Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε συ Μάρω, καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου όμως είναι τόσο σοβαρό αυτό που κάνει? Δεν μου έχει τύχει είναι η αλήθεια, αλλά αν φαντασιώνεται απλά δεν το βρίσκω κακό... Δεν ξέρω αυτό το θέμα (ακόμα και τσατ να έκανε) το βρίσκω λιγο γελοίο και ως τέτοιο θα το αντιμετώπιζα φαντάζομαι, όχι να σκοτωθούμε κιόλας... Τι να πω, όλα αυτά έξω από τον χορό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε ΜΑρω κ εγω δεν ξερω τι να σου πω.....εξω απο το χορο....

Ετσι όπως το σκεφτομαι τωρα αν απλα φαντασιωνεται δεν το θεωρω κακο - το τσατ θα το θεωρουσα κακο - αλλα απο την αλλη αν θελει να φαντασιωθει ας φαντασιωθει εσενα....δεν ξερω.....δεν βοηθαω το ξερω....σορρυ

Ελενη εγω δεν πηρα ισοχρονο μειωμενου...ουτε φυσικα επιπλεον ανευ αποδοχων, εδω δεν πηρα το μειωμενο σαν μειωμενο κανονικα επεστρεψα 9-5....το κακο ειναι οτι ειμαστε μικρη εταιρεια δλδ αφεντικος, εγω κ 3 (που μεθαυριο θα γινουν 2) ακομα. Δεν με επαιρνε. Κ επιπλεον αυτος ειναι κακός με την εννοια οτι κραταει μανιατικο κ επισης δεν ειναι να τους εχεις εμπιστοσυνη, κ φοβομουν (κ ακομα φοβαμαι αλλα λιγοτερο) οτι μολις κλεισει χρονος που προστατευομαι απο το νομο μπορει κ να με διωξει. Να φανταστεις οτι καναμε συμφωνια κ δεν σταματησα 8/4 που θα επρεπε βαση ικα αλλα 31/4 κ ειπαμε οτι αυτον τον μηνα σχεδον, θα τον παρω μετα (αρχικα ελεγα οτι δεν θα παρω το 6μηνο) οταν μπηκε στην μεση το εξαμηνο αυτος ο μηνας ηξερα οτι θα χαθει...το καλο ειναι οτι τον διπλοπληρωθηκα.

Εσυ εχεις την ανεση απο οτι καταλαβα να μην δουλεψεις καποιο καιρο κ καλα θα κανεις δεν το συζηταμε, εγω αν ω μη γενειτο ξεμεινω απο δουλεια θα εχουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυ σοβαρο προβλημα....ηδη τωρα κ ζορικα τα βγαζουμε περα....

αυτα.....ειπα τον πονο μου παλι....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Ρε συ Μάρω, καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου όμως είναι τόσο σοβαρό αυτό που κάνει? Δεν μου έχει τύχει είναι η αλήθεια, αλλά αν φαντασιώνεται απλά δεν το βρίσκω κακό... Δεν ξέρω αυτό το θέμα (ακόμα και τσατ να έκανε) το βρίσκω λιγο γελοίο και ως τέτοιο θα το αντιμετώπιζα φαντάζομαι, όχι να σκοτωθούμε κιόλας... Τι να πω, όλα αυτά έξω από τον χορό!

Η ιστορια αυτη ξεκινησε γυρω στο Σεπτεμβη. Μιλαμε για εναν τεραστιο ογκο αρχειων αποθηκευμενα στον υπολογιστει και σε dvd με σκληρο πορνο και 5 κουτες με ταινιες απο περιοδικα, εφημεριδες και απο οπου αλλου μπορεις να τις βρεις. Προσπαθησα να το παιξω ψυχραιμη και απελευθερωμενη αλλα δεν τα καταφερα. Ηταν τοσο εντονη η εικονα ολων αυτων μεσα στο μυαλο μου.

1211708.png

1219295.png

Η ιστορια αυτη ξεκινησε γυρω στο Σεπτεμβη. Μιλαμε για εναν τεραστιο ογκο αρχειων αποθηκευμενα στον υπολογιστει και σε dvd με σκληρο πορνο και 5 κουτες με ταινιες απο περιοδικα, εφημεριδες και απο οπου αλλου μπορεις να τις βρεις. Προσπαθησα να το παιξω ψυχραιμη και απελευθερωμενη αλλα δεν τα καταφερα. Ηταν τοσο εντονη η εικονα ολων αυτων μεσα στο μυαλο μου.

Ναι οκ θα συμφωνησω οτι ξεφευγει απο τα ορια της φαντασιωσης....

Το εχετε συζητησει? ποια ηταν η δικαιολογια?

εχεις δείξει πόσο σε ενοχλεί αυτο?

Μαρω μου, τις βλεπετε μαζι?

Αν οχι, ποτε τις βλεπει αυτος?

Τον εχει "τσακωσει" να βλεπει?

Και τι κανει?

Ποια ειναι η αντιδραση του?

Σορυ για οοολες τις ερωτησεις αλλα θελω να εχω μια εικονα..

Διαφημίσεις

Ναι οκ θα συμφωνησω οτι ξεφευγει απο τα ορια της φαντασιωσης....

Το εχετε συζητησει? ποια ηταν η δικαιολογια?

εχεις δείξει πόσο σε ενοχλεί αυτο?

Του εχω εξηγει απειρες φορες οτι με ενοχλει και με προσβαλει ως γυναικα, οτι δεν μπορω να ειμαι στο κρεβατι μαζι του και να ξερω οτι λιγες ωρες πριν εβλεπε πορνο. Η δικαιολογια του? Ψαχω ωρα και δεν ξερω τι να σου γραψω πανω σ' αυτη την ερωτηση.

1211708.png

1219295.png

Μαρω μου, τις βλεπετε μαζι?

Αν οχι, ποτε τις βλεπει αυτος?

Τον εχει "τσακωσει" να βλεπει?

Και τι κανει?

Ποια ειναι η αντιδραση του?

Σορυ για οοολες τις ερωτησεις αλλα θελω να εχω μια εικονα..

Δεν τις βλεπουμε μαζι. Οταν καποια στιγμη ανοιξα κανα δυο αρχεια για να δω τι κατεβαζει εφριξα. Σιχαθηκα με αυτα που εβλεπα. Λογω ανεργιας τις κατεβαζει και τις βλεπει τα πρωινα που εγω ειμαι στη δουλεια.

1211708.png

1219295.png

οκ. Εγω πιστευω οτι θα ειχα θεμα μαζι του.

Καταρχην σε προσβαλει σαν γυναικα ολο αυτο. Αλλο να τα βλεπατε μαζι.

Απο οτι ειδα πιο πανω, εχετε να κανετε σεχ πανω απο μηνα.

Πως να αποδωσει, οταν σπαταλαει ολη την ενεργεια του εκει?

Προσπαθω να σκεφτω λιγο λογικα τωρα, γιατι μου την εχει δωσει.

Μηπως του την εχει δωσει λογω ανεργιας?

Βγαινει καθολου να ψαξει για δουλεια?

Μηπως αν του εδινες περισσοτερος ευθυνες, να μην ειχε τον χρονο να κατεβαζει και να βλεπει?

Για δουλεια ψαχνει. Βασικα περιμενει να τον παρουν τηλεφωνο απο καποιο ξενοδοχειο αυτες τις μερες μηπως ξεκινησει δουλεια εκει. Το θεμα ειναι οτι λογω προβληματος υγειας δεν μπορει να κανει πολυ βαριες δουλειες και πρεπει να τηρει αυστηρο προγραμμα διατροφης.

1211708.png

1219295.png

οκ. Εγω πιστευω οτι θα ειχα θεμα μαζι του.

Καταρχην σε προσβαλει σαν γυναικα ολο αυτο. Αλλο να τα βλεπατε μαζι.

Απο οτι ειδα πιο πανω, εχετε να κανετε σεχ πανω απο μηνα.

Πως να αποδωσει, οταν σπαταλαει ολη την ενεργεια του εκει?

Προσπαθω να σκεφτω λιγο λογικα τωρα, γιατι μου την εχει δωσει.

Μηπως του την εχει δωσει λογω ανεργιας?

Βγαινει καθολου να ψαξει για δουλεια?

Μηπως αν του εδινες περισσοτερος ευθυνες, να μην ειχε τον χρονο να κατεβαζει και να βλεπει?

Θα συμφωνησω γενικα με την nath

Οταν ειπα οτι δεν το θεωρω κακο το ειχα πολυ πιο light στο μυαλο μου αλλα τωρα οχι.

Θεωρω οτι φταει κ αυτο στο οτι εχετε ενα μηνα να κανετε σεχ....

τι να πω ρε γμτ.....ειναι δυσκολο να χειριστεις τετοιες καταστασεις

θελει πολυ σκληροτητα απο εσενα για να καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα

κ δεν συμφωνω με την nath στο οτι φταει η ανεργια.....δεν συγκρινω καταστασεις αλλα οταν ημουν εγγυος ο αντρας μου ελειπε ταξιδι 4 μηνες κ παλιοτερα παλι 3 κ 4 αναλογα τα ταξιδια....δλδ τι επρεπε να το εχω ριξει στην τσοντα???

κ να ρωτησω....το προβλημα υγειας κ η διατροφη τι σχεση μπορει να εχουν? οτι τι του την εχει δώσει....εεε οχι.....

τριξτου τα δοντια λιγο ασχημα

το να παρεις βαλιτσα το θεωρω λιγο τραβηγμενο απο την αποψη οτι αναγκαστικα θα βγει παραεξω κ θα πρεπει να δωσεις δικαιολογιες κατι που θεωρω λαθος σε αυτη τη φαση....ασε που τι θα πεις???

ισως δυο ξενοι στο ιδιο σπιτι....να ηταν μια λυση....

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω γενικα με την nath

Οταν ειπα οτι δεν το θεωρω κακο το ειχα πολυ πιο light στο μυαλο μου αλλα τωρα οχι.

Θεωρω οτι φταει κ αυτο στο οτι εχετε ενα μηνα να κανετε σεχ....

τι να πω ρε γμτ.....ειναι δυσκολο να χειριστεις τετοιες καταστασεις

θελει πολυ σκληροτητα απο εσενα για να καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα

κ δεν συμφωνω με την nath στο οτι φταει η ανεργια.....δεν συγκρινω καταστασεις αλλα οταν ημουν εγγυος ο αντρας μου ελειπε ταξιδι 4 μηνες κ παλιοτερα παλι 3 κ 4 αναλογα τα ταξιδια....δλδ τι επρεπε να το εχω ριξει στην τσοντα???

κ να ρωτησω....το προβλημα υγειας κ η διατροφη τι σχεση μπορει να εχουν? οτι τι του την εχει δώσει....εεε οχι.....

τριξτου τα δοντια λιγο ασχημα

το να παρεις βαλιτσα το θεωρω λιγο τραβηγμενο απο την αποψη οτι αναγκαστικα θα βγει παραεξω κ θα πρεπει να δωσεις δικαιολογιες κατι που θεωρω λαθος σε αυτη τη φαση....ασε που τι θα πεις???

ισως δυο ξενοι στο ιδιο σπιτι....να ηταν μια λυση....

Μυρτουλα μου το εκανα. Εγινα πολυ σκληρη και μαλιστα για καποιο διαστημα ημασταν σαν δυο ξενοι. Και οντως σταματησε. (Ειχα βαλει προγραμμα παρακολουθησης στον υπολογιστη. Οταν σταματησε το εβγαλα.) Μεχρι προχθες που κατεβασε ξανα γιατι παρασυρθηκε. Οσο για τον ενα μηνα, αρχικα ηταν οι γονιμες μερες μου που προσεχαμε κι επειτα ηταν αρρωστος με γαστρεντεριτιδα και οταν εγινε καλα αυτος κρυωσα εγω.

Το αστειο ειναι οτι το θεμα αυτο το ειχα συζητησει πριν απο κανα 2-3 μηνες σε καποιο αλλο φορουμ και με εβγαλαν τρελη και οπισθοδρομικη που εκανα φασαρια για ενα τετοιο θεμα.

Επεξεργάστηκαν by marw_arg

1211708.png

1219295.png

Κοιτα, δεν λεω οτι φταιει η ανεργια, προσπαθω μπας και βρω τα αίτια.

Αν μιλησω ετσι οπως θελω, θα ειναι πολυ σκληρο και δεν θελω.

Θα συμφωνησω πως δεν ειναι λυση να φυγεις, ουτε ομως και η απλη συμβιωση.

Επεξεργάστηκαν by nathael
εχει ηδη απαντησει!!!!!!!!!

Κοιτα, δεν λεω οτι φταιει η ανεργια, προσπαθω μπας και βρω τα αίτια.

Αν μιλησω ετσι οπως θελω, θα ειναι πολυ σκληρο και δεν θελω.

Θα συμφωνησω πως δεν ειναι λυση να φυγεις, ουτε ομως και η απλη συμβιωση.

Δεν θελω να φυγω. Τον αγαπαω. Αλλα κατι πρεπει να κανω μπας και καταλαβει το μεγεθος του προβληματος.

1211708.png

1219295.png

Καλημέρες

1ον δεν ξέρω αν πρέπει να δηλωθεί η λήξη μισθωτηρίου στην εφορία...ρώτα κανένα λογιστή...(σας είπα..είμαι λίγο βούρλο για δικηγόρος...:))

2ον εμένα θα με πείραζε πάρα πολύ να έβλεπε ο άντρας μου τσόντες χωρίς εμένα..!!

(εγώ βέβαια δεν είμαι της διπλωματίας-οπότε αφήστε τη γνώμη μου να πέσει κατω)

και επίσης θα το θεωρούσα απαράδεκτο να κάθεται σπίτι χωρίς δουλειά και να βλεπει τσόντες!!! ε οχι ρε φίλε να βγεις και να ψάχνεις από το πρωί ως το βράδυ!!! τώρα που το σκέφτομαι αυτό θα με πείραζε περισσότερο από τις τσόντες...

3ον Ελένη γύρνα στη δουλειά...

4ον σήμερα στο σπίτι ο μπαμπάς με το εβελινάκι η μαμά ηρθε γραφείο...

μακια σε όλες

Mo09p3.png

Καλως το Μαρινακι.

Μαρω μου, δυστυχως πρεπει να τον βαλεις κατω και να του τριξεις τα δοντια.

Οχι ομως με φωνες και υστεριες.

Θα εισαι απολυτως ηρεμη, με σταθερη φωνη για να του δωσεις να καταλαβει πως τα εννοεις αυτα που λες.

Πες του πως δεν ειναι δυνατον να καθεται τοσο καιρο χωρις δουλεια και μην ξεροντας τι να κανει να ..γυρναει στην εφηβεια του.

Γιατι αυτο που χρειαζεσαι εσυ στην ζωη σου, δεν ειναι ενα παιδι, παιδι εχεις, αλλα ενας αντρας να μπορεις να στηριχτεις πανω του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...