Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν έχω θερμαντήρα και δεν πρόκειται να πάρω τώρα για 2 μήνες...

Σαν πολύ χρησιμοποίησα το ρήμα "θυμάμαι"... Χριστινάκι δεν ξανακοροιδεύω ρε, αλήθεια σου λέω!:)

Θερμαντήρας: 10 ευρώ jumbo, η καλύτερη φτηνή μου αγορά ever, τα έχει παραβγάλει τα λεφτά του.

Ρήμα θυμάμαι: Ναι καλά, σε πίστεψα τώρα!

απλα πρεπει καθε μηνα να αλλαζουμε το φιλτρακι που εχει η μπαταρια,αλλα καθε μηνα.Εμενα η δικη μου δεν εχει βιδωτο το κομματι που εχει μεσα το φιλτρο και εχω κανει βλακεια που δεν εχουμε αλλαξει την μπαταρια,να μη το ξερα θα ελεγα.
Εμμμ ποτέ; Ποτέ δεν το έχω αλλάξει; Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει φίλτρο; Δεν ξεβιδώνει η μπαταρία μου; Είμαι άσχετη;
οσες κατεβαινετε κορινθο κερναω καφε στην αυλη:D
Μόνο; Λουκουμάκι; Κουλουράκια; :-D

Καλημέρα

Ο θεός μπραντ κοιμήθηκε μετά της μητρός του στο κρεββάτι της τελευταίας και έκανε μόνο μερικά μιάου για πιπίλα κι αυτά μέχρι τις 2. Μετά κοιμήθηκε σερί μέχρι τις 8. Δεύτερο βράδυ έτσι και δεύτερο βράδυ χωρίς έκτο (μεταμεσονύκτιο-κοιμισμένος) γεύμα! Θεόοοοος!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κούκλες!

Ελενακι αντε σιγά σιγά θα στρώσετε!

Εγω νερό βραζω το πρωι κ γεμίζω ενα θερμος των 500μλ κ χρησιμοποιω απο αυτο ολη μερα (για κρεμα δλδ το απογευμα κ γαλα το βραδυ) αν θελει ζεσταμα βραζω λιγο κ συμπληρωνω κ αν θελει κρυωμα βαζω το μπιμπερο μεσα σε ενα μπρικι με κρυο νερο να κρυωσει λιγο. Νερακι πινει απο την βρυση εδω κ πολυ καιρο. Εμφιαλωμενο της εδωσα μονο το καλοκαιρι στα εξοχικα που το νερο ειναι αμφιβολου ποιοτητας (κ αυτο τοτε παλι βρασμενο γιατι ηταν σε φαησ ακομα μονο γαλα)

Βεβαια εμενα με βολευει τρελλα ο βραστηρας, ειναι το δεξι μου χερι στην κουζινα, δλδ ακομα κ να μην χρειαζοταν να βρασει το νερο δεν νομιζω να εμπαινα ποτε στην διαδικασια μπρικι ματι (δεν ειμαι κ φαν των γκαζακιων) περιμενε περιμενε κλπ...βραστηρας για ολα, μπεμπα, καφες, μαγειρεμα, πλυσιμο τα παντα.....

Παντως κ εγω το σφουγγαρακι κ το ανταλλακτικο δεν το εχω μιας χρησης....πλεω το ανταλλακτικο κ μετα ριχνω λιγο οινοπνευμα κ το σφουγγαρακι επισης το πλενω καλα κ το χρησιμοποιω 5-6 φορες, στην τελικη δεν ερχεται σε επαφη με το μωρο, βεβαια εμενα δεν εχει κ τρελλο θεμα κ τραβαμε μυξουλες μονο αν κρυωσει η μετα το μπανιο αν χρειαστει.

Εχουμε το μπαμπα μας αρωστο...ποναει το κορμι του, εχει κομμαρες, ριγη, χτες τουρτουριζε πηρε ντεπον κ μετα ιδρωνε ειχε 37-37,5 κ ως γνησιος αντρας μπολικη γκρινια....σημερα ευτυχως ειχε αργια αλλα δεν του αφησα την μικρη ετσι οπως ειναι...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Καλημερα!!!!!!!!!

Ελενη πολυ καλυτερα τα πραγματα εεεεεεε??????

Μπραβο!!!!!

Για το νερο, εγω το βραζω ακομα, αν και οταν ειναι για σκετο, δεν χρειαζεται, απευθειας απ την βρυση μας ειπε η δρ, αλλα η συνηθεια δυσκολα κοβεται.

Οταν ειναι για γαλα, πρεπει να ειναι βρασμενο, γιατι το γαλα εχει μικροβια και οταν ειναι βρασμενο το νερο τα σκοτωνει.

Βεβαια, καιρος ειναι σιγα σιγα να το σταματαμε..

Εγω το κανω σαν την Μαρινα.

Το βραζω απο πριν και οταν ερθει η ωρα απλα το ζεσταινω.

Αν και την σταματησα την σκονη, της δινω noulac.

Σημερα γιναμε 10 μηνων!!!!!!!!!!!!!

Χτες την πηγα σελεπιτσαρι και καναμε κουνια και ειχαμε και ενα κορτε απο ενα τυπο στην απεναντι κουνια.

Γελια, χαρες, ναζια και χαιρετιοντουσαν ολη την ωρα!!!!

Λιτσακι, η μικρη εχει αλλεργια σε κατι συγκεκριμενο ή την πιανει την Ανοιξη μονο?

Ο αντρας μου υποφερει απο αλλεργιες. Θελω να τον παω στου Συγγρου να δουμε πώς θα το αντιμετωπισουμε.

Αντε καλημερες!!!!!!!!!!!!

Καλημέρες!

αννα τι νουλάκ δίνεις;

σου είπε ο παιδίατρος να αρχίσεις; θέλω κ εγώ να αρχίσω φρεκο γαλατάκι σιγά-σιγά..

αυτό το νουλακ είναι φρέσκο ή μακρας διαρκείας; δοκίμασες κ άλλο κατέληξες σ'αυτό ή με τη μία το ήπιε;

επίσης είχε αλλαγή στις κενώσεις της με την αλλαγή γάλακτος;

Sorry για τις 40!!! ερωτήσεις, αλλά αυτο ακριβώς ήθελα να πάρω το γιατρό να ρωτήσω και με πρόλαβες!!! γι αυτό ρωτάω εσένα που για να πώ την αλήθεια πιο πολύ σας λαμβάνω υπόψιν μου!!!!

10 ΜΗΝΩΝ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!

άντε Χριστινάκι αρχίσαμε τον σερί ύπνο!!!! με το καλό και 12άωρα τώρα!!!

Συμπεθέρα φτηνά την γλιτώσατε...ούτε βδομαδούλα δεν κράτησε...!!! άντε ποτέ ξανά!!!

αυτα τα οτριζαλιν τα ανταλλακτικά έχω καμμιά 10αριά και τα βράζω και τα ξαναχρησιμοποιώ, τα σφουγγαράκια το ίδιο...σιγά μην παίρνω συνέχεια καινούρια..!! κάποια στιγμή τα είχα αντικαταστήσει...

Επεξεργάστηκαν by maan
ετσι ηθελα!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι, κατευθειαν της το εδωσα, το δεχτηκε κατευθειαν, για μια μερα ειχαμε αλλαγη στις κενωσεις, μετα ολα φυσιολογικα.

Δεν ρωτησα την παιδιατρο, αλλ σε καποια φαση ζαβωσα με την σκονη, γιατι δεν το εβρισκα ευκολα, επρεπε να παιρνω 3 κουτια την εβδομαδα και αν ξεμενα ειχα προβλημα.

Και ενα ωραιο πρωι λεω τελος. noulac.

Τωρα, πολλοι εχουν αντιθετη αποψη, οτι δεν πρεπει πριν τον χρονο να σταματαμε την σκονη.

Το noulac ειναι εβαπορε. Αυριο που θα ερθει η δρ θα την ρωτησω για φρεσκο, νομιζω ειναι πιο καλο.

Καλά ρε θα τρελαθώ! Τόσα χρόνια (από την Μυρτώ) μόνο εγώ χρησιμοποιούσα στην καλύτερη των περιπτώσεων 2 ανταλλακτικά την ημέρα και τα πετούσα? Ρε κορίτσια, τώρα σοβαρά τα πλένετε? Εμείς 4 χρόνια τώρα τα έχουμε στο μυαλό μας σαν να αγοράζουμε γάλα, είδος πρώτης ανάγκης... Μα τι ζώον είμαι, νόμιζα ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο να χρησιμοποιήσω ξανά το ίδιο... Τα νεύρα μου... Ρόξυ δώσε συμβουλές για τα μαξιλαράκια της Κίκο (αυτά δεν νομίζω ότι μπορούν να πλυθούν, αηδία μου έρχεται μόνο που το σκέφτομαι!)

Πάντως για το γάλα, στην Μυρτώ είχα δώσει φρέσκο μόλις χρόνισε. Η παιδίατρος όμως αυτή μου είπε ότι είναι καλύτερο το Εβαπορέ μέχρι τον 3ο χρόνο... Δεν ξέρω, είχα ρωτήσει και την Αγλαΐτσα σχετικά αλλά δεν μου απάντησε!!! (Που είσαι εσύ κοριτσάκι?)

10 ευρώ μόνο ο θερμαντήρας? Έλα ρε, τόσο μεγάλη λέξη νόμιζα πως θα κόστιζε τουλάχιστον όσο ο αποστειρωτής (άλλη μεγάλη λέξη, με τα γράμματα δεν βγαίνει το κόστος???) Το βασικότερο είναι ότι δεν ήθελα να μαζέψω πολλά πράγματα τέτοια, κάτι που και καλά στα έθεταν σαν πολύ σημαντικά τα έχω περικόψει...

εμενα ρε παιδια τα σφουγγαρακια τα οτριζαλιν μολις τα επλενα μου χαλαγανε κ ερχοταν ολος ο ορος στο στομα μου(μπλιαχ!)

εγω τα πλένω πολλές φορές κ δεν εχουν πάθει τιποτα......

ηθελα κ εγω να αρχισω εβαπορε αλλα την προηγουμενη βδομα που τον ρωτησα μου ειπε οχι ακομα (βεβαια πατησςε στο οτι αυτη δεν πολυεπινε γαλα κ αυτο της εχει κατσει καλα...βεβαια μερικες μερες τωρα πινει λιγοτερο πχ χτες βραδυ μονο 80 κ σημερα το πρωι 100......ποιος ξερει) μετα το πασχα που θα παμε γι αεμβολιο θα ρωτησω παλι κ αν μου πει οχι θα το κρατησω σκονη μεχρι το χρονο, μετα νουλακ ή νεσλακ λεω....σκεφτομαικ φρεσκο αντι για εβαπορε...ειδωμεν

παντως κ η δικια μου σκονη (humana AR) δεν συμφερει 15Ε το κουτι κ κραταει σκαρτη βδομαδα, κ δεν το βρισκω κ ευκολα...ευτυχως η φαρμακοποιος ειναι φιλη μου κ το ξερει κ εχει παντα ενα αλλα μια δυο φορες που προσπαθησα να την "απατησω" γιατι δεν θα την προλαβαινα ανοιχτη δεν εβρισκα πουθενα.....κ τελικα κατεληξα να της λεω αφησε το στο ανθοπωλειο διπλα που κλεινει αργα κ να περναω να το παρω....

01/05-

02/05- eleni_k (μπεμπουκος)

03/05- anna27 (μπέμπα) - nathael (μπέμπα)

04/05-

05/05- little princess (μπέμπα)

06/05- my princess (μπέμπα)

07/05-

08/05- griniara....(μπέμπα)

09/05-

10/05-

11/05- mpoumpouki (μπέμπα) - aglaitsa (μπέμπα)

12/05-

13/05-

14/05-

15/05- mbizelitsa (μπέμπα)

16/05- twinky (μπέμπα)

17/05- pelia (μπέμπης)

18/05-

19/05- chiqui (μπεμπίνιος) - unic (μπέμπα) – mirtoula (μπέμπα) - aggelaki007 (μπέμπα) - efitsa (μπέμπα)

20/05- magda30 (μπέμπης) - angel25 (μπέμπα) – BOYKI (μπέμπα)

21/05- natasa_spyros (spyrakos m)!!

22/05-

23/05- monbebe (μπέμπης)

24/05-

25/05- Xamodraki (μπέμπα) - seenaurora (μπέμπης)

26/05- zouzounitsa79 (μπέμπα) - maan (μπέμπα) - Eva 1977 (μπέμπης) - Del (μπέμπης)

27/05- marw_arg (μπέμπα) - christine76 (μπέμπα)

28/05- evita79 (μπέμπα)

29/05- tsika29 (μπέμπα)

30/05-

31/05- ChristinaGRZ (μπραντζελίνος)

Nathael δεν ήσουν στην λίστα, άντε και είσαι η κοντινότερη μας...

Εφίτσα κι εσύ προστέθηκες 19/05 είπες έτσι?

Διαφημίσεις

(άλλη μεγάλη λέξη, με τα γράμματα δεν βγαίνει το κόστος???)

χαχαχαχαχα καλόοοοοοοοοοο

Κουνια - λιγα γραμματα πολλα λεφτα

προικα - το ιδιο

ρουχα - επισης (αν κ προσωπικα εχω καταβολευτει jumbo)

01/05-

03/05- nathael (μπέμπα)

04/05-

07/05-

09/05-

10/05-

12/05-

13/05-

14/05-

16/05- twinky (μπέμπα)

17/05- pelia (μπέμπης)

18/05-

19/05- chiqui (μπεμπίνιος) - unic (μπέμπα) – mirtoula (μπέμπα) - aggelaki007 (μπέμπα) - efitsa (μπέμπα)

22/05-

23/05- monbebe (μπέμπης)

24/05-

26/05- zouzounitsa79 (μπέμπα) - maan (μπέμπα) - Eva 1977 (μπέμπης) - Del (μπέμπης)

28/05- evita79 (μπέμπα)

29/05- tsika29 (μπέμπα)

30/05-

Nathael δεν ήσουν στην λίστα, άντε και είσαι η κοντινότερη μας...

Εφίτσα κι εσύ προστέθηκες 19/05 είπες έτσι?

Αγαπη μου γλυκια η αννα27 ημουν, αλλαξα nick, πολυ καιρο τωρα, το ειχα ανακοινωσει στο παλιο καφε, πού ησουν?

Θα σου βαλω απουσια!!!!!!!!!!!

Οσο για το εβαπορε, νομιζω ισχυει ο,τι και στο γιαουρτι.

Ας πουμε το advance. Πολλες το θεωρουν μαπα και δινουν κατευθειαν τυπου αγελαδιτσα.

Εφοσον γραφει απο 6 μηνων, δεν νομιζω οτι εχει προβλημα.

Σαφως το φρεσκο ειναι καλυτερο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αποροφηθει απο τον οργανισμο τους.

Μυρτουλα κι εγω το humana της εδινα το ΗΑ. Ασυμφορο!!

3 κουτια την εβδομαδα, παρακαλω.

Και μενα μου το εφερνε ο φαρμακοποιος, σε καποια φαση ομως αρχισε και το ξεχναγε, θα το φερω το απογευμα και τετοια, και γυρναγα οοολα τα φαρμακεια μεχρι να το βρω.

Καλημερα κοριτσια.........

Εχω να μπω απο την Παρασκευη και δεν καταφερα να τα διαβασω ολα.

Ελενιτσα ευχομαι να συνελθετε γρηγορα. Παντως κι εγω τα ανταλλακτικα του otrisalin τα πλενω και τα ξαναχρησιμοποιω.

Εφακι καλως ηρθες στην παρεα μας. Να χαιρεσαι τον Μιχαλακη σου.

Roxy φαινεται πως εχουν στρωσει τα πραγματα. Δεν εχει δωσει δικαιωματα τις τελευταιες μερες.

Εγω εχω σταματησει την αποστειρωση και το βραστο νερο απο οταν ξεκινησε κουταλι. Μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι δεν χρειαζεται πια.

1211708.png

1219295.png

01/05-

03/05- nathael (μπέμπα)

04/05-

07/05-

09/05-

10/05-

12/05-

13/05-

14/05-

16/05- twinky (μπέμπα)

17/05- pelia (μπέμπης)

18/05-

22/05-

23/05- monbebe (μπέμπης)

24/05-

28/05- evita79 (μπέμπα)

29/05- tsika29 (μπέμπα)

30/05-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...