Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθερούλα μου τι ήταν αυτό που σας βρήκε??? Ιιιιιιιιιιιι αλί και τρις αλί!!!!! Δεν ξέρω για τι να πρωτοστεναχωρεθώ, για το καλοριφέρ που δεν δούλευε (και πάγωσε τη νυφούλα μου) ή για το δύστυχο νυχάκι σου που έχυσες τόνους ιδρώτα με το να μην κάνεις απολύτως τίποτα, για να το διατηρήσεις??? Κοίτα να δεις, αρκούσε μια κακιά στιγμή, για να πάει στράφι!!! Όχι απλή μούντζα, σε παρακαλώ φέρε παπά για ευχέλαιο!!!

Μυρτούλα ωραία τα φορεματάκια... Εγώ πάλι δεν μπορώ να πάρω φορέματα τέτοιου είδους, άσε που κάποιες φορές που έφεραν τέτοια δώρα στην Μυρτώ και δεν τα άλλαξα, ξεκαρδιζόμασταν όταν της τα δοκιμάσαμε. Τα χάρισα αφόρετα... Δεν της πάνε αυτά με τους φραμπαλάδες, είναι πιο κάζουαλ το παιδί μου...

Έλα να γράψουμε πολλά να περάσει αυτή η σελίδα γιατί θα γκαβωθούμε πάλι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

H νυφούλα σου δεν πάγωσε γιατί θυσίασα το μανικιούρ μου για να ανάψω το τζάκι ώρες πριν ξυπνήσει!!!

αρα μπορείς να στενοχωρηθείς μόνο για το νύχι μου

Mo09p3.png

http://cgi.ebay.com/Baby-Girls-Sequin-Cupcake-First-1st-Birthday-Dress-12M_W0QQitemZ270526371066QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3efca0d4fa

αυτο ειναι με την τουρτα

γενικα μπες στο ebay κ εχει πολυ πράγμα

ελενη κ εμενα μου αρεσει πιο πολυ με πιο καζουαλ, φορεματακια μεν αλλα πιο τρεντυ αλλα καμια φορα την θελω κ τουρτιτσα....ολα μου αρεσουν βασικα

ρε σεις ξερετε τι ψαχνω??? σαλοπετα τζιν (παντελονακι) αλλα να εχει κουμπακια απο κατω για να την αλλαζω ευκολα. Της πηρα μια osh kosh απο το Ντουμπαι αλλα σημερα που της την εβαλα αρχιζει να φερνει σε καπρι....με εχει βολεψει παααααααααααααααρα πολυ με μπλουζακια ή φορμακια χωρις ποδι απο μεσα κ θελω να την αντικαταστησω πλεον. εχει παρει το ματι σας κατι (δεν με νοιαζει να ειναι μαρκα απλα ανεφερα τι ειναι αυτη που εχω, δεν εχω τετοια κολληματα, μην πω το αντιθετο κιολας)

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

H νυφούλα σου δεν πάγωσε γιατί θυσίασα το μανικιούρ μου για να ανάψω το τζάκι ώρες πριν ξυπνήσει!!!

αρα μπορείς να στενοχωρηθείς μόνο για το νύχι μου

έχω σκάσει μιλάμε!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια εσεις ετσι που κανετε και ο καθε ενας που ειναι στεναχωρεμενος του αλλαζετε την διαθεση, το γελιο που εχω κανει δεν λεγετε ! οσο και να τσακωνεστε να ξερετε οτι σας αγαπω και της 2 εξισου και σας νοιαζομε !

Αχ Αγγελάκι μου ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη σου, την νιώθω είναι η αλήθεια, είναι πολύ σημαντικό να νιώθω ότι με αγαπούν... Κι εσύ είσαι σαν την Μαρία Αλιφέρη ένα πράγμα, όλον τον κόσμο αγαπάς, καρδιά αγγινάρα, ακόμα και τη Ναουσαία... Μπράβο κοριτσάκι θα αγιάσεις να μου το θυμηθείς!

Διαφημίσεις

Αχ Αγγελάκι μου ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη σου, την νιώθω είναι η αλήθεια, είναι πολύ σημαντικό να νιώθω ότι με αγαπούν... Κι εσύ είσαι σαν την Μαρία Αλιφέρη ένα πράγμα, όλον τον κόσμο αγαπάς, καρδιά αγγινάρα, ακόμα και τη Ναουσαία... Μπράβο κοριτσάκι θα αγιάσεις να μου το θυμηθείς!

μας το εκλεισε ομως

ρε σεις ξερετε τι ψαχνω??? σαλοπετα τζιν (παντελονακι) αλλα να εχει κουμπακια απο κατω για να την αλλαζω ευκολα. Της πηρα μια osh kosh απο το Ντουμπαι αλλα σημερα που της την εβαλα αρχιζει να φερνει σε καπρι....με εχει βολεψει παααααααααααααααρα πολυ με μπλουζακια ή φορμακια χωρις ποδι απο μεσα κ θελω να την αντικαταστησω πλεον. εχει παρει το ματι σας κατι (δεν με νοιαζει να ειναι μαρκα απλα ανεφερα τι ειναι αυτη που εχω, δεν εχω τετοια κολληματα, μην πω το αντιθετο κιολας)

Εγω Μυρτούλα εχω πάρει της μικρής μου απο τα benetton.Ελπίζω να έχει πάλι, γιατι θέλω και γω να της πάρω (και σε μας καπρι ειναι)!

Και μην ξεχνάτε...Σας αγαπώ!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...