Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστινάκι η δυσ ή ευ κοιλίτσα σου, μου έκανε καλό!!! Έφυγε η στεναχώρια και ήρθε η τσαντίλα πάλι!!! Μαρή με λίγα λόγια δεν είμαι στα καλά μου τελευταία, χωρίς να ξέρω τι θέλω... Και το χαζό είναι ότι ενώ έχω βρει τι με ενοχλεί, γιατί αφήνομαι να βαλτώνω ακόμα, γιατί δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω τα κακώς κείμενα, γιατί δεν δραστηριοποιούμαι πάλι όπως παλιότερα, γιατί , γιατί, γιατί!!!

Αυτό πάντως που με έχει τρελάνει είναι ότι αφού υποτίθεται ότι αν βρεις και αποδεχτείς το πρόβλημα έχεις διανύσει την μισή απόσταση για την λύση του, γιατί δεν την διανύω την υπόλοιπη μισή απόσταση την γαμ...νη πλέον??? Γιατί βαριέμαι τόσο να ασχοληθώ? Πως έχω καταντήσει έτσι? Ο πάτος είναι 3 όροφοι πάνω από μένα πότε θα συνέλθω???

Ξέχνα τον Μπάμπι τον Ντούκουνα και τον Μπάμπη τον Σουγιά, αυτά είναι ψυχανωμαλίες που τώρα μου βγαίνουν...

Παιδιά τώρα που ξαναδιάβασα τι γράφω, δεν παίζει έχω αρχίσει να το χάνω... Πρέπει να χαπακωθώ τελικά!

Υπάρχει περίπτωση τελικά άλλο να φοβάσαι και άλλο να σε ρίχνει;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α να χαθείτε πια!!!Ρίχνετε μια κουβέντα και την κανετε!Και σε ποιον;;;;;Σε μένα που έχω να το βάλω στο στόμα μου από πέρυσι τον Οκτώβρη!!!!ΑΑΑααχχχχ...ζημιά...

Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ έτσι, με προβληματίζεις....

για προχώρησε την σκέψη σου (με κόλλησες τώρα όμως)!!!!

Πωπω με τρομάζεις!!!! Δασκάλα ή καθηγήτρια είπαμε?

Για να θυμηθείς θα σου πω και ένα ακόμα: "Βγάλτε μια κόλλα χαρτί, τα βιβλία στο διάδρομο και ο καθένας στην κόλλα του!!!!!!!"

Διαφημίσεις

πάω μπαλκόνι να προβληματιστώ στο κρύο και επανέρχομαι... Μην μου φύγεις ούτε για αστείο τώρα... Και μην φταρνιστείς και ξυπνήσεις το φουρφούρι σε έφαγα κακομοίρα μου!

Αφού βρήκες τί σε ρίχνει και ξέρεις τί πρέπει να κάνεις (μιλάω υποθετικά, έτσι;;), αλλά δε βρίσκεις τη δύναμη ή τη διάθεση να το κάνεις, φαντάζομαι ότι κάτι άλλο σε κρατάει πίσω..Τί όμως;;;;

Και το χαζό είναι ότι ενώ έχω βρει τι με ενοχλεί, γιατί αφήνομαι να βαλτώνω ακόμα, γιατί δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω τα κακώς κείμενα, γιατί δεν δραστηριοποιούμαι πάλι όπως παλιότερα, γιατί , γιατί, γιατί!!!
Αυτός ο βάλτος είναι βαθύς, χωράει πολλές μέσα μάλλον, έχω πέσει μαζί σου για μια βουτίτσα :lol:

WN6Op3.png

Για να θυμηθείς θα σου πω και ένα ακόμα: "Βγάλτε μια κόλλα χαρτί, τα βιβλία στο διάδρομο και ο καθένας στην κόλλα του!!!!!!!"
Ω ρε μάνα μου, εφιάλτες θα έχω το βράδυ!

WN6Op3.png

Αυτός ο βάλτος είναι βαθύς, χωράει πολλές μέσα μάλλον, έχω πέσει μαζί σου για μια βουτίτσα :lol:

Ω θεέ μου!Είχα τη μία στο βάλτο και ήρθε και η άλλη να κάνει τα μπάνια της...

Διαφημίσεις

Καλά, μιλάμε ότι ψάρωσα τώρα!!!

Αφού βρήκες τί σε ρίχνει και ξέρεις τί πρέπει να κάνεις (μιλάω υποθετικά, έτσι;;), αλλά δε βρίσκεις τη δύναμη ή τη διάθεση να το κάνεις, φαντάζομαι ότι κάτι άλλο σε κρατάει πίσω..Τί όμως;;;;

Και εκτός του απροειδοποίητου τεστ μου βάζεις και homework!!!

Μάλλον ομαδική εργασία στο σπίτι!

Αυτό είναι δεδομένο δηλαδή? (ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, με εντυπωσίασες, αδικείσαι κοριτσάκι!)

Τελικά μάλλον δεν θα μου κάνουν τίποτα τα ψυχοφάρμακα, θα πέσω και στα ναρκωτικά στα γεράματα!

Κάτσε ρε κοπελιά, τα λασπόλουτρα κάνουν καλό να ουμε!

Ναι, αλλά για να δράσουν πρέπει να μείνει κανείς τουλάχιστον (για να δω τί ώρα είναι...μμμ..ναι...7 ώρες στη λάσπη...)

Τί να κάνω, πρέπει να κοιμηθώ και εγώ η δόλια (να σημειώσω εδώ ότι το φουρφούρι ξυπνάει συνήθως στις 4.00, 6.00, 8.00, 10.00!Με πάει δίωρο εμένα.Το καλό είναι ότι θηλάζει και συνήθως ξανακοιμάται...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...