Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χχαχαχαχα είπα μαρή φαινομενικά... Δεν σου αρέσει ως γκόμενος ή ως wild thing?

Πάντως από τον Μπράντ είναι καλύτερος και στα δύο!!!

Κοπελιά σοβαρέψου, όχι και πιο ωραίος από τον Μπραντ, κι ας μην είμαι φαν! Πάντως πρέπει να σου δείξω την φωτογραφία στη θερμοκοιτίδα να δεις γιατί ονομάστηκε μπραντζελίνος.

Roxy πρόσεξες κι εσύ ότι με ειρωνεύτηκε με τα κεφαλαία της; Εκεί που λέει ότι την βοηθάω; Θα εισηγηθώ για emoticon μούτζας!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα μα τι σούργελο που είσαι???

Θα μπορούσα να πω ότι γούσταρα τον Jason Donovan ή κάποιον από τους BROS... Χαχαχαχα τι θυμήθηκα η γυναίκα αν και γεννήθηκα το 90!

Δεν είναι θέμα, κι εγώ του 92 μοντέλο είμαι αλλά ξέρω και τους Μίλι Βανίλι και τον Μισέλ Κρετού! Ατςςςςςςςςς

WN6Op3.png

Πάω πάσο για το πρόωρος!!!

όμως γενικότερα (κι αυτό βάσει οδηγίας παιδιάτρου της Μυρτώς - απίστευτη ήταν αυτή) το αργότερο μετά το δίμηνο, κόβεις το βραδυνό με τον εξής τρόπο... Δίνεις το βραδυνό του όσο πιο αργά πάει (γύρω στις 12) μέχρι να κόψει το ενδιάμεσο (στόχος να ξυπνήσει σε αυτήν την ηλικία τουλάχιστον στις 6) αν ξυπνήσει δεν ταίζεις, ξεγελάς μέχρι τις 6, όταν το καταφέρεις αρχίζεις να ταίζεις νωρίτερα το βραδινό σε εβδομαδιαία βάση, 11μιση, μετά 11 μετά 10μιση κοκ (ανά βδομάδα αυτά) και καταφέρνεις κάποια στιγμή να το ταίζεις σε μία λογική ώρα 8-9 και να κοιμάται όλο το βράδυ... Στον δικό μου κάποια στιγμή πριν τις γιορτές που μου ξεκίνησε αυτό το τροπάρι, έκανα πάλι το ίδιο, τον κρατούσα με το ζόρι μέχρι τις 11μιση και σιγά σιγά το επαναφέραμε... Απλά όταν τον ταίζω το αργότερο στις 9 του δίνω 350ml γάλα...

Αντε αφού πέρασε η ώρα δεν θα τον ταίσω και το κρίμα στο λαιμό σου... Την ώρα που θα πάω να κοιμηθώ θα ξυπνήσει, κοίτα να δεις γλέντια...

Να σας αποχαιρετίσω εγώ; Δεν θα κλάψετε έτσι; Σας φιλώ κατάμουτρα, πάω να προλάβω να κοιμηθώ κάνα 2ωρο!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

μαρη μην το ξεκινήσεις τώρα!!! και μετά θα λες ότι φταίω εγώ...

Θέλει σύστημα το θέμα, τον καθυστερείς στον ύπνο πρώτα, τελευταίο γεύμα πολύ αργά με στόχο να ξυπνήσει στις 6. τις δύο πρώτες μέρες λογικά θα έχει θέμα αλλά δεν θα ενδώσεις και μετά όπως σου είπα... όχι να χρεωθώ την αποτυχία που θα έχει το σημερινό αφού έτσι έμαθες το παιδί!!! (θύμισα πεθερά Μάγδας?)

Πάω πάσο για το πρόωρος!!!

όμως γενικότερα (κι αυτό βάσει οδηγίας παιδιάτρου της Μυρτώς - απίστευτη ήταν αυτή) το αργότερο μετά το δίμηνο, κόβεις το βραδυνό με τον εξής τρόπο... Δίνεις το βραδυνό του όσο πιο αργά πάει (γύρω στις 12) μέχρι να κόψει το ενδιάμεσο (στόχος να ξυπνήσει σε αυτήν την ηλικία τουλάχιστον στις 6) αν ξυπνήσει δεν ταίζεις, ξεγελάς μέχρι τις 6, όταν το καταφέρεις αρχίζεις να ταίζεις νωρίτερα το βραδινό σε εβδομαδιαία βάση, 11μιση, μετά 11 μετά 10μιση κοκ (ανά βδομάδα αυτά) και καταφέρνεις κάποια στιγμή να το ταίζεις σε μία λογική ώρα 8-9 και να κοιμάται όλο το βράδυ... Στον δικό μου κάποια στιγμή πριν τις γιορτές που μου ξεκίνησε αυτό το τροπάρι, έκανα πάλι το ίδιο, τον κρατούσα με το ζόρι μέχρι τις 11μιση και σιγά σιγά το επαναφέραμε... Απλά όταν τον ταίζω το αργότερο στις 9 του δίνω 350ml γάλα...

Ωραία τα λες... α) είχε πρόγραμμα που έπινε γάλα στις 10 περίπου και μέχρι τις 11 κοιμόταν και ξύπναγε γύρω στις 9 το πρωί (τιμημένες εποχές). Το μπαμ έγινε πριν ένα μήνα. Και έτσι όπως πήγε, ζήταγε και 3μιση γάλα και 6μιση. Όταν όμως το τελευταίο γάλα είναι 9 το αργότερο (αφού πίνει νωρίς το πρώτο γάλα, πάνε νωρίς όλα τα γεύματα), μέχρι τη 1 το ξημέρωμα σίγουρα πεινάει. Στις 3 δε έχει γίνει λύκος και ξυπνάει. Προκειμένου να μου κόβει τον ύπνο και να λιποθυμώ στη μέρα εγώ, του δίνω 120-180, όσο πιει, γύρω στη 1 για να ξυπνήσουμε πάλι στις 6... Με τη διαφορά ότι ο δικός μου δεν αντέχει να πιει πάνω από 240, ούτε οι πνεύμονες αντέχουν ούτε το στομάχι το χωράει. Και είχε και την παλινδρόμηση, που σημαίνει συχνότερα μικρά γεύματα... Με λίγα λόγια, γιατί μακρυγόρησα... ΦΑΚΑΤΑ!

Τώρα φεύγω :tongue:

ΥΓ Καληνύχτα

ΥΓ Καληνύχτα ροξάκι

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ
δεν έβαλα β)

WN6Op3.png

Εγω παντως Χριστινακι της εκοψα γευμα αντικαθιστωντας το με χαμομηλι..μου το ειπε ο παιδιατρος,αλλα μου το ειχε πει και μια φιλη μου με διδυμα.Σε εμενα πετυχε και δεν ξυπναει το βραδυ αλλα και σε εκεινη αλλα στο ενα παιδακι,το αλλο ,ειναι τωρα τα παιδια της 1,5 χρονων,σηκωνετε καθε πρωι στις 6 για γαλα,αλλα και τι να κανει αφου το παιδι πειναει?Δωσε γαλα ,δεν πειραζει καποια στιγμη θα το κοψει,αλλα παραλληλα παρε γνωμες μηπως και καταφερεις κατι,δεν ειναι κακο.

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Χριστίνα δεν ήξερα ότι δεν μπορεί να πιει πάνω από 240... Γι αυτό σου είπα "πάω πάσο για το πρόωρος"... Καλύτερα πάντως να τον κοιμίζεις αργότερα (γύρω στις 11) παρά στις 9 και να ξυπνάει 2 φορές μέχρι το πρωί... Μανάρι μου μωρέ, κι αυτό ταλαιπωρείται πάντως, όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο δεν το κάνει για να σου σπάσει τα νεύρα!

Διαφημίσεις

Ωραία τα λες... α) είχε πρόγραμμα που έπινε γάλα στις 10 περίπου και μέχρι τις 11 κοιμόταν και ξύπναγε γύρω στις 9 το πρωί (τιμημένες εποχές). Το μπαμ έγινε πριν ένα μήνα. Και έτσι όπως πήγε, ζήταγε και 3μιση γάλα και 6μιση. Όταν όμως το τελευταίο γάλα είναι 9 το αργότερο (αφού πίνει νωρίς το πρώτο γάλα, πάνε νωρίς όλα τα γεύματα), μέχρι τη 1 το ξημέρωμα σίγουρα πεινάει. Στις 3 δε έχει γίνει λύκος και ξυπνάει. Προκειμένου να μου κόβει τον ύπνο και να λιποθυμώ στη μέρα εγώ, του δίνω 120-180, όσο πιει, γύρω στη 1 για να ξυπνήσουμε πάλι στις 6... Με τη διαφορά ότι ο δικός μου δεν αντέχει να πιει πάνω από 240, ούτε οι πνεύμονες αντέχουν ούτε το στομάχι το χωράει. Και είχε και την παλινδρόμηση, που σημαίνει συχνότερα μικρά γεύματα... Με λίγα λόγια, γιατί μακρυγόρησα... ΦΑΚΑΤΑ!

Τώρα φεύγω :tongue:

ΥΓ Καληνύχτα

ΥΓ Καληνύχτα ροξάκι

Ε ενταξει τοτε τραβας φιλεναδα ζορυ,και αφου λες οτι αυτο εγινε πριν ενα μηνα,δεν μπορει μαλλον περναει καποια φαση,μπορει να εχει σχεση με την αναπτυξη π.χ.να κανει αλμα αναπτυξης ποιος ξερει...Δωσε να φαει και κανε μανα κουραγιο....

Ακομη εξω εισαι?Εγω το χτυπησα,το εχω αρχισει πια φουλ το ρημαδι αλλα ειπα θα το κοψω παλι,που θα παει....Η μεγαλυτερη βλακεια που το ξαναρχισα,τοσο καιρο κομενο....χαζομαρα σκετη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...