Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες τσούπρες!

Ελενακι πως ειναι τα παιδάκια σου???

Λιτσακι μια κ τα μαζευεις τα χαρτια δεν μου λες κ εμενα τι χρειζεται το ΙΚΑ για αυτην την επιστροφη μπας κ παρουμε τίποτα, μάζευε κ ας είν΄κ ρόγες που λένε!!! Καλη επιτυχία στην τουρτιτσα σου!!!! Αν το κατεχεις με την ζαχαροπαστα θα βγει τελειο, εγω τόση υπομονη κ λεπτομέρεια δεν την αντεχω...

Σημερα κατέθεσα επιτέλους τα χαρτιά για τον σταθμό, έχουν την Πέμπτη λεει ένα συμβούλιο κ ίσως το δουν κ βγει απόφαση....θα κανω Παρασκευή ένα τηλεφωνάκι κ βλέπουμε...

Εφιτσα καλώς μας ήρθες κ να χαίρεσαι τον Μιχαήλ σου (μου αρέσει πολυ περισσότερο ετσι σαν ονομα)

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

αντε ελενακι περναει , περναει η φουρτουνα.

τη μυτουλα μην την αφηνεις ετσι γιατι τσουζει κ θα ουρλιαζουν οταν θα πας να την καθαρισεις .

μη βαλεις ομως βαζελινη γιατι δεν ενυδατωνει.οτιδηποτε αλλο ειναι αρκετο.

εγω εχω κατι δειγματακια που μου εδωσε η γιατρος της mustela τη stelatria που ειναι παχυρευστη κ του βαζω το βραδυ πριν τον υπνο κ ειναι οκ.

βρασε κ λιγο ευκαλυπτο να μυρισει το σπιτι. θα αισθανθουν καλυτερα ( και εσυ:-D)

καλημερα μυρτουλα! ναι δεν ειναι ωραιο το μιχαηλ?:-D κ μενα μ αρεσει πολυ αν κ ταλαντευομουνα με το φωκας...τεσπα.

φτιαχνετε γλυκα βλεπω....μπραβο μπραβο

με τετοια στερηση που τραβαω γλυφομαι μονο που διαβαζω:(

καλως σας βρηκα οοοοολεεεεςςςςςς!

εμενα σημερα αφου εσκασε κ το τεταρτο δοντι ειναι λιιιγο καλυτερα αλλα μου εχει κανει ενα πισωγυρισμα αυτες τις 2 μερες με τα κακα του:(

κανει εξω κακα απο 6,5 μηνων και απο χθες τα κανει πανω του.

ο πονος ειναι , που του εδωσα αλλο γαλα επειδη ειχε τελειωσει το κατσικισιο ειναι δεν ξερω αλλα εχω σκασει.

μια χαρα ειχαμε καθαρισει απο το θεμα χ$#@&^ο:?

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκα οοοοολεεεεςςςςςς!

εμενα σημερα αφου εσκασε κ το τεταρτο δοντι ειναι λιιιγο καλυτερα αλλα μου εχει κανει ενα πισωγυρισμα αυτες τις 2 μερες με τα κακα του:(

κανει εξω κακα απο 6,5 μηνων και απο χθες τα κανει πανω του.

ο πονος ειναι , που του εδωσα αλλο γαλα επειδη ειχε τελειωσει το κατσικισιο ειναι δεν ξερω αλλα εχω σκασει.

μια χαρα ειχαμε καθαρισει απο το θεμα χ$#@&^ο:?

όταν λες έξω κακά τι εννοείς; σε γιογιό; τόσο μικρό μωρό;

πωπωπω εχουμε μείνει πολύυυυυ πίσωωωωω

Mo09p3.png

σε πληροφορώ συμπεθερούλα μου ότι μαγειρική κ ζαχαροπλαστική δεν με φτάνεις να προσπαθείς!!!! στα άλλα δεν μιλάω.... (σίδερο, πλυσιμο, καθαρισμα...και την κουζινα την κανω κ@λο μετά το μαγείρεμα και τα παραταω έτσι!!!)

καλά εεεε τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!! μαζι ρωτησαμε την εφιτσα!!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

εφίτσα το είδα, αλλά γενικά δεν μπορώ τις απόλυτες απόψεις και με κούρασε... Για να είμαι ειλικρινής δεν θα το προσπαθούσα κιόλας οπότε δεν είχε νόημα να το ξεκινήσω... Ήταν δύσκολο αυτό όλο?

για να πω την αληθεια δεν εφαρμοσα κατι...

ουτε απολυτη ημουν-ειμαι...

μονο του βγηκε λες κ με περιμενε ο μικρος ποτε θα αποφασισω να το κανω (σοβαρα ομως!).

οσο για τις φορες που το πηρα επι πονου κ αγχωθηκα σε καλο δε μου βγηκε.

οταν χαλαρωσα ηρθαν τα πραγματα κ εστρωσαν!

διαβασα ότι κάνεις γκριμάτσα και καλα οταν ειναι να κανει κακα του και σε μιμείται...

έτσι έκανες;

και τι εννοείς δεν εφάρμοσες κάτι;

απο μόνο του το παιδί δεν έκανε κακα και περιμενε να του ανοιξεις την πανα για να κάνει;

και με τα τσίσα δλδ; τι κανει;

και ολη τη μερα το εχεις χωρις πανα; η περιμενει να την ανοιξεις;

σορρυ για τις αλεπαλληλες ερωτησεις αλλα 2 ειμαστε που ρωταμε!!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...