Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια το αμπίρ τι είναι?

Με υγεία και χαρά το φορεματάκι Αγλαΐτσα μου, με το καλό να γίνει και η δική σας βάφτιση...

Κορίτσια, εγώ που έχω εμπειρίες από καλοκαίρια με την γιαγιά στο χωριό, έχω να πω ότι ήταν σούπερ... Δεν σας λέω για τώρα αλλά για αργότερα είναι φοβερά... Από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια το αμπίρ τι είναι?

Αυτο που εχει ψηλη μεση, κατω απο το στηθος και καταληγει σε γραμμη Α

Με υγεία και χαρά το φορεματάκι Αγλαΐτσα μου, με το καλό να γίνει και η δική σας βάφτιση...

Thanks! Και σε ολες μας το ιδιο!

Κορίτσια, εγώ που έχω εμπειρίες από καλοκαίρια με την γιαγιά στο χωριό, έχω να πω ότι ήταν σούπερ... Δεν σας λέω για τώρα αλλά για αργότερα είναι φοβερά... Από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μου!

Για αργοτερα βλεπουμε. Αλλα για φετος με τιποτα!!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Εύα χαλάρωσε καλέ, έτσι όλες στο πρώτο παιδί τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς, μετά ανακαλύπτεις ότι μπορείς κάλλιστα την ώρα που ο κάθε ξερόλας σου υπαγορεύει πως πρέπει να μεγαλώσεις το παιδί σου, να ακούς μουσικές στο μυαλό σου, να σκέφτεσαι τι να μαγειρέψεις την επόμενη, πότε να σιδερώσεις κτλ...

Οοοοοοομμμμμμμμ!!!! :P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα συμπεθερούλα με την καλή κουβέντα στο στόμα... Δεν ξεχνάς βλέπω το επάγγελμά σου... Σαν την... δικηγόρο πετάγεσαι...

Ναι μαρή έχω, στο τέλος δεν θα έχω και μην σου πω τι θα πάρει η κορούλα σου για προίκα...

φαντάζεστε να μου ζητήσει κ εμένα η πεθερά το εβελίνι για καλοκαίρι στην καβάλα;...!!

ε ρε γέλια!!!

μπας και σωθεί το κοριτσάκι από την επιρροή της μαμάς της...

Εσύ δεν έχεις λόγο να την δώσεις, καθαρό αέρα έχετε κι εσείς...

Κι εμείς δεν παίρνουμε σίδηρο κα ίσως θα έπρεπε. Μόνο ένα σκεύασμα σιδήρου δεν έχει γάλα, αλλά η γιατρός μας δεν το ήξερε και είχαμε έξαρση και το κόψαμε.Μετά η παιδογαστρεντερολόγος πρότεινε τα δύο γεύματα κρεατοχορτόσουπας.Πάντς οι τιμές στις εξετάσεις δεν ήταν καθόλου καλές νομίζω.Βέβαι τότε ήταν 7,5 μηνών και ακόμα έπινε μόνο γάλα και κάποιες φορές φρούτα και ρυζάλευρο!!!!Φεριτίνη 7,3 (Φυσ. 15-150) και αιματοκρίτης 34 (φυσ. 36-48). Αύριο κιόλας θα κλείσω ραντεβού να πάω στην παιδογαστρεντερολόγο, γιατί πλέον την παιδίατρο δεν την πολυεμπιστεύομαι. Θα πηγαίνω μόνο για ζύγισμα και εμβόλια.Αχ, το ψυχουλάκι μου...

Σήμερα ο μπατζανάκης μου (πρέπει να βρεθεί άλλη λέξη γι αυτό...) άρπαξε ένα αγγουράκι με τη φλούδα από τη σαλάτα delivery της κουνιάδας μου και το έδωσε στο μπέμπη να το γλείφει.Επεσε η κουνιάδα να τον φάει, του τραβούσε το χέρι και τον παρακαλούσε και αυτός εκεί!!!Και ξέρει ότι έχει και αλλεργία και ότι τρώει πολύ συγκεκριμένα πράγματα (και κάνει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟY σχόλια τύπου "Δώσε στο παιδί να φάει..τίποτα δεν έχει")Και δεν του είπα τίποτα. Του τα είπε η κουνιάδα μου που είναι πολύ λογική. Πάντως μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. next time θα του πω"δεν είναι παιχνίδι!Βγάλτο σε παρακαλώ πολύ!" και αν θυμώσει θύμωσε...Τι άνθρωποι υπάρχουν!!!!!

Ρε κορίτσια, περαστικά στα άρρωστουλάκια της παρέας και γρήγορα παιρδίκια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ρε συ Μάγδα δεν σε πιστεύω... Δεν σε πιστεύω με τίποτα...

Είναι δυνατόν να μην πεις κουβέντα? Όχι ρε συ, δεν είσαι έτσι, γιατί τους δίνεις αυτό το δικαίωμα? Κάνεις τέτοιον αγώνα, έχεις πατατιάσει τόσο καιρό, προσέχεις τα πάντα και τους επιτρέπεις να συμπεριφέρονται στο παιδί σου όπως γουστάρουν?

απίστευτο!

Αγλαΐτσα μου έψαξα και βρήκα τις εξετάσεις...

φερριτίνη 14,12 (όρια 10,00-120,00 χμ, δεν το λες ακριβώς πολύ καλό)

σίδηρος 40 (όρια 41-132)

Τι λες κοριτσάκι?

Ηρθα παλι! Τι να κανουμε, εχουμε και μπουμπου με ανησυχο υπνο... Ελενακι, οντως θα μπορουσε να ειναι και καλυτερα τα πραγματα, ομως η φερριτινη ειναι καλη για την ηλικια της. Για την ωρα δινε της συχνα μοσχαρισιο κρεας, μονο αυτο εχει μεγαλες ποσοτητες απορροφησιμου σιδηρου. Σε ενα 6μηνο ξανακανεις εξετασεις και αν δεις οτι τα πραγματα χειροτερευουν, τοτε βλεπουμε. Αλλα γενικα να ξερεις οτι αν ο αιματοκριτης ειναι καλος, λιγοτερο μας απασχολει ο σιδηρος. Ποσο ειναι εσας;

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Ρε συ Μάγδα δεν σε πιστεύω... Δεν σε πιστεύω με τίποτα...

Είναι δυνατόν να μην πεις κουβέντα? Όχι ρε συ, δεν είσαι έτσι, γιατί τους δίνεις αυτό το δικαίωμα? Κάνεις τέτοιον αγώνα, έχεις πατατιάσει τόσο καιρό, προσέχεις τα πάντα και τους επιτρέπεις να συμπεριφέρονται στο παιδί σου όπως γουστάρουν?

απίστευτο!

Μόλις το είδα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και είδα την κουνιάδα που αγαπάω πολύ να του τραβάει το χέρι και να τον παρακαλάει..μετά το τράβηξε το κουλό του και δεν ήθελα να κάνω θέμα!Αλλά άλλη φορά θα είμαι προετοιμασμένη. Ο συγκεκριμένος έχει money, δεν δουλεύει για την ώρα και προφανώς του την έχει βαρέσει και το τι ακούω...με θεωρεί μάλλον χαζή και τυχερή και μου τη λέει με κάθε ευκαιρία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...