Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις συμβουλες. Να ξερετε πως ειστε φιλες αληθινες που μπορω να μοιραστω μαζι τους χαρες και λυπες.

Εννοειται πως θα κανω μια κουβεντα μαζι του αλλα ηθελα 2-3 μερες να ηρεμησω για να μην βαλω τις φωνες.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα εννοειτε οτι καμια μας δεν προτεινε να φυγεις. Κ το σαν δυο ξενοι το ειπα οχι σαν μονιμη λυση αλλα σαν τροπο να του τριξεις τα δοντια....

Εμενα προεκυψε θεμα την γκαντεμια μου μεσα.....

Ειχαμε συμφωνησει να κρατησει η πεθερα μου την μικρη για κανα μηνα κ μεχρι να ξεκαθαρισει ο βρεφονηπιακος αν θα τν εχτουν σε δημοσιο η οχι κ επειδη ειναι ανεργη θα της διναμε κ εμεις καποια χρηματα.....

ε ρε παιδια βρηκε δουλεια....οκ χαιρομαι αλλα τωρα?.....3 χειμωνες ψαχνει κ ποτε δεν εχει βρει κ πηγαινε τα καλοκαιρια σε ξενοδοχεια με συμβασεις.....κ τωρα ξαφνικα βρηκε 4ωρο πρωινο......

θα ρωτησω την μανα μου αν μπορει να συνεχισει να την κραταει μεχρι να ξεκαθαρισει ο σταθμος....αν πει οχι ειμαι κατι του μεταξυ βαστατε τουρκοι τ' αλογα κ κοβω την καλημερα.....μαλλον πρωτα το ενα κ μετα το αλλο....

τεσπα μην συφιλιαζομαι ας ρωτησω κ βλεπουμε....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

2ον εμένα θα με πείραζε πάρα πολύ να έβλεπε ο άντρας μου τσόντες χωρίς εμένα..!!

(εγώ βέβαια δεν είμαι της διπλωματίας-οπότε αφήστε τη γνώμη μου να πέσει κατω)

και επίσης θα το θεωρούσα απαράδεκτο να κάθεται σπίτι χωρίς δουλειά και να βλεπει τσόντες!!! ε οχι ρε φίλε να βγεις και να ψάχνεις από το πρωί ως το βράδυ!!! τώρα που το σκέφτομαι αυτό θα με πείραζε περισσότερο από τις τσόντες...

Πες του πως δεν ειναι δυνατον να καθεται τοσο καιρο χωρις δουλεια και μην ξεροντας τι να κανει να ..γυρναει στην εφηβεια του.

Γιατι αυτο που χρειαζεσαι εσυ στην ζωη σου, δεν ειναι ενα παιδι, παιδι εχεις, αλλα ενας αντρας να μπορεις να στηριχτεις πανω του.

Θα συμφωνησω με τα κορίτσια και δεν θα επεκταθω παραπάνω....

Μυρτώ απ'οτι γνωριζω δεν χρειαζεται να πας εφορια για ληξη μισθωτηριο. Δεν ξερω ομως τι γίνεται σε περιπτωση που ο ενοικιαστης, σπασει το μισθωτηριο πριν τη ληξη του. Μπορει να ζητησει τα ενοικια μεχρι τη ληξη του μισθωτηριου ο ιδιοκτητης...ή να εχει προειδοποιησει ο μισθωτης καποιο χρονικο διαστημα πριν. Δεν το ξερω ακριβως...Αυτο ειναι νομικο. Η Μαρινα θα μας πει!!

Λογοδιαρροια σας επιασε, παλι εχθες βραδυ....

Α ρε Μυρτώ την πάτησες...

η μαμά σου τα παέι καλά με τη μικρή;ή σου λεει οτι κουράζεται και τέτοια;

μπορεί τώρα που είδε πώς είναι να δέθηκαν και περισσότερο με το μωράκι και να μην την πειράζει να το κρατήσει κανένα μήνα ακόμα..

αλλά την καλημέρα μην την κόψεις στην πεθερά..αφού δεν έφταιγε ουσιαστικά..

Μαράκι μου καλή δύναμη σου εύχομαι, ενημερωτικά σας λέω ότι η φίλη μου που είχε πιάσει τον άντρα της...μόλις ανακαλυψε ότι φλέρταρε και με μια στη δουλειά του και είχε βγει καναδυο φορές μαζί της...σήμερα τα μαζεύει..και φεύγει...τη λυπάμαι κ αυτήν...ξαφνικά μετά από 5 χρόνια που νόμιζε όλα καλά ξύπνησε ένα πρωί χωρισμένη...

μακριά από εμάς κορίτσια...

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Μυρτώ απ'οτι γνωριζω δεν χρειαζεται να πας εφορια για ληξη μισθωτηριο. Δεν ξερω ομως τι γίνεται σε περιπτωση που ο ενοικιαστης, σπασει το μισθωτηριο πριν τη ληξη του. Μπορει να ζητησει τα ενοικια μεχρι τη ληξη του μισθωτηριου ο ιδιοκτητης...ή να εχει προειδοποιησει ο μισθωτης καποιο χρονικο διαστημα πριν. Δεν το ξερω ακριβως...Αυτο ειναι νομικο. Η Μαρινα θα μας πει!!.

αυτό το ξέρω μπορώ να απαντήσω:lol::lol::lol:

εκτός αν υπάρχει διαφορετικός ορος που έχει αναγραφεί στο συμβόλαιο, ο ενοικιαστής πρέπει να ειδοποιήσει εγγράφως (όχληση) τουλάχιστον 4 μήνες πριν για την αποχώρηση (δεδομένου ότι ένα μισθωτήριο είναι 1 έτους, εάν είναι 2 ετών 8 μήνες κοκ) και ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να απαιτήσει τα ενοίκια των 4 μηνών..

βέβαια αυτά είναι απαιτητά μέσω της δικαστικής οδού, δλδ ανέφικτο:)!

η καλύτερη λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι η απο κοινού λύση, τα βρίσκετε στη μέση δλδ!

Mo09p3.png

Μυρτώ απ'οτι γνωριζω δεν χρειαζεται να πας εφορια για ληξη μισθωτηριο. Δεν ξερω ομως τι γίνεται σε περιπτωση που ο ενοικιαστης, σπασει το μισθωτηριο πριν τη ληξη του. Μπορει να ζητησει τα ενοικια μεχρι τη ληξη του μισθωτηριου ο ιδιοκτητης...ή να εχει προειδοποιησει ο μισθωτης καποιο χρονικο διαστημα πριν. Δεν το ξερω ακριβως...Αυτο ειναι νομικο. Η Μαρινα θα μας πει!!

Λογοδιαρροια σας επιασε, παλι εχθες βραδυ....

Το μισθωτηριο θα ειναι εικονικο πρακτικα απο την μανα μου στον αντρα μου απλα για να φαινετει οτι μενουμε ηλιουπολη για να μπει η μικρη στο σταθμο, οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα τζενακι.

Α ρε Μυρτώ την πάτησες...

η μαμά σου τα παέι καλά με τη μικρή;ή σου λεει οτι κουράζεται και τέτοια;

μπορεί τώρα που είδε πώς είναι να δέθηκαν και περισσότερο με το μωράκι και να μην την πειράζει να το κρατήσει κανένα μήνα ακόμα..

αλλά την καλημέρα μην την κόψεις στην πεθερά..αφού δεν έφταιγε ουσιαστικά..

καλε την καλημερα στην μανα μου θα την κοψω αν αρνηθει να βοηθησει, η πεθερα μου δεν φταιει.....

μωρε καλα τα παει η μανα μου με την μικρη. αν θυμασαι απο παλιοτερα εχουμε θεμα που ζητησαμε να την κρατησει καποιους μηνες κ τελικα ειπε να την κρατησει ενα μηνα κ μετα περιστασιακα αν αρρωστησει, αν παμε εκδρομη κλπ....οποτε δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρη οτι θα δεχτει αυτη την παραταση μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο. αλλα ρε κοριτσια δεν ειναι κριμα να την γραψω σε ιδιωτιο να πληρωσω ολο το ποσο (ετσι το ζηταν) κ μετα να την δεχτουν στο δημοσιο. γιατι αν την δεχτους κ δεν την παω θα χασω την θεση κ το σεπτεμβρη παλι στο 0 θα ειμασε....ουφ...

Nαι βρε θυμάμαι που το λέγαμε..απλά αυτό που είπα είναι ότι επειδή τώρα δέθηκε περισσότερο με τη μικρή, ίσως δεν την πειράξει ο 1 μήνας επιπλέον..

όσο να πεις η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα...

Mo09p3.png

ειδωμεν.....κ εκει που πηζω στην δουλεια, εχει γινει το κεφαλι μου καζανι προκυπτει και αυτο το θεμα με παιρνει ο βλακας απο κατω τηλ να του στειλω καρφια κ βιδες για την φαρμα του που εγω δεν παιζω φαρμα στο fb.......

κ ζητααω απο την χαζη να μου φερει ενα κλασερ μου φερνει 2 ασχετα κ μου λεει δεν υπαρχει αυτο που ζητας.....κ παω κατω κ ειναι φατσα καρτα στην μουρη της..............ποσα να αντεξω η γυναικα

ξερω Μαρω κ σορρυ κιολας που στο μπιμπ, εχεις πολυ πιο σοβαρο θεμα αλλα φουντωσα...........

Διαφημίσεις

ειδωμεν.....κ εκει που πηζω στην δουλεια, εχει γινει το κεφαλι μου καζανι προκυπτει και αυτο το θεμα με παιρνει ο βλακας απο κατω τηλ να του στειλω καρφια κ βιδες για την φαρμα του που εγω δεν παιζω φαρμα στο fb.......

κ ζητααω απο την χαζη να μου φερει ενα κλασερ μου φερνει 2 ασχετα κ μου λεει δεν υπαρχει αυτο που ζητας.....κ παω κατω κ ειναι φατσα καρτα στην μουρη της..............ποσα να αντεξω η γυναικα

ξερω Μαρω κ σορρυ κιολας που στο μπιμπ, εχεις πολυ πιο σοβαρο θεμα αλλα φουντωσα...........

Δεν μου μπιπ τιποτα. Εδω ειμαστε για να λεμε οτι μας ενοχλει και να δινουμε δυναμη η μια στην αλλη οταν χρειαζετε.

Εεεεεεεεε, μα κι εσυ να μην παιζεις φαρμα..... Που θα βρει καρφια και βιδες τωρα αυτος. Οσο για το κλασερ μην εισαι κι εσυ τοσο κακια. Οταν κοιταξε δεν υπηρχε και μετα που πηγες εσυ εμφανιστηκε ως δια μαγειας.

1211708.png

1219295.png

γεια σας κοριτσια τι μου κανετε ? εγω δεν κοιμηθηκα εχτες το βραδυ γιατι ημουνα στεναχωρεμενη , σημερα πηγε για πρωτη φορα το μπεμπακι μου παιδικο κοριτσια δεν μπορουσα να το ντυσω απο τα κλαματα που εβαλα να το βλεπατε πως με κοιταγε το μωρο μου σαν να μην το ξαναδω ποτε πια ! ευχομε κοριτσια να μην σας τυχει κατι τετοιο , sorry που σας ζαλιζω αλλα μονο εσεις με καταλαβενετε τι νιωθω και εχω και τον μ----α τον αντρα μου που με τρελενει οταν μου λεει [πως κανεις ετσι σαν ηλιθια ?]

γεια σας κοριτσια τι μου κανετε ? εγω δεν κοιμηθηκα εχτες το βραδυ γιατι ημουνα στεναχωρεμενη , σημερα πηγε για πρωτη φορα το μπεμπακι μου παιδικο κοριτσια δεν μπορουσα να το ντυσω απο τα κλαματα που εβαλα να το βλεπατε πως με κοιταγε το μωρο μου σαν να μην το ξαναδω ποτε πια ! ευχομε κοριτσια να μην σας τυχει κατι τετοιο , sorry που σας ζαλιζω αλλα μονο εσεις με καταλαβενετε τι νιωθω και εχω και τον μ----α τον αντρα μου που με τρελενει οταν μου λεει [πως κανεις ετσι σαν ηλιθια ?]

Μας δουλευει μου φαινεται. Εγω στη μητερα μου το αφηνω και δεν βλεπω την ωρα μεχρι το μεσημερι να παω να την παρω.

1211708.png

1219295.png

Aγγελάκι μου δουλεύεις; γιατί το πήγες παιδικό; δεν υπάρχει καμμιά γιαγιά να βοηθήσει για αρχή;

κ εμένα μου λείπει η μικρούλα κάθε φορά που την αφήνω, αλλά να ξέρεις ότι η αρχή είναι δύσκολη, σιγά σιγά θα συνηθίσεις κ εσύ κ το μωρό στην καινούρια ρουτίνα..

κάνε υπομονή τωρα όσο μπορείς...

Mo09p3.png

Aγγελάκι μου δουλεύεις; γιατί το πήγες παιδικό; δεν υπάρχει καμμιά γιαγιά να βοηθήσει για αρχή;

κ εμένα μου λείπει η μικρούλα κάθε φορά που την αφήνω, αλλά να ξέρεις ότι η αρχή είναι δύσκολη, σιγά σιγά θα συνηθίσεις κ εσύ κ το μωρό στην καινούρια ρουτίνα..

κάνε υπομονή τωρα όσο μπορείς...

περα απο αυτο που λεει η μαρινα οτι θα συνηθισεις θεωρω μεγαλο λαθος απο μερους σου να βγαζεις αυτο που νιωθεις στο παιδι. αν σε βλεπει να κλαις ε ειναι λογικο κ αυτο να φοβηθει....οκ καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα προσεξε να μην το βγαζεις στο παιδι....μωρα ειναι αλλα καταλαβαινουν τα παντα....

εμενα πχ γενικα δεν εχει θεμα με τις αγκαλιες καθεται παντου....ε προχτες μολις την πλησιασε ο παιδιατρος εβαλε τα κλαμματα...το εχει συνδυασει μαλλον με εμβολιο....

για το καλό της μπέμπας πρόσεξε το αυτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...