής:"Τι είναι το σοβατεπί;;;;;;;"

Φιλάκια σε όλες!Εχω πελαγώσει με βάφτιση!Η φιλενάδα μου νομίζει ότι είμαι η κόρη του Ωνάση και μ΄εχει βάλει να φτιάξουμε όλο το στολισμό, τα προσκλητήρια, σημαιάκια για το κέντρο, κάτι κάρτες αντί για το βιβλίο ευχών, σοκολάτες με δικό μας περιτύλιγμα, χωνάκια, όλα αυτά 100 τεμάχια και π.χ. σοκολάτες 200!Ε ρε γλέντια!Τα μαλλιά της κεφαλής μου στο τυπογραφείο!!!!!!Και εμένα μου αρέσουν, αλλά κατά βάση ήθελα απλά πράγματα!!!Αχ!!!

Καλως σε βρηκα:D.

ενα ενα .1. σοβατεπι=το μισο ορθιο πλακακι στην ακρη του πατωματος(η ξυλο αναλογα) . το βρηκα η να αρχισω να διαβαζω το τοπικ απο την αρχη:lol:

2.στη φιλεναδα πες πως δεν εισαι η κορη του ωναση αλλα η κορη του θαναση:lol::lol::lol:.

ειχα εγω ιδεες για τη βαφτιση... ουτε με 20000 δεν θα καθαριζα.

αλλα ενεκε η ατιμη η κενωνια που αλλους τους ανεβαζει κ αλλους τους κατεβαζει τη βγαλαμε με 2.5 χιλιαρικακια:mrgreen:

Διαφημίσεις

ευτυχως απο πεθερα καλα τα παω...οκ κολλητες δεν ειμαστε αλλα δεν ανακατευεται, δεν μπλεκεται

στις αρχες ειχε κατι τρελλες απαιτησεις οταν ελειπε ο γιος της να πηγαινω συχνα να την βλεπω κ να την παιρνω τηλεφωνα καθε τρεις κ λιγο αλλα της τα εχωσε λιγο ο αντρουλης μου κ ολα μια χαρα, νορμαλ καταστασεις

οκ εχει κατι γκρινιες κλπ κατα καιρους γιατι εχει αρκετα προβληματα αλλα οχι σχετικα με εμας.....φτου φτου

Εγω ενα θεμα με την πεθερα το εχω..

Αλλα την καταφερνω.. Με την μανα μου εχω μεγαλυτερο προβλημα..

Αλλα κι αυτην την καταφερα, την εφερα στα μετρα μου..

Απο εκει που ερχοταν 1 φορα στις 2 εβδομαδες να δει την μπεμπα, τωρα θα ερθει 2-3 φορες την εβδομαδα.

Καλα κοριτσακια κι εγω ημουν πολυ τυχερη στο θεμα εξοδα. Κουνια αυτη που ειχε ο αντρας μου, ρουχαλακια - στρατα - παρκο - ρηλαξ - καθισμα αυτοκινητου - αποστειρωτη μου εδωσε η νυφη μου απο τον ανιψιο μου και τις ανιψιες της. Μονο καροτσι και καρεκλακι φαγητου αγορασα και κανα ρουχαλακι για τις βολτες μας. Εν τω μεταξυ γεννησα κι εγω σε δημοσιο οποτε πληρωσα μονο 250?.

1211708.png

1219295.png

Nath κι εγώ τώρα που τα έγραφα αναρωτήθηκα "εμείς τι πήραμε?" Εγώ παιδιά από ρούχα τίποτα, όλα καινούρια... Ούτε ένα σελτεδάκι που λέει ο λόγος... Και το ίδιο προβλέπεται για τον μικρό, αν και για να είμαι ειλικρινής η νύφη μου έχει 2 αγόρια και περίμενα μια νύξη για ρούχα (τα ντύνει και φοβερά) η οποία ποτέ δεν έγινε...

Μαγδούλα μου τι καλά που μπήκες και πρωί! Τι κάνει το φουρφούρι? Τελικά με το θέμα σίδηρος τι κάνεις?

Κοριτσάκια, οι μανούλες είναι πάντα μανούλες ρε σεις... Εντάξει, το να σκεφτείς ότι θα έχεις ένα μωρό κάθε μέρα δεν είναι για όλους το ίδιο ευχάριστο, οι πιο συνειδητοποιημένοι καταλαβαίνουν τι ευθύνη είναι όλο αυτό... Κι ίσως είχαν τον φόβο ότι εσείς θα φανείτε αναίσθητες και θα παρατάτε το παιδί σε αυτές με την πρώτη ευκαιρία... Τώρα όμως σιγά σιγά όλα παίρνουν τον δρόμο τους... Ωραία πράγματα...

Εγω ενα θεμα με την πεθερα το εχω..

Αλλα την καταφερνω.. Με την μανα μου εχω μεγαλυτερο προβλημα..

Αλλα κι αυτην την καταφερα, την εφερα στα μετρα μου..

Απο εκει που ερχοταν 1 φορα στις 2 εβδομαδες να δει την μπεμπα, τωρα θα ερθει 2-3 φορες την εβδομαδα.

α καλα σε αυτο εχουμε ενα θεμα με την πεθερα....

η μπεμπα μετραει 9,5 μηνες ζωης κ η πεθερα την εχει δει 9 φορες....αντε 15 βαριαααααααααααααα

αλλα αν δεν γκρινιζει εκεινη θα γκρινιαξω εγω????

αφου δεν μας λεει να παμε σπιτι της (οκ ειναι ανεργη δεν εχει λεφτα, δεν θελω τραπεζι ουτε καν καφε αλλα δεν μου ερχεται να πω γεια σας ηρθα αν κ το ελευθερο μου το εχει δωσει)

σπιτι μας εχει να ερθει απο τα χριστουγεννα (κ αυτο επειδη γιορταζε ο αντρας μου) αν της πω να ερθει θα πρεπει να την παρω κ να την παω γιατι η συγκοινωνια ειναι τελειως αναποδη κ οπως ειπα ειναι ανεργη κ πλεον σε τραγικη κατασταση οικονομικα οποτε το τουτου ειναι παρκαρισμενο απο κατω....το εκανα καποιες φορες αλλα δεν το μπορω κ συνεχεια

δλδ μετα την πρωτοχρονια που ειμασταν σπιτι τηε το μεσημερι εχω παει την μπεμπα να την κρατησει 2-3 πρωινα οσο δεν δουλευα για να κανω διαφορες δουλειες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...