Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α να μην το ξεχασω. Χαρηκα πολυ για τον Μπραντη μας! Μπραβο βρε Χριστινακι, ολα καλα να ειναι απο εδω και περα!

Μαγδουλα απο ξερολες πηξαμε πια... Κανε αυτο που ΕΣΥ νομιζεις σωστο για το παιδι, η μανα ξερει παντα το καλυτερο για το παιδι της. Στο μαγειρεμα εγω χρησιμοποιω το μηχανακι της Μαρινας ( το δικο μου, οχι το δικο της ντε:D) και βαζω για ενα τεταρτακι το κρεας μονο του σε μικρα κομματακια να φυγει το αιματακι και μετα βαζω και τα υπολοιπα λαχανικα αλλο ενα μισαωρο.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου καλησπερα. Το ξερω οτι χαθηκα τις μερες αυτες, αλλα λειπαμε διοτι κανονιζαμε τα της βαφτισης. Μου αρρωστησε και η μπουμπουκα μου και τρελαθηκα. 39 πυρετο απο την Τριτη. Την εξετασα πολλες φορες και δεν της βρηκα απολυτως τιποτα. Παμε και παιδιατρο, τα ιδια. Μονο ο λαιμος λιγο ερεθισμενος. Αρχισαμε εξετασεις, γενικες, καλλιεργειες κλπ. Ευτυχως τιποτα και ολα καλα. Δευτερη μερα σημερα που ειναι απυρετη, αρα υποθετω οτι ολα βαινουν καλως. Και ειχα φοβηθει παρα πολυ για ουρολοιμωξη κοριτσια...

Κατα τα αλλα, το σερβις πηγε καλα. 8800, 73 ποντους, νομιζω καλα πηγαμε κι αυτο το μηνα...

μπραβο αγλαιτσα για το κοριτσακι σου και που δεν εχει πυρετο και για τα κιλα του να του δωσεις ενα φιλακι απο εμενα !

Ευχαριστω αγγελακι μου, ευχομαι παντα καλα να ειναι τα παιδακια μας, η εστω να ειναι ολα περαστικα!

αγλαιτσα και εσενα 9 μηνων ειναι ? θα μου φερνει απο τον παιδικο οχι και λιγες ιωσεις αλλα τι να κανω για γυναικα κοιταξα αλλα ζηταγανε πολλα σε λεφτα και ειπαμε με τον συζυγο να παει πρωτα παιδικο και βλεπουμε !

Φιλενάδες, εγώ ένα κατάλαβα!Η πεθερά είχε δίκιο!Εφάγαμεν ήττα!!!Ας το παραδεχτούμε...Γμτ!Και ποτέ δεν το σκέφτηκα να τα βράσω μαζί!Θεέ μου...Πάντως θα πω ότι και καλά το έκανα έτσι για να μην του μυρίζει πολύ το κρέας και σιχαθεί το φαγητό και ότι τώρα που το συνήθισε θα τα κάνω όλα μαζί!!!Στο σύζυγο θα το πω, γιατί ρίξαμε έναν καυγά τρικούβερτο και τώρα κάτι πρέπει να πω, αφού θα με δει με...νέα συνταγή!!!

Διαφημίσεις

αγλαιτσα και εσενα 9 μηνων ειναι ? θα μου φερνει απο τον παιδικο οχι και λιγες ιωσεις αλλα τι να κανω για γυναικα κοιταξα αλλα ζηταγανε πολλα σε λεφτα και ειπαμε με τον συζυγο να παει πρωτα παιδικο και βλεπουμε !

Καλυτερα παιδικο παρα ξενη γυναικα στο σπιτι. οσο για τις ιωσεις, μην ανησυχεις, μονο τον πρωτο καιρο θα τα εχεις αυτα. Μετα θα αποκτησει αντισωματα.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Φιλενάδες, εγώ ένα κατάλαβα!Η πεθερά είχε δίκιο!Εφάγαμεν ήττα!!!Ας το παραδεχτούμε...Γμτ!Και ποτέ δεν το σκέφτηκα να τα βράσω μαζί!Θεέ μου...Πάντως θα πω ότι και καλά το έκανα έτσι για να μην του μυρίζει πολύ το κρέας και σιχαθεί το φαγητό και ότι τώρα που το συνήθισε θα τα κάνω όλα μαζί!!!Στο σύζυγο θα το πω, γιατί ρίξαμε έναν καυγά τρικούβερτο και τώρα κάτι πρέπει να πω, αφού θα με δει με...νέα συνταγή!!!

Αντε καλε που εφαγες ηττα. Και ποιος ειπε οτι αυτα προκαλουν αναιμια στο παιδι; Σαχλαμαρες! Ασχετο, αλλα εγω δινω στη μπεμπα σιδηρο. Ο δοκτωρ λεει οτι βοηθα στην αναπτυξη του εγκεφαλου. Της δινω ομως ελαχιστη ποσοτητα, πολυ μικροτερη απο αυτη που χρειαζεται για τη θεραπεια της αναιμιας. Μονο 4 σταγονες. Για ρωτα το γιατρο σου...

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Πείτε ρε κορίτσια, γιατί θα γίνει ο χαμός!!!Το κρεατάκι το βράζετε μαζί με τα λαχανικά, όλα μαζί χύμα;;;Εγώ το βράζω σε άλλο κατσαρολάκι και μετά τα βάζωστο μούλτι (κρέας και χορτόσουπα) και τα αλέθω!!!!!Πείτε μου γιατί θα πάθω εγκεφαλικό!!!!!!Και θα σας πω μετά το γιατί!!!!!!!!!!!
Πες της πεθεράς να αρχίσει το βελονάκι καλύτερα για να έχει να ασχολείται. Εγώ τα βράζω μαζί (πρώτα κρεάς και μετά λαχανικά). Βράζε τα μαζί πάντως για να μην πλένεις δύο κατσαρολικά ;)

Ρε παιδιά δεν είχα καταλάβει ότι έχουμε απεργία.... Και δεν συμμετείχα χτες :lol:

Αγλαϊτσα περαστικά στη λουλού!

WN6Op3.png

μαγδα διαφωνο μαζι σου , δεν θα μας κανονιζουν αλλοι τι θα κανουμε και πως θα φροντιζουμε τα παιδια μας , ποσο μαλλον να ειναι και η ιδια μας η μανα δεν συμφωνητε κοριτσια ?

Πες της πεθεράς να αρχίσει το βελονάκι καλύτερα για να έχει να ασχολείται.

Χαχαχουχαχαχα!

Ρε παιδιά δεν είχα καταλάβει ότι έχουμε απεργία.... Και δεν συμμετείχα χτες :lol:

Εγω παλι συμμετεχω. Μερες τωρα!

Αγλαϊτσα περαστικά στη λουλού!

Thanx!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

μαγδα διαφωνο μαζι σου , δεν θα μας κανονιζουν αλλοι τι θα κανουμε και πως θα φροντιζουμε τα παιδια μας , ποσο μαλλον να ειναι και η ιδια μας η μανα δεν συμφωνητε κοριτσια ?

Εγω τα παιρνω πολυ αγρια οταν καποιος παει να με κατακρινει για τον τροπο που μεγαλωνω το παιδι μου, η να μου επιβαλλει το δικο του. Οι συμβουλες καλοδεχουμενες, τα αρνητικα και κακοπροαιρετα σχολια, ΟΧΙ!!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Καλά ρε Μάγδα αυτό κατάλαβες από όλα? Και αν εκείνη ήθελε να βοηθήσει δεν θα μπορούσε απλά να το πει? Έπρεπε να πει τόοοοοσα πολλά μαζί? Τελικά είσαι αγαθιάρα!!!:rolleyes:

Αγλαΐτσα περαστικά στην όμορφη. Στην ουσία όμως είχατε 3ημερη ίωση, γιατί τρελάθηκες στις εξετάσεις?

Μαρίνα εγώ πάλι με το βράσιμο του φαγητού έχω αρχίσει κι έχω απορίες. Μήπως τόοοσο πολύ που τα βράζω χάνονται όλες οι βιταμίνες? Εσεις που τα βράζετε για 40 λεπτά, είναι μαλακό το κρέας?

Μόλις τελείωσα από μωρά, δηλώνω ότι μάλλον έχω εξάρτηση από εσάς γιατί μου λείψατε πολύ σήμερα, και θα μου βγει ξυνό το ότι δεν έκανα καμία δουλειά το Σ/Κ γιατί έχω ένα σπίτι... οίκο ανοχής (μην ξαναρίξω το επίπεδο)...

ΚΛΧΚΔΜΨΚΧΙΔΙΟΠΖΨΨΞΧΚΔΔΗΣΞ
Να το σχολιάσω ή να το αφήσω ξανά να πέσει κάτω; Μάλλον μόνο με maan συνεννοείται καλύτερα:lol:
Αντε καλε που εφαγες ηττα. Και ποιος ειπε οτι αυτα προκαλουν αναιμια στο παιδι; Σαχλαμαρες! Ασχετο, αλλα εγω δινω στη μπεμπα σιδηρο. Ο δοκτωρ λεει οτι βοηθα στην αναπτυξη του εγκεφαλου. Της δινω ομως ελαχιστη ποσοτητα, πολυ μικροτερη απο αυτη που χρειαζεται για τη θεραπεια της αναιμιας. Μονο 4 σταγονες. Για ρωτα το γιατρο σου...
Ρε συ Αγλαία.. εγώ τον έκοψα τον σίδηρο νωρίς, παρότι πρόωρος ο Μπραντ. Ο γιατρός είπε να του δίνω, ζήτησα να κάνει εξετάσεις, μου είπε μετά τον χρόνο. Γιατί; Δεν θέλω να δίνω χωρίς λόγο! Επίσης κάπου διάβαζα ότι αν το παιδί έχει αναιμία και του δίνεις λιγότερο σίδηρο απ' όσο πρέπει, δεν βοηθάς την αναιμία, όπως και ότι η υπερδοσολογία έχει επιπτώσεις, πρέπει να δίνεις όσο σου λέει ο γιατρός. Θέλω τη γνώμη σου όμως, ΓΙΑΤΙ να δώσω σε υγιές παιδί προληπτικά;

Εδώ είμαι Ελεν, με το βλέμμα κολλημένο στην τιβι και τα χέρια να εκτελούν τυφλό συστηματάκι στο φόρουμ :lol:

Βγάλε τα σώψυχά σου, τι θες να μοιραστείς;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...