Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάγδα συφιλιάστηκα με την περιγραφή της σκηνής αλλά και με την περιγραφή του τύπου... Να υποθέσω ότι γενικά βρισκόσαστε συχνά όλοι μαζί έτσι? Στην θέση σου όταν υπήρξα μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που έδινα αναφορά επ' ακριβώς για το τι συμβαίνει στην μικρή τότε... Τώρα δεν έχουν ιδέα, μόνο αυτά που θέλω να ξέρουν μαθαίνουν...

Αγλαΐτσα αν ο αιματοκρίτης είναι το HCT είχε 37,8... Τελικά τώρα που θα πάω τον μικρό για την τελευταία εξέταση θα κάνω και στην Μυρτώ πάλι...

Ειναι πολυ καλος. Αλλα να ξερεις η φερριτινη δεν μεταβαλλεται γρηγορα, θελει καμποσους μηνες...

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Εμείς που δεν τρώμε μοσχάρι;;Μόνο κατσίκι και κοτόπουλο!Ελένη, μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς,αλλά κάνε και μια εξέταση να σου φύγει..΅Εντωμεταξύ βλέπω και τα φορμάκια που του είναι μακρυά και τρελαίνομαι...

Χμ... Δεν ειναι ακριβως προληπτικα. Καθε μωρο με το που γεννιεται εχει ενα αποθεμα σιδηρου που φτανει για τους 3 με 4 μηνες της ζωης του. Μετα αναπτυσσει μια σιδηροπενια, δηλ ελλειψη σιδηρου σε βαθμο που ποικιλλει απο παιδι σε παιδι. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα κανει και αναιμια. Τα περισσοτερα δεν κανουν. Επομενως αυτο το συμπληρωμα δινεται για 4, 5 μηνες για να αποκατασταθει αυτο το ελλειμμα και να γινει πιο σωστα η αναπτυξη του παιδιου. Δεν του δινεις δηλ κατι που του περισσευει. Επιπτωσεις απο την περισσεια σιδηρου εχουν πχ τα ατομα με μεσογειακη αναιμια, δηλ σε παθολογικες καταστασεις. Αν δινεις ελαχιστη ποσοτητα στο παιδι, το υγιες παιδι, δεν προκαλεις κανενα απολυτως κακο. Αν τωρα το παιδι εχει αναιμια, χρειαζεται σαφως αυξημενη δοση.
Αγλαϊα οκ, δεν θα έπρεπε όμως να κάνει εξετάσεις το παιδί κι από κει και πέρα να αποφασίζεται αν χρειάζεται ενίσχυση ή όχι; Διάβασα αυτό το άρθρο, δεν έχει κάποιο σύμπτωμα το παιδί, μέχρι και τα μάτια του κοίταξα. Επιμένεις ότι πρέπει να δίνω χωρίς εξέταση; http://health.in.gr/baby/Article.asp?ArticleId=19019&IssueTitle=%CA%E1%EB%F9%F3%FC%F1%E9%F3%E5%F2+%CC%F9%F1%DC%EA%E9&CurrentTopId=18928
Σήμερα ο μπατζανάκης μου (πρέπει να βρεθεί άλλη λέξη γι αυτό...) άρπαξε ένα αγγουράκι με τη φλούδα από τη σαλάτα delivery της κουνιάδας μου και το έδωσε στο μπέμπη να το γλείφει.Επεσε η κουνιάδα να τον φάει, του τραβούσε το χέρι και τον παρακαλούσε και αυτός εκεί!!!Και ξέρει ότι έχει και αλλεργία και ότι τρώει πολύ συγκεκριμένα πράγματα (και κάνει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟY σχόλια τύπου "Δώσε στο παιδί να φάει..τίποτα δεν έχει")Και δεν του είπα τίποτα. Του τα είπε η κουνιάδα μου που είναι πολύ λογική. Πάντως μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. next time θα του πω"δεν είναι παιχνίδι!Βγάλτο σε παρακαλώ πολύ!" και αν θυμώσει θύμωσε...Τι άνθρωποι υπάρχουν!!!!!

Ρε κορίτσια, περαστικά στα άρρωστουλάκια της παρέας και γρήγορα παιρδίκια!!!!!!!!

Ρε Μάγδα, σου έδωσε πάτημα να μιλήσεις επιτέλους κι εσύ μούγκα; ΟΚ, δεν είπα να είσαι η στρίντζω της υπόθεσης και να τσιτώνεις με το παραμικρό. Αλλά η πρασινάδα κι από ντελίβερι κι όλας ξέρεις κατά πόσο έχει πλυθεί καλά και πόσα φυτοφάρμακα μπορεί να έχει πάνω του και αφήνεις να το δώσει στο παιδί; Δεν θέλω να σε μαλώνω και να σε στεναχωρώ αλλά είσαι φάουλ, εδώ έπρεπε να ξεσπαθώσεις!

Με λυπήθηκε η μάνα μου έτσι σα μαραμένο μαρούλι που ήμουν το απόγευμα και μου κράτησε παραπάνω το παιδί και με έστειλε γραμμή για ύπνο. Δεν ήταν κι ο πιο ξέγνοιαστος ύπνος της ζωής μου, ακροβατούσα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου με πολύ περίεργα όνειρα, αλλά νιώθω καλύτερα τελικά τώρα. Αν μου έκανε δωράκι και βραδινό ύπνο ο μικρούλης χωρίς διακοπή θα ήταν η τέλεια μέρα!

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ
ξέχασα το λινκ για το άρθρο Ελένη!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς δεν παίρνουμε σίδηρο κα ίσως θα έπρεπε. Μόνο ένα σκεύασμα σιδήρου δεν έχει γάλα, αλλά η γιατρός μας δεν το ήξερε και είχαμε έξαρση και το κόψαμε.Μετά η παιδογαστρεντερολόγος πρότεινε τα δύο γεύματα κρεατοχορτόσουπας.Πάντς οι τιμές στις εξετάσεις δεν ήταν καθόλου καλές νομίζω.Βέβαι τότε ήταν 7,5 μηνών και ακόμα έπινε μόνο γάλα και κάποιες φορές φρούτα και ρυζάλευρο!!!!Φεριτίνη 7,3 (Φυσ. 15-150) και αιματοκρίτης 34 (φυσ. 36-48). Αύριο κιόλας θα κλείσω ραντεβού να πάω στην παιδογαστρεντερολόγο, γιατί πλέον την παιδίατρο δεν την πολυεμπιστεύομαι. Θα πηγαίνω μόνο για ζύγισμα και εμβόλια.Αχ, το ψυχουλάκι μου...

Σήμερα ο μπατζανάκης μου (πρέπει να βρεθεί άλλη λέξη γι αυτό...) άρπαξε ένα αγγουράκι με τη φλούδα από τη σαλάτα delivery της κουνιάδας μου και το έδωσε στο μπέμπη να το γλείφει.Επεσε η κουνιάδα να τον φάει, του τραβούσε το χέρι και τον παρακαλούσε και αυτός εκεί!!!Και ξέρει ότι έχει και αλλεργία και ότι τρώει πολύ συγκεκριμένα πράγματα (και κάνει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟY σχόλια τύπου "Δώσε στο παιδί να φάει..τίποτα δεν έχει")Και δεν του είπα τίποτα. Του τα είπε η κουνιάδα μου που είναι πολύ λογική. Πάντως μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. next time θα του πω"δεν είναι παιχνίδι!Βγάλτο σε παρακαλώ πολύ!" και αν θυμώσει θύμωσε...Τι άνθρωποι υπάρχουν!!!!!

Ρε κορίτσια, περαστικά στα άρρωστουλάκια της παρέας και γρήγορα παιρδίκια!!!!!!!!

Μαγδουλα συμφωνω οτι ειναι χαμηλες οι τιμες. Ψαξτο λιγο ακομη και με τον γαστρεντερολογο, ειδικα αφου εχετε και αλλεργια.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Αυτό μου είχε πει κι η γιατρός τότε. Κανονικά η Μυρτώ (και πλέον και ο μπέμπης) κάνει εξετάσεις μία φορά τον χρόνο στα γενέθλιά της. Πέρισυ λόγω του ότι ήμουν λεχώνα, μετά είχαμε κολικούς, μετά πανσέληνο, μετά κατάθλιψη έφτασε να κάνει τις εξετάσεις τον Αύγουστο και φέτος θα τους κάνω παρέα γύρω στα τέλη Μάη... Να μην τις επισπεύσω λες ε? Δεν έχει νόημα για 3 μήνες νωρίτερα...

Χαχαχα, Χριστινάκι καλά κάνεις και απευθύνεσαι ονομαστικά, μόνο εγώ πρέπει να έχω φάει πετριά με το έντιτ!!! Είσαι όμως φίλη, δεν ξαναλέω κουβέντα για σένα... Έτσι αναλυτικά θέλω τον λόγο!!!

Αγλαϊα οκ, δεν θα έπρεπε όμως να κάνει εξετάσεις το παιδί κι από κει και πέρα να αποφασίζεται αν χρειάζεται ενίσχυση ή όχι; Διάβασα αυτό το άρθρο, δεν έχει κάποιο σύμπτωμα το παιδί, μέχρι και τα μάτια του κοίταξα. Επιμένεις ότι πρέπει να δίνω χωρίς εξέταση; http://health.in.gr/baby/Article.asp?ArticleId=19019&IssueTitle=%CA%E1%EB%F9%F3%FC%F1%E9%F3%E5%F2+%CC%F9%F1%DC%EA%E9&CurrentTopId=18928

Ρε Μάγδα, σου έδωσε πάτημα να μιλήσεις επιτέλους κι εσύ μούγκα; ΟΚ, δεν είπα να είσαι η στρίντζω της υπόθεσης και να τσιτώνεις με το παραμικρό. Αλλά η πρασινάδα κι από ντελίβερι κι όλας ξέρεις κατά πόσο έχει πλυθεί καλά και πόσα φυτοφάρμακα μπορεί να έχει πάνω του και αφήνεις να το δώσει στο παιδί; Δεν θέλω να σε μαλώνω και να σε στεναχωρώ αλλά είσαι φάουλ, εδώ έπρεπε να ξεσπαθώσεις!

Με λυπήθηκε η μάνα μου έτσι σα μαραμένο μαρούλι που ήμουν το απόγευμα και μου κράτησε παραπάνω το παιδί και με έστειλε γραμμή για ύπνο. Δεν ήταν κι ο πιο ξέγνοιαστος ύπνος της ζωής μου, ακροβατούσα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου με πολύ περίεργα όνειρα, αλλά νιώθω καλύτερα τελικά τώρα. Αν μου έκανε δωράκι και βραδινό ύπνο ο μικρούλης χωρίς διακοπή θα ήταν η τέλεια μέρα!

Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου!!!!!!Και βασικά ήταν και ο άντρας μου μπροστά και περίμενα κάτι να πει!Τώρα το φυσάμε και δεν κρυώνει..Τι να πω...Μου ήρθε να του χιμήξω, και αντί γι αυτό συνέχισα να πλένω μαρούλια!!!!!!

Τα συμπτωματα αναφερονται σε αναιμια προφανως, οχι στη σιδηροπενια, που σε αυτη τη φαση της ζωης του βρεφους ειναι φυσικο επακολουθο. Η εξεταση ειναι κατα τη γνωμη μου ασκοπη. Γιατι να ταλαιπωρησεις το παιδι; Ουτως η αλλως η διατροφη του δεν μπορει απο μονη της να καλυψει τις αναγκες του. Προσωπικα, δεν μπορω να κρινω για καποιο αλλο παιδι, δεν ειμαι θεραπων ιατρος κανενος. Απλα η γνωμη μου ειναι οτι ο σιδηρος χρειαζεται γιαυτο και τον δινω στη μικρη μου.

!

Αποριες κουκλες;;

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό μου είχε πει κι η γιατρός τότε. Κανονικά η Μυρτώ (και πλέον και ο μπέμπης) κάνει εξετάσεις μία φορά τον χρόνο στα γενέθλιά της. Πέρισυ λόγω του ότι ήμουν λεχώνα, μετά είχαμε κολικούς, μετά πανσέληνο, μετά κατάθλιψη έφτασε να κάνει τις εξετάσεις τον Αύγουστο και φέτος θα τους κάνω παρέα γύρω στα τέλη Μάη... Να μην τις επισπεύσω λες ε? Δεν έχει νόημα για 3 μήνες νωρίτερα...

Δεν νομιζω βρε κοριτσακι. Αυτες οι παραμετροι δεν μεταβαλλονται απο τη μια στιγμη στην αλλη.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Αποριες κουκλες;;

Προσπαθώ να θυμηθώ εάν όταν γέννησα κράτησε η γυναικολόγος μου τα μωρά πιο χαμηλά από εμένα ή όχι...

Ρε κορίτσια τελικά αυτές οι λεπτομέρειες δεν είναι για μένα, κολλάω λέμε!!!

Και η Μυρτώ ήπιε γάλα φρέσκο μόλις χρόνισε... Και λόγω χοληστερίνης πλέον της δίνω ένα αυγό μία στο τόσο... Ευτυχώς τρώει όλα τα πράσινα (εκτός από σπανάκι)... Όλα λάθος τα έχω κάνει σε αυτό το παιδί...

Αγλαίτσα μου, μετά τον χρόνο τι γάλα θα δώσεις στο παιδί σου? Θα συνεχίσεις με σκόνη, φρέσκο ή εβαπορέ?

Καληνύχτα Αγλαΐα μας, προσωπικά σου οφείλω χίλια ευχαριστώ που με ανέχτηκες και για τα φώτα που μας έδωσες!!!

Χριστίνα άπλωσες το πλυντήριο? Εγώ τώρα πάω...

Καληνύχτα κόρες, σι γιου τουμόροου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...