Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστινάκι μου, Χριστινάκι μου.... (μαρή γιατί σε βλέπω συνέχεια οφ αλλά ποστάρεις? φοβάμαι να σου μιλήσω γιατί μπορεί να κοιμηθώ πάνω στο πισι περιμένοντάς σε όντας οφ)

Ναι καλά, αν είναι να χαζεύεις στην τιβι άστο, δεν ξέρω τι θέλω αλλά θέλω κάποιον να μου δώσει σημασία...

(κι εγώ πήγα να σχολιάσω αυτό που πήγες να σχολιάσεις αλλά το έσβησα, δεν ξέρω αν είναι αστειάκι, εγώ πάντως δεν γέλασα...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα γράφει το μωρό ρε μάλλον και δείχνει προτίμηση στο δικό μας φόρουμ :lol:

Εχω κάνει κρυφό το status μου, σιγά μη σας δίνω κι αναφορά πότε είμαι και πότε δεν είμαι μέσα :tongue:

Έλα, σου δίνω σημασία, τι θες κοριτσάκι;

WN6Op3.png

Κρυφό? Καλά ρε εσύ δίνεις νέο νόημα στο σιγανο ποταμάκι... Εγώ μπορώ να το κάνω???

Δεν ξέρω ρε Χριστινάκι τι θέλω, δεν είμαι στα καλά μου, η όλη τσαντίλα χτες μου έχει βγει σήμερα σε στεναχώρια... Χωρίς όμως να ξέρω γιατί... Σαν να μην είμαι ικανή για τίποτα, σαν να μην με αγγίζει τίποτα, κάτι τέτοιο... Καμία διάθεση για τίποτα.

και συνεχίζω σαν να μην μου δίνει κανείς σημασία παρότι λέει το αντίθετο.... Αει παράτα μας μαρή με τα κρυφά σου κόλπα, παλιομουλωχτή (συμπεθερούλα μου σοφή είσαι τελικά), στο είπα εγώ, θα κοιμηθώ στο πισι... Και περιμένοντας πέρασαν χρόνια!!!

Αγλαίτσα σίδηρο δεν δίνουμε (τον πείραξε στην αλλεργία, γιατί είχε σαν έκδοχο...γάλα!). Η παιδογαστρεντερολόγος είπε απλά ΄πρωί μήλο με ρυζάλευρο. μεσημέρι κρεατοχορτόσουπα (σημ.εμείς δεν ΄τρώμε μοσχάρι και τρώμε κοτόπουλο και κατσίκι. Πώς να κάνω σούπα με το κατσικόνερο;;;Μπλιαχχ...) και απόγευμα ξανά από το μεσημεριανό!Το καημένο τρώει συνέχεα τα ίδια και μάλιστα δύο φορές τη μέρα και πάλι τρώει κανονικά!Το αδειάζει το μπολάκι. Το ύψος με ανησυχεί λίγο όμως ρε κορίτσια (σήμερα θα κάνω γενική εξομολόγηση κα τέλος!Να μιλήσει και καμιά άλλη!)Τα φορμάκια για 9-12 του παραείναι μεγάλα.Είναι 73,5 εκ.Μέχρι τώρα καλά πηγαίναμε και ξαφνικά περισσεύουν κάτω π.χ. 10 εκατοστά!Αύριο θα το μετρήσω.Και ο άντρας μου είναι 1.83, αλλά έχει μακρύ κορμό και σαφώς πιο κοντά ΄πόδια.Ε καλά!Δε φαίνεται στο σύνολο, αλλά έτσι είναι.Και εγώ με το 1.60...εεε..δε με λες και Σκλεναρίκοβα!Στις καμπύλες είναι ψιλοκαλά, αλλά λίγο προβληματίζομαι!Και με το θηλασμό δεν ξέρω πόσο γάλα και ασβέστιο παίρνει!

Και να φανταστείτε πως χθες πήρα και φόρεμα για τη βάπτιση και δεν πρόλαβα να σας το πω με τα σημερινά!!!Το ερωτεύτηκα!Μακρύ (είπαμε,τρόπος του λέγειν!), αμπίρ, μπλε μεταξωτό και κάτω βγάζει το ύφασμα πορτοκαλί νερά, με ίδια εσάρπα.Και έχει και λίγες σιέλ χάντρες στο μπούστο. Δεν μπορώ να περάσω τις φωτό από το κιν!Μόλις το κάνω θα σας το δείξω!180 ευρώ από 360 που είχε, raxevsky.Πρώτη φορά ψωνίζω από το πρώτο κατάστημα που μπαίνω!

Και συγγνώμη...που φαίνεται ποιος είναι online???

Ελένη,σε μένα να τα πεις που θα σε ακούω!

Διαφημίσεις

Μαγδούλα μου κοριτσάκι μου εσύ!

Λοιπόν τα ρούχα παίζουν αναλόγως την μάρκα και την φόρμα τους... Η εταιρεία που δουλεύω εισάγει ρούχα και μία από τις μάρκες (αμερικάνικη υποτίθεται μεγάλα νούμερα - αυτή που μου σχολίασες στις φώτος του μπέμπη) το 9 μηνών παιδί το έχει σαν 74ποντους (ύψος)... Τα Mothercare για παράδειγμα έχουν μεγάλη φόρμα, η Μυρτώ φορούσε πάντα μικρότερα παρότι δεν ήταν κοντή για την ηλικία της... Έτσι την πάτησα και με αυτόν αλλά αυτός είναι γενικότερα πιο δεμένος και δεν του κάνουν πράγματα που του έχω πάρει από το καλοκαίρι... Το φυσιολογικό είναι αυτό του παιδιού σου, μην ανησυχείς...

Με γεια το φορεματάκι σου κουκλίτσα, καλοφόρετο και με το καλό η βάφτιση του φουρφουριού!

Κατσίκι? μπλιαξ!!! βρε έχεις δίκιο που τα χωρίζεις, πωπω μου ήρθε αηδία! Δεν έχω μαγειρέψει ποτέ κατσίκι για την Μυρτώ, στις εξετάσεις που κάναμε όταν χρόνισε είδαμε ότι έχει προδιάθεση χοληστερίνης (όλα τα καλά τους έχει πάρει μη χε) και αυτού του είδους κρέατα είναι απαγορευμένα... Σε καμία ταβερνούλα κανένα παϊδάκι μία στο τόσο...

Ρε Ελεν έχω χάσει επεισόδια, η στεναχώρια είναι για τον μπαμπι ντουκουνα και τη διαφωνία για το ποιος ξαγρυπνούσε και δώστου κλάμα για τον ντουκουνα;

ΥΓ Μην κρυώσει ανθρώπου η κοιλιά και χρειαστεί να τρέξει, αμέσως να πείτε ότι δεν είναι πρόθυμος να ακούσει! Και τσουπ κι η Μαγδούλα η Ρίκοβα (αφού δεν είσαι όσο ψηλή είναι η Σκλεναρίκοβα, κόβουμε το όνομα και κατοχυρώνεις το νικ νέιμ) να δείξει συμπόνοια και να μου φάει τη θέση! Δεν θα σου περάσει κυρία Ρίκοβα!

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ
Για να μην αναρωτιέται η Ελεν

WN6Op3.png

Μαρή Μάγδα αυτό το πράσινο που βλέπεις στο κάτω αριστερά στο κουτάκι που είναι το όνομά μου έχει κάτι που πρασινίζει... Το είδες? Δέστο καλύτερα, λέει ονλάιν... Συγκεκριμένα λέει online... Δες στην Χριστίνα για παράδειγμα είναι γκρι και λέει οφλάιν...

Τι να πω ρε Λενιώ!Το κακό είναι ότι όλα τα φορμάκια που φοράει είναι mothercare (εκτός από τα 6-9),που μου τα έφερε η sister από Αγγλία, και τα οποία του είναι μια χαρά. Και τώρα που πήγαμε στα 9-12...αγχώθηκα!:-(

διαβάζω στο fb η Τζενούλα σιδερώνει...κι εγώ τι κάνω;;;Χάλια!!!Σήμερα είναι από τις λίγες μέρες που η αυτοπεποίθησή μου δέχθηκε πλήγμα.Και φταίει το ότι μετάνιωσα γι αυτά που είπα (όταν θυμώνω πραγματικά δεν ξέρω τι λέω!!!!!Μα πού τα βρίσκω;;;;;;;) και τώρα...είμαι σαν τη βρεγμένη γάτα!Πότε θα ωριμάσω Θεέ μου;;;;;;

Διαφημίσεις

Τι να πω ρε Λενιώ!Το κακό είναι ότι όλα τα φορμάκια που φοράει είναι mothercare (εκτός από τα 6-9),που μου τα έφερε η sister από Αγγλία, και τα οποία του είναι μια χαρά. Και τώρα που πήγαμε στα 9-12...αγχώθηκα!:-(

διαβάζω στο fb η Τζενούλα σιδερώνει...κι εγώ τι κάνω;;;Χάλια!!!Σήμερα είναι από τις λίγες μέρες που η αυτοπεποίθησή μου δέχθηκε πλήγμα.Και φταίει το ότι μετάνιωσα γι αυτά που είπα (όταν θυμώνω πραγματικά δεν ξέρω τι λέω!!!!!Μα πού τα βρίσκω;;;;;;;) και τώρα...είμαι σαν τη βρεγμένη γάτα!Πότε θα ωριμάσω Θεέ μου;;;;;;

Ήμαρτον!!!Πόσο καιρό ήταν εδώ αυτό και δεν το είχα δει;;;;;

Χαχαχα!!Ακου Ρίκοβα!!!Ι like!!

Rikova!!!ΝΤΑ!!!

Χριστινάκι η δυσ ή ευ κοιλίτσα σου, μου έκανε καλό!!! Έφυγε η στεναχώρια και ήρθε η τσαντίλα πάλι!!! Μαρή με λίγα λόγια δεν είμαι στα καλά μου τελευταία, χωρίς να ξέρω τι θέλω... Και το χαζό είναι ότι ενώ έχω βρει τι με ενοχλεί, γιατί αφήνομαι να βαλτώνω ακόμα, γιατί δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω τα κακώς κείμενα, γιατί δεν δραστηριοποιούμαι πάλι όπως παλιότερα, γιατί , γιατί, γιατί!!!

Αυτό πάντως που με έχει τρελάνει είναι ότι αφού υποτίθεται ότι αν βρεις και αποδεχτείς το πρόβλημα έχεις διανύσει την μισή απόσταση για την λύση του, γιατί δεν την διανύω την υπόλοιπη μισή απόσταση την γαμ...νη πλέον??? Γιατί βαριέμαι τόσο να ασχοληθώ? Πως έχω καταντήσει έτσι? Ο πάτος είναι 3 όροφοι πάνω από μένα πότε θα συνέλθω???

Ξέχνα τον Μπάμπι τον Ντούκουνα και τον Μπάμπη τον Σουγιά, αυτά είναι ψυχανωμαλίες που τώρα μου βγαίνουν...

Παιδιά τώρα που ξαναδιάβασα τι γράφω, δεν παίζει έχω αρχίσει να το χάνω... Πρέπει να χαπακωθώ τελικά!

Μαγδούλα μην φύγεις κι εγώ θέλω ένα τσιγάρο (άκου άρνηση που έχει αυτή στο πρόβλημά της ούτε καν το ονομαζει), πάω κι εγώ μπαλκόνι για ένα στα γρήγορα κι έρχομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...