Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτό το advance το γάλα που είναι σε κουτί γράφει από πόσο μηνών; ξέρετε;

μου την έχει δώσει η σκόνη γενικά!!!

συμπεθερούλα μου ναι!!! τελικά μόνο εσύ αγοράζεις τα ανταλλακτικά!!! 4 χρόνια!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα δεν το πήρα καθόλου χαμπάρι ρε!!! Δεν πολυέμπαινα στην αρχή, νόμιζα ότι μιλάμε για άλλη Άννα...

Λοιπόν για το γάλα... Η πρώην παιδίατρος θεωρούσε ότι το εβαπορέ ήταν τρίτης ποιότητας γάλα. Πρώτα ψάχναμε για ΟΛΥΜΠΟΣ (ή Γεωργικής Σχολής αλλά μία το έβρισκα 5 δεν το έβρισκα και παίρνουμε μόνο ΟΛΥΜΠΟΣ), στις διακοπές ή αν δεν βρούμε φρέσκο παίρνουμε μακράς διαρκείας και στην έσχατη περίπτωση χρησιμοποιούμε εβαπορέ... Αυτή ήταν κάθετη..

Η νέα παιδίατρος μου είπε εβαπορέ. Όταν την ρώτησα για φρέσκο, μου είπε ότι όλα αυτά δεν είναι γάλατα, δεν έχουμε σαν χώρα τοοοση παραγωγή, τα "φρέσκα" έρχονται σαν παγοκολώνες από Βουλγαρίες κτλ και δέχονται τρελή επεξεργασία κι έτσι επιλέγουμε το εβαπορέ που είναι στην ουσία γάλα που του έχει αφαιρεθεί το νερό (σας τα λέω όπως μου τα είπε, δεν ξέρω αν στέκουν), συμπληρώνουμε λοιπόν νερό και είναι έτοιμο... Της είπα ότι το Ολυμπος θεωρείται ελληνικό και μου είπε ναι ΟΚ το ξέρουμε?

Εγώ αλλιώς τα ήξερα, τώρα έχω μπερδευτεί με το γάλα, πολύς κόσμος δίνει εβαπορέ και το Νουλάκ υποτίθεται έχει και σίδηρο... ΑΓΛΑΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ???

01/05-

02/05- eleni_k (μπεμπουκος)

03/05- anna27 (μπέμπα) - nathael (μπέμπα)

04/05-

05/05- little princess (μπέμπα)

06/05- my princess (μπέμπα)

07/05-

08/05- griniara....(μπέμπα)

09/05-

10/05-

11/05- mpoumpouki (μπέμπα) - aglaitsa (μπέμπα)

12/05-

13/05-

14/05-

15/05- mbizelitsa (μπέμπα)

16/05- twinky (μπέμπα)

17/05- pelia (μπέμπης)

18/05-

19/05- chiqui (μπεμπίνιος) - unic (μπέμπα) – mirtoula (μπέμπα) - aggelaki007 (μπέμπα) - efitsa (μπέμπα)

20/05- magda30 (μπέμπης) - angel25 (μπέμπα) – BOYKI (μπέμπα)

21/05- natasa_spyros (spyrakos m)!!

22/05-

23/05- monbebe (μπέμπης)

24/05-

25/05- Xamodraki (μπέμπα) - seenaurora (μπέμπης)

26/05- zouzounitsa79 (μπέμπα) - maan (μπέμπα) - Eva 1977 (μπέμπης) - Del (μπέμπης)

27/05- marw_arg (μπέμπα) - christine76 (μπέμπα)

28/05- evita79 (μπέμπα)

29/05- tsika29 (μπέμπα)

30/05-

31/05- ChristinaGRZ (μπραντζελίνος)

Nathael δεν ήσουν στην λίστα, άντε και είσαι η κοντινότερη μας...

Εφίτσα κι εσύ προστέθηκες 19/05 είπες έτσι?

18 ειναι :| και ειναι μιχαηλ δεν ειναι μπεμπα...

Επεξεργάστηκαν by efitsa

Διαφημίσεις

Εγω νερό βραζω το πρωι κ γεμίζω ενα θερμος των 500μλ κ χρησιμοποιω απο αυτο ολη μερα (για κρεμα δλδ το απογευμα κ γαλα το βραδυ) αν θελει ζεσταμα βραζω λιγο κ συμπληρωνω κ αν θελει κρυωμα βαζω το μπιμπερο μεσα σε ενα μπρικι με κρυο νερο να κρυωσει λιγο. Νερακι πινει απο την βρυση εδω κ πολυ καιρο.

Εχουμε το μπαμπα μας αρωστο...ποναει το κορμι του, εχει κομμαρες, ριγη, χτες τουρτουριζε πηρε ντεπον κ μετα ιδρωνε ειχε 37-37,5 κ ως γνησιος αντρας μπολικη γκρινια....σημερα ευτυχως ειχε αργια αλλα δεν του αφησα την μικρη ετσι οπως ειναι...

Kι εγώ έτσι έκανα για καιρό, στο θερμός, αλλά μετά άρχισε να πιάνει άλατα και μου την έδινε. Τώρα που είναι και 2 φορές τη μέρα το γάλα βράζω λίγο πριν και το αφήνω να κρυώνει. Ο θερμαντήρας στην πρίζα όμως, γιατί μπορεί να μην το πιεί εκείνη την ώρα και το αφήνω στη συντήρηση λίγο. Κι εγώ αν είναι πολύ ζεστό στο μπρίκι το μπιμπερό με κρύο νερό.

Όσο για τους άντρες μας, μια από τα ίδια ακριβώς είχαμε (εκτός από την αργία) οπότε τον έστειλα σαλόνι

10 ευρώ μόνο ο θερμαντήρας? Έλα ρε, τόσο μεγάλη λέξη νόμιζα πως θα κόστιζε τουλάχιστον όσο ο αποστειρωτής (άλλη μεγάλη λέξη, με τα γράμματα δεν βγαίνει το κόστος???) Το βασικότερο είναι ότι δεν ήθελα να μαζέψω πολλά πράγματα τέτοια, κάτι που και καλά στα έθεταν σαν πολύ σημαντικά τα έχω περικόψει...
Εγώ κοπελιά βολεύτηκα με δανεισμούς. Αποστειρωτή ένας φίλος, ριλάξ η άλλη, καρότσι-πορτ μπεμπε-καρεκλάκι η συνυφάδα... Ουσιαστικά πήρα τον θερμαντήρα τώρα που το σκέφτομαι! Κούνια σιφονιέρα κλπ γονείς και πεθερικά. ΟΚ μας κόστισε το μαιευτήριο με την θερμοκοιτίδα αλλά στα άλλα βολεύτηκα
και κεικ και μπουγατσα και τυροπιτακια:mrgreen:

Μμμμ αρχίζεις και μου αρέσεις εσύ ;)

WN6Op3.png

01/05-

03/05- nathael (μπέμπα)

04/05-

07/05-

09/05-

10/05-

12/05-

13/05-

14/05-

16/05- twinky (μπέμπα)

17/05- pelia (μπέμπης)

18/05- efitsa (μπέμπα)

19/05- chiqui (μπεμπίνιος) - unic (μπέμπα) – mirtoula (μπέμπα) - aggelaki007 (μπέμπα)

22/05-

23/05- monbebe (μπέμπης)

24/05-

26/05- zouzounitsa79 (μπέμπα) - maan (μπέμπα) - Eva 1977 (μπέμπης) - Del (μπέμπης)

28/05- evita79 (μπέμπα)

29/05- tsika29 (μπέμπα)

30/05-

Αηδία έχω καταντήσει σήμερα με την λίστα...

Εφούλα έτοιμη!!!

Αηδία έχω καταντήσει σήμερα με την λίστα...

Εφούλα έτοιμη!!!

παλι λαθος εκανες...........η εφιτσα εχει τον ΜΙΧΑΗΛ (που δεν χρειαζεται κ πανες κιολας :) ) κ ΟΧΙ μπεμπα......:tongue: :tongue: :tongue:

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Λοιπόν για το γάλα... Η πρώην παιδίατρος θεωρούσε ότι το εβαπορέ ήταν τρίτης ποιότητας γάλα. Πρώτα ψάχναμε για ΟΛΥΜΠΟΣ (ή Γεωργικής Σχολής αλλά μία το έβρισκα 5 δεν το έβρισκα και παίρνουμε μόνο ΟΛΥΜΠΟΣ), στις διακοπές ή αν δεν βρούμε φρέσκο παίρνουμε μακράς διαρκείας και στην έσχατη περίπτωση χρησιμοποιούμε εβαπορέ... Αυτή ήταν κάθετη..

Η νέα παιδίατρος μου είπε εβαπορέ. Όταν την ρώτησα για φρέσκο, μου είπε ότι όλα αυτά δεν είναι γάλατα, δεν έχουμε σαν χώρα τοοοση παραγωγή, τα "φρέσκα" έρχονται σαν παγοκολώνες από Βουλγαρίες κτλ και δέχονται τρελή επεξεργασία κι έτσι επιλέγουμε το εβαπορέ που είναι στην ουσία γάλα που του έχει αφαιρεθεί το νερό (σας τα λέω όπως μου τα είπε, δεν ξέρω αν στέκουν), συμπληρώνουμε λοιπόν νερό και είναι έτοιμο... Της είπα ότι το Ολυμπος θεωρείται ελληνικό και μου είπε ναι ΟΚ το ξέρουμε?

Εγώ αλλιώς τα ήξερα, τώρα έχω μπερδευτεί με το γάλα, πολύς κόσμος δίνει εβαπορέ και το Νουλάκ υποτίθεται έχει και σίδηρο... ΑΓΛΑΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ???

Επειδή είχα κάνει παλιότερα κάτι σεμινάρια για διατροφή, μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει η παιδίατρος εμένα. Όπως και το γάλα, έτσι και οι χυμοί, παγοκολώνες διατηρούνται, τις ξεπαγώνουν και συσκευάζουν μετά για χυμό. Αλλά πια πόσο να διατηρήσει τις βιταμίνες; Μμμμ άσε που το εβαπορέ νομίζω έχει περισσότερη παστερίωση για να κρατάει (μη βαράτε, δεν γνωρίζω, απλή λογική χρησιμοποιώ)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εμείς ήμασταν λάρτζ και στο πρώτο παιδί ο Τάκης δεν ήθελε να πάρουμε τίποτα δανεικό... "Πρώτο μας παιδί και θα του έχουμε μεταχειρισμένα"? Στο μεταξύ ντρεπόμουν να λέω όχι σε δικούς μου ανθρώπους και είχα πάρει από την ξαδέρφη μου τον αποστειρωτή που επέμενε να μου δώσει, αλλά πήγαμε και πήραμε ακριβώς τον ίδιο... Μόλις τελείωσε η αποστείρωση, της επέστρεψα τον δικό της και έβαλα στην αποθήκη τον δικό μου... Μέσα στην χαζομάρα...

παλι λαθος εκανες...........η εφιτσα εχει τον ΜΙΧΑΗΛ (που δεν χρειαζεται κ πανες κιολας :) ) κ ΟΧΙ μπεμπα......:tongue: :tongue: :tongue:
εεεεεεε........ελενακι! πστ!πουσαι ...

μιχαηλ ειπαμε ναι? χαχαχαχα!!!!!!

χαχαχαχαχαχα

σκέψου ότι έχω κοιμηθεί κιόλας!!!!

έεεεεεεεεεερχεται!!!!!!!!

(που δεν χρειαζεται κ πανες κιολας :) ) :tongue: :tongue: :tongue:

νομιζεις πως δε χρειαζεται πανες...

μη σου πω πιο πολλες απο πριν:(

μολις βραχει αλλαγμα , για να μη συνηθιζει στην υγρασια .

απλα ευελπιστουμε στη συντομη απαλλαγη...:rolleyes:

01/05-

03/05- nathael (μπέμπα)

04/05-

07/05-

09/05-

10/05-

12/05-

13/05-

14/05-

16/05- twinky (μπέμπα)

17/05- pelia (μπέμπης)

18/05- efitsa (Μιχαήλ)

19/05- chiqui (μπεμπίνιος) - unic (μπέμπα) – mirtoula (μπέμπα) - aggelaki007 (μπέμπα)

22/05-

23/05- monbebe (μπέμπης)

24/05-

28/05- evita79 (μπέμπα)

29/05- tsika29 (μπέμπα)

30/05-

Εμείς ήμασταν λάρτζ και στο πρώτο παιδί ο Τάκης δεν ήθελε να πάρουμε τίποτα δανεικό... "Πρώτο μας παιδί και θα του έχουμε μεταχειρισμένα"? Στο μεταξύ ντρεπόμουν να λέω όχι σε δικούς μου ανθρώπους και είχα πάρει από την ξαδέρφη μου τον αποστειρωτή που επέμενε να μου δώσει, αλλά πήγαμε και πήραμε ακριβώς τον ίδιο... Μόλις τελείωσε η αποστείρωση, της επέστρεψα τον δικό της και έβαλα στην αποθήκη τον δικό μου... Μέσα στην χαζομάρα...

α δεν πατε καλα εσεις.....

εγω παλι "στεναχωριομουν" που ημουν η πρωτη απο σοι κ φιλους που εκανα παιδι κ ΕΠΡΕΠΕ να παρω τα παντα........κατι φιλοι θα μας δανειζαν καποια πραγματα (αποστειρωτη κλπ) αλλα η κοπελα εμεινε εγγυος στο δευτερο οταν εγω ημουν στον 3ο οποτε παλι την πατησαμε.

Αυτοι οι φιλοι μας εκαναν δωρο το ριλαξ, η γιαγια μου το 3 σε 1 καροτσι κ ο πεθερος μου την τουλαπα κ την ραφιερα στο δωματιο της μικρης. Ολα τα αλλα μονοι μας.........αυτααααααααααα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...